bi geliyon bir gidiyon bacım(sevoya ait) az otur totonun üstünebacılar çıkmam lazım görüşürüz
bende tam 2 yıldır uğraşıyordum neye sonunda hamile kaldım bu seferde boş gebelik geçirdiğimi öğrendim cuma kürtaj oluyorum anne olmak ne kadarda zormuş bunu anlıyorum kızlar
kim isterse ona okuruz canım benim için farketmez
ne diyeti bacım (patenti sevoya aittirrr) ben rejim falan yapmıyacam 10 gün boyunca boğazımdan bir lokma ekmek geçmedi ,günde 4 defa elma sirkesi içtim, yediklerime dikkat ettim bir gram vermedim anlıyacağın kendi kafama göre uyguladığım rejimide bıraktım ..birde yeşil çay deniyim diyorum
aaa taner amannn ipekim gelmişş
kim isterse ona okuruz canım benim için farketmez
ne diyeti bacım (patenti sevoya aittirrr) ben rejim falan yapmıyacam 10 gün boyunca boğazımdan bir lokma ekmek geçmedi ,günde 4 defa elma sirkesi içtim, yediklerime dikkat ettim bir gram vermedim anlıyacağın kendi kafama göre uyguladığım rejimide bıraktım ..birde yeşil çay deniyim diyorum
canım yaa çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı böyleymiş demekii..inşallah çarçabuk atlatırsın..anne olmak gerçekten kolay değil hamile kalmak zor doğurmak zor bakmak zor eğitmek zor.. zor da zorbende tam 2 yıldır uğraşıyordum neye sonunda hamile kaldım bu seferde boş gebelik geçirdiğimi öğrendim cuma kürtaj oluyorum anne olmak ne kadarda zormuş bunu anlıyorum kızlar
ben geldim evet ....diyet listesi uygulamak istemiosun ama bu şekilde yaptığın diyetle kilo veremezsin versende kaslardan ve birikmiş ödemden kaybettiğin için çok kısa sürede fazlasıyla geri alırsın
kankim onun için kalıçı sağlıklı ve aç kalmadan zayıflaman için drunun yazdığı reçeteyi uygulaman lazım
hatta hipotroidi hastası olduğun için diyetisyene gitsen dahada güzel olur
canım yaa çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı böyleymiş demekii..inşallah çarçabuk atlatırsın..anne olmak gerçekten kolay değil hamile kalmak zor doğurmak zor bakmak zor eğitmek zor.. zor da zor
yaaaa gelmeyn üstümeeeeben geldim evet ....diyet listesi uygulamak istemiosun ama bu şekilde yaptığın diyetle kilo veremezsin versende kaslardan ve birikmiş ödemden kaybettiğin için çok kısa sürede fazlasıyla geri alırsın
kankim onun için kalıçı sağlıklı ve aç kalmadan zayıflaman için drunun yazdığı reçeteyi uygulaman lazım
hatta hipotroidi hastası olduğun için diyetisyene gitsen dahada güzel olur
kilolalardan kurtulmak zorhayat şartları zor yaşam zor kocalarla anlaşamamak zor zorda zorr tam gazzz canım
kilolalardan kurtulmak zor
yaaaa gelmeyn üstümeeee
rejim mejim istemiyorum bananeee yaa ne halim varsa göreyim yemin ederim bıktım kendimden ve bu hayattan
inşallah hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsın canımtşk ederim kızlar bu boş gebeliği Allah kimseye vermesin 4 haftadan 9 haftaya kadar beklemek zorunda kalıyorsun insanı bitiriyor umarım bir daha olmaz sanırım bebek için biraz daha bekleyeceğim umarım bu zaman uzun olmaz
yaaaa gelmeyn üstümeeee
rejim mejim istemiyorum bananeee yaa ne halim varsa göreyim yemin ederim bıktım kendimden ve bu hayattan
gitmiyecek bu kilolarım biliyorum kalıcı kilo bunlar ..eşim bugün bile dalga geçti benimle kendisi sanki çok zayıf ..yakında kapılardan geçemiyecen diyo banaa aa aaa aaaaaaaa nurciikkk bıraktın kendini olmuyokızım bir kerem insan kilo verince acaip moral oluyo hadi toparlan bakiiimmmm
gitmiyecek bu kilolarım biliyorum kalıcı kilo bunlar ..eşim bugün bile dalga geçti benimle kendisi sanki çok zayıf ..yakında kapılardan geçemiyecen diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?