- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
keşke kanda baktırsaydın ozaman eğer dediğin gibi tutunma olup düşük yaşıyorsan çıkar hcg deinşallah bir mucize olurda bu ağrıların hayırlara çıkar canım
Allahtan ümit kesilmez
yok canım bu ayda olmadı ama sanırım düşük yaşıyom vucüdümu çok iyi tanırım ve bu hissettiğim şey döllendi ama tutmadı
hade iyi gezmeler kolay gelsinn güzel ve uygun bişey al
bizde bugün eşimin köyüne gidecektim ailes,ni özledi abisi ile gidecekler ben vazgeçtim hastayım diyeeeşime dicem giderken bişey alsın yoksa eşim hiç düşünmez öle şeyleri
annemede çatal kaşık takımı almayı düşünüyom
benim eşimde seninki gibi desem şaşırmazsın dimibizde bugün eşimin köyüne gidecektim ailes,ni özledi abisi ile gidecekler ben vazgeçtim hastayım diyeeeşime dicem giderken bişey alsın yoksa eşim hiç düşünmez öle şeyleri
annemede çatal kaşık takımı almayı düşünüyom
keşke kanda baktırsaydın ozaman eğer dediğin gibi tutunma olup düşük yaşıyorsan çıkar hcg de
artık ne önemi varkiii
bu fatoşun doktoruna gidim dedim sabah aradım randevusuz çalışıyo bekleyen 15 kişi varmış 12 ye kadar ordaymışşyoksa gidecektim açıkçası
kendi doktoruma da gitmeye üşendim ,
sen gitmiycenmi ben hasta olsam bile eşim walla beni zorla götürür
yok canım benimki zorlAMAZ ÖLE
sevo bizim buraya yakın bir park var orda spor aletleri falan oluyo sence gidip sporumu yapsam bişey olurmu ne dersin bacıı :44::44::44:dün psikolokta bize ,baya geniş aile olmuşsunuz dedi bana ve eşime
hayırlısı canım ne diyimmartık ne önemi varkiii
bu fatoşun doktoruna gidim dedim sabah aradım randevusuz çalışıyo bekleyen 15 kişi varmış 12 ye kadar ordaymışşyoksa gidecektim açıkçası
84 kilo olmuşum :84:kız sen çok mu kilo aldın ki böle spor mpor yapıyon bakemmm:97::97:
sevo bizim buraya yakın bir park var orda spor aletleri falan oluyo sence gidip sporumu yapsam bişey olurmu ne dersin bacıı :44::44::44:dün psikolokta bize ,baya geniş aile olmuşsunuz dedi bana ve eşime
artık ne önemi varkiii
walla ne güzel cnm hatta dünde bu konu üzerinde birazcık tartıştık ben dedimki ben kendi anneme bile haftada 1kere gidiyom dedi oda demesinmi bende haftada 1kere bile gidemiyom dedi şoka girdimmm
halbuki gittiğimiz zaman mutlaka yatılı gideriz nasıl şaşırdım wallaa
sadece bisiklet sürsem bir zararı olurmu senceseni zorlamayacak olanları yapabilirsin canım baktın zorlanıyon bırakırsın canım
yada biraz daha sabret 8 gün sonra beklemen sonuçlansın ya hiçgerek kalmaz spor yapmana yada rahatça başlarsın
aman yakalanırsak yakalanalım yaa zaten bişey anlamadım bu yasaktan neresi kötü bunun anlamadımm senin topiğide kapattılar zaten çok kızdımm
valla bende anlamış değilim açıklamlarındanda bişey anlamadım zaarrevet canım yaaaaaaaaa nedne böyle oluyor anlamdım
ben başka formlarada giriyorummmm başlık konmuş buradaki tüp bebk .diyet .el işleri vs gibi dualarda buluşalım diyeeee.... isteyen istediği gibi dua listesi yapıyor ekliyor devam ediyorrrrrrrr burada neden bu yasak anlamış değilimmm
hatta bakın orada tdavilerden artan ilaçlarııı birbirleriyle paylaşımıda var burada ilaçlarla ilğili başlıklarda kapatılıyorrr nedne anlamadımmm
hayırlısı canım ne diyimm
84 kilo olmuşum :84:
boyun vardır cnm yaaa
kilom boyumu aştı artık her gören fark ediyo kilolarımı bir ben farkında değilmişimboyun vardır cnm yaaa
dün tubiş paylamıştı facede bende çok güldüm akşam eşimede izlettim adam koptuAyy nurcikkk koptumm yaaaIyi dayanmış adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?