gününüz aydın olsun güzellikler nerdesiiizzzz
günaydın ccanım ben açık duruyorum ama bi taraftan işimide yapıyorum bakıyorum buraya daaa
ben çıktım kivançiğdem zuzu uyandı Allaha emanet olun
herkese günaydınlar nasılsınız geçmişe bakacak zamanım yok önemli şeyler varmıbu arada bu hafta dua okunan varmıydı :26:
senin dediğin gibi diyetisyene gitsem iyi olacak ..offf rejim listesi tutuşturacak elimee .REJİMDEN NEFRET EDİYORUMMMMM :95::95::95::95::95:aaa kusura bakma ben diyet yap demiyorum sen bilirsin tabiki ben sadece yaptğım diyetle kilo vermeyine diyeti bıraktım yazmışsın onu okuyunca diyetle ilgili bildiklerimi yazmak istedim nasıl moral bulursan öyle yap zaten diyet kesin karar vermeden yapılmaz kararlı olmak lazım
iyimisin canım
küstüünnnn bizee:26:
inşallah verirsin
nurciik küstüüü ve gittii
yok duru bacım yaa neden küseyimki , küsmedimm iyiliğim için diyorsunuz biliyorum dün biraz gergindim konu kilodan rejimden açılınca iyice gerildimkızlar çıkma vaktim geldi iyi akşamlar
nurcik seni üzmek istememiştim bunu bil canım
nerelerdesin nuray:44: sen gelmez oldun sen gelmez oldun sen gelmezzz oldunnnn yarimmmmmmslmmmm kızlarrrr naberr bakalım hayat nasıl gidio
çok canım sıkılıyo tubişimhe anladık geldiler sana aç pencereyi açççyapma yaw rejimmejim yapma ama hayattanda bıkma ne oldu kendindende bıkmışsın bak hele gelirsem seni aydına kale olarak dikerim heeeeeee ne oluyoooo ay çokmu sert oldum yaaa kıyamam kuzucum sana nedne bu kadar hassaslaştınki sen hem niye bu kadar kafana takıyosun kocan dötünü yesin o biçim fiziğin var boylusun bide maşallah bu kadar kafana takma verirsin allah allah ya
tühhh kaçırdımm seniii yine gel ne olurrrgününüz aydın olsun güzellikler nerdesiiizzzz
offf offf moralim çok bozukk asicann bu kilolarım kalıcı gibi gözüküyo ...diyetisyene gideyim birde :95:günaydın şekermi şeker arkadaşlarım nasılsınız bakeeeeem ben iyim çok şükürrrr
geçmişe şöleeee bi bakıverdim püskevitler yenmiş diyetlerden konuşulmuşşş
nurcik bacım sakın ha moralini bozma cnm bende en uzun diyetim 2 gün dürmüştü napıyım olmuyo ben çok seviyorum yemeyiiii
hiç de kafama takmıyorum inankiii herkes zaten inanmıyo benim o kiloda olduğumaaa onlarda beni motive ediyoooo sakın kendini üzmeee bitaneeemmmm benim eşimde benimle dalga geçerdi biara geniş ve uzun araç diyeeee
benimde cevabım hep şöleee olurdu gadamı al ila emi sen kendine bak derdim o da susardıııı
hoşgeldin canım inşallah özlemin tez zamanda son bulur hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin rabbim ..merhaba günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum. bende o özlemi çekenlerdenim 3.5 yıllık evliyim
slm şekerciklerimmm bugün gelemedim herzamanki gibibakın hele ben bugün neler yaşadım
tubi saat 11 30da uyanır tosununun hazırlamış olduğu güzel gayfaltı masasına beleşten oturur bi güzel karnın doyurur sonra koltuğa uzanır 15 dk filanda öle harcar güzelim zamanı sonraa ufak ufak yatağını örter evi yüzeysel toplar ve tilavete gider uyandıktan sonra daha yeni amma tutmuşum yanineyse guççük abdesti yaparken anaaan o dane münüşe kezzap ökmüşler sanki yandımki ne yandım sızıda yanında zaten neyse fazla detaya girdim sinir ettim sizi biliyorum sadete gel der gibisiniz durun geliyorum aaah uuuh gelmek üzereyim
