Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende tam 2 yıldır uğraşıyordum neye sonunda hamile kaldım bu seferde boş gebelik geçirdiğimi öğrendim cuma kürtaj oluyorum anne olmak ne kadarda zormuş bunu anlıyorum kızlar

tamam canım :))

aaa taner amannn ipekim gelmişş

ben geldim evet ....diyet listesi uygulamak istemiosun ama bu şekilde yaptığın diyetle kilo veremezsin versende kaslardan ve birikmiş ödemden kaybettiğin için çok kısa sürede fazlasıyla geri alırsın
kankim onun için kalıçı sağlıklı ve aç kalmadan zayıflaman için drunun yazdığı reçeteyi uygulaman lazım
hatta hipotroidi hastası olduğun için diyetisyene gitsen dahada güzel olur

canım pes etmek yoookkk şu benim diyeti uygulasan aç kalmıcan hemde kilo vercen birde yürüdünmü ohhhhhh ablanın sözünü baccııımmm (patenti sevoya aittirr)

bende tam 2 yıldır uğraşıyordum neye sonunda hamile kaldım bu seferde boş gebelik geçirdiğimi öğrendim cuma kürtaj oluyorum anne olmak ne kadarda zormuş bunu anlıyorum kızlar
canım yaa çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı böyleymiş demekii..inşallah çarçabuk atlatırsın..anne olmak gerçekten kolay değil hamile kalmak zor doğurmak zor bakmak zor eğitmek zor.. zor da zor

ipeğim hoşgeldin canım
senin kanki dinlemiyo ben ne yapiiimm

hayat şartları zor yaşam zor kocalarla anlaşamamak zor zorda zorr tam gazzz canım

yaaaa gelmeyn üstümeeee
rejim mejim istemiyorum bananeee yaa ne halim varsa göreyim yemin ederim bıktım kendimden ve bu hayattan

tşk ederim kızlar bu boş gebeliği Allah kimseye vermesin 4 haftadan 9 haftaya kadar beklemek zorunda kalıyorsun insanı bitiriyor umarım bir daha olmaz sanırım bebek için biraz daha bekleyeceğim umarım bu zaman uzun olmaz

inşallah hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsın canım

yaaaa gelmeyn üstümeeee
rejim mejim istemiyorum bananeee yaa ne halim varsa göreyim yemin ederim bıktım kendimden ve bu hayattan

canım bence az yee ve öyle deme allahım gücüne gitmesin yatıp kalkıp halimize şükretmemiz lazım bak ne güzel arkadaşların kocan sevdiklerin işin var bunları düşün bide allahım izniyle bide karnına melek konacak ohh inşallah bunları düşünerek mutlu oll

a aa aaa aaaaaaaa nurciikkk bıraktın kendini olmuyo kızım bir kerem insan kilo verince acaip moral oluyo hadi toparlan bakiiimmmm
gitmiyecek bu kilolarım biliyorum kalıcı kilo bunlar ..eşim bugün bile dalga geçti benimle kendisi sanki çok zayıf ..yakında kapılardan geçemiyecen diyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…