yok pınar okuma bitti okudum ben herkes aldığını bitirsin yeter
yaz yaz beni canım yetiştiririm allahım izniyle iş yerimde okurum bol bol bu sştede yazıyormuyuz nasıl oluyor tam anlatabilirmisin canım
iyiy akşamlar kızlarr nasılsınız keyifler nasıl anacım geçmişi oku oku bitmedi gözlerim şaşı beş oldu yafff
sevo bacım ateşin düşmüş sağlık olsun canımm kısmet değilmiş bu ay da ,hakkımızda hayırlısı
şifa bacım adet olmuşsun sendesağlık olsun canım inşallah gün gececek o günleri görecez bizde
gardaşım eşin moralini bozmuş kıyamam sana inşallah telafi eder hatasınıı
kayra arkadaşımızında tahlik sonuçları iyi çıkmış inşallah hayırlısıyla tez zamanda hamiş kalır
fatoşumm yumurtaların güzel gelişiyor inşallah sonucuda güzel olur canım dularım seninle
kızlarr çok yorgun ve çok açımmmmne olcak bu halimm veririmiyim acep şu kiloları dün kaynanamın yengeside bozdu moralimi çok almışsın kilo dedi bende önce sen kendine bak dedimm amaa ben çocuk doğurdum normal benimki demezmiii dingilll nedir bu patavatsız insanlardan çektiğimizz yaaaa
bu arada akşam markette elma sirkesi ve special k aldım inşallah faydası olur eritir göbeğimi ahh ahh bu göbeğim boş olmayaydıda bebek olaydı ne olardı sankiii
aslında kilo hiç iyi değil heleki bizim gibi çocuk için çırpınanlar için yumurta kalitesini çok etkiliyo karındaki yağlar östrojen hormonunun ayarını değiştiriyomuşBoş yere doktorum bana zayıfla zayıfla demiyomuş valla :26: Gören sen kilolu değilsin öle diyo ama tartı öle demiyo iştee o yüzden zayıfla bacımm hatta şu altın çilek varya onunla çevremde 6-10 kilo veren var
kilo etkiliyo biliyorumnerden aldım şu kilolarıı yaaa:95::95::95: bu arada dün kaynanamın yengesi kilolusun dediğinde kaynanam ne derse beğenirsinn verme verme içimden bir his bu kilolayla hamile kalacak diyoo hisleri kuvvetlidir aslında... valla ne derse çıkıyo bazen h,sleri çıkınca bakk size dememişmiydi diyordu ..benim dedem ölüm döşeğinde kaldı kaç zaman yatalak kaldı şu gün vefat edecek dedi ve o gün öldü dedem ..bunun gibi bir sürü şeyy ..yada moralim bozulmasın diye öyle söyledi bilmiyorumm
içten içe seviyormu acep benii
saoll nurcik inşallahhhhhhhhhhhhh
nurcik o dengesiz karıyaa diyemedın mııı evet sen bebek dogurdum ama benım yedıgım ıgneleri içtigim ilaçları aldıgım hormonları alsaydın o zmn kapıdan gıremezdin demekki dıyemedın mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kıslarr şimdiii dileğimi diledim ve eşimi gönderdim gül agacı bulacak pekii o kagıdı yarın gerimi alacam gül agacının dibinden[/QUOTE
canım yakınlarınızada hiç gül ağacı yoku kendin gidip alman gerekiyormuş diye biliyorum ama bende dün akşam bahçemize koydum sabahta işe gelirken aldım baktım kağıdın ortasını farecikler yemiş galiba ısırık izleri vardı
haydi çiğdem haydi çiğdem hayydiiiiiiiiii arkandayız:92::92::92: hayırlısı olsun inşallah allah gönlüne göre verisn
kıyamam canımmmm sen nekadar dolmuşsun böle bitanemm kızma onda yoruluyo çok çalışıyo biliyosun uyku sersemidir o an istememiştir seni kırmak ben biliyorum enüştem telafi edecek bak görürsün
yürü beyawwww kim tutarseni, yaşasın feminist gençlik toplan KK haydii :92::92::92:hehoooyyyttttttt
aklıma annem geldi cilve deyince il dışına gezmeye çıkmak istese odalarına çekilirlerdi ne edip ne diyosa yada ne yapıyyosa artıkınnn bi iki saat sonra odadan çıkınca bizim büyük bavul nerdeydi diye hazırlıklara başlardı
öp annem ööpcünlesinden razı olsun rabbim hayatım seninde duannı kabul etsin gönlüne göre versin
seni sevmeyen ölsün nurciiikkk
hatunlar bu gül ağacı dibine dilek yazıp saklama işini, nasıl yapsam ya kimsede yok akıl versin gülağacı bulamadımki yoksa eşimin aldığı kurumuş gülleri saksıyamı diksem sonrada dileğimi yazıp toprağınamı gömsem
geçen yıl eşimle birlikte balkonumuza resim çizmiştik yine ölemi yapsam ama nedne kimse yoooookkkkkk:84::84:neyse netten bi araştırayım önce
günün ilk günaydını bendne olsun
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun allaha emnetsiniz
herkese günaydınlar hayırlı cumalarrrr
nasılsın çiğdem
günaydın kamer
ASİİİ İİİİİ doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu bebişli uzun ömrün olsun inşallahhhhhhh
kızlar ben akşam dileklerimi kağıtlara yazdım 2 kağıdada aynı şeyi yazdım birini balkona ipe astım.
öbürünüde indim gül ağacının kökünün yanına koydum bide arasına 10 kuruş koymuştum uğur ve bereket parası diye onuda sabah kocama verdim cüzdanının köşeye şıkıştırdıı
bide çay tabaklarına un, tuz, şeker, pirinç balkona camın önüne koydum
ama bebeği unuttummmm yaaa sevooo bebek yapmayı unuttummmmm ama dilek kağıtlarıma yazdımmm süledim ama inşallah dileğim kabul olurrrrrrrrrr
işte ben böle yaptım
şimdik çıkıyorum bugün son gün heyecanlanmaya başladım çalışmam lazım natten çalışıyorum kızlar eksik kitaplarım çoktu da ondan çıkıyorum burdan yoksa bilgisayar çok sayfayı kaldırmıyo kasıyooo
TUĞBİŞŞŞŞ canım şu önemli şeyi çatlatmadın bizi söleyiver bacım çok merak ettimmmmmm
haydii gelicem duayaaaa 11:30 da buddeyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?