aaa gerçektenmii ,fazlamı koydun acaba gerçi reflün varmış bu yüzdende olmuş olabilir aslında benimde midem pek sağlam değil hamur işi falan yediğim zaman midem ekşime ve yanma oluyomerhaba hayırlı günler geçmişi okudum nekadar uzunsa aklımda bişey kalmadı.nurcan dün elma sirkeli su içtim içmez olaydım benim reflüm var nasıl azdı mide ilacımı içtiğim halde gece mide yanmasından uyuyamadım senin miğde iyi dayasnıyor günde 4 bardak sirkeli suya ben bi bardak içtim mahvoldum
içine bal koy öyle iç diyecem ama yine aynı şey olabilir :26:sen iki yemek kaşığı koyuyorum diye yazmıştın ben bir y.k koydum mahvoldum aslında benim hatam bana asitli şeyler yasak bende nurcan bukadar çok içiyorsa vardır bi bildiği dedim denedim bana iyi gelmedi ama sana şifa olsun inşallah olmak istediğin kiloya gelirsin
aynen cnm burdada hava biraz kapandı güneş gitti sabah ne güzel yüzünü göstermişti ama şimdi yok güneş müneş camlarımıda yeni sildim yağarsa batacak nese olsun bereket yağıyooo
görümcenlere gideceksiniz demek kızz ben görümceme gitmek için sabırsızlanırım çok severiz birbirimizi senin için zor bi akşam olacak...
hoşgeldin sevooom nasılsın?
melişi bende arıycamda eşi evdemidir kiii:26::26:
bende geldimm
aklım melikede benimde arasammı :44:
anlamadımki uzun müddet gelemiyecem yazmış sadecemelikeyeeee ne olduuuuuuuuu:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?