Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

takma kafana canım üzülmee umursarsan daha çok mutlu olurlar bide umursamaz davranki onlar sana yanaşsınn kıran o çünki yoksa salla gitsinn

takma kafana canım üzülmee umursarsan daha çok mutlu olurlar bide umursamaz davranki onlar sana yanaşsınn kıran o çünki yoksa salla gitsinn

ama ağrıma giden ne biliyormusun sanki o kadar kötü bişey yapmışım ki bide bana aheste aheste çekiyorsun işte demezmiii yaaa ben istermiydim ameliyat olmaya çocuğumun olmamasını

asimmmmmmmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnn nice senlereeeee

cnm kamerim allah razı olsun cnm benimmmm hepimiz inşallah huzurlu mutlu bebişli günlerimiz olsunnnnnn

ama ağrıma giden ne biliyormusun sanki o kadar kötü bişey yapmışım ki bide bana aheste aheste çekiyorsun işte demezmiii yaaa ben istermiydim ameliyat olmaya çocuğumun olmamasını

canım boşver allah sana edenin söyleyenin mutlaka başka şekildede olsa cezasını verir sen allaha havale ett

gelince konuşuruzz byyy üzülmee

asicim doğum günün kutlşu olsun

sevdamce bugün aşılamamı oliiiii anaaammm haıyrlı olsun

kıvanciğdem maalesef etrafta çok dengesiz kişiler var takma güzelim yaaaa

Isicimm doğum günün kutlu olsunnnnn Nice mutlu huzurlu yıllaraa eşinle ve gelecek olan bebeklerinle inşallahh

çiğdem ne dedi bilmiyorum ama o kimki sana laf söylüyo ağzının payını verseydin ya neden kırıyomuş kalbini

Kamer iyi çalışmalar canım olsun kağıda yazmışsın olur inşallah dileklerimizzz

durucumm günaydınn

ipeğimm günaydınnn

havvaamm günaydınnn

ben burdayım ama pek yazamam gibi çok yoğunumm maaşları hazırlıyom

oyyy kurban olurum sizi yaradana yaaa saolun canlarım benimmmmmmm

herkese günaydınlarrrrr canlarımmm herkese hayırlı cumalarrrrr
rabbim bugünün yüzü hürmetine dualarımıza OL desin inşallahhh

asicim doğum günün kutlşu olsun

sevdamce bugün aşılamamı oliiiii anaaammm haıyrlı olsun

kıvanciğdem maalesef etrafta çok dengesiz kişiler var takma güzelim yaaaa

maalesef canım çok fazla hemdee takmamaya çalışıyorum bakalım cuma mübarek günde üzdü ya beni allahıma havale ediyorum

sevdamm günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…