Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçersin kuzum geçersin başaracağından eminim azimli insan herşey yapar canım sen yeterki azimli istekli ol allahım başarılarını daim etsin inşallah
teşkür ederim çiğdemmmmmkolay gelsin canımm

canım hoşgeldin allah şifa versin inşallah valla yorum yapmak istiyorum ama ne diyecem bilemiyorum doktorlarda kararsızsa ne diyim canım inşallah sonuç ne olursa olsun güzel olsun

selam nurcik sen oyuna dalarsın şimdik
bu arada kimseye okunmuyormu bu hafta benmi atladım yoksa:26:
nerden bişldin len evet oyundaydım ne yapıyım can sıkıntısından işte
evet bu hafta duamız yok ..okunup üflenmek isteyen el kaldırsın

çıktım bende görüşürüz 13 dersssss offfffffffff
allah zihin açıklığı versin

Son düzenleme:
a.s canım ..valla ne desek boş canım doktorların daha iyi bilir hangisine güveniyorsan ona göre hareket et ..hakkında hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden gelir bebişin

nerden bişldin ken evet oyundaydım ne yapıyım can sıkıntısından işte
evet bu hafta duamız yok ..okunup üflenmek isteyen el kaldırsın

allah zihin açıklığı versin

bilmayecek ne var ışığın var kendin yoksun
sağol nurcikim zihin açıklığına çok ihtiyacım var
ceviz,balık,havuç suyu lazım bana bol bol

bense pöskevit yiye yiye geri zekalı oldum iyice iyimi
senin pöskevetinmi varrrrrrrrrrr

benimde bir çikolatam olsa benimde bir peskövetim olsaa
anne bana niye almıyorsunuzzz bizde niyee yokkkkk:84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
duru bacımmmmm nasılsınnnnnnn nasıl gidiyor canım benimmm
bende bugün milletin ağzından lafı cımbızla alıyorum yaw

hoşgeldin canım hangi dr a güveniyorsan ona git canım ben yumutalıklarımdan 2 kere ameliyat oldum kistten yumurtalığımın içindeydi şimdi bizde gebelik bekliyoruz bakalım allahım tez zamanda şifanı versin canım çok geçmiş olsun allahım yardımcın olsun

canım olur olur da ilk önce hastaneye gidecek olanlar sırasını almak istemiyorum bide doğumu yakın olan arkadaşlarımıza okuyalım sonrada bana okuruz inşallah
kim isterse ona okuruz canım benim için farketmez
nurciikkkk diyet nasıl gidiyo bacııııımmm (patenti sevoya aittirrr )
ne diyeti bacım (patenti sevoya aittirrr ) ben rejim falan yapmıyacam 10 gün boyunca boğazımdan bir lokma ekmek geçmedi ,günde 4 defa elma sirkesi içtim, yediklerime dikkat ettim bir gram vermedim anlıyacağın kendi kafama göre uyguladığım rejimide bıraktım ..birde yeşil çay deniyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…