Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

beklemekten başka çaremiz yok zaten canım cumartesiyi iple çekiyorum valla allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin evet canım ebe olayı saçma ve değişik ilginç geldi bana haa yapanlar oldu tutmuş ama gelde yüreğime anlat zaten bide şöyle düşünüyorum hadi rakı olayını yaptım bebk günahsız bide allahım cezalandırısa bide beni diye düşündüm çok korktum onun için yanaşmadım

başka yerde rahat edemediğim için gitmesinden memnun değilim canım annemde her şey önüme geldiği halde çok yoruldum ...belim sırtım ağrıyo canım geçmedi hamileliğin dikenleri bunlar önce bulantı halsizlik soonra baş ağrısı mide yanmaları sırt ağrısı uykusuzluk nefes açlığı yorgunluk oluyo gülün dikeni misali bunlarda olmasa haile olduğunu anlamaz insan inşallah sizlerde hamile kalınca hepsiyle sırasıyla tanışacaksınız

bitki kürleri neysede böyle şeyer çok tehlikeli olabilir orayla oynamamak lazım bence deneme
inşallah meleğin en kısa zamanda gelir

inşallah canım inşallah allahım en güzel şekilde tattırı bbizlerede allahım doğum yapacakalr ve bebiş isteyenlere yardımcı olur inşallah

ayy bacım benim sabret dayan az kaldı hayırlısıyla kucağına alınca hepsi geçecek
evet insan anne evinde bile artık rahat edemiyo bende öleyim

bitki kürleri neysede böyle şeyer çok tehlikeli olabilir orayla oynamamak lazım bence deneme
inşallah meleğin en kısa zamanda gelir

inşallah canım inşallah bi gelsin beni beklettiği için heryerini ısıracam yaa koklaya koklaya öpecem allahım yeterki hayırlı evlat nasip yetsin bunlarıda bizlere yaşatsın aslında şimdi ye kadar bi tek böğürtlen kökü içtim onun dışında hiç bişey yapmadım haa bide belime çömlek çektirdim belim açıkmıştı onun dışında yapmam hele o ebenin bahsettiklerini yapmam allahım hak yolunda nasip eder inşallah onun için allahım yalvarıyorum şeytana uydurmasın bizleri

hayırlı akşamlar kızlarrrrrrr

ooooo kimleri görüyorum ipek ablamm nasılsın seni bu saatte görmek ne güzelll

bu şarkı sanki beni anlatıyor !!! inat edip gelmeyen bebeğimi düşünüp ağlatıyor
kızlar

[video=youtube;rQhoVGSYi-A]http://www.youtube.com/watch?v=rQhoVGSYi-A&feature=youtu.be[/video]

Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm

Elvan Günaydın:
Omzumda başın eksik, yatağımda kokun

Mustafa Ceceli:
Ne olur dön geri sevindirme elleri
Boz bu mühürlü, kara büyüleri
Sensiz olmaz, sensizlik anlatılmaz
Hep eksik diyorum ya, o bile az..

Elvan Günaydın:
Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun

Mustafa Ceceli:

Mustafa Ceceli Elvan Günaydın Düet:
Hani eksik diyorum ya o bile az..

tubişim doğum günü kutlu olsun nice senelere canım

Eki Görüntüle 192998

hoşgeldin cnmmmm

tabi cnm ne demek yazarım ben özeline....

ah cnm tubişiiimmm yaaa çok çok geçmiş olsun kuzum benim yaaaa rabbim beterinden sirgesin inşaallahhh....

ivet duru bacım elimi kestim bardak kırıldı elimde bayaaaa kesildi pantolanum da kan oldu sildim emme çıkmadı:26::26::26::26:

tubişimmmmmmmm geçmiş olsun canımmmmm kızlar bugün tuğbanın doğum günü aynı zamnda hatırlatıyım dedim
tuğba kendini okut canım nazarmı var nedir? dikkat et canım kendineeeeeeeee

gerçekten mi tubişimmmmmm iyiki doğdun cnmmmmm nice mutlu senelere inşallahhh....

kamerim sanada çok geçmiş olsun ya elinimi kestin çok geçmiş olsun....

