valla ben ilk defa duyuyorum rakıyı ve adetliyken ilişkiye girmeyi belki doğrudur ama bana göre yanlış ..senin aklına yattıysa dene istersen içinde kalmasın canım ..derler ya insan inanarak yaparsa olur sen inanarak yapacaksan dene bu ay
canlar bu gün misafirlerim vardı gelemedim
sizlerde neler vardı ne yaptınız bu günnn
slm kıslarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz canlar gezdim gezdim geldimmmmm benim aşılama ya cumartesi yada pazartesiiiii heycan çokkkk eger bu aşılama tutmazsa doktor bidahakıne iğneyle yapacaz o zmn 5 den fazla yumurta olacak % 30 ları geçkin şansın olacak dedi bundada % 20 miymişş aayy mutlu oldum 3 dane yumurtam var bırı 15 cm bırı 14 cm biri 13 20 oluynca iğne verecek inşallah hepsi 20 olurrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:89:
selam kızlar ...tubiş doğum günün kutlu olsun ve çok büyük geçmiş olsun ..fatoş inşallah bu tedavi bebişini getirir minnoş özlemin biter..kanki duru sevda melike kamer ve diğer kızlar inşallah sizlerde iyisinizdir
bende dün akşmadan anneme gittim eşim trabzona gtti bende yanız olmamak için annemdeydim bir saat önce falan geldim eşimin dönmesini bekliyorum 12 yi bulur gelmesi
iyiyiz canım sen nasılsın
selam kızlar
kamerim evet bu aralar gelemiyorum işlerim çok yetiştirmeye çalışıyorum suratım beş karış iş yapıyom yoğun olunca sinirlerim bozuluyodaama evime gelinceee ohhh diyorumm işte yaşamak bu
tuğbişş kolunu yakmışş yaa herşey üst üste geliyo bir rahat edemediiaradım ama açmadı..doğum günün kutlu olsun tuğbiş nice mutlu yıllara
melikem doktora gidecekmişsin canım kız bu belirtiler hamilelik belirtilerine benziyo :26: emziriyon ama ne bilem aklıma bu geldi haydi güzel haberlerle gelirsin canım
çiğdem doktorun nasıl bişey diyemedi yaa ilginç
nurcik kilo vermeye başlamışsındır kesin ekmek bile yemesen çok etkisi olur doktor banada dedi kilo mu aldın kilo ver diye bende almadım kıyafettendir dedim gülüştük dedim 6 kilo verdim bi 6 kilo daha versem çok iyi olacak biliyorum dedimdünde komşuma çıktım ablasıyla ikisi ne güzel zayıfsın çocuk olayını kafana takma falan dediler dedimmm doktorum bugün kilo vermemi istiyo şaşırdılarr
aklımda kalanlar bunlarr :44:
sağol canım bu aralar biraz fala şehir dışında işleri cumartesi eskişehire gidiyo bir sonraki haftacanım allah kavuştursun
iyi akşamlar canım hoşgeldinn
sağol canım bu aralar biraz fala şehir dışında işleri cumartesi eskişehire gidiyo bir sonraki hafta
tekrar trabzon sonra ankaraya gitmesi lazım hiç memnun değilim :26:
hb nasılsınız ben bayadır gelmıyodum bu sıteye fatoş serpıl ablam falan vardı noldu aceba bılen varmı
slm kıslarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz canlar gezdim gezdim geldimmmmm benim aşılama ya cumartesi yada pazartesiiiii heycan çokkkk eger bu aşılama tutmazsa doktor bidahakıne iğneyle yapacaz o zmn 5 den fazla yumurta olacak % 30 ları geçkin şansın olacak dedi bundada % 20 miymişş aayy mutlu oldum 3 dane yumurtam var bırı 15 cm bırı 14 cm biri 13 20 oluynca iğne verecek inşallah hepsi 20 olurrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:89:
aaa bizim memlekete mi geliyor sende gel en güzel şekilde ağırlayalım senii
sen neredesin canım ben artık hiç biryere çıkamıyorum bana yorulmak yolculuk falan hepsi yasak
eskişehir merkezdeyim canımm ayy kıyamam artık bebişle beraber inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?