günaydın kızlar
nasılsınız
epeydir giremedim girdiysemde kimse olmadı ne var ne yokk
ben çıktım kızlarrr
slmm güzelllll hatunlarr nasılsınızzzzzzzzzzzz
sevommmmm şeker ilacımıı kullanıyosun zayıflamak için bendee öyleyim diaformin senınkı hangisiiii ay bennn 1 ay çok çektim o ilaçtan ölduruyoduuu resmen benı miğde bulantısııı baş dönmesii aklımaaa gelmesiii bilee kötüüüüü
günaydınnnnnnnnn nasılsınız?her sıkıntım var şükür bi kaşıntı eksik
allah kolaylık versin canım kolay birşey yokiyiyim canımm işlerle boğuşuyorum iştee
evet canım takipte bu ayda doktorum cuma randevum var
sen neler yapıyosun canım kiloları kafana çok takma daha dur yeni başladın hemen olmadı olmazz veremiyom gibi deme canım sporunu da yap sıcaklarda geldi verirsin merak etme
tuğbişşş geçmiş olsunnn anacım o kaşıntı bende de var kronikleşmiş sqanırım bende bide ben jilet yapınca cildim çok alerjik olduğundan kolonya krem herşeyi basıyom yinede fayda etmiyo
slmm güzelllll hatunlarr nasılsınızzzzzzzzzzzz
sevommmmm şeker ilacımıı kullanıyosun zayıflamak için bendee öyleyim diaformin senınkı hangisiiii ay bennn 1 ay çok çektim o ilaçtan ölduruyoduuu resmen benı miğde bulantısııı baş dönmesii aklımaaa gelmesiii bilee kötüüüüü
günaydın hoşgeldinizgünaydınnnnnnnnn nasılsınız?her sıkıntım var şükür bi kaşıntı eksik
benimki glucophage canım ayy aynennn felakettii doktor demişti zaten ölüyorum zannedebilirsin korkma demişti gerçekten de öle oldum baş dönmesiii nasılll varya uçuyomm mide bulantısı falann neyseki şimdi hiç etki etmiyo yan etkiler artık
ee sen zaten zayıfsın neden kullanıyosunki zayıflamak içinmi yoksa şekerdenmi
günaydın hışgeldin
benimki glucophage canım ayy aynennn felakettii doktor demişti zaten ölüyorum zannedebilirsin korkma demişti gerçekten de öle oldum baş dönmesiii nasılll varya uçuyomm mide bulantısı falann neyseki şimdi hiç etki etmiyo yan etkiler artık
ee sen zaten zayıfsın neden kullanıyosunki zayıflamak içinmi yoksa şekerden
günaydın hışgeldin
kamer günaydın canım hoşgeldin ...BANA DİYET DEMEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :95: :95: :95: :95: :95: :95:
kamer günaydın canım hoşgeldin ...BANA DİYET DEMEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :95: :95: :95: :95: :95: :95:
merhaba günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum. bende o özlemi çekenlerdenim 3.5 yıllık evliyim
banadaaaaaaaaa
seninde kilon az değilmiş canım benim kiloma yetişmek üzeresinbanadaaaaaaaaa
tamam canım demeyiz zaten senin ihtiyacın yok bana göre boyuna göre iyisinsen diyetisyene gidecem dediğin için ben öle yazdım
demiyorummmmmmmm TIP günaydın bacımmmmmmmmmm(patenti sevonun)
herkese günaydınlar nasılsınız geçmişe bakacak zamanım yok önemli şeyler varmıbu arada bu hafta dua okunan varmıydı :26:
abuuuuuuuuuuuuuuu
o zaman bana bir çare bulalım kızlarr ben nasıl kilo verecem bana yardım edin bugünden itibaren yürüyüşe başlayım diyorum sizce
abuuuuuuuuuuuuuuu
o zaman bana bir çare bulalım kızlarr ben nasıl kilo verecem bana yardım edin bugünden itibaren yürüyüşe başlayım diyorum sizce
allah kolaylık versin canım kolay birşey yok
hade hayırlısı canım rabbim bu defa emeklerinin karşılıığını versin inşallah
Bende bu ay senin gibi tedavideyim canım bugün arıyacam hormon sonuçlarım çıktıysa doktora gösterecem...
Dün eşimle doktrum önerdiği üroloji doktoruna gittik aynı şeyleri söyle di sayı iyi hareketlilikte bşraz sorun var dedi birde sevom bu doktor proxeed ilacı daha etkili onu al dedi eşime...devlet hastanesindeki sperm sonuçlarına bakmak istedi cuma günüde orda verecek birde :97::97::97:
günydınnnn canlarımmm nasılsınız canyoldaşlarım hepninzi kocaman öperim önce günaydın öpücüğü
Tuğbiş çok kötü yavrım o kaşıntı bende oldum felaket bişeydohtor metabolizma zayıflayınca oluyor dedi sende bebek besliyosun haliyle metabolizman zayıf canım besinlerine daha da dikkat et daha çok vitamin al canım benim geçmiş olsunn
Kızlar okudum ama hiç biri aklımda kalmadı yaw
sevo bacım gelmiş işlerin yoğunmuş canım kolay gelsin
nurcikim diyetiisyene gitmeden durunuun diyet listesini uygulasan ne olur ki! Bence o liste çok güzel bir liste seçenek hakkı veriyor sana illede şunu ye demiyor dene bencegel seni öpem
Papatya yanlış hatırlamıyorsam sendin canım galiba yada çiğdem di napıyım okudum ama unuttum
kistten şüpe var galiba geçmiş olsun canım doktora git bir an önce emin ol canım kendine dikkat ettnevbahar ve nuray gelmiş ama çok durmamışlar gene gelin kızlar olurm
duru bacım bugün nirdesinnnnn
Asi günaydın canımmmmmm
oh herkesi hatırlayamadım unuttuklarım kusura bakmayın ne olrsnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?