arkadaşlar yazdığım mesajarım silindiği için ayrıca yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın
geçmiş olsun dilekleri ve kutlama mesajlarınız güzel diekleriniz için çook teşekkür ederim allah eksikliğinizi göstermesin akşama eşimin arkadaşı geldi aiesiyle eşim bana pasta yapmış ortasına 2 rakamı bir mum dikmiş 2 rakamı çünkü 2 canlıymışım onu ima etmek istemişneyse uzatmayayım mumumu üferken dieğim şuydu bende dahil tüm dostarımın en güzel dilekleri gerçek olsun dedim hepiniz aklımdan geçtiniz k,i her zaman aklımda ve dualarımdasınız seviyorum sizleri ulayyynnnnn yirim sizi yir HHIIIRRRRRRR
kıvancımçiğdemim şu rakı ve adetliyken fikfik işine burnumu sokmadan çıkamıcam af buyur annem biz inançlı insanlarız bikere alkol g-haram e adetliyken eşiyle birlikte olan çiftlerde nikahlı dahi olsaar 40 yıl haram düşerermiş birbirlerine ve efendimiz sav.derki kadınlarınıza hayırzlıyken yaklaşmayın e bu durumda varsayalımki o iş denk geldi bebe tutu ne kadar hayırlı olurki tabi bu tamamen benim düşüncem bir umut deyip deneyene tabiki saygı duyarım insan dermanın şurda deyince düşünmeden oraya koşabiliyo nurcan çok iyi blir bende rahim tersliği vardır ddüzelttir lafına koştum 100 kiloluk hatun çıktı sırtıma biri kol biri bacak evirdi çevirdi neredeyse sakat olucaktım ama neden benim çin umuttuişin islami boyutunu gözden kaçırmamak lazım bence ayrıca sağlık açsındanda araştırılmalı...son olarak adetliyken yumurta yok ki ortada ney neyi döllicek :26::26: neyse bacıcım yapana rast gele allah aratmasın inşallah
kızlar faceye resim atmaya çalıştım ama nedense abüm oluştu fakat resimler yüklendi gözükürken yüklenemedi yar bana bi, çareeeeeeee:84: abimin netle arası yoktur kayınçosuna demişki abi facen varsa tuğbayı göreyim bende yeni resi atmaya çalışmıştım olmadı faceyi size havale ediyorum kızlar
de hayde sizleri çokmu çok seviyorum allaha emanet ediyorum rabbim gönlünüzüm muradını versin
nurcikim diyet listemi yazcam sakın bırakma hem aç kalmıycan çok güzel kilo vercen ayrıca yrüyüş yapabilsen süper olur
canım böyle şeylere inanmam ben oraya rakı konulmaz yanlış bence
canım hayırlısı olsun gelsin bebeler inşallah muradın gerçekleşir bizde teyze oluruz
Ben iyiyim ipeğim sen nasılsın paşamız nasıl artık yavaş yavaş sonlara geliyosun hayırlısı ile ömeri kucağına almanı dilerim bugünlerde bol bol uyumanı tavsiye ederim
sevdam o beş karış suratını öperim kııızzzz niye kızıyon bacımmmm
işler yoğun olunca sinir stres tavan yapıyoo haklısın canım Allah kolaylıklar versin
ne güzel canım hayırlısı olsun inşallahh allahım o desin olsun aminnnnnnslm kıslarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz canlar gezdim gezdim geldimmmmm benim aşılama ya cumartesi yada pazartesiiiii heycan çokkkk eger bu aşılama tutmazsa doktor bidahakıne iğneyle yapacaz o zmn 5 den fazla yumurta olacak % 30 ları geçkin şansın olacak dedi bundada % 20 miymişş aayy mutlu oldum 3 dane yumurtam var bırı 15 cm bırı 14 cm biri 13 20 oluynca iğne verecek inşallah hepsi 20 olurrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:89:
