ipek canım hoşgeldim ben iyiyim sen nasılsın belin ne durumda
demek eşin şehir dışındaydı evet bu aralar baya işleri var dışarda sanırım olsun bunlar tatlı ayrılıklar sağ sağlim gelecek yanına merak etme canım
yeter hoşgeldin
çiğdem bana da çok yanlış geldi canım o olay ebe olayı yani
bu arada snein adetine varmış ultrasonda zaten bişey göremez ama kanda çıkardı büyük ihtimal hayırlısıyla sonuç alırsın canım bekle bakalım
ipek canım hoşgeldim ben iyiyim sen nasılsın belin ne durumda
demek eşin şehir dışındaydı evet bu aralar baya işleri var dışarda sanırım olsun bunlar tatlı ayrılıklar sağ sağlim gelecek yanına merak etme canım
yeter hoşgeldin
çiğdem bana da çok yanlış geldi canım o olay ebe olayı yani
bu arada snein adetine varmış ultrasonda zaten bişey göremez ama kanda çıkardı büyük ihtimal hayırlısıyla sonuç alırsın canım bekle bakalım
beklemekten başka çaremiz yok zaten canım cumartesiyi iple çekiyorum valla allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin evet canım ebe olayı saçma ve değişik ilginç geldi bana haa yapanlar oldu tutmuş ama gelde yüreğime anlat zaten bide şöyle düşünüyorum hadi rakı olayını yaptım bebk günahsız bide allahım cezalandırısa bide beni diye düşündüm çok korktum onun için yanaşmadım
başka yerde rahat edemediğim için gitmesinden memnun değilim canım annemde her şey önüme geldiği halde çok yoruldum ...belim sırtım ağrıyo canım geçmedi hamileliğin dikenleri bunlar önce bulantı halsizlik soonra baş ağrısı mide yanmaları sırt ağrısı uykusuzluk nefes açlığı yorgunluk oluyo gülün dikeni misali bunlarda olmasa haile olduğunu anlamaz insan inşallah sizlerde hamile kalınca hepsiyle sırasıyla tanışacaksınız
başka yerde rahat edemediğim için gitmesinden memnun değilim canım annemde her şey önüme geldiği halde çok yoruldum ...belim sırtım ağrıyo canım geçmedi hamileliğin dikenleri bunlar önce bulantı halsizlik soonra baş ağrısı mide yanmaları sırt ağrısı uykusuzluk nefes açlığı yorgunluk oluyo gülün dikeni misali bunlarda olmasa haile olduğunu anlamaz insan inşallah sizlerde hamile kalınca hepsiyle sırasıyla tanışacaksınız
bitki kürleri neysede böyle şeyer çok tehlikeli olabilir orayla oynamamak lazım bence deneme
inşallah meleğin en kısa zamanda gelir
inşallah canım inşallah allahım en güzel şekilde tattırı bbizlerede allahım doğum yapacakalr ve bebiş isteyenlere yardımcı olur inşallah
kızlar ben biraz oyunlara takılayığp stres atayım öpüyorum hepinizi
sevda sana iyi oyunlar bende çıkıyorum bir çorba yapayım eşim aç gelir o saatte çorbadan başka bi şey yemez
hayırlı akşamlar kızlarrrrrrr
ooooo kimleri görüyorum ipek ablamm nasılsın seni bu saatte görmek ne güzelll
iyi akşamlar canım nasılsın bakalım
çok şükür iyim cnm yemeğimizi yedik şimdi de çay içiyoz
günaydınn cicoşlarrr
çiğdemcim doktoruna güvenmiyorsan içinde şüphen varsa değiştir istiyorsan ben geçen ay gittiğim doktorumdan hiç ilgi alaka görmedim (7 senelik doktorum) adam sankii kafadan salma yaptı bu tedavmi kesinlikle değiştirecem dosyamıda alacam yanından hemen karşısındaki doktora gidecem
asii aklıma gelmişken mantı ve pizza tarifi istiyorum özelimede yazabilirsinn
kızlar üzücü bir haberim var dün gece tubiş mesaj çekti kolunu kızgın yağla yakmışaradım hemen nasıl oldu diye ilk başta şaka yapıyo sandım ama değilmiş...canı patates kızartması çekmiş nasıl olmuşsa kolu tavanın sapına geliyo kızgın yağ olduğu gibi koluna gelmiş hastaneye gitmemiş krem falan sürerlerse bebeğe zararlı olacakmış zaten ne geliyorsa başına pinpirikliğinden geliyo bu kızın çabuk dedim eşin seni acile götürsün melhem falan sürerlerse en azından acın diner dedim ...beni dinleyip gittimi bilmiyorum aramadımda biraz daha geçsin öyle arıyacam uyuyorsa uyandırmıyayım
hoşgeldin cnmmmm
tabi cnm ne demek yazarım ben özeline....
