Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allahım bi daha yaşatmasın tez zamanda hayırlı evlat nasip eder inşallah

binlerce kez şükürler olsun halime ,ama benim moralim dünden beri acayip bozuldu yaaa birde eşimin kilolalarımla dalga geçmesi çileden çıkardı..üstüne duru ve ipekte (benim için diyorlar farkındayım)rejim yap diyince patlayıverdim işte

ipeğim hoşgeldin canım
senin kanki dinlemiyo ben ne yapiiimm
sonunda bizim lafımıza gelecek ben buna eminim ...hoşbulduk cicoş
yaaaa gelmeyn üstümeeee
rejim mejim istemiyorum bananeee yaa ne halim varsa göreyim yemin ederim bıktım kendimden ve bu hayattan
valla bu işin ucunu bırakmamanı tavsiye ederim sen bilirsn tabiki kilo verirsen hem moral bulursun hemde kiloyl ilgili sağlık sorunu yaşamazsın birde unutmaki hiç yemek yemesende yumurta takibinde falan yapılan iğneler kilo yapıyo verebilmeye bak derim
inşallah bir daha böyle bir acı yaşamadan bebeğin gelir

gitmiyecek bu kilolarım biliyorum kalıcı kilo bunlar ..eşim bugün bile dalga geçti benimle kendisi sanki çok zayıf ..yakında kapılardan geçemiyecen diyo bana

canım ama ben sana gel beraber yapalım moral olur dedim sen oralı olmadın kendi kendine yapmaya çalıştın tamam yap tabi eğer bunda istikrar olmuyosa o zaman yardım almalı sanki ben çokmu zayıfım bak bende bir başlıyorum bir bırakıyorum

ahh canım benim kıyamam ama duruyla ipek senin iyiliğini istiyorlar canım sağlıklı bi şekilde zayıflamak en güzeli kıyamam sana ağlaama bozma moralini hiç yakışmıyor sana valla aynı şeyleri eşimde bana diyo 58 kilo olmama rağmen o kadar tombul duruyorum ki eşim bile senin kocan gibi aynı şeyleri söylüyor bana tombalak diyooo iyice sinirlendim frenledim kendimi sabah öğlen akşam 1 saaat yürüyorum 2 gündür bakalım :26::26::26:

aaa kusura bakma ben diyet yap demiyorum sen bilirsin tabiki ben sadece yaptğım diyetle kilo vermeyine diyeti bıraktım yazmışsın onu okuyunca diyetle ilgili bildiklerimi yazmak istedim nasıl moral bulursan öyle yap zaten diyet kesin karar vermeden yapılmaz kararlı olmak lazım

iyimisin canım

zaten son 10 gündür ona inat verecektim güya onada söylemiştim zayıflıyacam görürsün demiştim ..ama yok bir gram bile gitmemiş ..neyse yaa başka knou yokmu konuşacakk moralimizi bozmuyalımm

küstüünnnn bizee:26:

inşallah verirsin
nurciik küstüüü ve gittii

kötü insan lafın üstüne gelir..kızlar geldi benimki çıkıyorum hoşçakalın

eşi gelmiş küstü ditti zannetiim

ipeğim morali bozuldu haklı çünkü diyet insanın moralini bozuyor

kızlar alakası olmayan bi konuya girecem ama kaç gündür ben şaşkınlığımı üzerimden atamıyorum sizinle paylaşmak istiyorum ben eşimin ailesiyle tanıdım tanıyalı pek anlaşamıyoruz ilk başlarda sesim çıkmadığı için anlaşıyorduk sonra dişimi gösterince kötü oldum geçen hafta perşembe biz görümcemlere gidecekken onlar bize geldiler neyse yemek hoş beş temizlik yapamıyordum dr yasaklamıştı ozaman görümcem tuturdu ben süpüreyim diye yok mok derken evimi süpürdü şok oldum ben onlara çok yardım ediyordum bana hiç yardım etmezlerdi neyse ertesi gün tekrar bizi çağırdı şaşırdım gittik bi iyiler bi iyiler kayınvalidem de allahım yaaaa nezaman bana iyi davransalar altından bi dümenler çeviriyorlardı genemi böyle olacak yaa niye hep aynı kalmıyorlar acaba kızlarrr

iyimisin canım

küstüünnnn bizee:26:

inşallah verirsin
nurciik küstüüü ve gittii

iyiyim canım o kadar iyi ve umursamazımki evde herşey ayakta yerlerde toz yumakları var ben yatıyorum bana gün gelicek böyle böyle olucak deseler hiç inanmazdım işim var evim dağınıkken yatmam derdim ama yatılıyomuş korku hiç bi şeye benzemiyo ...ege nasıl sen nasılsın canım...kankiyi gücendirceğim aklıma bile gelmemişti bilsem yazmazdım ...kızlar kaynanatör geldi iyi akşamlar

iyi akşamlar canımmm :80:

ayy canım yaa ne zor allah sabır versin ama sakın emdirme kendini allahtan ben de görümce yok 1 tane eltim var onu da severim kayınvalidemi de çok severim bi eltim daha olacak ama bakalım ne zaman inşallah onunla da anlaşırızzz

ohh ohh güle güle giy canım her mevsim ayakkabı ihtiyacı oluyor kadınların vazgeçilmezi ayakkabı ve kıyafet

ben elbisemi almıştım da ayakkabım yoktu kırıkbeyaz altına onu aldımmm c.tesi düğün var bu sene rekor kırıyoruz herkez bu seneyi buldu evlenmek için 3 tane kız arkadaşım var bekar 3 de arka arkaya evleniyolar eşimin bütün bekar ark. da bu sene evleniyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…