Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bizde bugün eşimin köyüne gidecektim ailes,ni özledi abisi ile gidecekler ben vazgeçtim hastayım diyee eşime dicem giderken bişey alsın yoksa eşim hiç düşünmez öle şeyleri

annemede çatal kaşık takımı almayı düşünüyom

sen gitmiycenmi ben hasta olsam bile eşim walla beni zorla götürür

benim eşimde seninki gibi desem şaşırmazsın dimi
valla hiç düşünmez ben söylemeden akıl bile etmez

sevo bizim buraya yakın bir park var orda spor aletleri falan oluyo sence gidip sporumu yapsam bişey olurmu ne dersin bacıı :44::44::44:dün psikolokta bize ,baya geniş aile olmuşsunuz dedi bana ve eşime

kız sen çok mu kilo aldın ki böle spor mpor yapıyon bakemmm:97::97:

allahinizi severseniz izleyin şunuu (aşkitom diyen ağzını s....yim )
[video=youtube;WFvMWx6YM_M]http://www.youtube.com/watch?v=WFvMWx6YM_M[/video]

seni zorlamayacak olanları yapabilirsin canım baktın zorlanıyon bırakırsın canım
yada biraz daha sabret 8 gün sonra beklemen sonuçlansın ya hiçgerek kalmaz spor yapmana yada rahatça başlarsın

aman yakalanırsak yakalanalım yaa zaten bişey anlamadım bu yasaktan neresi kötü bunun anlamadımm senin topiğide kapattılar zaten çok kızdımm

evet canım yaaaaaaaaa nedne böyle oluyor anlamdım
ben başka formlarada giriyorummmm başlık konmuş buradaki tüp bebk .diyet .el işleri vs gibi dualarda buluşalım diyeeee.... isteyen istediği gibi dua listesi yapıyor ekliyor devam ediyorrrrrrrr burada neden bu yasak anlamış değilimmm
hatta bakın orada tdavilerden artan ilaçlarııı birbirleriyle paylaşımıda var burada ilaçlarla ilğili başlıklarda kapatılıyorrr nedne anlamadımmm

valla bende anlamış değilim açıklamlarındanda bişey anlamadım zaarr

şu ilaç olayı iyi valla yarım kalan ilaçları bedavamı veriyorlarmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…