patlıcan kavurması mercimek çorbası ..ben çorbayla idare ederimakşama ne yemekler var kızlarrrrrrr
kendi kafama göre bir diyet uyguladım yararını zararını zaman göstereckk artık
patlıcan kavurması mercimek çorbası ..ben çorbayla idare ederim
tubişimmmmmmmm geçmiş olsun canımmmmm kızlar bugün tuğbanın doğum günü aynı zamnda hatırlatıyım dedim
tuğba kendini okut canım nazarmı var nedir? dikkat et canım kendineeeeeeeee
günaydın hepinize geçmiş ollsun guzuu melike git bakem doktora ne diycek:94::94::94::94::94::94: kendine dikkat et
alıştınmı canım kocanın gececi olmsına
çiğdem hayırlısı olsun canım bekle bakalım
asi he unuttum kızzzzz canım mantı istiyi yollayıverrr sana zahmett
sevo hoşgeldin canım dün yoktun neler yaptın canım gelde biraz sohbet edelim
yeterrrrrr hoşgeldin canım
bende sabah sabah elimi kestimyaw sinir oldum akacak kan damarda durmazmış ne edelim oldu artıkk
haydin gelin artık dün gibi olmasın dün çok sesizdiiiiiii
biliyorum canım evde bal yok birde bir bardak suya 2 talı kaşığı diye okudum fakat ben hiç kulak asmadımelma sirkesini çok fazla kullanıyosun midene zararlı olabilir dikkat et ayrıca elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal kullanman gerekir ılık suyaaa
biliyorum canım evde bal yok birde bir bardak suya 2 talı kaşığı diye okudum fakat ben hiç kulak asmadım2 çoraba kaşığı koyuyorum .şuan için midemde bir sorun yok :26:
çiğdem hoşgeldin canım
hoşbulduk canım yaa nette bi sorun mu var acaba sürekli takılıp kalıyor işleriide yapamıyorum
eeee anlatın bakalım kızlar dün ben neler öğrendim neler komşumdan sizlerle paylaşmak istiyorum
kızlar daha öncede yazmıştım galiba ruşeym alın sabahkları aç karınla kahvaltıdan yarım saat önce suyla yada yoğurtla yiyin gerçekten faydası oluyor hem metobolizmanızını ayarlıyormuş dengede tutuyormuş
sabah ..aç karnına elma sirkesi (bir dak suya 2 çorba kaşığı sirke) salatalık ,domates.bir kase sipecial K
öğle... aç karnına elma sirkesi...yoğurt çorbası
akşam ...önce aç karnına yine elma sirkesi .akşam yaptığım yemekten yiyiorum az ve ekmeksiz
nerdeyse 1 haftadır beyaz ekmek hiç yemiyorum
gece yatmadan önce yine elma sirkesii ..
bellirli bir diyetim yokki benim öyle kafama göre uyduruyorum ekmeği kestim aç karnına sirke falan, normal bir diyete bağlı olmak istemiyorum sıkar beni duru bacımnurcikim bende diyeti bozdum yaaff hadi beraber yapalım istersen sana diyet listemi yazayım (aslında buraya yazmıştım) neler yediğimizi yazalım sen beni ben seni uyarırırm ne dersin bacıımmm
aklımda olsun aktara gidersem alırım bunu bir yere not etmem lazım unuturum hemenkızlar daha öncede yazmıştım galiba ruşeym alın sabahkları aç karınla kahvaltıdan yarım saat önce suyla yada yoğurtla yiyin gerçekten faydası oluyor hem metobolizmanızını ayarlıyormuş dengede tutuyormuş
neler öğrendin kız :96::96::96::96:hoşbulduk canım yaa nette bi sorun mu var acaba sürekli takılıp kalıyor işleriide yapamıyorum
eeee anlatın bakalım kızlar dün ben neler öğrendim neler komşumdan sizlerle paylaşmak istiyorum
ruşeym ne ki?:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?