Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırdır abla ne oldu:26::26:

canım yaaa benim erkek kardeşimin 10 aylık oğlu var evde bakıcısı vardı yatılı hemde, annesi çalışıyo 3 ay önce işe girdi şimdi bakıcıyı çıkarmak istiyolar bakacak birini bulmaları lazım güvenecek birini bulmak çok zorr bu bakıcı yabancı uyrukluydu bazı hoş olmayan davranışları var yavrumda ona o kadar alışmış kii sankii annesi gibi seviyo ben de dedim kii yeni bi bakıcı bulana kadar ben tedavimi erteliyim ben bakıyım dedimm başlamamıza da 1 hafta var yok tedaviye ,benim dr işim olmasa kimselere vermem ben bakarım ama benim de işim var işte onun için canım sıkkın asi gerçi 1 aydan bişey olmaz ben 1 ay ertelerim dedim kardeşime ve eşinee

hemşom misafir gelecek patron var şu anda ben şimdilik 10 alıyım bitirip tekrar alıyım hepsini almak istiyorum da yarı yolda bırakabilirim yani ondan 10 yaz bana

hmm anladım cnm erkek kardeşinle hanımı ne diyo bu durumaaa

canım benim hepimiz zor bir süreçteyiz keşke önce eşinle konuşsaydın yeğenine 1 ay bakma meselesini ( eşinde şartlanmıştır tabi bu ay tedaviye hoppp ertelenince moralmen üzülmüştür ) tabi sende üzgünsün böyle günlerde lazımız deyip kurtarıcıları olmuşsun hayırlısı bakalım inşallah kimse üzülüp kırılmadan uygularsınız

canaım yaaaaa ne zor bebk bakıcısı bulmak güvenr bilirini bulmak

hemşom misafir gelecek patron var şu anda ben şimdilik 10 alıyım bitirip tekrar alıyım hepsini almak istiyorum da yarı yolda bırakabilirim yani ondan 10 yaz bana
tamam canım kaldı 18 Rabbim kabul etsin tatlım zor şartlar altında çok bile okuyorsun inşallah çabucak anne oluruz

şifaaaa 10 adetini de ben aldım cnmmmm
tamam canım sağol kaldı 8

Rabbim o güzel gönlüne göre versin ama ben İpeği merak ediyorum :26: onunda eksiği varsa okur-çözerdik şurda meraktayım ipekkkk inşallah hepimizin duaları kabul olur

kızzz güzelik ben okudum 8 taneyi allah kabul etsin

şifa 10 daha okuyorum
hemşom yeter de almış sağol canım Rabbim kabul etsin

kızzz güzelik ben okudum 8 taneyi allah kabul etsin
sağol canım Rabbim kabul etsin inşallah inşallah

o zaman 8 okuyorum
okudun mu canım Rabbim kabul etsin aman eksik olmasında fazla olsun inşallah kabul buyurur Yüce Rabbim

o zaman okumuyorummmmmmm
tamam tamam okuma

şifaaamm rabbim kabul etsin okudummm eksik varsa okuyum cnnmmm
sağol canım tamamlandı sayı İpeğin eksiği varsa diye aklımda İpek var ama gelmedi amin canım aminn inşallah kabul olur hepimizin dileği hayırlısı ile

hemşom allah kabul etsin canım muradını tez zamnda versin inşallhhhhhhhhh
amin canım aminnnn inşallah tez ve hayırlı zamanda inşşşşşşşşşş

canım zaten ilk önce eşime söledimm ona sormadan demedimm önemli çünkü geçen ay da ertelendi bakalım artıkk nolcak canım 30 daha okudum yanii 60 oldu kız hemde var yaa ümreden gelen tepbihle çektim sana mis gibi gül suyu kokuyo canım benim en kısa zamanda anne olasınnn inşallahhh

hmm anladım cnm erkek kardeşinle hanımı ne diyo bu durumaaa

canım anca yazabildimm kardeşimde eşide kızdılar bana olmaz öle şey dediler bizim için sen tedavini erteleme dediler ama sanırım annanesi gelecekmiş yazlıktan ya da artık ben bakacam ahh tedavi işim olmasa ben bakmam mı çok ama çokkk seviyorum onu kendi yavrumm gibiii

canım benim inşallah sorununuz çözülür tedavinde ertelenmez inşallah canım ne kadar şanslıyım yaaaa çok sağol canım dualı tesbihle dua etmek ne güzel o güzel gönlündekini Rabbim versin inşallah hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…