OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY bütün derslerden geçmişimmmmmm %99.9 hepsinden geçmişimmmmmmmmmm tabe aklımda kalan cevaplarla baktım inşallah yanılmammmmmmmm OLEYYYYYYYYY
ipekim çıkmak zorundda kaldım kusura bakmaaaa 1 haftadır bekliyodum yayınlanmasınııasi nurcik çabık gelinnn
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY bütün derslerden geçmişimmmmmm %99.9 hepsinden geçmişimmmmmmmmmm tabe aklımda kalan cevaplarla baktım inşallah yanılmammmmmmmm OLEYYYYYYYYY
ipekim çıkmak zorundda kaldım kusura bakmaaaa 1 haftadır bekliyodum yayınlanmasınııasi nurcik çabık gelinnn
herkeze hayırlı cumalarr ipekcimmm senin için 30 okudum canım allah kabul etsin
sanada hayırlı cumlar ablammm nasılsın???
günaydın kızlar hayırlı cumalarr
tubişim geçmiş olsun canım yaaa nedir senin bu çektiğin hamile kaldın tadını alamadınşu kulağındaki enfeksiyondan kurtulsan düzelecek herşey ..
ağlayıpta kendinide bebeğinide üzme canişimm inşallah bundan sonra rahat bir hamilelik geçirirsin
pınarcım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice senelere
seneye bebişin kucğında üflersin mumlarını inşallahh
bu arada senin tedavi ne oldu adet oldunmu ne zaman başlıyorsun tedaviye
güaydın hayırlı cumalar ..tubiş geçmiş olsun ..kamer bi se varsın galiba asi kahvaltıya duru işlere dalmış anlaşılan nasılsın
herkeze hayırlı cumalarr ipekcimmm senin için 30 okudum canım allah kabul etsin
günaydın kızlar hayırlı cumalarr
tubişim geçmiş olsun canım yaaa nedir senin bu çektiğin hamile kaldın tadını alamadınşu kulağındaki enfeksiyondan kurtulsan düzelecek herşey ..
ağlayıpta kendinide bebeğinide üzme canişimm inşallah bundan sonra rahat bir hamilelik geçirirsin
pınarcım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice senelere
seneye bebişin kucğında üflersin mumlarını inşallahh
bu arada senin tedavi ne oldu adet oldunmu ne zaman başlıyorsun tedaviye
kızlar herkese hayırlı cumalar tekrardannnn yeni gelenlerrrrrrrrrrrrrrr
hemşom sınav cevapların sonuçlanmış maşallah geçtin hepsini tebriklersağolun kızlar teşekkür ederim çok iyi geldi bu sabah sabahgerçi zaten bunu isteyerek girmiştim sınava inşallah bundan sonrakilerde böyle olurrrrrrrrrr
iyiyim canım da kaç gündür canım çok sıkkın
günaydın hayırlı Cumalar hepimize Rabbim gönlümüzdekileri hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallahkızlarrr benim 58 eksiğim var bugün komşu günüm var 11:30 da komşuda olmam lazım kahve günü ardından Kuran okunuyor inşallah Rabbim okunan duaların hürmetine işimizi rastgetirir İpeğim seninde kaç eksiğin var :26: gidene kadar okuyayım haber ver lütfen
çok sağol canım Rabbim inşallah bu tedavinle bebişini nasip etsin inşallahşifacım ben 30 unu okurum canım benimmm sen git gezmene
hemşom sınav cevapların sonuçlanmış maşallah geçtin hepsini tebriklero aklından banada yolla tatlım sınavlarda aşırı heyecan mahfediyor beni konsantre olamıyorum artıııııı unutkanım banada 2 hafta kaldı fakat aklımda hiç bişi yok neyse başta sağlık olsun
canım ben malesef hiç anlamıyorum ateşten sonuçlardankızlar ben 3 gündür ateş ölçüyorum ya bugün 35.9 a çıkıverdi ateşim bir anda sanırım erken yumurtlama oldu adetim 6 sında başlamıştı adetten sonra ölçmeye başladım 35.1 35.2 oluyodu bugün 35.9 olmuş sizce erkenmi yımırrrrrrttlamışımm? gıdakkkkkkk gıdakkkkkk
hımm benimde sayısala kafam basmazyawrım bana zar zor yetiyor zaten aklımmmm şu derslerin hepside sözel sayısalda iş yok bende deteşekür ederim bu arada inşallah sende güzel sonuçlar all
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?