Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadi gözün aydın cnm benim rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallahhhh

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr

şifa sen yoksun ama canım inşallah gelirsin duaya kadar sana da 30 okudum allah kabul etsin canımm

sağolun kızlar teşekkür ederim çok iyi geldi bu sabah sabah gerçi zaten bunu isteyerek girmiştim sınava inşallah bundan sonrakilerde böyle olurrrrrrrrrr

güaydın hayırlı cumalar ..tubiş geçmiş olsun ..kamer bi se varsın galiba asi kahvaltıya duru işlere dalmış anlaşılan nasılsın

herkeze hayırlı cumalarr ipekcimmm senin için 30 okudum canım allah kabul etsin

hayırlı cumalarrrrr kızlarrrrrrr rabbim dualarımızı kabul etsinnn

olsun canımmm inşallah bidaha ki seneye önce anneler gününü sonra da doğum günümü kutlarım adetime 5 6 günüm var canım hemen gidicem rahim kalınlaştırıcı ilaca başlıcaz sonrada transfer olacak yanii mayısın son günlerinde transferim olmuş olur inşallah bi aksilik çıkmassa

günaydın hayırlı Cumalar hepimize Rabbim gönlümüzdekileri hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallah kızlarrr benim 58 eksiğim var bugün komşu günüm var 11:30 da komşuda olmam lazım kahve günü ardından Kuran okunuyor inşallah Rabbim okunan duaların hürmetine işimizi rastgetirir İpeğim seninde kaç eksiğin var :26: gidene kadar okuyayım haber ver lütfen

sağolun kızlar teşekkür ederim çok iyi geldi bu sabah sabah gerçi zaten bunu isteyerek girmiştim sınava inşallah bundan sonrakilerde böyle olurrrrrrrrrr
hemşom sınav cevapların sonuçlanmış maşallah geçtin hepsini tebrikler o aklından banada yolla tatlım sınavlarda aşırı heyecan mahfediyor beni konsantre olamıyorum artıııııı unutkanım banada 2 hafta kaldı fakat aklımda hiç bişi yok neyse başta sağlık olsun

şifacım ben 30 unu okurum canım benimmm sen git gezmene

kızlar ben 3 gündür ateş ölçüyorum ya bugün 35.9 a çıkıverdi ateşim bir anda sanırım erken yumurtlama oldu adetim 6 sında başlamıştı adetten sonra ölçmeye başladım 35.1 35.2 oluyodu bugün 35.9 olmuş sizce erkenmi yımırrrrrrttlamışımm? gıdakkkkkkk gıdakkkkkk

yawrım bana zar zor yetiyor zaten aklımmmm şu derslerin hepside sözel sayısalda iş yok bende deteşekür ederim bu arada inşallah sende güzel sonuçlar all

canım ben malesef hiç anlamıyorum ateşten sonuçlardan inşallah güzel bir belirtidir Sevo anlıyor galiba o yorumlar

yawrım bana zar zor yetiyor zaten aklımmmm şu derslerin hepside sözel sayısalda iş yok bende deteşekür ederim bu arada inşallah sende güzel sonuçlar all
hımm benimde sayısala kafam basmaz sözelciyim ama ezber gücüm kaybolmuş unutkanlığım sayesinde tamam canım dokanmayım aklına benimki bana seninki sana inşallah canım inşallah bende kazandım demeyi çok istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…