teşkür ederim çiğdemmmmmgeçersin kuzum geçersin başaracağından eminimazimli insan herşey yapar canım sen yeterki azimli istekli ol allahım başarılarını daim etsin inşallah
slm arkadaşlar bende bebek özlemi çeken biri olarak slm vermek istedim 2 gebelik geçirdim. ve ikisindede bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması var solda çikolata kistim var 9 aydırda korunmuyoruz ama gebelik oluşmadı kistlerim için dr ameliyat diyo başka bi dr da ameliyat asla olma yumurta rezervin azalır direk tüp bebek yapalım diyo karar veremedim tez zamanda hamile kalıp bebeğine nasıl bir yoldan ulaşabilirsem rabbim o yolu tercih etmemi nasip etsin kızlar tüm isteyenlerede nasip etsin yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...............
nerden bişldin lenselam nurcik sen oyuna dalarsın şimdik
bu arada kimseye okunmuyormu bu hafta benmi atladım yoksa:26:
allah zihin açıklığı versinçıktım bende görüşürüz 13 dersssss offfffffffff
a.s canım ..valla ne desek boş canım doktorların daha iyi bilir hangisine güveniyorsan ona göre hareket et ..hakkında hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden gelir bebişinslm arkadaşlar bende bebek özlemi çeken biri olarak slm vermek istedim 2 gebelik geçirdim. ve ikisindede bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması var solda çikolata kistim var 9 aydırda korunmuyoruz ama gebelik oluşmadı kistlerim için dr ameliyat diyo başka bi dr da ameliyat asla olma yumurta rezervin azalır direk tüp bebek yapalım diyo karar veremedim tez zamanda hamile kalıp bebeğine nasıl bir yoldan ulaşabilirsem rabbim o yolu tercih etmemi nasip etsin kızlar tüm isteyenlerede nasip etsin yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...............
nerden bişldin kenevet oyundaydım ne yapıyım can sıkıntısından işte
evet bu hafta duamız yok ..okunup üflenmek isteyen el kaldırsın
allah zihin açıklığı versin
bilmayecek ne var ışığın var kendin yoksun
sağol nurcikim zihin açıklığına çok ihtiyacım var
ceviz,balık,havuç suyu lazım bana bol bol
senin pöskevetinmi varrrrrrrrrrrbense pöskevit yiye yiye geri zekalı oldum iyice iyimi
senin pöskevetinmi varrrrrrrrrrr
benimde bir çikolatam olsa benimde bir peskövetim olsaa
anne bana niye almıyorsunuzzz bizde niyee yokkkkk:84::84::84::84::84::84::84:
duru bacımmmmm nasılsınnnnnnn nasıl gidiyor canım benimmm
bende bugün milletin ağzından lafı cımbızla alıyorum yaw
slm arkadaşlar bende bebek özlemi çeken biri olarak slm vermek istedim 2 gebelik geçirdim. ve ikisindede bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması var solda çikolata kistim var 9 aydırda korunmuyoruz ama gebelik oluşmadı kistlerim için dr ameliyat diyo başka bi dr da ameliyat asla olma yumurta rezervin azalır direk tüp bebek yapalım diyo karar veremedim tez zamanda hamile kalıp bebeğine nasıl bir yoldan ulaşabilirsem rabbim o yolu tercih etmemi nasip etsin kızlar tüm isteyenlerede nasip etsin yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...............
anlaşılan yazacak vakti yok yineduru bacımmmmm nasılsınnnnnnn nasıl gidiyor canım benimmm
bende bugün milletin ağzından lafı cımbızla alıyorum yaw
nerden bişldin lenevet oyundaydım ne yapıyım can sıkıntısından işte
evet bu hafta duamız yok ..okunup üflenmek isteyen el kaldırsın
allah zihin açıklığı versin
biz sana hiç okumadık dimi:44: ..cuma günü sana başlıyalım ozaman olurmuaa neden yok ki :26::26::26: ben okumak istiyorum
biz sana hiç okumadık dimi:44: ..cuma günü sana başlıyalım ozaman olurmu
anlaşılan yazacak vakti yok yinegaribim çalışa çalışa profil resmine benziyecek
kim isterse ona okuruz canım benim için farketmezcanım olur olur da ilk önce hastaneye gidecek olanlar sırasını almak istemiyorum bide doğumu yakın olan arkadaşlarımıza okuyalım sonrada bana okuruz inşallah
ne diyeti bacım (patenti sevoya aittirrrnurciikkkk diyet nasıl gidiyo bacııııımmm (patenti sevoya aittirrr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?