sevom çıktım ben bacım görüşürzz
tamam ozaman adet olana kadar bisikletle idare ederimAsi güle güle canımm
nurcikk bisikletin zararı olmaz yürüyüşünde spor hocası öle demişti bana
valla bende anlamış değilim açıklamlarındanda bişey anlamadım zaarr
şu ilaç olayı iyi valla yarım kalan ilaçları bedavamı veriyorlarmışşş
canım rica ederim ne demek tatlım geç duydum hatta doğum gününüŞİFAAAAAMMM teşekkür ederim cnm benim güzel dileklerin için.... oyumuda verdim haaaaa 10 üzerinden 10 virdimmm
nabersiniz canlarımmm ben dün çok kötü oldum babam parmağını makinaya kaptırmış allahtan kopuk mopuk yokmuş kesilmiş baya derinden dikiş felan atmışlar ay çok kötü oldum yaaaa
benim babam mobilyacı mobilyadaki makinalarıda bilirsiniz kurban olduğum rabbim beterinden esirgesin inşallahhh haden çok öptüm sisleriiii
yoğunum canım ağrılarımda var halaaanasılsınız hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr
iyi hafta sonlarııı
canım oy için teşekkür ederim canım yaa neyin var adet mi oldun :26: geçmiş olsun aynen bende 2 gecedir acillik durumdayım ama gitmiyorumfrtkrdmr hayırlısıyla kucağına alırsın kızlarını inşallah maşallah 27 haftalık olmuşsun
asicim geçmişler ola yaa allaha şükür kopmamış
şifa oyladım cnaım
ben biraz rahatsızım kızlar keyfim yok gece çok ağrılarım oldu acillik gibiydim neyseki uzun sürmedi
sağol canım sizlerde neşeli ve sağlıklı hafta sonları olsun inşallahherkese iyi hafta sonları
asican çok geçmiş olsun canım allah beterinden korumuş valla
leydim ,benim sonuçları merak etmişsin canım ama ben sandığın gibi doğum doktoruna değil psikologa gitim dün yine aynı şeyleri söyleyip durdu
sağol canım oy için evet yaa inşş sevomda kist yokktur :18:sevom diğer topiğede yazdım inşallah kist falan oluşmamıştırda adet öncesi sancılardır geçmiş olsun canım
bu arada şifa bacım bende oyladım 10 puan verdim
tatlım gözün aydın gelmiş kocişin kavuşmuşsunuzhavva aşk olsun beni ağlattın bu gün eşimle kavuştumçok mutluydum o yol yorgunluğuyla hemen uyudu bende bi göz gezdireyim dedim kızlar ne kaynatmış okudum okudum havadan sudan muhabbetler sen sayfanın sonuna ağır bir nokta koymuşsun benim dile getiremediğim yazıya dökemediğim hislerimi paylaşmışsın bende her sene nolur rabbim seneye bende anneler gününde evladımla olayım diye dua ederim ama kollarım evim bomboş bi anneler günü daha geldi belkide kaderimiz ama elden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz rabbim büyük onun için herşey kolay o hepimizi yoktan var etti herşeyin doğrusunu o bilir ancak bizler tevekkül ederiz rabbim bi dahaki anneler gününde senide anne eder inşallah kucağında yada karnında hayırlı evlatlar nasıp eder inş. önce eşine ve sana sağlık sıhat versin rabbim AMİN.
