Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aslında canım bende yazdım zaten ben şimdi dinledim ebeyi ama sandım ki farklı bişiler söyleyecek anlatacak günahsız bi bebeği günaha sokmak istemedim bende bunu düşündüm oonun için bu tip şeyleri yapmaya yanaşmadım sadece duyduklarımı paylaşıyım dedim bide şunuda düşündüm adetliyken içimizdeki mikropları bilmem ne vs vs dışarıya atıyor bide erkeğin spermleride az da olsa içine girdiğinde hastalık kapmış olma ihtimalimiz çok yüksek diye düşündüm onun için yapmadım

yok canım yok inanmıyorum çok saçma geldi düşünüp durdukça kanaatine varıyorsun bazı şeylerin

ne güzel canım hayırlısı olsun inşallahh allahım o desin olsun aminnnnnn

kolay gelsin canımmmmmmmm evet insanın evi gibisi yo gerçekten bende evimin kapısını her gün açarken mutlu oluyorum

hemşom canımmmmmmm kaderimizi yaşıyoruz canım aalhım inşallah çok daha fazla bekletmez hiç birimiziziii

Günaydın akidleriimmmm

nurciiiiiiikkkk bak bu listeyi diyetisyenim vermişti hamileyken uygulamıştım hem aç kalmazsın hemde kilo verirsin

Kahvaltı 7.30
2 dilim ekmek (1 sandviç ekmeği) (Beyaz-Mısır hariç)
Peynir çeşitleri (taze hariç) istediğin kadar (Suya koyun)
2-3 adet zeytin
1 adet yumurta
Domates, salatalık, biber
Çok açık, limonlu, çay (Şekersiz) (Tatlandırıcı yasak)

Ara öğün 10.00
1 porsiyon meyve (100-150 gr) (Meyve suyu / kuru meyve hariç)
veya 1 adet kepekli galeta veya 2-3 kepekli bisküvi

Öğle/Akşam 13.00 -19.00
3 dilim ekmek
Sebze yemekleri – sınırsız
Salata
1 kase yoğurt (kaymaksız)
Et/Tavuk/ Balık (kızartma hariç) veya peynir

Ara öğün 15.30
2 dilim ekmek
Peynir
Ayran / veya / sabah 10.00 gibi

Ara öğün 22.00
1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
2-3 ceviz veya 2-3 fındık veya leblebi

1 dilim ekmek yerine (25 gr)
1 kepçe çorba
2 çorba kaşığı pilav
2 çorba kaşığı makarna
2 çorba kaşığı bulgur
4 çorba kaşığı kurubakliyat
4 çorba kaşığı bezelye
1 orta boy patates
1 orta boy dolma
4 orta boy sarma
2 kibrit kutusu börek

Tatlılar (1 dilim ekmek yerine)

½ kase sütlü tatlı
1 top dondurma
1 top profiterol
30 gram çikolata
2 tatlı kaşığı reçel veya bal veya pekmez
½ dilim kek
1 adet kurabiye

çiğdem inşallah canımmmmm

kızlar ben en az 6 tane alıntı yaptım ama 2 tanesi çıkmış neden öyle oluyor anlamıyorum kelime sayısı çok fazla olunca kabul etmiyormu acebaaa:26:

hepinize kocaman öpücüklü günaydınnnnnnnnnnasılsınız bakalım bugün
abuuuuuuu antalyaya bişeyler oldu bacılar geçen hafta yazlıklarla geziyoduk bugün kışlıklara büründük ne bu hava bi sabitlenemedi gitti sıcaklıklar
pazar günü at çiftliğine kahvaltıya gidecektik,akşama kadar da keyiy yapacaktık gurup olarak ama hava durumu yağışlı gösteriyor gidemicez galibainanırmısınız o kadar çok bunalıyorumki son zamanlarda değişik bişeyler yapınca çocuk gibi mutlu oluyorum heyecanlanıyorum biyerlere giderken sanırım çalışmak çok sıkmış benii

eeeeeeee nasılsnız anlatın bakemmm
duru bacımmmmmmmmmm hiç sesin çıkmıyor senin bi günaydı diyosun iyi akşamlar bile demiyosun bikaç gündür noliyiiiiiiiigel öpüm seni içimden geldiiii

güzel sağlıklı bir diyet bence evde olanlar rahat yapabilirlerrrr ama şu ekmek yerine olanları bende atlamayım

alıntı yapınca banada oluyooo
kamerim çalış çalış sıkılıyo insan değişik yerlere gidip keyif yapmak çok güzel oluyooo bende özledim gezmeyi be yaa
kamerin en azından günaydın iyi akşamlar diyorum bunada şükür demiii (arada iyi akşmaları diyemiyorum o zaman yanım dolu oluyooooo)
bende seni öpem bi gel bakiiimmm

güzel sağlıklı bir diyet bence evde olanlar rahat yapabilirlerrrr ama şu ekmek yerine olanları bende atlamayım

evet bana diyetisyenim vermişti hamile iken yapmıştım şeker çıkmıştı insülinde oluyodum
ben doymak için bol sebze yiyodum
sabahta bol domates biber salatalık yiyince doyuyosunki ben açlığa dayanamam

1 dilim ekmek yerine yenilecek gıdalara dikkat ettinmi gerçekten kilo gidiyor

Son düzenleme:

ben çok düzensiz besleniyorum ya kahvaltı da 2 dilim ekmek yiyorum öğle yemeğim büsküvi ıvır zıvır geçiştiriyorum akşam kurt gibi aç olunca yarım ekmek götürüyorum nerdeyse çorba pilav yemek allah ne verdiyse bol bol oda göbek yapıyor işte normaldekilom iyi ama göbek var ecicikk

hayırlı sabahlar kızlar

ben kaç gündür kötüydüm bulantılarım çok fazla arttı 3 ayımı doldurmama az kaldı biteceği yerde fazlalaşıor anlamadım gitti.
arada bi bakıodum ama girip çıkıodum yazmaya mecalim yoktu şimdi ise yine kötüyüm buraya girmeyince aklımdan da çıkmıosunuz sakın aklınıza gelmesin hamile kaldı bizi bıraktı die elimden geldiği sürece buraya hep girip yazmaya çalışacam sizleri çok sevdim çünkü,..........

ne var ne yok güzel gelişmeler varrr mı_????????

acaba bende yapsammı ki bunu
bulantılardan çok düzensiz besleniorum inanırımısın bulantımı bastırıo die cips yiyorum oda çok zararlı ama başka bişe gözüm görmüor

herkeze günaydınnnnn tuğbacım benim de dün doğum günümdü senin gibi demek aynı gün doğmuşuz ne güzellll doğum günün kutlu olsunnn

BEBEKDELİSİ canım doğum günün kutlu olsun

TUĞBA seninde doğum günün kutlu olsun

inşallah bu yeni yaşınızda bebeleriniz gelir göbüşünüze..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…