Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ezdirme demek istemiştimmm canımm

amin canım amin işte ilk başlarda ezdirdim şimdi dişimi gösterince kötü oldum canım ama umursamıyorum tek kızdığım eşim beni onların yanında hiç savunmamasııı oo çok ağrıma gidiyor
allahım senin gönlüne göre versin inşallah yeni eltinle de anlaşırsınız allahım hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşalalh

ooh ohhh ne güzel şıkır şıkır şık olacaksın eminimmm allahım evlenecek olanları mutlu mesur geçinmeleri nasip etsin inşallah

aminnnn allahıma şükür eşimin tarafından kimsenin bi yamuğunu görmedim bu zamana kadar beni de çok severler yaniii hele eşimin kuzenlerinin hanımlarını da çok severim işte bi son eltimiz kaldı kim olacak inş iyi bi kız olurda kardeş gibi onunla da anlaşırız bu arada eşinin seni savunmaması sinir etti beni dee sen de açık açık sölee canımmm

canım söylemez miyim nasıl deliye döndüm var ya bi kere çok kötü bi kavgamız olmuştu hiç unutamam neler yaptılar neler eşime söylediğimde anlattığımda sen haklısın diyoo eee ne diye beni savunmuyorsun dedim ben annemi babamı sen varken seni savunamam sen yokken savunurum dedi sinirlendim iyiceee ne var şurada evin 1 oğlu bi geliniyim ne var da şöyle bi mutlu mesut geçinemiyoruz görümcelerimle dedim bana eşim şunu dedi çiğdem artık kabul et sen bir elsin dediii yaaaa canım ne diyeyim şimdi ben bu lafaa
canım yaa inşalah hayırlı i insan gelir inşallahhhh

neeeeee öleee mii dedii gerçektennnnnnn ne demek ell yaaaa ayy çok fena sinirlendimm şimdiiii

neeeeee öleee mii dedii gerçektennnnnnn ne demek ell yaaaa ayy çok fena sinirlendimm şimdiiii

gerçekten öyle dedi canım bende onun için benden iyi bi insan olmamı beklemeyin ortama göre davranacam dedim ee öyle yap tabi dedi allahım yaaa benim kocamda mı sorun var yoksa erkek milleti mi böyle
canım benim çıkma vaktim geldi eğer akşam eşim mesaiye kalırsa girerim nete öpüyorum seni muck muck alıştım ben bunlara alıştım neler duymadım ki neler afedersin ben nasıl bi bokun içine düştüm diyorum zaman zman ister istemezzzzz

haydi baş baş :79::79::79::79::79::79:

neyse canım sen üzülmeee dua ett, bence senin yanında bişey diyemiyo ama sen yokken veriyodur ağazlarının payını merak etme canımm

tamam canım benim eşimde bu gece geç gelecek ben de annemlere yemeğe gidiyorum gece gelince girmeye çalışırım inşallah öptüm

yaz geliyo ya daha kisecikleri bulamıcan topikte
ne olsun işte yuvarlanıp gidiyos
yuvarlanmak derken anlamadım açarmısın biraz bacımmmmmm (anladınız siz)
anlaşılan yazacak vakti yok yine
garibim çalışa çalışa profil resmine benziyecek

biz sana hiç okumadık dimi:44: ..cuma günü sana başlıyalım ozaman olurmu
olur olurrrrrrrrrrr
ne var ne yok gızlar
ipekimmmmm kendine iy bak olurmuu inan ben bile çok heyecan yaptım kendimi senin yerine koyup doğum bekliyorum
hişşşşşşşttttt sende amma azimsizsin nurcik bak bu yeşilçayı bende denicemm
bi geliyon bir gidiyon bacım(sevoya ait) az otur totonun üstüne
napıyım bacım(.......)iş yeri anca oluyu
noluyor nurcik dur bakalım ordaaaainsanın hevesini kırmayın lanolacaz hepimiz inşalah allahımda rızkını gücünü versin AMİN
yaaaa gelmeyn üstümeeee
rejim mejim istemiyorum bananeee yaa ne halim varsa göreyim yemin ederim bıktım kendimden ve bu hayattan
bak yaa ne karamsar düşünüyon bacım(................)
gitmiyecek bu kilolarım biliyorum kalıcı kilo bunlar ..eşim bugün bile dalga geçti benimle kendisi sanki çok zayıf ..yakında kapılardan geçemiyecen diyo bana
sende ona deseydin ecik kiloda benim herifim alsa çok mutlu olacamm

sal gitsin boşver ipemmmm canından kıymetli mi sanki kaynanatörmüçok hoşuma gitti gız

saat 6 oldu nihayet 1 saatim kaldı ama ayaklarım mahvoldu kızlar ayakkabıyı çıkarcam sonunda oleyyy
eltime gitcem bugün başka arkadaşımızda gelecek kız kıza sohbet dedikodu koca, kaynana, görümce çekiştirecez
haydi çıktım ben herkese iyiakşamlar öptüm hepinizi kocaman yarın görüşürüz işlerimi halledeim çıkıyım:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

bu arada sevo bugün neden gelmedii bak özlediğimi hissettim şimdik tuğbişte gelmedi kızlarrrrr noluyor ya neden gelmiyonus yarın gelin olurmu öptüm sizi

ohh ohh sohbetiniz bol olsun bende çok özledim ne eltim var nede yakınımda arkadaşım haa birazdan aşağıya inecem komşum dertliymiş bi iyiyiz bi kötüyüzz idare etmek ne kadar zor bi görevmiş ya neyse bende kaynanamı çkiştirdim azcıkta rahatladımmm

kızlar şu an kimse yok topikte bi derdim var size sormak isterim başına gelen varsa cevaplasın lütfennnnnnnnnn.Bbu gün benim adetimin 15 ci günü 7 gündür temizdim ama bu gün kahverengi akıntım oluyor doktora gitmekten bıktım ne olabilir eğer ciddi bişeyse dr. gitmem gerekirmi neden olurki?

ayşecimm benim de 2 3 defa oldu tam adetimin ortasında 15.günümde falan ama koyu kahverengi temiz suyu gibydi benim normalde tertemizimdir hiç olmaz sonra polip oluştuğu anlaşıldı aldırdıktan sonra da bidaha olmadııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…