selam kızlar
kamerim evet bu aralar gelemiyorum işlerim çok yetiştirmeye çalışıyorum suratım beş karış iş yapıyom yoğun olunca sinirlerim bozuluyodaama evime gelinceee ohhh diyorumm işte yaşamak bu
tuğbişş kolunu yakmışş yaa herşey üst üste geliyo bir rahat edemediiaradım ama açmadı..doğum günün kutlu olsun tuğbiş nice mutlu yıllara
melikem doktora gidecekmişsin canım kız bu belirtiler hamilelik belirtilerine benziyo :26: emziriyon ama ne bilem aklıma bu geldi haydi güzel haberlerle gelirsin canım
çiğdem doktorun nasıl bişey diyemedi yaa ilginç
nurcik kilo vermeye başlamışsındır kesin ekmek bile yemesen çok etkisi olur doktor banada dedi kilo mu aldın kilo ver diye bende almadım kıyafettendir dedim gülüştük dedim 6 kilo verdim bi 6 kilo daha versem çok iyi olacak biliyorum dedimdünde komşuma çıktım ablasıyla ikisi ne güzel zayıfsın çocuk olayını kafana takma falan dediler dedimmm doktorum bugün kilo vermemi istiyo şaşırdılarr
aklımda kalanlar bunlarr :44:
bu şarkı sanki beni anlatıyor !!! inat edip gelmeyen bebeğimi düşünüp ağlatıyor
kızlar
[video=youtube;rQhoVGSYi-A]http://www.youtube.com/watch?v=rQhoVGSYi-A&feature=youtu.be[/video]
Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm
Elvan Günaydın:
Omzumda başın eksik, yatağımda kokun
Mustafa Ceceli:
Ne olur dön geri sevindirme elleri
Boz bu mühürlü, kara büyüleri
Sensiz olmaz, sensizlik anlatılmaz
Hep eksik diyorum ya, o bile az..
Elvan Günaydın:
Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun
Mustafa Ceceli:
Mustafa Ceceli Elvan Günaydın Düet:
Hani eksik diyorum ya o bile az..
selam kızlar ...tubiş doğum günün kutlu olsun ve çok büyük geçmiş olsun ..fatoş inşallah bu tedavi bebişini getirir minnoş özlemin biter..kanki duru sevda melike kamer ve diğer kızlar inşallah sizlerde iyisinizdir
Günaydın akidleriimmmm
nurciiiiiiikkkk bak bu listeyi diyetisyenim vermişti hamileyken uygulamıştım hem aç kalmazsın hemde kilo verirsin
Kahvaltı 7.30
2 dilim ekmek (1 sandviç ekmeği) (Beyaz-Mısır hariç)
Peynir çeşitleri (taze hariç) istediğin kadar (Suya koyun)
2-3 adet zeytin
1 adet yumurta
Domates, salatalık, biber
Çok açık, limonlu, çay (Şekersiz) (Tatlandırıcı yasak)
Ara öğün 10.00
1 porsiyon meyve (100-150 gr) (Meyve suyu / kuru meyve hariç)
veya 1 adet kepekli galeta veya 2-3 kepekli bisküvi
Öğle/Akşam 13.00 -19.00
3 dilim ekmek
Sebze yemekleri – sınırsız
Salata
1 kase yoğurt (kaymaksız)
Et/Tavuk/ Balık (kızartma hariç) veya peynir
Ara öğün 15.30
2 dilim ekmek
Peynir
Ayran / veya / sabah 10.00 gibi
Ara öğün 22.00
1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
2-3 ceviz veya 2-3 fındık veya leblebi
1 dilim ekmek yerine (25 gr)
1 kepçe çorba
2 çorba kaşığı pilav
2 çorba kaşığı makarna