tey teyy hatasını telafii ettii dün çok güzeldii bugünde annmeler geldii dolu doluydu yaiyiy akşamlar kızlarr nasılsınız keyifler nasıl anacım geçmişi oku oku bitmedi gözlerim şaşı beş oldu yafff
sevo bacım ateşin düşmüş sağlık olsun canımm kısmet değilmiş bu ay da ,hakkımızda hayırlısı
şifa bacım adet olmuşsun sendesağlık olsun canım inşallah gün gececek o günleri görecez bizde
gardaşım eşin moralini bozmuş kıyamam sana inşallah telafi eder hatasınıı
kayra arkadaşımızında tahlik sonuçları iyi çıkmış inşallah hayırlısıyla tez zamanda hamiş kalır
fatoşumm yumurtaların güzel gelişiyor inşallah sonucuda güzel olur canım dularım seninle
kızlarr çok yorgun ve çok açımmmmne olcak bu halimm veririmiyim acep şu kiloları dün kaynanamın yengeside bozdu moralimi çok almışsın kilo dedi bende önce sen kendine bak dedimm amaa ben çocuk doğurdum normal benimki demezmiii dingilll nedir bu patavatsız insanlardan çektiğimizz yaaaa
bu arada akşam markette elma sirkesi ve special k aldım inşallah faydası olur eritir göbeğimi ahh ahh bu göbeğim boş olmayaydıda bebek olaydı ne olardı sankiii
çok şükür datlımm iniştee tekafii etti dün akşama kadar dışardaydık çok iyi geldi wallaahaydi çiğdem haydi çiğdem hayydiiiiiiiiii arkandayız:92::92::92: hayırlısı olsun inşallah allah gönlüne göre verisn
kıyamam canımmmm sen nekadar dolmuşsun böle bitanemm kızma onda yoruluyo çok çalışıyo biliyosun uyku sersemidir o an istememiştir seni kırmak ben biliyorum enüştem telafi edecek bak görürsün
yürü beyawwww kim tutarseni, yaşasın feminist gençlik toplan KK haydii :92::92::92:hehoooyyyttttttt
aklıma annem geldi cilve deyince il dışına gezmeye çıkmak istese odalarına çekilirlerdi ne edip ne diyosa yada ne yapıyyosa artıkınnn bi iki saat sonra odadan çıkınca bizim büyük bavul nerdeydi diye hazırlıklara başlardı
öp annem ööpcünlesinden razı olsun rabbim hayatım seninde duannı kabul etsin gönlüne göre versin
seni sevmeyen ölsün nurciiikkk
hatunlar bu gül ağacı dibine dilek yazıp saklama işini, nasıl yapsam ya kimsede yok akıl versin gülağacı bulamadımki yoksa eşimin aldığı kurumuş gülleri saksıyamı diksem sonrada dileğimi yazıp toprağınamı gömsem
geçen yıl eşimle birlikte balkonumuza resim çizmiştik yine ölemi yapsam ama nedne kimse yoooookkkkkk:84::84:neyse netten bi araştırayım önce
günün ilk günaydını bendne olsun
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun allaha emnetsiniz
aplamm yaa kurban olduğum pozitifi görmeyi nasib etsin inşalahidare ederim iştee canım
ateşim bugün biraz yükseldiAma sabah test yaptım ıhıh yok bişiy Zaten ne zaman olduki Yarın yada bugün gelir adetim yarınki ateşim mühimmiş
aa aplam Allah kabul etsin hatmini yavrunu sağlıkla al inşalahhhhhhhhhallah razı olsun kızlar tabiki herkesin duaya ihtiyaçı var ben kendim hatim falan yaptım onun için
başkasının hakkını aLMAYIM dedim
geldim quuzm geldimm doğum günün kutlu olsun yavyummmmmelişiiiiimmm nirde yaaawww:26::26:
aminnnnnnnnnnn
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ FATMA'YA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
aminnnnnnnnnnnnn
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KAMER E KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
yaa dursunnnnKızlar şikayet edelimmi yoksa eğlenelimmii onunlaa
bi ağız tadıyla girdirmiyolar haayapılan dualara amin duaya amin diyorum
kızlar şirket yaptı yapacağını faceye kısıtlama getirmiş interneti yavaşlattılar sanırım forum gibi sayfalarıda kapatacaklar
