Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nediyorsun dr.mı gitmem gerek sence

bence git canım ben zaten anlamıştım hatta eşime de demiştim kesin bende bişeyler var diye dediğimde çıktı allaha şükür basit bişeydi histereskopi ile hemen alındı hem rahmimi de iyice görmüş oldu doktorum bana kalırsa git derim

hatırladım şimdi konuşmuştuk bunu senle ben zaten haziranda adet bitimi inş. histeroskopi yaptıracam sabredeyim ozaman söylerim tabii devam ederse

hatırladım şimdi konuşmuştuk bunu senle ben zaten haziranda adet bitimi inş. histeroskopi yaptıracam sabredeyim ozaman söylerim tabii devam ederse

tamam canım zaten histereskopi de ne var ne yok görünüyoo ben tüp bebek tedavisine başlıcam zaman doktorum ultrasonda gördü ama emin olmamıştı eğer varsa almamız lazım çünkü embriyonun tututnmasını ebgelleyebilir demişti

tuğba ne geziyon gel ben sana akıl danışayım accık

tuğbanın ekim annelerinden gelesi yok bende uyku bastırmışken yatayım
canım kusura bakma neolur mesajını görseydim hiç kalırmıydım o kadaro topicte
perş.gidicem bakalım neler olucak durum inan çok yoruldum 4 aydır bi gülmedi yüzüm be şükrettikçe artıyo sorunlar ama yinede bin şükür bebeğim benimle ya sayılı gün aygeçer elbet ama bi gerçek varki yoruldum ve gerçekten artık bıktığımı hissediyorum hastalıktan
allah sendne razı olsun annnemmm sağol kuzum
oooo ne desteği ne gazı beyaw kamer bunları havada yutar bütün kitapları üst üste kor gözü kapalı ezber yapar geçersin allahın izniyle annem merak etme bana sorsan inkılap dışındaki hepsi basit derim ama sen onuda veririsn inş...

yaaaa gelmeyn üstümeeee
rejim mejim istemiyorum bananeee yaa ne halim varsa göreyim yemin ederim bıktım kendimden ve bu hayattan
he anladık geldiler sana aç pencereyi aççç yapma yaw rejimmejim yapma ama hayattanda bıkma ne oldu kendindende bıkmışsın bak hele gelirsem seni aydına kale olarak dikerim heeeeeee ne oluyoooo ay çokmu sert oldum yaaa kıyamam kuzucum sana nedne bu kadar hassaslaştınki sen hem niye bu kadar kafana takıyosun kocan dötünü yesin o biçim fiziğin var boylusun bide maşallah bu kadar kafana takma verirsin allah allah ya
annem senin kaynana benim kaynanayla akraba olabilirmi benimkide aynen ölede sen yinede nas felak oku yüzlerine üfle
bu arada sevo bugün neden gelmedii bak özlediğimi hissettim şimdik tuğbişte gelmedi kızlarrrrr noluyor ya neden gelmiyonus yarın gelin olurmu öptüm sizi
tubiş bugün bi hallerdeydiki sorma yazarı az sonra
canımm insan ne yaşıyosa o konuda bilgi tecrübe ediniyo ona yoğunlaşıyo inan benim bu konuda hiçbir fikrim ve bilgim yok ezberede konuşmak istemem aaamaaaaaa bir arkadaşım bu durumu yaşamıştı doktor yumurtasında bir sorunolduğun sölemişti ve tedavisi o ay ertelenmişti bu bilgiye dayanarak derimki aman ihmal etme hatta haziranı filand abekleme bu ayın çıkmasına daha var allah korusun bi sorun varsa geç kalmış olma yani inşallah önemli ve hamile kalmanı geciktirecek bişeydeğildir

