Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benimki glucophage canım ayy aynennn felakettii doktor demişti zaten ölüyorum zannedebilirsin korkma demişti gerçekten de öle oldum baş dönmesiii nasılll varya uçuyomm mide bulantısı falann neyseki şimdi hiç etki etmiyo yan etkiler artık
ee sen zaten zayıfsın neden kullanıyosunki zayıflamak içinmi yoksa şekerdenmi

günaydınnnnnnnnn nasılsınız?her sıkıntım var şükür bi kaşıntı eksik

günaydın hışgeldin

allah kolaylık versin canım kolay birşey yok

hade hayırlısı canım rabbim bu defa emeklerinin karşılıığını versin inşallah
Bende bu ay senin gibi tedavideyim canım bugün arıyacam hormon sonuçlarım çıktıysa doktora gösterecem...
Dün eşimle doktrum önerdiği üroloji doktoruna gittik aynı şeyleri söyle di sayı iyi hareketlilikte bşraz sorun var dedi birde sevom bu doktor proxeed ilacı daha etkili onu al dedi eşime...devlet hastanesindeki sperm sonuçlarına bakmak istedi cuma günüde orda verecek birde :97::97::97:

günydınnnn canlarımmm nasılsınız canyoldaşlarım hepninzi kocaman öperim önce günaydın öpücüğü
tuğbiş çok kötü yavrım o kaşıntı bende oldum felaket bişey dohtor metabolizma zayıflayınca oluyor dedi sende bebek besliyosun haliyle metabolizman zayıf canım besinlerine daha da dikkat et daha çok vitamin al canım benim geçmiş olsunn
kızlar okudum ama hiç biri aklımda kalmadı yaw
sevo bacım gelmiş işlerin yoğunmuş canım kolay gelsin
nurcikim diyetiisyene gitmeden durunuun diyet listesini uygulasan ne olur ki! bence o liste çok güzel bir liste seçenek hakkı veriyor sana illede şunu ye demiyor dene bence gel seni öpem
papatya yanlış hatırlamıyorsam sendin canım galiba yada çiğdem di napıyım okudum ama unuttum
kistten şüpe var galiba geçmiş olsun canım doktora git bir an önce emin ol canım kendine dikkat ettnevbahar ve nuray gelmiş ama çok durmamışlar gene gelin kızlar olurm
duru bacım bugün nirdesinnnnn
asi günaydın canımmmmmm

oh herkesi hatırlayamadım unuttuklarım kusura bakmayın ne olrsnuz

günaydınnnnnnnnn nasılsınız?her sıkıntım var şükür bi kaşıntı eksik
günaydın hoşgeldiniz

ahhhh canımm benımm yaaa evt bana daaa artık etki etmiyoooo bidee ben zayıf deılım bee kuşum nerdeeee 76 kıloydum en son ölçuldugumdeeeee zayıflama için veredi doktorrr

kamer günaydın canım hoşgeldin ...BANA DİYET DEMEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :95: :95: :95: :95: :95: :95:

canım allah emeklerinizi boşa çıkarmsın inşallahhhhh

kamer günaydın canım hoşgeldin ...BANA DİYET DEMEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :95: :95: :95: :95: :95: :95:

tamam canım demeyiz zaten senin ihtiyacın yok bana göre boyuna göre iyisin sen diyetisyene gidecem dediğin için ben öle yazdım
demiyorummmmmmmm TIP günaydın bacımmmmmmmmmm(patenti sevonun)

abuuuuuuuuuuuuuuu
o zaman bana bir çare bulalım kızlarr ben nasıl kilo verecem bana yardım edin bugünden itibaren yürüyüşe başlayım diyorum sizce

bence yürü canım bende 3 gündür yürrüyorum acaip farketiyor sabah akşam eve yürüyerek gidip geliyorum öğle molası 1.30 saat olduğu için 45 dk yürüyorum sonra da çorba içiyorum bi kase ohh doyuyorum hemen saat 3 gibi 6 tane badem yiyorum ve sabah 1 litre su içiyorum öğleden önce öğleden sonra da 1 litre su içiyorum pantolonum şimdiden bollaştııı bakammmm 1 ay böyle gideyim tartılacam

inşallahhh canımmm emekleimiz karşılığını alır
üroloji doktorların çoğu devlet hastanesindeki sperm testini görmek istiyolar bizimkilerde de öle oldu gerçi baya düşük çıktı wc de yaptığı için o yüzden düşük çıkarsada sorun yapmayın

hoşgeldin kamerimm evet işler yoğunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…