hepimizinnmi ag aboooowwwwwwwwww bana versene o formülleri anana yollıyımda belki daha sağlıklı bi evlat doğurur terbiyesiz seni ne olursa olsun buıraya dalga geçmek için geldiğini anladıkta neden insanların zaaflarını kullanıyosu maksadın eğlenmekse okey eğleniriz tavan yaparız hemde ama lütfen haddini aşma kesin o 4 sanatçıda arto kuşum aydın fatihürek filandır biz almayalım kaçmasaydın öle bi karşılama töreni hazırlardımki varya aklın şaşardı eminim sen boş otobüste ayakta gidiyosundur senin gibiler oturamazda kıçının üstüne anlamışsındır umarım demek istediğimi işimiz olmaz sen gibilerle bende senin ag ahanda taaammı taaammı taaaaammıııııııııııııı
ay aplam ya bi kendine gelemedin yaa Rabbim şifanı versin bebetomm inşalahhhh yavrunuda sağlıla al inşalahhhhhhne yapamammı
kızlar kulağım fena zonkluyo ben kalamıcam kusura bakmayın nurcik anlatınca merak ettim yatıyodum zaten dr gidemedim izinliymiş benim dr diğer dr tanımadığım için gidemedim araya hafta sounda girdi nasıl dayanırım bilmiyorum uyumaya çalışayım en iisi öpüyorum hepinizi sakın uymayın bide bizkler ceza almayalım o mal yüxü
ndne gerçi benim alacağım keisn gibi amatutamadım yine dilimi yaaaaaaaaa
kıss ne atlatcann merak ettim bakkhaydi kızlar öpüyorum sizleri ya bu arada şu ekranın solunda çıkan iç çamaşır reklamındaki hatun varyaa hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryani şey ben daha güzel,daha çekici ve daha seksüyümmm hıhhh
bidahaki sefer size müthiş bişey anlatıcam nurcik okursa unutturmaz zatende yinede hatırlatsın bana de hayde ben kaçanze
geçmiş olsun canım ya çok şükürrrr buna şükürrLEYDİMMMM doğum günü dileklerin için allah razı olsun cnm benimmmmmmsende meleğini kızını sağlıcakla kucağına al inşaallahhh.....
TUBİŞİMMMM özürdilerimde ne demek bitanem cnm benim düşünmen yeter saol cnm arkadaşım benimmmmrabbim inşşaallahhh ağız tadıyla bi hamilelik geçirtsin sana kuzummm allahım iyiliğiini versin....
ŞİFAAAAAMMM teşekkür ederim cnm benim güzel dileklerin için.... oyumuda verdim haaaaa 10 üzerinden 10 virdimmm
nabersiniz canlarımmm ben dün çok kötü oldum babam parmağını makinaya kaptırmış allahtan kopuk mopuk yokmuş kesilmiş baya derinden dikiş felan atmışlar ay çok kötü oldum yaaaa
benim babam mobilyacı mobilyadaki makinalarıda bilirsiniz kurban olduğum rabbim beterinden esirgesin inşallahhh haden çok öptüm sisleriiii
inşalahh hayır olsun bebeğiniz gelsinnnnnnnnnninşallah bir mucize olurda bu ağrıların hayırlara çıkar canım
Allahtan ümit kesilmezz
http://www.fertilityfriend.com/home/34b5b1]My Ovulation Chart[/url]
ay aplam içim bi tuhaff olduu yaaa meleğin sıkı sıkıtutunsun inşaalhhhinşallah bir mucize olurda bu ağrıların hayırlara çıkar canım
Allahtan ümit kesilmez
yok canım bu ayda olmadı ama sanırım düşük yaşıyom vucüdümu çok iyi tanırım ve bu hissettiğim şey döllendi ama tutmadı
ohh ne güsel Rabim sizlerinde evlatlarınızdan hediye almayı nasib etsin inşlaşlahhhbizde bugün eşimin köyüne gidecektim ailes,ni özledi abisi ile gidecekler ben vazgeçtim hastayım diyeeeşime dicem giderken bişey alsın yoksa eşim hiç düşünmez öle şeyleri
annemede çatal kaşık takımı almayı düşünüyom
oy bebem yaa aman taktığın kilo lsunnsevo bizim buraya yakın bir park var orda spor aletleri falan oluyo sence gidip sporumu yapsam bişey olurmu ne dersin bacıı :44::44::44:dün psikolokta bize ,baya geniş aile olmuşsunuz dedi bana ve eşime
maşalahh gardaşım atakma bebemmm verirsin yaahayırlısı canım ne diyimm
84 kilo olmuşum :84:
merhabayın topğin güzel anne adayları ve anneleriiiii.....
