Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar ben geldim ayy bugün bi yoruldum bi yoruldum yemekten önce 45 dk yürüyüş yaptım çorba içmeye gittik arkadaşla geri işe geldim bide ne unuttum çorbanın parasını vermeyi gerisin geri gittim ayyy baya spor yaptım anlayacağınız ama çok yoruldum sanki karnım ağrıyor gibi bişey
kimsecikler gelmemiş daha neyse ben işime döneyimmmm

nurcik kuşumda uçtuu:84::84::84::84::84::84:
bende önümüzdeki dönemin derslerini seçtim başladım çalışmaya yavaştan
napıyım sizden ses yokbu gidişle prof. olacam hihiiii

bu dönem çok ders seçtim sizce başarılı olumuyum hepsinden:26::26::26:edebiyat,dil anlatım,inkılap1-2,coğrafya,felsefe1-2,trafik,din6-7,sosyoloji1-2,psikoloji:82::82::82::82:bunların hepsinden geçmeliyimmgaz verin bana desteğe ihtiyacım varr

nurcik kuşumda uçtuu:84::84::84::84::84::84:
bende önümüzdeki dönemin derslerini seçtim başladım çalışmaya yavaştan
napıyım sizden ses yokbu gidişle prof. olacam hihiiii

olursun inşallah ben zaman zamn bakabiliyorum şu işleri aceleyle bitirmeye çalışıyorum kızlar açığım yani bi çizim bi siz

geçersin kuzum geçersin başaracağından eminim azimli insan herşey yapar canım sen yeterki azimli istekli ol allahım başarılarını daim etsin inşallah

slm arkadaşlar bende bebek özlemi çeken biri olarak slm vermek istedim 2 gebelik geçirdim. ve ikisindede bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması var solda çikolata kistim var 9 aydırda korunmuyoruz ama gebelik oluşmadı kistlerim için dr ameliyat diyo başka bi dr da ameliyat asla olma yumurta rezervin azalır direk tüp bebek yapalım diyo karar veremedim tez zamanda hamile kalıp bebeğine nasıl bir yoldan ulaşabilirsem rabbim o yolu tercih etmemi nasip etsin kızlar tüm isteyenlerede nasip etsin yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…