ah cnm tubişiiimmm yaaa çok çok geçmiş olsun kuzum benim yaaaa rabbim beterinden sirgesin inşaallahhh....
tubişin geçmiş olsun git doktora acısını hafifletirler
nurcik senin tedavi ne oldu canım en son çatlatma iğnesi oldun ya bir gelişme varmı
pizza mantı ooooooooo süper
asi yazsaydın buraya nası yapıyon öğrenirdik annem
kamer sende elinimi kesitn sabah sabah bak kağıtlar jilet gibi kesiyo benimde çok oluyo sanada geçmişler olsun
ne var ne yok kızlaaaaarrr
nasıl yani yaaaaaaa canım benim ya içim tuhaf oldu çok canı yanmıştır offff çok çok geçmiş olsun tuğbişim kendini okutup üflettirsin kurşun felan döktürsün bişiler yapsın biri iyi oluyor biri başlıyor kız bi rahatlayamadı canımmm
ivet duru bacım elimi kestim bardak kırıldı elimde bayaaaa kesildi pantolanum da kan oldu sildim emme çıkmadı:26::26::26::26:
tubişimmmmmmmm geçmiş olsun canımmmmm kızlar bugün tuğbanın doğum günü aynı zamnda hatırlatıyım dedim
tuğba kendini okut canım nazarmı var nedir? dikkat et canım kendineeeeeeeee
gerçekten mi tubişimmmmmm iyiki doğdun cnmmmmm nice mutlu senelere inşallahhh....
kamerim sanada çok geçmiş olsun ya elinimi kestin çok geçmiş olsun....
TUBİŞİMMMMM bu benden sannaaaaaa
kamer bardakmı kırıldı aaaa nazar çıktı gitti derler
iyilik asicim sen naparsın
evet tubişin doğum günü burdan da kutlayım
tuğbaaaaaa doğum günün kutlu olsun canıııımmmmm
cnım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle huzurlu aşklı sağlıklı mutlu mesut yıllar diliyorum canım nice güzel yaşlara
amin canım bekliyorum bakalım bekle beklee nereye kadar
canım sanada çok geçmiş olsun nazarın çıkmışdikkat et kendine besmele çek
ayy tuğbacım çok geçmiş olsun canım ya kıyamam sanaaa kurşun döktür bol bol dua okut hele eşine okut devamlı erkeklerin okuması daha iyi oluyormuş
ya benim komşum eskiden bitane ebesi varmış çok kişiye yardımcı olmuş şimdiii açık konuşacam ben pek kibar konuşamam kulak pamukları var ya o kadar pamuğu alıp rakıya batırıp vajinaya koyacakmışız ilişkiye girecekmişiz sonraa ayaklarımızı duvara dikecekmişiz bi 1 saaat falan sonra spremler geri çıkıyor ya o pamukta spermle birlikte çıkıyormuş çok çabuk gebeliği kolaylaştırıyormuş bide adetin 3. ve 4. günü cinsel ilişkiye girdiğin zaman ama sabahları girerseniz daha çabuk oluyormuş bundan bi kaç kişi hamile kaldığına şahit olsdum duydum ayy hayırlısı artık yaaa bidee bebek istemeyenler tarif ettiğim aynı boyutta pamukla limon suyuna batırıp içine atıyormuş doğum kontrol hapından iyimiş dediiiii bunlar öğrendiklerimmmm:26:
selam kızlar ...tubiş doğum günün kutlu olsun ve çok büyük geçmiş olsun ..fatoş inşallah bu tedavi bebişini getirir minnoş özlemin biter..kanki duru sevda melike kamer ve diğer kızlar inşallah sizlerde iyisinizdir
selam kızlar
kamerim evet bu aralar gelemiyorum işlerim çok yetiştirmeye çalışıyorum suratım beş karış iş yapıyom yoğun olunca sinirlerim bozuluyodaama evime gelinceee ohhh diyorumm işte yaşamak bu
tuğbişş kolunu yakmışş yaa herşey üst üste geliyo bir rahat edemediiaradım ama açmadı..doğum günün kutlu olsun tuğbiş nice mutlu yıllara
melikem doktora gidecekmişsin canım kız bu belirtiler hamilelik belirtilerine benziyo :26: emziriyon ama ne bilem aklıma bu geldi haydi güzel haberlerle gelirsin canım
çiğdem doktorun nasıl bişey diyemedi yaa ilginç
nurcik kilo vermeye başlamışsındır kesin ekmek bile yemesen çok etkisi olur doktor banada dedi kilo mu aldın kilo ver diye bende almadım kıyafettendir dedim gülüştük dedim 6 kilo verdim bi 6 kilo daha versem çok iyi olacak biliyorum dedimdünde komşuma çıktım ablasıyla ikisi ne güzel zayıfsın çocuk olayını kafana takma falan dediler dedimmm doktorum bugün kilo vermemi istiyo şaşırdılarr
aklımda kalanlar bunlarr :44:
böye bişey olamaz dei oldummmm hırrrrrrrrrrbu şarkı sanki beni anlatıyor !!! inat edip gelmeyen bebeğimi düşünüp ağlatıyor
kızlar
[video=youtube;rQhoVGSYi-A]http://www.youtube.com/watch?v=rQhoVGSYi-A&feature=youtu.be[/video]
Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm
Elvan Günaydın:
Omzumda başın eksik, yatağımda kokun
Mustafa Ceceli:
Ne olur dön geri sevindirme elleri
Boz bu mühürlü, kara büyüleri
Sensiz olmaz, sensizlik anlatılmaz
Hep eksik diyorum ya, o bile az..
