Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bişey diyecemm ben cumartesi gece 12den sonra adet oldum ..geçen işte doktora gittiğimde adetin kaçıncı günü dedi.. bende gece yarısından sonra oldum dedim o günü saymadı doktor ..şimdi bugün normalde cumartesiyi sayarsak 5. gün oluyo ama doktorun söylediğine göre 4. gün ilacı yarınmı içeyim şimdi ...
yaa bu adetim tüpbebek tedavimde de yine böyle gece yarısı gelmişti o doktorda tam tersi geldiği günden sayıyoruz demişti kafam karıştı ne yapıyım sizce bugünmü yarınmı içeyim ilacı

bence bugün iç 4. günü dediysee :26::26::26:

ahhhh canımm benımm yaaa evt bana daaa artık etki etmiyoooo bidee ben zayıf deılım bee kuşum nerdeeee 76 kıloydum en son ölçuldugumdeeeee zayıflama için veredi doktorrr

hadi yaa ben seni zayıf zannediyodumm :26: Ben 73 ten 66 lara indim gerçi 66-67 değişiyom da olsun baya etkisi oldu gerçi o aralar sporada gittim

tamam canım demeyiz zaten senin ihtiyacın yok bana göre boyuna göre iyisin sen diyetisyene gidecem dediğin için ben öle yazdım
Demiyorummmmmmmm tıp günaydın bacımmmmmmmmmm(patenti sevonun)

Evett bak emeğe saygıı bu işte

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bayadır girmiyorsun

bende iyiyim canımm evet gelemiyorum işlerden dolayı

bence doktorun dediği doğru nurcikim ona göre uygula canım
bu arada dohtorun önerdiği ilaç eşin için olanı inşallah çokkkkkkkkkkkk güzel sonuçlar verrir canım

günaydınnn canımmm nasılsınn

iyiyim nurcanı adet olacam sanırım midem bulanıyo hafif hafif ağrım başladıı ban evvel olsamda başlasak tedavimize nurcancım adetinin ilk günü sayılır hep yaniic.tesi olmuşsun yaa 14 ü oluyo 14 ünüde sayıcan canım yanii bugün 5.günün

gece yarısında olmuşsun ve birazda yoğunlaşmamışsındır sonuçta o yüzden doktorun hesaplaması bana uygun geldi canım 5.günümü içmeye başlıyosun ilacı

günaydınnnnnnnnnnnnnn:82::82::82::82:

günaydın hoşgeldin

sevo bacım mmmm
o kulandığın ilaç çok yüksek dozda heral bacım ne etmiş sana baksanaallahım şu çektiğimiz ızdırapları bir an önde dindirsin bacum çok kızıyorum bazen kendi kendine millet yatıp kalkıp keyfini sürük hopppphammile kalıyor bide bizi küçümsüyolar offfffffff offffffffffffffff allahım başka dertler vermesinnnn en öenmliside dermansız dert vermesin bunada şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…