Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

neler öğrendin kız :96::96::96::96:

ya benim komşum eskiden bitane ebesi varmış çok kişiye yardımcı olmuş şimdiii açık konuşacam ben pek kibar konuşamam kulak pamukları var ya o kadar pamuğu alıp rakıya batırıp vajinaya koyacakmışız ilişkiye girecekmişiz sonraa ayaklarımızı duvara dikecekmişiz bi 1 saaat falan sonra spremler geri çıkıyor ya o pamukta spermle birlikte çıkıyormuş çok çabuk gebeliği kolaylaştırıyormuş bide adetin 3. ve 4. günü cinsel ilişkiye girdiğin zaman ama sabahları girerseniz daha çabuk oluyormuş bundan bi kaç kişi hamile kaldığına şahit olsdum duydum ayy hayırlısı artık yaaa bidee bebek istemeyenler tarif ettiğim aynı boyutta pamukla limon suyuna batırıp içine atıyormuş doğum kontrol hapından iyimiş dediiiii bunlar öğrendiklerimmmm:26::26::26::26:

cnm bunu bende duymuştum çok saol ama ben şunu anlamadım adetin 3. ve 4. günü ilişkiye girilecek demişsin cnm ama ben bunu kesinlikle kabul etmem çünkü adetliykken ilişkiye girmek çok GÜNAHHH ben yanlış anlamdım demi cnm adetin 3. ve 4. günü yazmışında ben böle anladım....

komşun bence hiç hoş şeylertsöylememiş canım hiç duymamış farzet ..ne demek rakıyı pamuğu döküp rahime yerleştirmek birde adetin 3.4 günü demiş ikiside günah olacağını bilsem yapmam .afedersin b.k yerim ama rakıyı koymama oraya ben bir mantığını bulmadım saçmalamış bence

yok canım doğru anladın ben de aynısını senin gibi söyledim çok günah olduğunu ve bana allahım niyetini biliyor bebek için istediğin için onun günahı olmaz dedi çünkü insanın önce nniyeti iyi olması lazım dedi kimi insan zevki için giriyor o çok çok günah dedi

canım aynısını bende öyle dedim ve eskiden ebeler çocukları olmayanları hep bunları uygularlarmış ama bende yapmam kesinlikleee:50

evet güzel Allahım niyetimizi biliyo tabikide ama gerçekten öyle bişey yok hem adetliyken döllenmeyen içi boş olan yumurtaları atıyorsun kanla beraber ...adet bitiminde sonra yeni yeni yumurtlamaya başlıyorsun tıp öyle diyo ve mantıklı bence

iyi akşamlar ben çıkıyorum eve gidecemm yemek yapacammmm :97::97::97:ne yapsam ne yapsam hadi görüşürük baş başşş öpüyorum hepinizi

canım aynısını bende öyle dedim ve eskiden ebeler çocukları olmayanları hep bunları uygularlarmış ama bende yapmam kesinlikleee:50
valla ben ilk defa duyuyorum rakıyı ve adetliyken ilişkiye girmeyi belki doğrudur ama bana göre yanlış ..senin aklına yattıysa dene istersen içinde kalmasın canım ..derler ya insan inanarak yaparsa olur sen inanarak yapacaksan dene bu ay

slm kıslarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz canlar gezdim gezdim geldimmmmm benim aşılama ya cumartesi yada pazartesiiiii heycan çokkkk eger bu aşılama tutmazsa doktor bidahakıne iğneyle yapacaz o zmn 5 den fazla yumurta olacak % 30 ları geçkin şansın olacak dedi bundada % 20 miymişş aayy mutlu oldum 3 dane yumurtam var bırı 15 cm bırı 14 cm biri 13 20 oluynca iğne verecek inşallah hepsi 20 olurrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:89:

HADE BAKALIM FATOŞUM İNŞALLAH 3/2Sİ TUTAR YANE İKİZ TUTURURSUN AMANN OLSUNDA TEK OLSUN ONADA RAZIYIZ DİMİ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH BU SON TEDAVİN OLUR GELİR BEBİŞİN

HADE BAKALIM FATOŞUM İNŞALLAH 3/2Sİ TUTAR YANE İKİZ TUTURURSUN AMANN OLSUNDA TEK OLSUN ONADA RAZIYIZ DİMİ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH BU SON TEDAVİN OLUR GELİR BEBİŞİN

amannn bee kuzummm 3 yumurtaa büyüsündee teki tutsun yeterrr banaaa bi danaaaa hepimiz bu kadar özlemlıyken 2. köşede de kalsaa yeterrrrrr hayırlısıı cnmm artıkk bunlarrr sonn tedavılerr olmazsaaaaa rapor çıkarıcam hayırlısıı bakalımmmm

selam kızlar ...tubiş doğum günün kutlu olsun ve çok büyük geçmiş olsun ..fatoş inşallah bu tedavi bebişini getirir minnoş özlemin biter..kanki duru sevda melike kamer ve diğer kızlar inşallah sizlerde iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…