sözüme nerden ve nasıl başlıycağımı bilemedim....içim yine buruk içim yine hüsrannn
ben ne zaman anne olacağım ve ne zaman benim yavrum gelicekkk olsun ben bu hasretle büyüdüğümü ve olgunlaştığımı düşünüyorum ama yavrumuda çok özlüyorum ben yaaaaaa
inanın kızlar biraz önce çarşıdan geldim annelerimize hediye almak için bütün anneler yavrularını meleklerini yanına almış geziyolardı ve benim kucağım ellerim bomboş yine ah be kuzum inanki gözüm yolllarda nolurrrr gel artık bak çok üzülüyorum bi evlat annesinin üzülmesini istermi hiç ama sen beni üzüyosun yavrum yokluğunla üzüyosun beniiiiii
annem sen bi karnıma düş ondan sora sağlıcakla doğ seni öyle bi kokluycamkiiiii hasretimi gidericem seninle yavrummmm gel nolur artık geeeeeelllllllsana aldığım kıyafetler dolabı bekliyo annem sana aldığım ayakkabılar dolabı bekliyo annem nolur gelde onların içini doldur annem
uzaktan bakıpta anneni üzmekten zevk mi alıyosun yavrum bak yeterince üzüldüm walla sen bi doğ sana elimizden geldiği kadar iyi bakıcaz yavrum babanla babanda çaktırmıyo ama içten içe benim de olsaydı diyip gözleri doluyoooo daha fazla bizi üzme ve gel annecim bak bi anneler günü daha geldi ve ben yine sensizimnoulr bidaha ki anneler gününde gel yavrum hep seni bekliycem yılmadan ve hep seni özlüycemmmmm
ANNELER VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM RABBİM HERKESİN EVİNİ ŞENLENDİRSİN İNŞALLAHHHHH......
ayy canım ya havva aplamla ikiniz ğlattızz haaa Rabbim sizlerede yaşatacak inşalahh
kızlar inanın hepimiz aynı duygulardayız anneler günündeben k.validemi annanemi ararken sağol seninde klutlu olsun dediklerinde göz yaşlarımı tutamıyorumm
şifamm canım adet olmadım şimdi doktordan geldim ağrılar bağırsaklardan olabilir dedi gaz yapacak şeyler yeme dedi (bu aralar çok gaz yapıcak şeyler yiyodum gerçektende ) için temiz görünüyo kist falan yok dedi rahim duvarında kalın didi bakalım canım
bu arada ipek şifa okudum bitti allah kabul etsin
naber melike nasılsın eşinle aran nasıl bakalım
aplammmmm çok şükürr kist yokmuş maşalahh
datlım daha adet olmamışsın hadi bakalım inşalahh bütün kalbimle dua ediyorum inşalahh yavruna ol der Rabbimmmmmmmmmmmm
aplammmm sizlerde göreceksiniz inşalah yavrunlarınızın gününüzü kutşadığınıı
ipek aplamm bende 30 alıyorum quzummm
çok şükür aplacımm iyi o gün akşam aldı gönlümüü dünde akşama kadar gezdikk tozdukk
yunus paşayı sağlık ocağına götürdük fitille yaptırdık kakayı bakalım inşalah düzene girer
bu arada dr inanmıyo bi beb kakayı yapmış kakası yok dio rahatsızda değil dio sen görmeden biri aldıysa altını dio mümkün değil kimse almaz tekim evde diyorumianamıyoo
en sonunda fititl verdii
bu arada gaz sancılarımız yine geldii
evet canım olmadım bakalım bugünü bi hayırlısıyla geçirirsem iyi olacak ateşim düştü dedim doktora onu kafana takma şuan için dedi rahim duvarın gayet iyi dedi hamile olabilirsin dedi..adet olana kadar ümit fakirin ekmeğidir bizim içinde öle adet olana kadar ümitleniyo insan..bu arada yarın test vercem eğer adet olmazsam
splsmm inşalahh adet olmazsın quuzm benim yaaa
dualarım seninle acil kaçtımmm komşu geldii datşlım nolur kusura bakmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?