2 çorba kaşığı bulgur
4 çorba kaşığı kurubakliyat
4 çorba kaşığı bezelye
1 orta boy patates
1 orta boy dolma
4 orta boy sarma
2 kibrit kutusu börek
Tatlılar (1 dilim ekmek yerine)
½ kase sütlü tatlı
1 top dondurma
1 top profiterol
30 gram çikolata
2 tatlı kaşığı reçel veya bal veya pekmez
½ dilim kek
1 adet kurabiye
çiğdem inşallah canımmmmm
kızlar ben en az 6 tane alıntı yaptım ama 2 tanesi çıkmış neden öyle oluyor anlamıyorum kelime sayısı çok fazla olunca kabul etmiyormu acebaaa:26:
hepinize kocamanöpücüklü günaydınnnnnnnnn nasılsınız bakalım bugün
abuuuuuuu antalyaya bişeyler oldu bacılar geçen hafta yazlıklarla geziyoduk bugün kışlıklara büründük ne bu hava bi sabitlenemedi gitti sıcaklıklar
pazar günü at çiftliğine kahvaltıya gidecektik,akşama kadar da keyiy yapacaktık gurup olarakama hava durumu yağışlı gösteriyor gidemicez galiba inanırmısınız o kadar çok bunalıyorumki son zamanlarda değişik bişeyler yapınca çocuk gibi mutlu oluyorum heyecanlanıyorum biyerlere giderken sanırım çalışmak çok sıkmış benii
eeeeeeee nasılsnız anlatın bakemmm
duru bacımmmmmmmmmm hiç sesin çıkmıyor senin bi günaydı diyosun iyi akşamlar bile demiyosun bikaç gündür noliyiiiiiiiigel öpüm seni içimden geldiiii
güzel sağlıklı bir diyet bence evde olanlar rahat yapabilirlerrrr ama şu ekmek yerine olanları bende atlamayım
evet bana diyetisyenim vermişti hamile iken yapmıştım şeker çıkmıştı insülinde oluyodum
ben doymak için bol sebze yiyodum
sabahta bol domates biber salatalık yiyince doyuyosunki ben açlığa dayanamam
1 dilim ekmek yerine yenilecek gıdalara dikkat ettinmi gerçekten kilo gidiyor
Günaydın akidleriimmmm
nurciiiiiiikkkk bak bu listeyi diyetisyenim vermişti hamileyken uygulamıştım hem aç kalmazsın hemde kilo verirsin
Kahvaltı 7.30
2 dilim ekmek (1 sandviç ekmeği) (Beyaz-Mısır hariç)
Peynir çeşitleri (taze hariç) istediğin kadar (Suya koyun)
2-3 adet zeytin
1 adet yumurta
Domates, salatalık, biber
Çok açık, limonlu, çay (Şekersiz) (Tatlandırıcı yasak)
Ara öğün 10.00
1 porsiyon meyve (100-150 gr) (Meyve suyu / kuru meyve hariç)
veya 1 adet kepekli galeta veya 2-3 kepekli bisküvi
Öğle/Akşam 13.00 -19.00
3 dilim ekmek
Sebze yemekleri – sınırsız
Salata
1 kase yoğurt (kaymaksız)
Et/Tavuk/ Balık (kızartma hariç) veya peynir
Ara öğün 15.30
2 dilim ekmek
Peynir
Ayran / veya / sabah 10.00 gibi
Ara öğün 22.00
1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
2-3 ceviz veya 2-3 fındık veya leblebi
1 dilim ekmek yerine (25 gr)
1 kepçe çorba
2 çorba kaşığı pilav
2 çorba kaşığı makarna
2 çorba kaşığı bulgur
4 çorba kaşığı kurubakliyat
4 çorba kaşığı bezelye
1 orta boy patates
1 orta boy dolma
4 orta boy sarma
2 kibrit kutusu börek
Tatlılar (1 dilim ekmek yerine)
½ kase sütlü tatlı
1 top dondurma
1 top profiterol
30 gram çikolata
2 tatlı kaşığı reçel veya bal veya pekmez
½ dilim kek
1 adet kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?