Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu örnek menü yap sende şekerim

acaba bende yapsammı ki bunu
bulantılardan çok düzensiz besleniorum inanırımısın bulantımı bastırıo die cips yiyorum oda çok zararlı ama başka bişe gözüm görmüor

cipsmiiiiiiii
elif bulantını bastırması için yataktan kalkmadan kızarmış ekmek ye marketlerde var hani sert olur ya ondan işte kesinlikle iyi geliyor peynride yiyebilirsin cips yağlı ve tuzlu çoz zararlı bebeğe dahada bulantın artar

herkeze günaydınnnnn tuğbacım benim de dün doğum günümdü senin gibi demek aynı gün doğmuşuz ne güzellll doğum günün kutlu olsunnn

doğum günün kutlu olsun canım

durucuğum haklısın bacı eşimde bırak dio çok kızıo beyaz leblebi getirmiş şimdi onu deniyorum nie fazlalaştı ki acaba...........doktoruma sormadım pazartesi 2 li test yapılacak şimdi aklım onda inşallah temiz çıkar bebeğim sağlıklıdır kızlar dua edin bu testlerin o kadar yanılma payı varmış ki tahlil temiz çıksada güvenilir değilmiş RABBİM e emanet o bilir inşalh sağlıklı ewlat verir herkese

çokk sağollllll canım benimmm

bende çıkıorum dayanamayacağım bulantıya görüşürüz kızlar

git yat canım benim kardeşimin karısı da çok bulantı çekti 9 ay nerdeyse bide çok ağrısı vardı onun çok ama çok zor bi gebelik geçirdi bence senin 1 2 haftya geçecek canımm inşallah

canım benim günaydın biraz daha bekle geçer inşallah leblebi iyi gelebilirr
herkeze günaydınnnnn tuğbacım benim de dün doğum günümdü senin gibi demek aynı gün doğmuşuz ne güzellll doğum günün kutlu olsunnn
canım doğumgünün kutlu olsun
hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsun
bende çıkıorum dayanamayacağım bulantıya görüşürüz kızlar

güle güle:79::79::79::79::79:

günaydın kuzularrrrrrrrrrr
keyifler nasıllllll bu günnnnn

kızlaaaarrrrrrrrrrr nerdesinizz yaaaa beni burda yalnız bıraktınız neysee ben de bu arada karnımı doyurup geliyim bareeeee

ben iyiyim dee çok yorgunum canımmmm sen nasılsınnn

sanada günaydın tatlımmm
neden yorgunsunnn kuzummm
ben iyim dün misafir vardı sonrada temizlik yaptımmmm ööffffff nefret ediyorum ev işlerinden yaaaaa

günaydın canlarııımmmm ben koyu bi temizlik içindeyim ara ara geliri bakarım sizeeee

PINARR ABLAAAA doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşaallahh yeni yaşın sana meleğini getirsin inşaallahhh

ELİFCİMM çok geçmiş olsun cnm benimm bulantıların var demek rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirtsin inşaallahhh sakın cips yeme cnm yaaa çok tehlikelikeli bebişine başka şeyler bulll tekrar geçmiş olsun...

çok sağol asicimmm inşallah dediğin gibi olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…