günaydınnn canımmm nasılsınngünaydınnnnnnnnnnnnnn:82::82::82::82:
kızlar bişey diyecemm ben cumartesi gece 12den sonra adet oldum ..geçen işte doktora gittiğimde adetin kaçıncı günü dedi.. bende gece yarısından sonra oldum dedim o günü saymadı doktor ..şimdi bugün normalde cumartesiyi sayarsak 5. gün oluyo ama doktorun söylediğine göre 4. gün ilacı yarınmı içeyim şimdi ...
yaa bu adetim tüpbebek tedavimde de yine böyle gece yarısı gelmişti o doktorda tam tersi geldiği günden sayıyoruz demişti kafam karıştı ne yapıyım sizce bugünmü yarınmı içeyim ilacı
ahhhh canımm benımm yaaa evt bana daaa artık etki etmiyoooo bidee ben zayıf deılım bee kuşum nerdeeee 76 kıloydum en son ölçuldugumdeeeee zayıflama için veredi doktorrr
tamam canım demeyiz zaten senin ihtiyacın yok bana göre boyuna göre iyisinsen diyetisyene gidecem dediğin için ben öle yazdım
Demiyorummmmmmmm tıp günaydın bacımmmmmmmmmm(patenti sevonun)
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bayadır girmiyorsun
günaydınnnnnnnnnnnnnn:82::82::82::82:
kızlar bişey diyecemm ben cumartesi gece 12den sonra adet oldum ..geçen işte doktora gittiğimde adetin kaçıncı günü dedi.. bende gece yarısından sonra oldum dedim o günü saymadı doktor ..şimdi bugün normalde cumartesiyi sayarsak 5. gün oluyo ama doktorun söylediğine göre 4. gün ilacı yarınmı içeyim şimdi ...
yaa bu adetim tüpbebek tedavimde de yine böyle gece yarısı gelmişti o doktorda tam tersi geldiği günden sayıyoruz demişti kafam karıştı ne yapıyım sizce bugünmü yarınmı içeyim ilacı
seninde kilon az değilmiş canım benim kiloma yetişmek üzeresin
günaydınnn canımmm nasılsınn
kızlar bişey diyecemm ben cumartesi gece 12den sonra adet oldum ..geçen işte doktora gittiğimde adetin kaçıncı günü dedi.. Bende gece yarısından sonra oldum dedim o günü saymadı doktor ..şimdi bugün normalde cumartesiyi sayarsak 5. Gün oluyo ama doktorun söylediğine göre 4. Gün ilacı yarınmı içeyim şimdi ...
Yaa bu adetim tüpbebek tedavimde de yine böyle gece yarısı gelmişti o doktorda tam tersi geldiği günden sayıyoruz demişti kafam karıştı ne yapıyım sizce bugünmü yarınmı içeyim ilacı
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakemmmm
günaydın hoş geldin bi ara geçmişi okurken kayboldun diye düşünmeye başlamıştım:13:
günaydınnnnnnnnnnnnn
iyiyim canımmmmm reglimi bekliyorummm
hadi yaa ben seni zayıf zannediyodumm :26: Ben 73 ten 66 lara indim gerçi 66-67 değişiyom da olsun baya etkisi oldu gerçi o aralar sporada gittim
Evett bak emeğe saygıı bu işte
bende iyiyim canımm evet gelemiyorum işlerden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?