Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba hayırlı günler geçmişi okudum nekadar uzunsa aklımda bişey kalmadı.Nurcan dün elma sirkeli su içtim içmez olaydım benim reflüm var nasıl azdı mide ilacımı içtiğim halde gece mide yanmasından uyuyamadım senin miğde iyi dayasnıyor günde 4 bardak sirkeli suya ben bi bardak içtim mahvoldum

aaa gerçektenmii ,fazlamı koydun acaba gerçi reflün varmış bu yüzdende olmuş olabilir aslında benimde midem pek sağlam değil hamur işi falan yediğim zaman midem ekşime ve yanma oluyo

Son düzenleme:
sen iki yemek kaşığı koyuyorum diye yazmıştın ben bir y.k koydum mahvoldum aslında benim hatam bana asitli şeyler yasak bende nurcan bukadar çok içiyorsa vardır bi bildiği dedim denedim bana iyi gelmedi ama sana şifa olsun inşallah olmak istediğin kiloya gelirsin

içine bal koy öyle iç diyecem ama yine aynı şey olabilir :26:
sağol canım sende inşallah verirsin kiloları

ahhh ahhh bizde öyle olsaydık çok kıskanç keskin bakışlarla beni süzer iğnelemeye çalışırr tabi bende çene de durmazda espiriyle karışık söyleyeceğimide söylerim o kadar altta kalınca hırslanıyor daha çok kuduruyorr allahım yaa ne günlere kaldık 3 günlük dünya için bana ne yapacağına şaşırıyor yaa ben ona iyilikle yaklaşayım hemen beni kullanmaya çalışır durum böyle anlayacağınız canlarım ben ne yaparsam yapayım yaranamıyorummmm

nurcik hele bir dur bakalım moralini bozma daha erken yüksaelebilir yeniden

bende de reflü olduğundan bende öle şeyleri deneyemiyorum heleki aç karnına zaten açta duramıyorum

nurcikim şu an uygulayamıyorum çünkü başlıyorum bozuluyor bende diyet listesinden sıkılırım ama bu liste ideal bir dene ben açta kalamıyorum ramazanda ne yapcam bilmem

aç karnına sirkeli su hayatta içemem nurcikim

melike neden gelemiyceksin kuzum

meraba kızlar nasılsınız melikeyi merak ettim bende yaaaaaaaa neden böyle yaptı acaba keşke biraz bahsetsemiş:26:inşallah olumsuz bir durum yoktur inşallahhhhh:26:

duru bacım sen kızları razı edecn diyete haydi kendine arkadaş arıyosun zaten başaracak gibisin

gelen giden olmamış gene bende bakıyım dedim ama melike gerçekten kafama takıldı ararsanız yazın kızlar çok merak ettimm:26:

hoşgeldin kamercim
evet bende merak ettim akşama ararrım habe rveririm sizlere
çok sessiz burası evet yaa bende işlerime bakıyom arada bir gelen gidne varmı diye yokluyom

slmmmmmm canlarrrr ben geldimmmmm benim aşılamaa cumartesii yarın iğnemi olucam 1 tane 19mm yumurtam var ötekileri küçültüm büyürken veletttttt doktorr dedikiii bencee kocanın sperm sayısı eger düşmediysee bu ay normal bırakalım gebelik oluşmasııııı yüksek dedii ama eger düşmüşseee cumartesi yaparızz dedii yarın eşim test verecek bakalım hayırlısııııııııııı heycan bastı yine banaaaa

Son düzenleme:
sevommm cnmm geçen gün benim doktoraa gitmek istedigini sormuşsun gittt bacımm gittt çok iyi bi doktorrr çok açıklıyıcıı cevaplarr veriyooo 1 kere gidince daha bırakamıyosun zatennnn..

fatoşum yanlış değilsem aşılama için 3 gün perhizli olması lazım eşin.. yarın tahlil verecekse nasıl olacak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…