Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevom evet ateşimi yazmamışım bugün hiç oturamadımki bilgisayara hiç vaktim olmadı anca geldimm şimdi ekliyorum bua arada benimkide düşüşe geçiyo 36.3

ahh canımm açmı duruyonn Eğer göbeğini eriteceksen mekik çek canım mekik şekillerine bak netten hergün yapmaya çalış inan faydası oluyo ama şuan bekleme sürecindesin :26: Special k yıda öğün olarak yiyecen ara öğün olarak yersen ç.ok kalorisi var onlarında bakma canım

ben senin yerinde olsam spor yaparım ekmeği 2 dilime indiririm kepek olarak,makarna pilav tatlı gibi şeyler yemem okadar yap bence yaa kendinş kasmaa:18:

sevom evet ateşimi yazmamışım bugün hiç oturamadımki bilgisayara hiç vaktim olmadı anca geldimm şimdi ekliyorum bua arada benimkide düşüşe geçiyo 36.3

hala çizginin üzerinde canım ümidini kaybetme Hem daha çok erken iniş çıkış olabiliyo bu kadar

öğün olarak yiyicem zatenn teyzem ve kaynanmın yengesinden sonra takıntı haline geldi kilolarım yemiycem bişey mekik olayını dediğin gibi bu aralar yapamam Adet olunca onuda çekeriz ne yapalımm

öğün olarak yiyicem zatenn teyzem ve kaynanmın yengesinden sonra takıntı haline geldi kilolarım yemiycem bişey mekik olayını dediğin gibi bu aralar yapamam Adet olunca onuda çekeriz ne yapalımm

aslında kilo hiç iyi değil heleki bizim gibi çocuk için çırpınanlar için yumurta kalitesini çok etkiliyo karındaki yağlar östrojen hormonunun ayarını değiştiriyomuş Boş yere doktorum bana zayıfla zayıfla demiyomuş valla :26: Gören sen kilolu değilsin öle diyo ama tartı öle demiyo iştee o yüzden zayıfla bacımm hatta şu altın çilek varya onunla çevremde 6-10 kilo veren var

kilo etkiliyo biliyorum nerden aldım şu kilolarıı yaaa:95::95::95: bu arada dün kaynanamın yengesi kilolusun dediğinde kaynanam ne derse beğenirsinnverme verme içimden bir his bu kilolayla hamile kalacak diyoo hisleri kuvvetlidir aslında... valla ne derse çıkıyo bazen h,sleri çıkınca bakk size dememişmiydi diyordu ..benim dedem ölüm döşeğinde kaldı kaç zaman yatalak kaldı şu gün vefat edecek dedi ve o gün öldü dedem ..bunun gibi bir sürü şeyy ..yada moralim bozulmasın diye öyle söyledi bilmiyorumm
içten içe seviyormu acep benii

Son düzenleme:

yaaa hadi inşallahhh hisleri çıkar bu seferdeee
Sevmezmi bence seviyodur tabee

Sevocan benimki mızmızlanmaya başladı çıksam iyi olacakk:26: ..yarın görüşürüz iyi akşamlarr

saoll nurcik inşallahhhhhhhhhhhhh

nurcik o dengesiz karıyaa diyemedın mııı evet sen bebek dogurdum ama benım yedıgım ıgneleri içtigim ilaçları aldıgım hormonları alsaydın o zmn kapıdan gıremezdin demekki dıyemedın mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kıslarr şimdiii dileğimi diledim ve eşimi gönderdim gül agacı bulacak pekii o kagıdı yarın gerimi alacam gül agacının dibinden

evet canım onu saklayacaksın dileğin olana kadar allah kabul etsin bende yaptım bugün şimdi duştan sonrada balkona bebek yapıp koyacam

Iyi geceler fatoşcummm çıktım ben

sevomm iyi akşamlarr canım ama altın çılek i doktora sordum ve dedikiii almaa o meyva yenıı meyvasını yenmesinde bile şüphe varken ilacı ve kurutulmuşunu istemıyoruz 2 sene sonra açacagı zararı 6 aylık bi meyveden bilemeyiz dedi ve sakın dediiiiii bilgilerinizeeeeeeeee

iyi geceler kızlarrrrr ben döndümmmmm sizleri çok özledimmmmmm döndüm ama evde değilim eşimin halasıgildeyim hafta sonu bi ihtimal döneceğim görüşürüzzzz şimdiden hayırlı cumalarrrr iyi gecelerrrröptümmmmmm :80::80:

haydi çiğdem haydi çiğdem hayydiiiiiiiiii arkandayız:92::92::92: hayırlısı olsun inşallah allah gönlüne göre verisn
ay bilmiyom ama tırlatacam az kaldıııı
yeminle bunalımdayım yaaa aylardır dışarı çıktığımm yokkkkkk haztane yada aşı içinnnn bunaldımm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıyamam canımmmm sen nekadar dolmuşsun böle bitanemm kızma onda yoruluyo çok çalışıyo biliyosun uyku sersemidir o an istememiştir seni kırmak ben biliyorum enüştem telafi edecek bak görürsün
yürü beyawwww kim tutarseni, yaşasın feminist gençlik toplan KK haydii :92::92::92:hehoooyyyttttttt
canım haklısın ama bence kocana fazla taviz verme gidiyoruz dee ama bide benim kocam gibifenaysa işin zorr cilve yapa yapa ikna edesiye 9 doğuruyorum valla
aklıma annem geldi cilve deyince il dışına gezmeye çıkmak istese odalarına çekilirlerdi ne edip ne diyosa yada ne yapıyyosa artıkınnn bi iki saat sonra odadan çıkınca bizim büyük bavul nerdeydi diye hazırlıklara başlardı

cnmm tugbikimmmmm oyy ben senii öpemmm haaaaaaaaa ALLAH razı olsun zzuzummmmmmm RABBIM sana hayırlı evlatlar nasip etsinnnnnn
öp annem ööp cünlesinden razı olsun rabbim hayatım seninde duannı kabul etsin gönlüne göre versin
içten içe seviyormu acep benii
seni sevmeyen ölsün nurciiikkk

hatunlar bu gül ağacı dibine dilek yazıp saklama işini, nasıl yapsam ya kimsede yok akıl versin gülağacı bulamadımki yoksa eşimin aldığı kurumuş gülleri saksıyamı diksem sonrada dileğimi yazıp toprağınamı gömsem
geçen yıl eşimle birlikte balkonumuza resim çizmiştik yine ölemi yapsam ama nedne kimse yoooookkkkkk:84::84:neyse netten bi araştırayım önce
günün ilk günaydını bendne olsun
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun allaha emnetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…