ben çok düzensiz besleniyorum ya kahvaltı da 2 dilim ekmek yiyorum öğle yemeğim büsküvi ıvır zıvır geçiştiriyorum akşam kurt gibi aç olunca yarım ekmek götürüyorum nerdeyse çorba pilav yemek allah ne verdiyse bol boloda göbek yapıyor işte normaldekilom iyi ama göbek var ecicikk
hayırlı sabahlar kızlar
ben kaç gündür kötüydüm bulantılarım çok fazla arttı 3 ayımı doldurmama az kaldı biteceği yerde fazlalaşıor anlamadım gitti.
arada bi bakıodum ama girip çıkıodum yazmaya mecalim yoktu şimdi ise yine kötüyüm buraya girmeyince aklımdan da çıkmıosunuz sakın aklınıza gelmesin hamile kaldı bizi bıraktı die elimden geldiği sürece buraya hep girip yazmaya çalışacam sizleri çok sevdim çünkü,..........
ne var ne yok güzel gelişmeler varrr mı_????????
acaba bende yapsammı ki bunu
bulantılardan çok düzensiz besleniorum inanırımısın bulantımı bastırıo die cips yiyorum oda çok zararlı ama başka bişe gözüm görmüor
herkeze günaydınnnnn tuğbacım benim de dün doğum günümdü senin gibi demek aynı gün doğmuşuz ne güzellll doğum günün kutlu olsunnn
bu örnek menü yap sende şekerim
cipsmiiiiiiii
elif bulantını bastırması için yataktan kalkmadan kızarmış ekmek ye marketlerde var hani sert olur ya ondan işte kesinlikle iyi geliyor peynride yiyebilirsin cips yağlı ve tuzlu çoz zararlı bebeğe dahada bulantın artar
doğum günün kutlu olsun canım
BEBEKDELİSİ canım doğum günün kutlu olsun
TUĞBA seninde doğum günün kutlu olsun
inşallah bu yeni yaşınızda bebeleriniz gelir göbüşünüze..........
bende çıkıorum dayanamayacağım bulantıya görüşürüz kızlar
canım benim günaydın biraz daha bekle geçer inşallah leblebi iyi gelebilirrhayırlı sabahlar kızlar
ben kaç gündür kötüydüm bulantılarım çok fazla arttı 3 ayımı doldurmama az kaldı biteceği yerde fazlalaşıor anlamadım gitti.
arada bi bakıodum ama girip çıkıodum yazmaya mecalim yoktu şimdi ise yine kötüyüm buraya girmeyince aklımdan da çıkmıosunuz sakın aklınıza gelmesin hamile kaldı bizi bıraktı die elimden geldiği sürece buraya hep girip yazmaya çalışacam sizleri çok sevdim çünkü,..........
ne var ne yok güzel gelişmeler varrr mı_????????
canım doğumgünün kutlu olsunherkeze günaydınnnnn tuğbacım benim de dün doğum günümdü senin gibi demek aynı gün doğmuşuz ne güzellll doğum günün kutlu olsunnn
hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsundurucuğum haklısın bacı eşimde bırak dio çok kızıo beyaz leblebi getirmiş şimdi onu deniyorum nie fazlalaştı ki acaba...........doktoruma sormadım pazartesi 2 li test yapılacak şimdi aklım onda inşallah temiz çıkar bebeğim sağlıklıdır kızlar dua edin bu testlerin o kadar yanılma payı varmış ki tahlil temiz çıksada güvenilir değilmiş RABBİM e emanet o bilir inşalh sağlıklı ewlat verir herkese
bende çıkıorum dayanamayacağım bulantıya görüşürüz kızlar
günaydın kuzularrrrrrrrrrr
keyifler nasıllllll bu günnnnn
ben iyiyim dee çok yorgunum canımmmm sen nasılsınnn
kızlaaaarrrrrrrrrrr nerdesinizz yaaaa beni burda yalnız bıraktınız neysee ben de bu arada karnımı doyurup geliyim bareeeee
günaydın canlarııımmmm ben koyu bi temizlik içindeyim ara ara geliri bakarım sizeeee
PINARR ABLAAAA doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşaallahh yeni yaşın sana meleğini getirsin inşaallahhh
ELİFCİMM çok geçmiş olsun cnm benimm bulantıların var demek rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirtsin inşaallahhh sakın cips yeme cnm yaaa çok tehlikelikeli bebişine başka şeyler bulll tekrar geçmiş olsun...
günaydın canlarııımmmm ben koyu bi temizlik içindeyim ara ara geliri bakarım sizeeee
PINARR ABLAAAA doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşaallahh yeni yaşın sana meleğini getirsin inşaallahhh
ELİFCİMM çok geçmiş olsun cnm benimm bulantıların var demek rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirtsin inşaallahhh sakın cips yeme cnm yaaa çok tehlikelikeli bebişine başka şeyler bulll tekrar geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?