tşk ederim kızlar bu boş gebeliği Allah kimseye vermesin 4 haftadan 9 haftaya kadar beklemek zorunda kalıyorsun insanı bitiriyor umarım bir daha olmaz sanırım bebek için biraz daha bekleyeceğim umarım bu zaman uzun olmaz
binlerce kez şükürler olsun halime ,ama benim moralim dünden beri acayip bozuldu yaaa birde eşimin kilolalarımla dalga geçmesi çileden çıkardı..üstüne duru ve ipekte (benim için diyorlar farkındayım)rejim yap diyince patlayıverdim iştecanım bence az yee ve öyle deme allahım gücüne gitmesin yatıp kalkıp halimize şükretmemiz lazım bak ne güzel arkadaşların kocan sevdiklerin işin var bunları düşün bide allahım izniyle bide karnına melek konacak ohh inşallah bunları düşünerek mutlu oll
sonunda bizim lafımıza gelecek ben buna eminim ...hoşbulduk cicoşipeğim hoşgeldin canım
senin kanki dinlemiyo ben ne yapiiimm
valla bu işin ucunu bırakmamanı tavsiye ederim sen bilirsn tabiki kilo verirsen hem moral bulursun hemde kiloyl ilgili sağlık sorunu yaşamazsın birde unutmaki hiç yemek yemesende yumurta takibinde falan yapılan iğneler kilo yapıyo verebilmeye bak derimyaaaa gelmeyn üstümeeee
rejim mejim istemiyorum bananeee yaa ne halim varsa göreyim yemin ederim bıktım kendimden ve bu hayattan
inşallah bir daha böyle bir acı yaşamadan bebeğin gelirtşk ederim kızlar bu boş gebeliği Allah kimseye vermesin 4 haftadan 9 haftaya kadar beklemek zorunda kalıyorsun insanı bitiriyor umarım bir daha olmaz sanırım bebek için biraz daha bekleyeceğim umarım bu zaman uzun olmaz
zaten son 10 gündür ona inat verecektim güya onada söylemiştim zayıflıyacam görürsün demiştim ..ama yok bir gram bile gitmemiş ..neyse yaa başka knou yokmu konuşacakk moralimizi bozmuyalımmsende ona inat zayıfla canım azimlisin sen yaparsın bak
gitmiyecek bu kilolarım biliyorum kalıcı kilo bunlar ..eşim bugün bile dalga geçti benimle kendisi sanki çok zayıf ..yakında kapılardan geçemiyecen diyo bana
binlerce kez şükürler olsun halime ,ama benim moralim dünden beri acayip bozuldu yaaa birde eşimin kilolalarımla dalga geçmesi çileden çıkardı..üstüne duru ve ipekte (benim için diyorlar farkındayım)rejim yap diyince patlayıverdim işte
binlerce kez şükürler olsun halime ,ama benim moralim dünden beri acayip bozuldu yaaa birde eşimin kilolalarımla dalga geçmesi çileden çıkardı..üstüne duru ve ipekte (benim için diyorlar farkındayım)rejim yap diyince patlayıverdim işte
sonunda bizim lafımıza gelecek ben buna eminim ...hoşbulduk cicoş
valla bu işin ucunu bırakmamanı tavsiye ederim sen bilirsn tabiki kilo verirsen hem moral bulursun hemde kiloyl ilgili sağlık sorunu yaşamazsın birde unutmaki hiç yemek yemesende yumurta takibinde falan yapılan iğneler kilo yapıyo verebilmeye bak derim
inşallah bir daha böyle bir acı yaşamadan bebeğin gelir
zaten son 10 gündür ona inat verecektim güya onada söylemiştim zayıflıyacam görürsün demiştim ..ama yok bir gram bile gitmemiş ..neyse yaa başka knou yokmu konuşacakk moralimizi bozmuyalımm
ahh canım benim kıyamam ama duruyla ipek senin iyiliğini istiyorlar canım sağlıklı bi şekilde zayıflamak en güzeli kıyamam sana ağlaama bozma moralini hiç yakışmıyor sana valla aynı şeyleri eşimde bana diyo 58 kilo olmama rağmen o kadar tombul duruyorum ki eşim bile senin kocan gibi aynı şeyleri söylüyor bana tombalak diyooo iyice sinirlendim frenledim kendimi sabah öğlen akşam 1 saaat yürüyorum 2 gündür bakalım :26::26::26:
kötü insan lafın üstüne gelir..kızlar geldi benimki çıkıyorum hoşçakalın
aaa kusura bakma ben diyet yap demiyorum sen bilirsin tabiki ben sadece yaptğım diyetle kilo vermeyine diyeti bıraktım yazmışsın onu okuyunca diyetle ilgili bildiklerimi yazmak istedim nasıl moral bulursan öyle yap zaten diyet kesin karar vermeden yapılmaz kararlı olmak lazım
kızlar çıkma vaktim geldi iyi akşamlar
nurcik seni üzmek istememiştim bunu bil canım
iyimisin canım
küstüünnnn bizee:26:
inşallah verirsin
nurciik küstüüü ve gittii
iyiyim canım o kadar iyi ve umursamazımki evde herşey ayakta yerlerde toz yumakları var ben yatıyorum bana gün gelicek böyle böyle olucak deseler hiç inanmazdım işim var evim dağınıkken yatmam derdim ama yatılıyomuş korku hiç bi şeye benzemiyo ...ege nasıl sen nasılsın canım...kankiyi gücendirceğim aklıma bile gelmemişti bilsem yazmazdım ...kızlar kaynanatör geldi iyi akşamlar
bebekdls bi sen varsın kimsecikler kalmamış nörüyon canım
iyiyim canımm biraz çıktım dolaştım aykkabı aldım kendimeee gene masrafa girdikk ama ihtiyacım vardıı
kızlar alakası olmayan bi konuya girecem ama kaç gündür ben şaşkınlığımı üzerimden atamıyorum sizinle paylaşmak istiyorum ben eşimin ailesiyle tanıdım tanıyalı pek anlaşamıyoruz ilk başlarda sesim çıkmadığı için anlaşıyorduk sonra dişimi gösterince kötü oldum geçen hafta perşembe biz görümcemlere gidecekken onlar bize geldiler neyse yemek hoş beş temizlik yapamıyordum dr yasaklamıştı ozaman görümcem tuturdu ben süpüreyim diye yok mok derken evimi süpürdüşok oldum ben onlara çok yardım ediyordum bana hiç yardım etmezlerdi neyse ertesi gün tekrar bizi çağırdı şaşırdım gittik bi iyiler bi iyiler kayınvalidem de allahım yaaaa nezaman bana iyi davransalar altından bi dümenler çeviriyorlardı genemi böyle olacak yaa niye hep aynı kalmıyorlar acaba kızlarrr
ohh ohh güle güle giy canım her mevsim ayakkabı ihtiyacı oluyor kadınların vazgeçilmezi ayakkabı ve kıyafet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?