ayy canım yaa ne zor allah sabır versin ama sakın emdirme kendini allahtan ben de görümce yok 1 tane eltim var onu da severim kayınvalidemi de çok severim bi eltim daha olacak ama bakalım ne zaman inşallah onunla da anlaşırızzz
ayy canım yaa ne zor allah sabır versin ama sakın emdirme kendini allahtan ben de görümce yok 1 tane eltim var onu da severim kayınvalidemi de çok severim bi eltim daha olacak ama bakalım ne zaman inşallah onunla da anlaşırızzz
ben elbisemi almıştım da ayakkabım yoktu kırıkbeyaz altına onu aldımmm c.tesi düğün var bu sene rekor kırıyoruz herkez bu seneyi buldu evlenmek için 3 tane kız arkadaşım var bekar 3 de arka arkaya evleniyolar eşimin bütün bekar ark. da bu sene evleniyoo
ezdirme demek istemiştimmm canımm
amin canım amin işte ilk başlarda ezdirdim şimdi dişimi gösterince kötü oldum canım ama umursamıyorum tek kızdığım eşim beni onların yanında hiç savunmamasııı oo çok ağrıma gidiyor
allahım senin gönlüne göre versin inşallah yeni eltinle de anlaşırsınız allahım hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşalalh
ooh ohhh ne güzel şıkır şıkır şık olacaksın eminimmm allahım evlenecek olanları mutlu mesur geçinmeleri nasip etsin inşallah
aminnnn allahıma şükür eşimin tarafından kimsenin bi yamuğunu görmedim bu zamana kadar beni de çok severler yaniii hele eşimin kuzenlerinin hanımlarını da çok severim işte bi son eltimiz kaldı kim olacak inş iyi bi kız olurda kardeş gibi onunla da anlaşırız bu arada eşinin seni savunmaması sinir etti beni dee sen de açık açık sölee canımmm
canım söylemez miyim nasıl deliye döndüm var ya bi kere çok kötü bi kavgamız olmuştu hiç unutamam neler yaptılar neler eşime söylediğimde anlattığımda sen haklısın diyoo eee ne diye beni savunmuyorsun dedim ben annemi babamı sen varken seni savunamam sen yokken savunurum dedisinirlendim iyiceee ne var şurada evin 1 oğlu bi geliniyim ne var da şöyle bi mutlu mesut geçinemiyoruz görümcelerimle dedim bana eşim şunu dedi çiğdem artık kabul et sen bir elsin dediii yaaaa canım ne diyeyim şimdi ben bu lafaa
canım yaa inşalah hayırlı i insan gelir inşallahhhh
neeeeee öleee mii dedii gerçektennnnnnn ne demek ell yaaaa ayy çok fena sinirlendimm şimdiiii
gerçekten öyle dedi canım bende onun için benden iyi bi insan olmamı beklemeyin ortama göre davranacam dedim ee öyle yap tabi dedi allahım yaaa benim kocamda mı sorun var yoksa erkek milleti mi böyle
canım benim çıkma vaktim geldi eğer akşam eşim mesaiye kalırsa girerim nete öpüyorum seni muck muck alıştım ben bunlara alıştım neler duymadım ki neler afedersin ben nasıl bi bokun içine düştüm diyorum zaman zman ister istemezzzzz
haydi baş baş :79::79::79::79::79::79:
yuvarlanmak derken anlamadım açarmısın biraz bacımmmmmm (anladınız siz)yaz geliyo ya daha kisecikleri bulamıcan topikte
ne olsun işte yuvarlanıp gidiyos
anlaşılan yazacak vakti yok yinegaribim çalışa çalışa profil resmine benziyecek
olur olurrrrrrrrrrrbiz sana hiç okumadık dimi:44: ..cuma günü sana başlıyalım ozaman olurmu
ipekimmmmm kendine iy bak olurmuu inan ben bile çok heyecan yaptım kendimi senin yerine koyup doğum bekliyorumne var ne yok gızlar
