Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın şekermi şeker arkadaşlarım nasılsınız bakeeeeem ben iyim çok şükürrrr

geçmişe şöleeee bi bakıverdim püskevitler yenmiş diyetlerden konuşulmuşşş

nurcik bacım sakın ha moralini bozma cnm bende en uzun diyetim 2 gün dürmüştü napıyım olmuyo ben çok seviyorum yemeyiiii

hiç de kafama takmıyorum inankiii herkes zaten inanmıyo benim o kiloda olduğumaaa onlarda beni motive ediyoooo sakın kendini üzmeee bitaneeemmmm benim eşimde benimle dalga geçerdi biara geniş ve uzun araç diyeeee
benimde cevabım hep şöleee olurdu gadamı al ila emi sen kendine bak derdim o da susardıııı

[video=youtube;z-kX39o5bQM]http://www.youtube.com/watch?v=z-kX39o5bQM[/video]

çok güzel söylemişlerrrrrr yaaaaaaa

herkese günaydınlar nasılsınız geçmişe bakacak zamanım yok önemli şeyler varmı bu arada bu hafta dua okunan varmıydı :26:

herkese günaydınlar nasılsınız geçmişe bakacak zamanım yok önemli şeyler varmı bu arada bu hafta dua okunan varmıydı :26:

günaydın cnm yüzünü gören cennetlik walla çok yoğunsun heralll allah kolaylıklar versin...
önemli bişe yok cnm duada bilmiyorum kime okunuyosaaa

senin dediğin gibi diyetisyene gitsem iyi olacak ..offf rejim listesi tutuşturacak elimee .REJİMDEN NEFRET EDİYORUMMMMM :95::95::95::95::95:
iyimisin canım

küstüünnnn bizee:26:

inşallah verirsin
nurciik küstüüü ve gittii

kızlar çıkma vaktim geldi iyi akşamlar

nurcik seni üzmek istememiştim bunu bil canım
yok duru bacım yaa neden küseyimki , küsmedimm iyiliğim için diyorsunuz biliyorum dün biraz gergindim konu kilodan rejimden açılınca iyice gerildim
slmmmm kızlarrrr naberr bakalım hayat nasıl gidio
nerelerdesin nuray:44: sen gelmez oldun sen gelmez oldun sen gelmezzz oldunnnn yarimmmmmm
çok canım sıkılıyo tubişim etrafımdaki herkes çok kilo almışsın diyokararlıydım verecem dedim kiloları.. normalde çok çabuk kilo veren biriyim, 10 gün boyunca yediklerime dikkat ettim ekmek hiççç yemedim en önemliside güya şu elma sirkesi kilo verdiriyo günde dört defa 2 tatlı kaşığı yerine 2 çorba kaşığı koyuyordum ki daha çabuk vereyim kiloları ....geçen gün eczaneden baktım şokk oldum aynı kilodayım en az 2 kilo vermişimdir diyordum kendi kendime gel gel açtım pencereyii

gününüz aydın olsun güzellikler nerdesiiizzzz
tühhh kaçırdımm seniii yine gel ne olurrr

offf offf moralim çok bozukk asicann bu kilolarım kalıcı gibi gözüküyo ...diyetisyene gideyim birde :95:

merhaba günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum. bende o özlemi çekenlerdenim 3.5 yıllık evliyim
hoşgeldin canım inşallah özlemin tez zamanda son bulur hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin rabbim ..

geçmiş olsun çatlağım o kaşıntı bulantıdan beterdir biliyorum heleki idrarını yapınca o yanma nasıl birşey iyi bilirimm .tam bulantıdan kurtuldun iyi ldum derken şimdid3e bu çıktı (.peki dün gittiğin doktor vermedimi daha etkili bir krem ...

Son düzenleme:
günaydın cnm yüzünü gören cennetlik walla çok yoğunsun heralll allah kolaylıklar versin...
önemli bişe yok cnm duada bilmiyorum kime okunuyosaaa

sormaa yaa ofiste çok duramıyorum işlerim dışarda genelde,ofistede olunca patrondan giremiyom Sıkıldımm çok sıkıldım çalışmaktann

Sizlerde ne var ne yok

sormaa yaa ofiste çok duramıyorum işlerim dışarda genelde,ofistede olunca patrondan giremiyom Sıkıldımm çok sıkıldım çalışmaktann

Sizlerde ne var ne yok

hmm anladım cnmm allah kolaylıklar versin cnm benim....

aman bizdede ne olsun işte uğraşıyoruz ablamla yiğenim gelcek onları bekliyorum bendee:97::97:

neyse herkes meşgüll galiba bende çıkmak zorundayım özledim sizle muhebbet etmeyi şuaara ewde duramıoruum şimdi eşim beklıo beni çıktım ...hoşcakalın

günaydın kızlar

nasılsınız
epeydir giremedim girdiysemde kimse olmadı ne var ne yokk
günaydın elif iyiyiz şükür seni sormnalı sen nasılsuın bulantıların geçtimi ..bu arada sizin cinsiyet belli olmadımı
benceeee erkek ..bakalım bu sefer tuturcammı

neyse herkes meşgüll galiba bende çıkmak zorundayım özledim sizle muhebbet etmeyi şuaara ewde duramıoruum şimdi eşim beklıo beni çıktım ...hoşcakalın
güle güle canım iyi gezmeler

günaydın sevo ..önemli birşey yok şükür ..nasılsın bacım .bu ay da tedavidemisin

iyiyim canımm işlerle boğuşuyorum iştee
evet canım takipte bu ayda doktorum cuma randevum var

sen neler yapıyosun canım kiloları kafana çok takma daha dur yeni başladın hemen olmadı olmazz veremiyom gibi deme canım sporunu da yap sıcaklarda geldi verirsin merak etme

tuğbişşş geçmiş olsunnn anacım o kaşıntı bende de var kronikleşmiş sqanırım bende bide ben jilet yapınca cildim çok alerjik olduğundan kolonya krem herşeyi basıyom yinede fayda etmiyo

slmm güzelllll hatunlarr nasılsınızzzzzzzzzzzz

sevommmmm şeker ilacımıı kullanıyosun zayıflamak için bendee öyleyim diAFORMİN SENINKI HANGİSİİİİ ay bennn 1 ay çok çektim o ilaçtan ölduruyoduuu resmen benı miğde bulantısııı baş dönmesii aklımaaa gelmesiii bilee kötüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…