gece yarısında olmuşsun ve birazda yoğunlaşmamışsındır sonuçta o yüzden doktorun hesaplaması bana uygun geldi canım 5.günümü içmeye başlıyosun ilacı
günaydın hoşgeldin
ayy bir an önce olda kurtul canımmmm
sevo bacım mmmm
o kulandığın ilaç çok yüksek dozda heral bacım ne etmiş sana baksanaallahım şu çektiğimiz ızdırapları bir an önde dindirsin bacum çok kızıyorum bazen kendi kendine millet yatıp kalkıp keyfini sürük hopppphammile kalıyor bide bizi küçümsüyolar offfffffff offffffffffffffff allahım başka dertler vermesinnnn en öenmliside dermansız dert vermesin bunada şükür
ozaman yarın başlıyım ilacımabence doktorun dediği doğru nurcikim ona göre uygula canım
bu arada dohtorun önerdiği ilaç eşin için olanı inşallah çokkkkkkkkkkkk güzel sonuçlar verrir canım
84aynennn kuzummmmm inşallah yakındaa giderr o mendeburların hepsiiiiiisen kaç kıloydunnnnnn
gitti yane ettim kız zoruna mı gitti
demek tedaviye başlıyorsun bu ay sevindim canım ertlemediğin iyi oldu hakkında hayırlısı olsun rabbim güldürsün yüzünü bu seferiyiyim nurcanı adet olacam sanırım midem bulanıyo hafif hafif ağrım başladıı ban evvel olsamda başlasak tedavimize nurcancım adetinin ilk günü sayılır hep yaniic.tesi olmuşsun yaa 14 ü oluyo 14 ünüde sayıcan canım yanii bugün 5.günün
tamam sevo yarın içmeye başlıyacam..gece yarısında olmuşsun ve birazda yoğunlaşmamışsındır sonuçta o yüzden doktorun hesaplaması bana uygun geldi canım 5.günümü içmeye başlıyosun ilacı
günaydın hoşgeldin
canım ilacı 5. gün içmem lazım doktorun hesabıyla bugün 4. gün benim hesabımla 5. gün oluyor bu yüzden sizede sorayım dedimbence bugün iç 4. günü dediysee :26::26::26:
ozaman yarın başlıyım ilacıma
84
gitti ya
demek tedaviye başlıyorsun bu ay sevindim canım ertlemediğin iyi oldu hakkında hayırlısı olsun rabbim güldürsün yüzünü bu sefer
tamam sevo yarın içmeye başlıyacam..
canım ilacı 5. gün içmem lazım doktorun hesabıyla bugün 4. gün benim hesabımla 5. gün oluyor bu yüzden sizede sorayım dedim
evetttttttt ama inşallah randevum c.tesiye denk gelmez taaa istanbulun öbür ucuna gidiyoruz akşama da düğün var tekirdağa gidicez çok zor olurrr
84
gitti ya
demek tedaviye başlıyorsun bu ay sevindim canım ertlemediğin iyi oldu hakkında hayırlısı olsun rabbim güldürsün yüzünü bu sefer
canım ilacı 5. gün içmem lazım doktorun hesabıyla bugün 4. gün benim hesabımla 5. gün oluyor bu yüzden sizede sorayım dedim
sende deseydinki gözümün önende bir tırnak yapta göreyim seni ..Allahın vergisi kimse hamaratlığından hamile kalıp doğurmıuyoraynı şeyleri bende düşündüm canım hele küçük görümcem yok yansıtıyor bana ben çocuk doğurdum sen naptın ki dediaynı duyguları paylaşıyoruz canım evet canım allahım dermansız dert vermesin şükür halimizeeee
84
gitti ya
sende deseydinki gözümün önende bir tırnak yapta göreyim seni ..Allahın vergisi kimse hamaratlığından hamile kalıp doğurmıuyor
sende deseydinki gözümün önende bir tırnak yapta göreyim seni ..Allahın vergisi kimse hamaratlığından hamile kalıp doğurmıuyor
Ayy yetişemiyomm sizleree hep iş yapıp hem yazmak zor geldii
Melike ne durumda kızlar geldimi son durumlar nedir
iyi yapmışsın canım ..kardeşin ne yaptı buldularmı bakıcıevet başlıyoruz nurcanımmm kardeşimde eşi de sakın erteleme dediler o yüzden başlıyoruzz inşallah bu kez olur allahımmm yüzümü güldürür hepimizin güldürsünnnn haa benim hesabıma göre de bugün 5. günün ama gene de sen bilirsin yada bu gece 12 den sonra iç canım kur saatini
aynı şeyleri bende düşündüm canım hele küçük görümcem yok yansıtıyor bana ben çocuk doğurdum sen naptın ki dediaynı duyguları paylaşıyoruz canım evet canım allahım dermansız dert vermesin şükür halimizeeee
iyi yapmışsın canım ..kardeşin ne yaptı buldularmı bakıcı
ayyyy dövmek istiyorumm senin şu görümceni beyinsiz şeyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?