Elvan Günaydın:
Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun
Mustafa Ceceli:
Mustafa Ceceli Elvan Günaydın Düet:
Hani eksik diyorum ya o bile az..
bellirli bir diyetim yokki benim öyle kafama göre uyduruyorum ekmeği kestim aç karnına sirke falan, normal bir diyete bağlı olmak istemiyorum sıkar beni duru bacım
bakma sen bana 1 haftadır kafama göre uyguladığım diyeti heran bozup eski beslenmeme dönebilirim hiç bir şeyi düzenli yapmıyorumki bunu yapayım ..ama kararlıyım verecem bu kiloları ..
yaz bacımm diyet listeni ama ben bişey anlamam kaşını yapayım derken gözünü çıkarabilirimmtosti iyi anlıyo bu işlerden
ya benim komşum eskiden bitane ebesi varmış çok kişiye yardımcı olmuş şimdiii açık konuşacam ben pek kibar konuşamam kulak pamukları var ya o kadar pamuğu alıp rakıya batırıp vajinaya koyacakmışız ilişkiye girecekmişiz sonraa ayaklarımızı duvara dikecekmişiz bi 1 saaat falan sonra spremler geri çıkıyor ya o pamukta spermle birlikte çıkıyormuş çok çabuk gebeliği kolaylaştırıyormuş bide adetin 3. ve 4. günü cinsel ilişkiye girdiğin zaman ama sabahları girerseniz daha çabuk oluyormuş bundan bi kaç kişi hamile kaldığına şahit olsdum duydum ayy hayırlısı artık yaaa bidee bebek istemeyenler tarif ettiğim aynı boyutta pamukla limon suyuna batırıp içine atıyormuş doğum kontrol hapından iyimiş dediiiii bunlar öğrendiklerimmmm:26::26::26::26:
slm kıslarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz canlar gezdim gezdim geldimmmmm benim aşılama ya cumartesi yada pazartesiiiii heycan çokkkk eger bu aşılama tutmazsa doktor bidahakıne iğneyle yapacaz o zmn 5 den fazla yumurta olacak % 30 ları geçkin şansın olacak dedi bundada % 20 miymişş aayy mutlu oldum 3 dane yumurtam var bırı 15 cm bırı 14 cm biri 13 20 o
oluynca iğne verecek inşallah hepsi 20 olurrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:89:
selam kızlar ...tubiş doğum günün kutlu olsun ve çok büyük geçmiş olsun ..fatoş inşallah bu tedavi bebişini getirir minnoş özlemin biter..kanki duru sevda melike kamer ve diğer kızlar inşallah sizlerde iyisinizdir
selam kızlar
kamerim evet bu aralar gelemiyorum işlerim çok yetiştirmeye çalışıyorum suratım beş karış iş yapıyom yoğun olunca sinirlerim bozuluyodaama evime gelinceee ohhh diyorumm işte yaşamak bu
tuğbişş kolunu yakmışş yaa herşey üst üste geliyo bir rahat edemediiaradım ama açmadı..doğum günün kutlu olsun tuğbiş nice mutlu yıllara
melikem doktora gidecekmişsin canım kız bu belirtiler hamilelik belirtilerine benziyo :26: emziriyon ama ne bilem aklıma bu geldi haydi güzel haberlerle gelirsin canım
çiğdem doktorun nasıl bişey diyemedi yaa ilginç
nurcik kilo vermeye başlamışsındır kesin ekmek bile yemesen çok etkisi olur doktor banada dedi kilo mu aldın kilo ver diye bende almadım kıyafettendir dedim gülüştük dedim 6 kilo verdim bi 6 kilo daha versem çok iyi olacak biliyorum dedimdünde komşuma çıktım ablasıyla ikisi ne güzel zayıfsın çocuk olayını kafana takma falan dediler dedimmm doktorum bugün kilo vermemi istiyo şaşırdılarr
aklımda kalanlar bunlarr :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?