sanada günaydın tatlımmm
neden yorgunsunnn kuzummm
ben iyim dün misafir vardı sonrada temizlik yaptımmmm ööffffff nefret ediyorum ev işlerinden yaaaaa
canım yaa cumartesiden berii yaz temizliğine başladım daha var işim 1 2 gün dinlenicemm dünde dua günüm vardı ben de o bişey değilde vücut yorgun olunca daha çabuk yoruluyosunnn
çiğdemmmmmmmmmmm sesin çıkmıyor canımmm gel bakim buraya nerelerdesin senide öpemm
herkeze günaydınnnnn tuğbacım benim de dün doğum günümdü senin gibi demek aynı gün doğmuşuz ne güzellll doğum günün kutlu olsunnn
durucuğum haklısın bacı eşimde bırak dio çok kızıo beyaz leblebi getirmiş şimdi onu deniyorum nie fazlalaştı ki acaba...........doktoruma sormadım pazartesi 2 li test yapılacak şimdi aklım onda inşallah temiz çıkar bebeğim sağlıklıdır kızlar dua edin bu testlerin o kadar yanılma payı varmış ki tahlil temiz çıksada güvenilir değilmiş RABBİM e emanet o bilir inşalh sağlıklı ewlat verir herkese
günaydın canlarııımmmm ben koyu bi temizlik içindeyim ara ara geliri bakarım sizeeee
PINARR ABLAAAA doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşaallahh yeni yaşın sana meleğini getirsin inşaallahhh
ELİFCİMM çok geçmiş olsun cnm benimm bulantıların var demek rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirtsin inşaallahhh sakın cips yeme cnm yaaa çok tehlikelikeli bebişine başka şeyler bulll tekrar geçmiş olsun...
dünde yazmıştım bir dşyete bağlı kalmak sıkar beni ama şu ekmek yerine olan yemekleri dikkate alacamGünaydın akidleriimmmm
nurciiiiiiikkkk bak bu listeyi diyetisyenim vermişti hamileyken uygulamıştım hem aç kalmazsın hemde kilo verirsin
Kahvaltı 7.30
2 dilim ekmek (1 sandviç ekmeği) (Beyaz-Mısır hariç)
Peynir çeşitleri (taze hariç) istediğin kadar (Suya koyun)
2-3 adet zeytin
1 adet yumurta
Domates, salatalık, biber
Çok açık, limonlu, çay (Şekersiz) (Tatlandırıcı yasak)
Ara öğün 10.00
1 porsiyon meyve (100-150 gr) (Meyve suyu / kuru meyve hariç)
veya 1 adet kepekli galeta veya 2-3 kepekli bisküvi
Öğle/Akşam 13.00 -19.00
3 dilim ekmek
Sebze yemekleri – sınırsız
Salata
1 kase yoğurt (kaymaksız)
Et/Tavuk/ Balık (kızartma hariç) veya peynir
Ara öğün 15.30
2 dilim ekmek
Peynir
Ayran / veya / sabah 10.00 gibi
Ara öğün 22.00
1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
2-3 ceviz veya 2-3 fındık veya leblebi
1 dilim ekmek yerine (25 gr)
1 kepçe çorba
2 çorba kaşığı pilav
2 çorba kaşığı makarna
2 çorba kaşığı bulgur
4 çorba kaşığı kurubakliyat
4 çorba kaşığı bezelye
1 orta boy patates
1 orta boy dolma
4 orta boy sarma
2 kibrit kutusu börek
Tatlılar (1 dilim ekmek yerine)
½ kase sütlü tatlı
1 top dondurma
1 top profiterol
30 gram çikolata
2 tatlı kaşığı reçel veya bal veya pekmez
½ dilim kek
1 adet kurabiye
canım çok geçmiş olsun az daha sık dişini bak tubişinde bulantıları vardı 3 ayını doldurduktan sonra olmuyormuş artık inşallah sende atlatırsın ..hayırlı sabahlar kızlar
ben kaç gündür kötüydüm bulantılarım çok fazla arttı 3 ayımı doldurmama az kaldı biteceği yerde fazlalaşıor anlamadım gitti.
arada bi bakıodum ama girip çıkıodum yazmaya mecalim yoktu şimdi ise yine kötüyüm buraya girmeyince aklımdan da çıkmıosunuz sakın aklınıza gelmesin hamile kaldı bizi bıraktı die elimden geldiği sürece buraya hep girip yazmaya çalışacam sizleri çok sevdim çünkü,..........
ne var ne yok güzel gelişmeler varrr mı_????????
slm şekerlerrrr
yaa geçmişe bakamadım bi tubişimin başına gelenleri okudumm Rabbim şifa versin canım yaa diş macunu sür quzum alırr sızısını iletin kıslar tubişimee
şifa ve ipek apla okudum Rabbimkabul etsinn hayıurlı günler ben uzun bi süre gelemicem kıslar hakkınızı helal edinn öpüldünüzzz
hayırdır gardaşım ne oldu neden gelemiyorsun uzun zaman :26::26::26::26::26:slm şekerlerrrr
yaa geçmişe bakamadım bi tubişimin başına gelenleri okudumm Rabbim şifa versin canım yaa diş macunu sür quzum alırr sızısını iletin kıslar tubişimee
şifa ve ipek apla okudum Rabbimkabul etsinn hayıurlı günler ben uzun bi süre gelemicem kıslar hakkınızı helal edinn öpüldünüzzz
slm şekerlerrrr
öğle malomuz bitti yemeğimizi de yedik geldikk hava acaip soğuk ya bide bi okadar yağışlı
akşama görümcemlere gidecezzcanım hiç istemiyor ne o beni sever nede ben onu
aynen cnm burdada hava biraz kapandı güneş gitti sabah ne güzel yüzünü göstermişti ama şimdi yok güneş müneş camlarımıda yeni sildim yağarsa batacak nese olsun bereket yağıyoooöğle malomuz bitti yemeğimizi de yedik geldikk hava acaip soğuk ya bide bi okadar yağışlı
akşama görümcemlere gidecezzcanım hiç istemiyor ne o beni sever nede ben onu
selamlarrnasılsınız bakalımm bugün burası yağmurşu ve soğuyk yaz gelmeyecek bu gdişle
melikemm yaa ne olduu neden gelemiyosunn neyse ararım seni akşama konuşuruz canım
pınar doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu bebişli yıllara inşallahh
afiyet olsun yarasın
yaa sevmediğin ve sevilmediğin bi yere gitmek gerçekten zorrama mecburluk var iştee
asicim iyiyim canım ama çıkıyorum yinee
evet canım evde bugün cuma gnü gidecek diye biliyom işe
görüşürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?