TUBİŞİMMMMM bu benden sannaaaaaa

kamer bardakmı kırıldı aaaa nazar çıktı gitti derler
iyilik asicim sen naparsın

evet tubişin doğum günü burdan da kutlayım

tuğbaaaaaa doğum günün kutlu olsun canıııımmmmm

cnım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle huzurlu aşklı sağlıklı mutlu mesut yıllar diliyorum canım nice güzel yaşlara

böye bişey olamaz dei oldummmm hırrrrrrrrrr geçmiş okuyupta yarım saattir herkese ayrı ayrı yazdım parmağım sadece geri tuşuna değdi tüm mesajlarım silindi

arkadaşlar yazdığım mesajarım silindiği için ayrıca yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın
geçmiş olsun dilekleri ve kutlama mesajlarınız güzel diekleriniz için çook teşekkür ederim allah eksikliğinizi göstermesin akşama eşimin arkadaşı geldi aiesiyle eşim bana pasta yapmış ortasına 2 rakamı bir mum dikmiş 2 rakamı çünkü 2 canlıymışım onu ima etmek istemiş neyse uzatmayayım mumumu üferken dieğim şuydu bende dahil tüm dostarımın en güzel dilekleri gerçek olsun dedim hepiniz aklımdan geçtiniz k,i her zaman aklımda ve dualarımdasınız seviyorum sizleri ulayyynnnnn yirim sizi yir HHIIIRRRRRRR

kıvancımçiğdemim şu rakı ve adetliyken fikfik işine burnumu sokmadan çıkamıcam af buyur annem biz inançlı insanlarız bikere alkol g-haram e adetliyken eşiyle birlikte olan çiftlerde nikahlı dahi olsaar 40 yıl haram düşerermiş birbirlerine ve efendimiz sav.derki kadınlarınıza hayırzlıyken yaklaşmayın e bu durumda varsayalımki o iş denk geldi bebe tutu ne kadar hayırlı olurki tabi bu tamamen benim düşüncem bir umut deyip deneyene tabiki saygı duyarım insan dermanın şurda deyince düşünmeden oraya koşabiliyo nurcan çok iyi blir bende rahim tersliği vardır ddüzelttir lafına koştum 100 kiloluk hatun çıktı sırtıma biri kol biri bacak evirdi çevirdi neredeyse sakat olucaktım ama neden benim çin umuttu işin islami boyutunu gözden kaçırmamak lazım bence ayrıca sağlık açsındanda araştırılmalı...son olarak adetliyken yumurta yok ki ortada ney neyi döllicek :26::26: neyse bacıcım yapana rast gele allah aratmasın inşallah

kızlar faceye resim atmaya çalıştım ama nedense abüm oluştu fakat resimler yüklendi gözükürken yüklenemedi yar bana bi, çareeeeeeee:84: abimin netle arası yoktur kayınçosuna demişki abi facen varsa tuğbayı göreyim bende yeni resi atmaya çalışmıştım olmadı faceyi size havale ediyorum kızlar

de hayde sizleri çokmu çok seviyorum allaha emanet ediyorum rabbim gönlünüzüm muradını versin

nurcikim diyet listemi yazcam sakın bırakma hem aç kalmıycan çok güzel kilo vercen ayrıca yrüyüş yapabilsen süper olur

canım böyle şeylere inanmam ben oraya rakı konulmaz yanlış bence

canım hayırlısı olsun gelsin bebeler inşallah muradın gerçekleşir bizde teyze oluruz

Ben iyiyim ipeğim sen nasılsın paşamız nasıl artık yavaş yavaş sonlara geliyosun hayırlısı ile ömeri kucağına almanı dilerim bugünlerde bol bol uyumanı tavsiye ederim

sevdam o beş karış suratını öperim kııızzzz niye kızıyon bacımmmm
işler yoğun olunca sinir stres tavan yapıyoo haklısın canım Allah kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…