Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubişimmmmmmmm geçmiş olsun canımmmmm kızlar bugün tuğbanın doğum günü aynı zamnda hatırlatıyım dedim
tuğba kendini okut canım nazarmı var nedir? dikkat et canım kendineeeeeeeee

cnım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle huzurlu aşklı sağlıklı mutlu mesut yıllar diliyorum canım nice güzel yaşlara

amin canım bekliyorum bakalım bekle beklee nereye kadar
canım sanada çok geçmiş olsun nazarın çıkmış dikkat et kendine besmele çek
ayy tuğbacım çok geçmiş olsun canım ya kıyamam sanaaa kurşun döktür bol bol dua okut hele eşine okut devamlı erkeklerin okuması daha iyi oluyormuş

elma sirkesini çok fazla kullanıyosun midene zararlı olabilir dikkat et ayrıca elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal kullanman gerekir ılık suyaaa
biliyorum canım evde bal yok birde bir bardak suya 2 talı kaşığı diye okudum fakat ben hiç kulak asmadım2 çoraba kaşığı koyuyorum .şuan için midemde bir sorun yok :26:

biliyorum canım evde bal yok birde bir bardak suya 2 talı kaşığı diye okudum fakat ben hiç kulak asmadım2 çoraba kaşığı koyuyorum .şuan için midemde bir sorun yok :26:

he öyle bişiydi sanırım 1 tatlı kaşığı sirke 2 tatlı kaşığı bal dı:26::26::26::26:
yok 2 kepçe koy istersen _bu ne pehriz bu ne lahana turşusu_

hoşbulduk canım yaa nette bi sorun mu var acaba sürekli takılıp kalıyor işleriide yapamıyorum
eeee anlatın bakalım kızlar dün ben neler öğrendim neler komşumdan sizlerle paylaşmak istiyorum

o zaman sen anlat neler öğrendin bakem yediğin içtiğin şeyler senin olsun, gezip gördüğün yerleri anlat .

kızlar daha öncede yazmıştım galiba ruşeym alın sabahkları aç karınla kahvaltıdan yarım saat önce suyla yada yoğurtla yiyin gerçekten faydası oluyor hem metobolizmanızını ayarlıyormuş dengede tutuyormuş

sirkeyi bu kadar kullanman yanlış gibime geliyo nurciikkkkkk

sabah öğle ve akşam ekmek yiyebilirisn esmer kepek veya tam buğday ekmeği

nurcikim bende diyeti bozdum yaaff hadi beraber yapalım istersen sana diyet listemi yazayım (aslında buraya yazmıştım) neler yediğimizi yazalım sen beni ben seni uyarırırm ne dersin bacıımmm

nurcikim bende diyeti bozdum yaaff hadi beraber yapalım istersen sana diyet listemi yazayım (aslında buraya yazmıştım) neler yediğimizi yazalım sen beni ben seni uyarırırm ne dersin bacıımmm
bellirli bir diyetim yokki benim öyle kafama göre uyduruyorum ekmeği kestim aç karnına sirke falan, normal bir diyete bağlı olmak istemiyorum sıkar beni duru bacım

bakma sen bana 1 haftadır kafama göre uyguladığım diyeti heran bozup eski beslenmeme dönebilirim hiç bir şeyi düzenli yapmıyorumki bunu yapayım ..ama kararlıyım verecem bu kiloları ..

yaz bacımm diyet listeni ama ben bişey anlamam kaşını yapayım derken gözünü çıkarabilirimm tosti iyi anlıyo bu işlerden

aklımda olsun aktara gidersem alırım bunu bir yere not etmem lazım unuturum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…