hayırdır abla ne oldu:26::26:
canım yaaa benim erkek kardeşimin 10 aylık oğlu var evde bakıcısı vardı yatılı hemde, annesi çalışıyo 3 ay önce işe girdi şimdi bakıcıyı çıkarmak istiyolar bakacak birini bulmaları lazım güvenecek birini bulmak çok zorr bu bakıcı yabancı uyrukluydu bazı hoş olmayan davranışları var yavrumda ona o kadar alışmış kii sankii annesi gibi seviyo ben de dedim kii yeni bi bakıcı bulana kadar ben tedavimi erteliyim ben bakıyım dedimm başlamamıza da 1 hafta var yok tedaviye ,benim dr işim olmasa kimselere vermem ben bakarım ama benim de işim var işte onun için canım sıkkın asi gerçi 1 aydan bişey olmaz ben 1 ay ertelerim dedim kardeşime ve eşinee
canım benim hepimiz zor bir süreçteyizcanım yaaa benim erkek kardeşimin 10 aylık oğlu var evde bakıcısı vardı yatılı hemde, annesi çalışıyo 3 ay önce işe girdi şimdi bakıcıyı çıkarmak istiyolar bakacak birini bulmaları lazım güvenecek birini bulmak çok zorr bu bakıcı yabancı uyrukluydu bazı hoş olmayan davranışları var yavrumda ona o kadar alışmış kii sankii annesi gibi seviyo ben de dedim kii yeni bi bakıcı bulana kadar ben tedavimi erteliyim ben bakıyım dedimm başlamamıza da 1 hafta var yok tedaviye ,benim dr işim olmasa kimselere vermem ben bakarım ama benim de işim var işte onun için canım sıkkın asi gerçi 1 aydan bişey olmaz ben 1 ay ertelerim dedim kardeşime ve eşinee
canım yaaa benim erkek kardeşimin 10 aylık oğlu var evde bakıcısı vardı yatılı hemde, annesi çalışıyo 3 ay önce işe girdi şimdi bakıcıyı çıkarmak istiyolar bakacak birini bulmaları lazım güvenecek birini bulmak çok zorr bu bakıcı yabancı uyrukluydu bazı hoş olmayan davranışları var yavrumda ona o kadar alışmış kii sankii annesi gibi seviyo ben de dedim kii yeni bi bakıcı bulana kadar ben tedavimi erteliyim ben bakıyım dedimm başlamamıza da 1 hafta var yok tedaviye ,benim dr işim olmasa kimselere vermem ben bakarım ama benim de işim var işte onun için canım sıkkın asi gerçi 1 aydan bişey olmaz ben 1 ay ertelerim dedim kardeşime ve eşinee
tamam canım kaldı 18hemşom misafir gelecek patron var şu anda ben şimdilik 10 alıyım bitirip tekrar alıyım hepsini almak istiyorum da yarı yolda bırakabilirim yani ondan 10 yaz bana
tamam canım sağol kaldı 8şifaaaa 10 adetini de ben aldım cnmmmm
kızzz güzelik ben okudum 8 taneyi allah kabul etsintamam canım sağol kaldı 8
Rabbim o güzel gönlüne göre versinama ben İpeği merak ediyorum :26: onunda eksiği varsa okur-çözerdik şurda meraktayım ipekkkk inşallah hepimizin duaları kabul olur
tamam canım sağol kaldı 8
Rabbim o güzel gönlüne göre versinama ben İpeği merak ediyorum :26: onunda eksiği varsa okur-çözerdik şurda meraktayım ipekkkk inşallah hepimizin duaları kabul olur
şifa 10 daha okuyorum
o zaman 8 okuyorum
o zaman okumuyorummmmmmm
hemşom yeter de almış sağol canım Rabbim kabul etsinşifa 10 daha okuyorum
sağol canım Rabbim kabul etsin inşallah inşallahkızzz güzelik ben okudum 8 taneyi allah kabul etsin
okudun mu canım Rabbim kabul etsin aman eksik olmasında fazla olsuno zaman 8 okuyorum
tamam tamam okumao zaman okumuyorummmmmmm
sağol canım tamamlandı sayışifaaamm rabbim kabul etsin okudummm eksik varsa okuyum cnnmmm
amin canım aminnnn inşallah tez ve hayırlı zamanda inşşşşşşşşşşhemşom allah kabul etsin canım muradını tez zamnda versin inşallhhhhhhhhh
canım benim hepimiz zor bir süreçteyizkeşke önce eşinle konuşsaydın yeğenine 1 ay bakma meselesini ( eşinde şartlanmıştır tabi bu ay tedaviye hoppp ertelenince moralmen üzülmüştür ) tabi sende üzgünsün böyle günlerde lazımız deyip kurtarıcıları olmuşsun hayırlısı bakalım inşallah kimse üzülüp kırılmadan uygularsınız
hmm anladım cnm erkek kardeşinle hanımı ne diyo bu durumaaa
canım benim inşallah sorununuz çözülür tedavinde ertelenmez inşallah canımcanım zaten ilk önce eşime söledimm ona sormadan demedimm önemli çünkü geçen ay da ertelendi bakalım artıkk nolcak canım 30 daha okudum yanii 60 oldu kız hemde var yaa ümreden gelen tepbihle çektim sana mis gibi gül suyu kokuyo canım benim en kısa zamanda anne olasınnn inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?