slm şekerciklerimmm bugün gelemedim herzamanki gibi bakın hele ben bugün neler yaşadım
tubi saat 11 30da uyanır tosununun hazırlamış olduğu güzel gayfaltı masasına beleşten oturur bi güzel karnın doyurur sonra koltuğa uzanır 15 dk filanda öle harcar güzelim zamanı sonraa ufak ufak yatağını örter evi yüzeysel toplar ve tilavete gider uyandıktan sonra daha yeni amma tutmuşum yanineyse guççük abdesti yaparken anaaan o dane münüşe kezzap ökmüşler sanki yandımki ne yandım sızıda yanında zaten neyse fazla detaya girdim sinir ettim sizi biliyorum sadete gel der gibisiniz durun geliyorum aaah uuuh gelmek üzereyim
hah nerde kalmıştık tilavette ordan çıktım elimde peçete peçeteli elimde şeyimde münüşümde hart har kaşıyorum ciğerime vurdu sanki o nasıl bi kaşıntı tava tencere çatal kaşık ne varsa içime sokasım geldi o sırada eşim dediki bugün filancı arkadaşlarla pikniğe gidelimmi hava fena değil hem balıkta tutarız değişiklik olur bende kaşıntılı şeyime bakmadan iyi olur dedim eşim dediki saat 2 de çıkarız bende o saate kadar işimihalledeyim deid evden çıktı saat 2 ye var bir saat tubinin eli hala şeyinde yok anam kaşıdıkça azdı geçtim ayna karşısına aldım pozisyonumu kaynaını araştırıyaımdeidm bu kaşıntı nedir diye aboooooww aynadan birde müşüne baktımki odanesiii kaan aklımı kaybettim nerdeyse donumu giymeden karşı komşuya gidiyodumki bi baktım münüş açıkta hemen eşofmanı giydim ağlaya ağlaya koştum yardım et kan geldi diye oda panik oldu koştuk sağlık ocağına ne oldu dedi kaşıdım sadecededim ama şiddetli kaşıdım deidm kalp atışlarını dinletti düzenli dedi bebek iyi dedi ama ultrason öneririm dedi vajinadan ok dedik taksi çağırıp hast koştuk bu arada saat oldu 2 telefon yanımda değil anahtar bende adamım gelip kapıda beni bekliyo yazık onunda aklına neler gelmiş ekip çağırıcaktım diyo neyse hast.de baktılar bebk iyi şükürseninki tahriş kanaması dediler çok sertkaşımışsın çatlak oluşmuş dedi ama bana olanda oldı neyse şükür dedim geldim eşim küplere binmiş indirebilene aşk olsun gecede bir değil 5 fikfik sözü versende adam kızmış düzelmiyo dedim tubi geç transa abartmazsan altta kalıp ezilirsin üste çık buna bi güzel fırça kaydım sne neler çektiğimi biliyomusun haberin yok ne kızıyosun ne yapsaydım oturup ped koyup beklesemiydim filan edepsizlik tavan yapmış konuştukça coştum herif özür diledi ve pikniğe gittik güzel vakit geçirdik e onca yaşadıklarımızdan sonra bunu hak ettik dimi ama
bune yaaa kim okucak bu kadar uzun yazıyı dediniz bliyorum
kızmayın olarmı:93::93::87:

canım bende düne kadar parayı ayarlayıp ameliyat olmaya karar vermiştim ama en son gittiğim dr. sen dedi delimisin ameliyat asla yapmam ben sana yumurta rezervin az hiç kalmıcak dedi o yüzden tüp bebek tedavisine başlayalım dedi o yüzden kafam karıştııı şimdi ameliyattan soğudum 2 aydırda gitmiyorum dr. şimdi temmuz gibi iki dr konuşup dinlicem hangisi beni ikna ederse onu yapıcam hayırlısı olsun seninki ne kistiydi canım ne zaman oldun ameliyat dr ne dedi şimdi normal yollamı kalmayı düşünüyosun yoksa tedavi mi görücen ayy kuzum çok sordum ama yardımcı olursan sevinirim rabbim tez zamanda bebeiş versin isteyenlere ve bizlere bide kistin kaç cm di kuzu öpüyorum saol

olabilir canım neden olmasın ki bütün kaynalar birbirine akrabadır vallaa ayetel kürsi felak nas kafirun ne varsa aklıma ne hangi dua geliyorsa gideseye kadar okuyup üflüyorum kendime allahım diyorum nedir bunların yaptıkları ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım gitttiiiiii

bide böyle her doktorun ayrı şeyler söylemesi insanı deli ediyor.banada gittiğim kaç doktor laparaskopi dedi en son gitttiğim doktor kistler büyük değil yumurtlama takibi yapalım dedi olmazsa laparaskopiyi düşünürüz.bakalım şimdilik ameliyatı durdurduk.hepimiz için hayırllısı

ayy canımmm kıyamam ben sana yaaaa neler yazamışsın destan olmuş senin ki valla ne kızması paylaşmak ne güzel bişey ayyy kıyamam sana krem verdi mi dr sana bu arada koca iyi bi ders vermişin bence arada sırada böyle yapmak lazım hakediyorlar kendileri yapınca bişey yok biz yapınca kıyamet kopuyor ohh ne alaaaa ağzına sağlık ama neyse sonunuz güzel bitmişşşş:allahım bidaha yaşatmasın sana bunları inşallah canım benim kıyamam sanaa

canım ne çok soru sorması burada bişeyler paylaşmak gerek benim yumurtalığımın içinde kist vardı ilk ameliyatımda iki yumurtalığımda kist varmıştı biri 9 cm diğeri 7.5 cm artık patlamak ve vucüda yayılmak üzere imiş.dr hemen ameliyata aldı ama benide rahatlattı yumurtalığına asla dokunmayacağım yani almayacağız elimden geleni yapacağım dedi sağolsun yaptı bide dr um ameliyattan sonra 3 ay korunacaksınız dedi tabi benim bir ay sonra tekrar kist görünmeye başlamaz mı sonra patolaji sonuçları geldi genetikmiş onun için ilaç tedavi teee 1 sene sonra ay gün tekrar ameliyat oldum ama bu sefer aççık ameliyat yapmış sanırım kalın bağırsağımın arkası kistle kaplanmış tüp yollarımı komple kist kaplamış baya bi uğraşmışlar şimdi 5 ay oldu kist görünmüyor ve bide ben ağır iş yapmasam olmayacak sanki dee neyse ağır işten bebiş tam tutunmak üzereyken düşmüşartık hayırlısı dedim ne diyeyim rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin bize inşallah canım durum budur

laparoskopi mi olucan canım çikolata kistin mi var?

ayy kızlar kusura bakmayın günaydın demeyi unuttum
günaydın canlarım günaydın güzel hatunlarımmmm hepinizi öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…