hah nerde kalmıştık tilavette ordan çıktım elimde peçete peçeteli elimde şeyimde münüşümdehart har kaşıyorum ciğerime vurdu sanki o nasıl bi kaşıntı tava tencere çatal kaşık ne varsa içime sokasım geldi o sırada eşim dediki bugün filancı arkadaşlarla pikniğe gidelimmi hava fena değil hem balıkta tutarız değişiklik olur bende kaşıntılı şeyime bakmadan iyi olur dedim eşim dediki saat 2 de çıkarız bende o saate kadar işimihalledeyim deid evden çıktı saat 2 ye var bir saat tubinin eli hala şeyinde yok anam kaşıdıkça azdı geçtim ayna karşısına aldım pozisyonumu kaynaını araştırıyaımdeidm bu kaşıntı nedir diye aboooooww aynadan birde müşüne baktımki odanesiii kaan aklımı kaybettim nerdeyse donumu giymeden karşı komşuya gidiyodumki bi baktım münüş açıkta hemen eşofmanı giydim ağlaya ağlaya koştum yardım et kan geldi diye oda panik oldu koştuk sağlık ocağına ne oldu dedi kaşıdım sadecededim ama şiddetli kaşıdım deidm kalp atışlarını dinletti düzenli dedi bebek iyi dedi ama ultrason öneririm dedi vajinadan ok dedik taksi çağırıp hast koştuk bu arada saat oldu 2 telefon yanımda değil anahtar bende adamım gelip kapıda beni bekliyo yazık onunda aklına neler gelmiş ekip çağırıcaktım diyo neyse hast.de baktılar bebk iyi şükür seninki tahriş kanaması dediler çok sertkaşımışsın çatlak oluşmuş dedi ama bana olanda oldı neyse şükür dedim geldim eşim küplere binmiş indirebilene aşk olsun gecede bir değil 5 fikfik sözü versende adam kızmış düzelmiyo dedim tubi geç transa abartmazsan altta kalıp ezilirsin üste çık buna bi güzel fırça kaydım sne neler çektiğimi biliyomusun haberin yok ne kızıyosun ne yapsaydım oturup ped koyup beklesemiydim filan edepsizlik tavan yapmış konuştukça coştum herif özür diledi ve pikniğe gittik güzel vakit geçirdik e onca yaşadıklarımızdan sonra bunu hak ettik dimi ama
bune yaaa kim okucak bu kadar uzun yazıyı dediniz bliyorum
kızmayın olarmı:93::93::87:
günaydın sevo ..önemli birşey yok şükür ..nasılsın bacım .bu ay da tedavidemisinherkese günaydınlar nasılsınız geçmişe bakacak zamanım yok önemli şeyler varmıbu arada bu hafta dua okunan varmıydı :26:
günaydın cnm yüzünü gören cennetlik walla çok yoğunsun heralll allah kolaylıklar versin...
önemli bişe yok cnm duada bilmiyorum kime okunuyosaaa
sormaa yaa ofiste çok duramıyorum işlerim dışarda genelde,ofistede olunca patrondan giremiyomSıkıldımm çok sıkıldım çalışmaktann
Sizlerde ne var ne yok
günaydın elif iyiyiz şükür seni sormnalı sen nasılsuın bulantıların geçtimi ..bu arada sizin cinsiyet belli olmadımıgünaydın kızlar
nasılsınız
epeydir giremedim girdiysemde kimse olmadı ne var ne yokk
güle güle canım iyi gezmelerneyse herkes meşgüll galiba bende çıkmak zorundayım özledim sizle muhebbet etmeyi şuaara ewde duramıoruum şimdi eşim beklıo beni çıktım ...hoşcakalın
günaydın sevo ..önemli birşey yok şükür ..nasılsın bacım .bu ay da tedavidemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?