hişşşşşşşttttt sende amma azimsizsin nurcik bak bu yeşilçayı bende denicemmkim isterse ona okuruz canım benim için farketmez
ne diyeti bacım (patenti sevoya aittirrr) ben rejim falan yapmıyacam 10 gün boyunca boğazımdan bir lokma ekmek geçmedi ,günde 4 defa elma sirkesi içtim, yediklerime dikkat ettim bir gram vermedim anlıyacağın kendi kafama göre uyguladığım rejimide bıraktım ..birde yeşil çay deniyim diyorum
napıyım bacım(.......)bi geliyon bir gidiyon bacım(sevoya ait) az otur totonun üstüne
noluyor nurcik dur bakalım ordaaaacanım yaa çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı böyleymiş demekii..inşallah çarçabuk atlatırsın..anne olmak gerçekten kolay değil hamile kalmak zor doğurmak zor bakmak zor eğitmek zor.. zor da zor
bak yaa ne karamsar düşünüyon bacım(................)yaaaa gelmeyn üstümeeee
rejim mejim istemiyorum bananeee yaa ne halim varsa göreyim yemin ederim bıktım kendimden ve bu hayattan
sende ona deseydingitmiyecek bu kilolarım biliyorum kalıcı kilo bunlar ..eşim bugün bile dalga geçti benimle kendisi sanki çok zayıf ..yakında kapılardan geçemiyecen diyo bana
iyiyim canım o kadar iyi ve umursamazımki evde herşey ayakta yerlerde toz yumakları var ben yatıyorum bana gün gelicek böyle böyle olucak deseler hiç inanmazdım işim var evim dağınıkken yatmam derdim ama yatılıyomuş korku hiç bi şeye benzemiyo ...ege nasıl sen nasılsın canım...kankiyi gücendirceğim aklıma bile gelmemişti bilsem yazmazdım ...kızlar kaynanatör geldi iyi akşamlar
neyse canım sen üzülmeee dua ett, bence senin yanında bişey diyemiyo ama sen yokken veriyodur ağazlarının payını merak etme canımm
yuvarlanmak derken anlamadım açarmısın biraz bacımmmmmm (anladınız siz)
olur olurrrrrrrrrrr
ipekimmmmm kendine iy bak olurmuu inan ben bile çok heyecan yaptım kendimi senin yerine koyup doğum bekliyorum
hişşşşşşşttttt sende amma azimsizsin nurcik bak bu yeşilçayı bende denicemm
napıyım bacım(.......)iş yeri anca oluyu
noluyor nurcik dur bakalım ordaaaainsanın hevesini kırmayın lan olacaz hepimiz inşalah allahımda rızkını gücünü versin AMİN
bak yaa ne karamsar düşünüyon bacım(................)
sende ona deseydinecik kiloda benim herifim alsa çok mutlu olacamm
sal gitsin boşver ipemmmm canından kıymetli mi sanki kaynanatörmüçok hoşuma gitti gız
saat 6 oldu nihayet 1 saatim kaldı ama ayaklarım mahvoldu kızlar ayakkabıyı çıkarcam sonunda oleyyy
eltime gitcem bugün başka arkadaşımızda gelecek kız kıza sohbet dedikodu koca, kaynana, görümce çekiştirecez
haydi çıktım ben herkese iyiakşamlar öptüm hepinizi kocaman yarın görüşürüz işlerimi halledeim çıkıyım:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
kızlar şu an kimse yok topikte bi derdim var size sormak isterim başına gelen varsa cevaplasın lütfennnnnnnnnn.Bbu gün benim adetimin 15 ci günü 7 gündür temizdim ama bu gün kahverengi akıntım oluyor doktora gitmekten bıktım ne olabilir eğer ciddi bişeyse dr. gitmem gerekirmi neden olurki?
pınar polip neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?