Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlar bu gün misafirlerim vardı gelemedim
sizlerde neler vardı ne yaptınız bu günnn

canım valla doğruyu söylemek gerekirse içim hiç yanaşmıyor her ay yapayım diyorum ama kalbim uzak tutyor içimdeki ses inanma diyor onun için yapmadım ben bunu 5 ay öncesi bi kadında duydum bide dün komşumda bi kaç kişide günah olduğu için içim yanaşmıyor

canım allahım gönlüne göre versin inşallah tutturursunuz canım iğne dediğin çatlatma iğnesimi ben 2 kere çatlatma iğnesi vuruldum kızlar kasıklarımda tatlı bi acı var bi de göğüslerimde acıyor anlamadım bu işi kimilerinde hamileyken 2 haftalıkken belli oluyor dün dr bişey göremedi yan anlamıyorum aklım almıyor

selam kızlar

kamerim evet bu aralar gelemiyorum işlerim çok yetiştirmeye çalışıyorum suratım beş karış iş yapıyom yoğun olunca sinirlerim bozuluyoda ama evime gelinceee ohhh diyorumm işte yaşamak bu

tuğbişş kolunu yakmışş yaa herşey üst üste geliyo bir rahat edemedii aradım ama açmadı..doğum günün kutlu olsun tuğbiş nice mutlu yıllara

melikem doktora gidecekmişsin canım kız bu belirtiler hamilelik belirtilerine benziyo :26: emziriyon ama ne bilem aklıma bu geldi haydi güzel haberlerle gelirsin canım

çiğdem doktorun nasıl bişey diyemedi yaa ilginç

nurcik kilo vermeye başlamışsındır kesin ekmek bile yemesen çok etkisi olur doktor banada dedi kilo mu aldın kilo ver diye bende almadım kıyafettendir dedim gülüştük dedim 6 kilo verdim bi 6 kilo daha versem çok iyi olacak biliyorum dedim dünde komşuma çıktım ablasıyla ikisi ne güzel zayıfsın çocuk olayını kafana takma falan dediler dedimmm doktorum bugün kilo vermemi istiyo şaşırdılarr

aklımda kalanlar bunlarr :44:

evet canım bende ilginç buldum ya aslında dediğim gibi drumdan daha iyi bi dr yok burada çevremde araştırıyorum kendi drum kadar iyi birisine rastlamadım onun için ne yapacağımı şaşırdım cumartesi günü gideceğim canım dr hem ultrasonla hem kan tahlilinle bakarız dedi zaten 12 sinden sonra adet olacam geçen ay 14ünde oldum bakalım hayırlısı bi kaç gündür süt beyazı gibi akıntılarım olmaya başladı :97::97::97:

canımm hadi maşallahhh herşey güzel gidiyor inşallah sonucuda güzel olacak

ipek canım hoşgeldim ben iyiyim sen nasılsın belin ne durumda
demek eşin şehir dışındaydı evet bu aralar baya işleri var dışarda sanırım olsun bunlar tatlı ayrılıklar sağ sağlim gelecek yanına merak etme canım

yeter hoşgeldin

çiğdem bana da çok yanlış geldi canım o olay ebe olayı yani
bu arada snein adetine varmış ultrasonda zaten bişey göremez ama kanda çıkardı büyük ihtimal hayırlısıyla sonuç alırsın canım bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…