Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sanada günaydın tatlımmm
neden yorgunsunnn kuzummm
ben iyim dün misafir vardı sonrada temizlik yaptımmmm ööffffff nefret ediyorum ev işlerinden yaaaaa

canım yaa cumartesiden berii yaz temizliğine başladım daha var işim 1 2 gün dinlenicemm dünde dua günüm vardı ben de o bişey değilde vücut yorgun olunca daha çabuk yoruluyosunnn

canım yaa cumartesiden berii yaz temizliğine başladım daha var işim 1 2 gün dinlenicemm dünde dua günüm vardı ben de o bişey değilde vücut yorgun olunca daha çabuk yoruluyosunnn

kolay gelsin canımmm

herkeze günaydınnnnn tuğbacım benim de dün doğum günümdü senin gibi demek aynı gün doğmuşuz ne güzellll doğum günün kutlu olsunnn

ayy canım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah seneye bebeişinle kutlarız doğum gününü allahım hayırlısını nasip etsin sizlere hepimize tekrar kutlu olsun canım

inşallah canım inşallah allahım gönlüne göre nasip etsin herşeyi inşallah sen içini ferah tut herşey gönlünce olcak inşallah canım benim

canım çok geçmiş olsun elifcim sakın cips yeme kimileri çubuk kraker yiyorlarmış bulantılara iyi geliyormuş ama aşırıya kaçmamak lazım allahım yardımcın olsun canım tez zamanada kucağına almayı nasip etsin bir an önce sağlıklı bi şekilde inşallah

asicim kolay gelsin bende başlayacam ama drdan izin bekliyorum 15 gündrü evimi temizleyemiyorum
özledim valla temizlik yapmaya neyse bebek delisi öpüyorum seni görüşemeden gittin özledim seni
kızlar bu sıralar işlerim çok yoğun aara ara girecem bazen açık kalabiliyorum acil iş çıkıyor hemen kapatıp çıkıyorum kusura bakmayın emi öpüyorum sizleri şimdi yemek zamanıııacıkmışımdaa yemeğe gidiyorum baş başşşşş

dünde yazmıştım bir dşyete bağlı kalmak sıkar beni ama şu ekmek yerine olan yemekleri dikkate alacam
peki duru şimdi uyguluyormusun bu diyeti ? bence elma sirkesinide dene derim ama benim gibi çorba kaşığı değilde 2 tatlı kaşığı koyarssın bir dak suya ..valla psikolojik olarakmı bana öyle geliyo bilmiyorum ama göbeğim hafif indi gibi

canım çok geçmiş olsun az daha sık dişini bak tubişinde bulantıları vardı 3 ayını doldurduktan sonra olmuyormuş artık inşallah sende atlatırsın ..

Son düzenleme:
slm şekerlerrrr
yaa geçmişe bakamadım bi tubişimin başına gelenleri okudumm Rabbim şifa versin canım yaa diş macunu sür quzum alırr sızısını iletin kıslar tubişimee
şifa ve ipek apla okudum Rabbimkabul etsinn hayıurlı günler ben uzun bi süre gelemicem kıslar hakkınızı helal edinn öpüldünüzzz

melişim hoşgeldin cnmmmm niye gelemiyosun uzun bi süre cnm özlerim ben seni yaaaaa

hayırdır gardaşım ne oldu neden gelemiyorsun uzun zaman :26::26::26::26::26:

helal olsun canım da neden gelemiyorsunnn

öğle malomuz bitti yemeğimizi de yedik geldikk hava acaip soğuk ya bide bi okadar yağışlı
akşama görümcemlere gidecezzcanım hiç istemiyor ne o beni sever nede ben onu

selamlarr nasılsınız bakalımm bugün burası yağmurşu ve soğuyk yaz gelmeyecek bu gdişle

melikemm yaa ne olduu neden gelemiyosunn neyse ararım seni akşama konuşuruz canım

pınar doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu bebişli yıllara inşallahh

öğle malomuz bitti yemeğimizi de yedik geldikk hava acaip soğuk ya bide bi okadar yağışlı

afiyet olsun yarasın
yaa sevmediğin ve sevilmediğin bi yere gitmek gerçekten zorr ama mecburluk var iştee

aynen cnm burdada hava biraz kapandı güneş gitti sabah ne güzel yüzünü göstermişti ama şimdi yok güneş müneş camlarımıda yeni sildim yağarsa batacak nese olsun bereket yağıyooo
görümcenlere gideceksiniz demek kızz ben görümceme gitmek için sabırsızlanırım çok severiz birbirimizi senin için zor bi akşam olacak...

hoşgeldin sevooom nasılsın?
melişi bende arıycamda eşi evdemidir kiii:26::26:

asicim iyiyim canım ama çıkıyorum yinee
evet canım evde bugün cuma gnü gidecek diye biliyom işe

görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…