Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

asicim; doğum günün kutlu olsun canım kardeşimmm inşallah bida ki doğum gününde anne olasın canımm benim allahım ne kadar dileğin varsa kabul etsin

kızlarrr ben bugün 2.5 ta buradan (kadınlar klübünden mayıs ayında tedaviye başlayanlardan) bi arkadaşla buluşmaya gidicem meğerse birbirimize çok yakın oturuyomuşuz

Günaydın kızlar nasılsınız az önce geçmişi okudum canım bende 30+30 okudum allahım dualarımızı kabul etsin inşallaj 20+20 ydi ama bi 20 daha ilave edeyim dedim hepinizi özledim muck muck

Asicim canım benim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara sevdiklerinle bir ömür boyu sağlıklı,huzurlu,hayırlı evlat,hayırlı arkadaşlarla geçirmen dileyiğle doğum günün kutlu olsun inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın bu gece çalışmalar başla :) doğum günün uğurlu getirir belki

yaz yaz beni canım yetiştiririm allahım izniyle iş yerimde okurum bol bol bu sştede yazıyormuyuz nasıl oluyor tam anlatabilirmisin canım

canım ben 20+20 okuyacaktım ya 30+30 okudum haber vereyim dedim allahım dualarımızı kabul eder inşallah rabbim büyük hayırlı cumalar hepimize

Kızlar aktarlarda yada buna benzer bitki şeyleri satılan dükkanlar var RUŞEYM diye bi tohum gibi bişey var her gün 1 tatlı kaşığ suyla yutun yada yoğurtla karıştırarak yiyin ama aç karınka yarım saat sonra iştahı kesiyor deneyin zaten herkes kullanabilir eskiden bunla ekmek yapılırmıştı inşanlarondan çok sağlıklıymış halk ekmekleri satılan yerlerde ruyşem ekmekte bulabiirsiniz

valla yakın samimi arkadaşım 2 kutu altın çilek ilacını satın aldı görümcemde ikiside hiç memnun kalmamışlar aksine daha çok kilo aldırdılar gördüm bide bigün eczaneye gittim arkadaşım altın çileği şikayet ediyordu bi adam kızım 90 kiloydu bu ilaç zayıflatıyordiye aldı şimdi 96 kilo oldu dedi bende istem dışı oha dedim yaniiii acıdım valla kıza hemde çok

ayy sinir oluyorum bu tip insnalara benimde küçük görümcem gelmiş bana çok kilo almışsın dedi ben çocuk doğurdum sen hiç bişey doğurmadın dedi çok bozuldum oysa 2 kere ameliyat oldum ilaçlar içiyorum çocuğum zor oluyor zaten bide kalkmış sanki çocuğum var diye zayıfım diy ehava atması yok mu deli ediyor beni takma canım takma allahım izniyle kavuşacaz bebişlerimize sonra genç kızlar gibi zayıf olacazz amin allahım duy sesimizi

işte bende annen gibiyim canım allahım ne kadar zor bişi anneni çok iyi anlıyorum
sağolasın canım benim inşallah gönlümüzdeki gibi olur dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

nasılsın çiğdem

günaydın kamer

az öncekine kadar iyiydim canım ama şimdi hiç iyi değilim canım eşimin teyzesinin kızı kalbimi çok kırdı ağladım hüngür hüngür şuanda ellerim çok kötü titriyor ben kimsey, incitmemeye uğraşırken başkaları beni öyle bi incitiyor kii allahım yaaa allahım adalet bu mudur

ASİİİ İİİİİ doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu bebişli uzun ömrün olsun inşallahhhhhhh

kızlar ben akşam dileklerimi kağıtlara yazdım 2 kağıdada aynı şeyi yazdım birini balkona ipe astım.
öbürünüde indim gül ağacının kökünün yanına koydum bide arasına 10 kuruş koymuştum uğur ve bereket parası diye onuda sabah kocama verdim cüzdanının köşeye şıkıştırdıı
bide çay tabaklarına un, tuz, şeker, pirinç balkona camın önüne koydum
ama bebeği unuttummmm yaaa sevooo bebek yapmayı unuttummmmm ama dilek kağıtlarıma yazdımmm süledim ama inşallah dileğim kabul olurrrrrrrrrr

işte ben böle yaptım

şimdik çıkıyorum bugün son gün heyecanlanmaya başladım çalışmam lazım natten çalışıyorum kızlar eksik kitaplarım çoktu da ondan çıkıyorum burdan yoksa bilgisayar çok sayfayı kaldırmıyo kasıyooo
TUĞBİŞŞŞŞ canım şu önemli şeyi çatlatmadın bizi söleyiver bacım çok merak ettimmmmmm

haydii gelicem duayaaaa 11:30 da buddeyimmm

günaydın canlarımmmm
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin
sağlık sıhat versin en kısa zamanda evlatlerimizi göndersin inşşşşşşşş

canım allah dualarını dileklerini kabul etsin inşallah allahım gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…