- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
yaz yaz beni canım yetiştiririm allahım izniyle iş yerimde okurum bol bol bu sştede yazıyormuyuz nasıl oluyor tam anlatabilirmisin canım
melikem sıkma canını yaa lütfenn sütün kesilcek gerçektenn
kızlar yine söylüyorum bi olay olunca en çok üzülen siz olmayın siz üzün yaa sizden değerlimi atmayın içinize kusunnn
anammm bende ne kadar feminist konuşuyomm yanlış anlaşılcam
neyse benimö çıkış saatim geldi eve gidemmm bendeee şimdilik hoşça kalın dostça kalınn canınızı sıkmayınnn
gızlarrrrrrrrr çıkıyorum ben bir ağrı kesici alıyım yavaştan başladı sancılarrrrrrrrhavada bir bozduki sormayın kısa kolluyum bugün bide yanıma hırka alıp almakla kararsız kalmıştım iyiki almışım aferin bana yoksa totom donatdı eve varıncaya kadarrr
haydi hepinizi öperekten kaçarım bende yarın sabah duaya gelirim olarmıı
allah hepinzden razı olsun tekrar bu hafta bende katılırım dualara artık görüşürüzzz iyiakşamlarrrr
bitirince haber verciceksin canım okadar sela zamanıda zaten burda olursan görürsün dua ekliyip amin diyoseğer bizimle takılırsan bu şekilde sanada sıra gelir sanada okuruz
kamer senin yerine ben sevdamce için okurum canım 20 tane olurmu yanii sevdamce için toplam 50 okumuş oluyorum senin içinde 30 okudum
valla ne kadar güzel düşünmüşünüz yaa isterim tabi bendee ayy allahım kabul etsin dualarımızı inşallah ya kızlar söylemeden geçemiyecem adetliyken dua okuyabiliyorsunuz sadece ve sadece namaz kılamıyoruz,kuranı yasini elleyemiyoruz namaz abdesti gibi alıp dualar tesbih bile çekebiliyoruz benim bi kitabım var içinde çok güzel şeyler yazıyor dualı namazlı kitap mümkün olduğunca herakşam okurum kızlar bilgimi paylaşmak istedim
daha iyiym canımmkızlar bende bi yemeğimi hazırlayım geliyoruuuuuummmm
melişşşiiiim sıkma canını canım benimmmm
çok haklısın aplam zamanla o da olacakkkk biraz daha sabrediyorum hala yatıyoomelikem sıkma canını yaa lütfenn sütün kesilcek gerçektenn
kızlar yine söylüyorum bi olay olunca en çok üzülen siz olmayın siz üzün yaa sizden değerlimi atmayın içinize kusunnn
anammm bende ne kadar feminist konuşuyomm yanlış anlaşılcam
neyse benimö çıkış saatim geldi eve gidemmm bendeee şimdilik hoşça kalın dostça kalınn canınızı sıkmayınnn
senden de quzummgızlarrrrrrrrr çıkıyorum ben bir ağrı kesici alıyım yavaştan başladı sancılarrrrrrrrhavada bir bozduki sormayın kısa kolluyum bugün bide yanıma hırka alıp almakla kararsız kalmıştım iyiki almışım aferin bana yoksa totom donatdı eve varıncaya kadarrr
haydi hepinizi öperekten kaçarım bende yarın sabah duaya gelirim olarmıı
allah hepinzden razı olsun tekrar bu hafta bende katılırım dualara artık görüşürüzzz iyiakşamlarrrr
cnmm tugbikimmmmm oyy ben senii öpemmm haaaaaaaaa ALLAH razı olsun zzuzummmmmmm RABBIM sana hayırlı evlatlar nasip etsinnnnnnslm canlarımmm herkes nasıl eşim evde slm atıp kaçayım dedim kızmayın olarmıya melike şu hurmayı bi araştırıp denesen yırrtıım kendimi artık yaaaaaa:84 lmadı araştır allah yarıdımcın olsun bebimmmm kızlar fatoşun duasından kaç kaldıysa numaramı bilen arkadaş bana çağrı bildirebilirmi yarın bitsin alalım duasını
kızlarrrrrrrrrrrr adetim başladııı
sesime duyan varsa fatoş için 20 almıştım okuyamıcam şimdi
fatoş kusura bakma canım yaaaaa çok üzldüm şu saate kadar fırsatım olmadı okumaya şimdide adetim başladı
kızlar benim duam da acale etmeyin fatoşunkini bitirin benimki haftaya olsun olmazmı olur olurrrr
eeeee nasılsınız bakalımmmm haber vermek için geldim ecik takılıyım bari
fatoşcum ne demek senden de razı olsunn aminn diyorummm
amanınnn gece kuşu nurcik geldiii
sevooo nıurcik geçmişee daldıı sanırsammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?