Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

melikem sıkma canını yaa lütfenn sütün kesilcek gerçektenn

kızlar yine söylüyorum bi olay olunca en çok üzülen siz olmayın siz üzün yaa sizden değerlimi atmayın içinize kusunnn

anammm bende ne kadar feminist konuşuyomm yanlış anlaşılcam

neyse benimö çıkış saatim geldi eve gidemmm bendeee şimdilik hoşça kalın dostça kalınn canınızı sıkmayınnn

gızlarrrrrrrrr çıkıyorum ben bir ağrı kesici alıyım yavaştan başladı sancılarrrrrrrr havada bir bozduki sormayın kısa kolluyum bugün bide yanıma hırka alıp almakla kararsız kalmıştım iyiki almışım aferin bana yoksa totom donatdı eve varıncaya kadarrr

haydi hepinizi öperekten kaçarım bende yarın sabah duaya gelirim olarmıı
allah hepinzden razı olsun tekrar bu hafta bende katılırım dualara artık görüşürüzzz iyiakşamlarrrr

yaz yaz beni canım yetiştiririm allahım izniyle iş yerimde okurum bol bol bu sştede yazıyormuyuz nasıl oluyor tam anlatabilirmisin canım

bitirince haber verciceksin canım okadar sela zamanıda zaten burda olursan görürsün dua ekliyip amin diyos eğer bizimle takılırsan bu şekilde sanada sıra gelir sanada okuruz

valla bu konuda sana kesinlikle katılıyorum canım siz üzerseniz sizi peşinizden asla ayrılmazlar bak bu gerçek ben bile şimdi bana bişey desin hemen cvp veririm sende böyle yaptın zırlama kendine gelince hay hay bana gelince burun kıvırma valla beni delirtme diyorum tamam tamam der
iyi akşamlar tatlım kendine iyi bak allaha emanet ol öptüm baş baş bende çıkacam b,irazdan:79::79::79:

iyi akşamlar canım iyi ki almışın yanında taşı hep canım bu havalar hastalık havalar canım görüşürk senden de razı olsun canım iyi akşamlar muck muck :79::79:

bitirince haber verciceksin canım okadar sela zamanıda zaten burda olursan görürsün dua ekliyip amin diyos eğer bizimle takılırsan bu şekilde sanada sıra gelir sanada okuruz

valla ne kadar güzel düşünmüşünüz yaa isterim tabi bendee ayy allahım kabul etsin dualarımızı inşallah ya kızlar söylemeden geçemiyecem adetliyken dua okuyabiliyorsunuz sadece ve sadece namaz kılamıyoruz,kuranı yasini elleyemiyoruz namaz abdesti gibi alıp dualar tesbih bile çekebiliyoruz benim bi kitabım var içinde çok güzel şeyler yazıyor dualı namazlı kitap mümkün olduğunca herakşam okurum kızlar bilgimi paylaşmak istedim

canlarım iyi akşamlar yarın sabah görüşürük inşallah hepinizi öpüyorum sağlıcaklı ve mutlu kalın bebişli kalın inşallah bu gece çok çok dua okuyun baş baş :79::79::79::79::79::79::79:

kamer senin yerine ben sevdamce için okurum canım 20 tane olurmu yanii sevdamce için toplam 50 okumuş oluyorum senin içinde 30 okudum

evet canım ezber olan herşeyi okuyabiliyosun adetli iken

kızlar bende bi yemeğimi hazırlayım geliyoruuuuuummmm

melişşşiiiim sıkma canını canım benimmmm
daha iyiym canımm
çok haklısın aplam zamanla o da olacakkkk biraz daha sabrediyorum hala yatıyoo
senden de quzumm

cnmm tugbikimmmmm oyy ben senii öpemmm haaaaaaaaa ALLAH razı olsun zzuzummmmmmm RABBIM sana hayırlı evlatlar nasip etsinnnnnn

cnmm kısmett olsun düşünüp aldın yaaa oda yeterrrrrrr ALLAH razı olsun

sevo cnmmmmm çok çok teşekkürlerrrrr duamın peşinden koştun takip ettin saolllll
melikemm kuzummm sendendeee ALLAH binkere razı olsun kocanadaa ALLAH akıl versin senın kıymetını bıraz anlasınn inşallahh kendisi top balık peşinde gezer melikeyi markete götürmezz

kıslarrr hepinizdennn ALLAH razı olsun okuyanın da pkumayanındaa RABBİM gönlündeki bütün dualarını kabul etsin evlerine mutluluk huzur saglık ve evlatt naip etsin aminnnn...
yarın ben doktordayken belkıdee duam yapılacak ayyy çok heycanlandımmmmm

iyiy akşamlar kızlarr nasılsınız keyifler nasıl anacım geçmişi oku oku bitmedi gözlerim şaşı beş oldu yafff
sevo bacım ateşin düşmüş sağlık olsun canımm kısmet değilmiş bu ay da ,hakkımızda hayırlısı

şifa bacım adet olmuşsun sende sağlık olsun canım inşallah gün gececek o günleri görecez bizde

gardaşım eşin moralini bozmuş kıyamam sana inşallah telafi eder hatasınıı

kayra arkadaşımızında tahlik sonuçları iyi çıkmış inşallah hayırlısıyla tez zamanda hamiş kalır

fatoşumm yumurtaların güzel gelişiyor inşallah sonucuda güzel olur canım dularım seninle

kızlarr çok yorgun ve çok açımmmm ne olcak bu halimm veririmiyim acep şu kiloları dün kaynanamın yengeside bozdu moralimi çok almışsın kilo dedi bende önce sen kendine bak dedimm amaa ben çocuk doğurdum normal benimki demezmiii dingilll nedir bu patavatsız insanlardan çektiğimizz yaaaa

bu arada akşam markette elma sirkesi ve special k aldım inşallah faydası olur eritir göbeğimi ahh ahh bu göbeğim boş olmayaydıda bebek olaydı ne olardı sankiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…