az öncekine kadar iyiydim canım ama şimdi hiç iyi değilim canım eşimin teyzesinin kızı kalbimi çok kırdı ağladım hüngür hüngür şuanda ellerim çok kötü titriyor ben kimsey, incitmemeye uğraşırken başkaları beni öyle bi incitiyor kii allahım yaaa allahım adalet bu mudur
takma kafana canım üzülmee umursarsan daha çok mutlu olurlar bide umursamaz davranki onlar sana yanaşsınnkıran o çünki yoksa salla gitsinn
ASİİİ İİİİİ doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu bebişli uzun ömrün olsun inşallahhhhhhh
kızlar ben akşam dileklerimi kağıtlara yazdım 2 kağıdada aynı şeyi yazdım birini balkona ipe astım.
öbürünüde indim gül ağacının kökünün yanına koydum bide arasına 10 kuruş koymuştum uğur ve bereket parası diye onuda sabah kocama verdim cüzdanının köşeye şıkıştırdıı
bide çay tabaklarına un, tuz, şeker, pirinç balkona camın önüne koydum
ama bebeği unuttummmm yaaa sevooo bebek yapmayı unuttummmmm ama dilek kağıtlarıma yazdımmm süledim ama inşallah dileğim kabul olurrrrrrrrrr
işte ben böle yaptım
şimdik çıkıyorum bugün son gün heyecanlanmaya başladım çalışmam lazım natten çalışıyorum kızlar eksik kitaplarım çoktu da ondan çıkıyorum burdan yoksa bilgisayar çok sayfayı kaldırmıyo kasıyooo
TUĞBİŞŞŞŞ canım şu önemli şeyi çatlatmadın bizi söleyiver bacım çok merak ettimmmmmm
haydii gelicem duayaaaa 11:30 da buddeyimmm
ama ağrıma giden ne biliyormusun sanki o kadar kötü bişey yapmışım ki bide bana aheste aheste çekiyorsun işte demezmiii yaaa ben istermiydim ameliyat olmaya çocuğumun olmamasını
asimmmmmmmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnn nice senlereeeee Eki Görüntüle 190722 Eki Görüntüle 190723 Eki Görüntüle 190724 Eki Görüntüle 190725
asicim doğum günün kutlşu olsun
sevdamce bugün aşılamamı oliiiii anaaammm haıyrlı olsun
kıvanciğdem maalesef etrafta çok dengesiz kişiler var takma güzelim yaaaa
Isicimm doğum günün kutlu olsunnnnnNice mutlu huzurlu yıllaraa eşinle ve gelecek olan bebeklerinle inşallahh
çiğdem ne dedi bilmiyorum ama o kimki sana laf söylüyo ağzının payını verseydin ya neden kırıyomuş kalbini
Kamer iyi çalışmalar canım olsun kağıda yazmışsın olur inşallah dileklerimizzz
durucumm günaydınn
ipeğimm günaydınnn
havvaamm günaydınnn
ben burdayım ama pek yazamam gibi çok yoğunumm maaşları hazırlıyom
canım boşver allah sana edenin söyleyenin mutlaka başka şekildede olsa cezasını verir sen allaha havale ett
gelince konuşuruzz byyy üzülmee
günaydın hayırlı cumalar herkes iyimi
asi doğum günün kutlu olsun ...fatoşun aşılaması bugünmüş galiba hayırlı olur inşallah
asicim doğum günün kutlşu olsun
sevdamce bugün aşılamamı oliiiii anaaammm haıyrlı olsun
kıvanciğdem maalesef etrafta çok dengesiz kişiler var takma güzelim yaaaa
Isicimm doğum günün kutlu olsunnnnnNice mutlu huzurlu yıllaraa eşinle ve gelecek olan bebeklerinle inşallahh
çiğdem ne dedi bilmiyorum ama o kimki sana laf söylüyo ağzının payını verseydin ya neden kırıyomuş kalbini
Kamer iyi çalışmalar canım olsun kağıda yazmışsın olur inşallah dileklerimizzz
durucumm günaydınn
ipeğimm günaydınnn
havvaamm günaydınnn
ben burdayım ama pek yazamam gibi çok yoğunumm maaşları hazırlıyom
maalesef canım çok fazla hemdee takmamaya çalışıyorum bakalım cuma mübarek günde üzdü ya beni allahıma havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?