Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynı şeyleri bende düşündüm canım hele küçük görümcem yok yansıtıyor bana ben çocuk doğurdum sen naptın ki dedi aynı duyguları paylaşıyoruz canım evet canım allahım dermansız dert vermesin şükür halimizeeee

bence doktorun dediği doğru nurcikim ona göre uygula canım
bu arada dohtorun önerdiği ilaç eşin için olanı inşallah çokkkkkkkkkkkk güzel sonuçlar verrir canım
ozaman yarın başlıyım ilacıma

aynennn kuzummmmm inşallah yakındaa giderr o mendeburların hepsiiiiiisen kaç kıloydunnnnnn
84
ne ettim kız zoruna mı gitti
gitti ya

demek tedaviye başlıyorsun bu ay sevindim canım ertlemediğin iyi oldu hakkında hayırlısı olsun rabbim güldürsün yüzünü bu sefer

gece yarısında olmuşsun ve birazda yoğunlaşmamışsındır sonuçta o yüzden doktorun hesaplaması bana uygun geldi canım 5.günümü içmeye başlıyosun ilacı

günaydın hoşgeldin
tamam sevo yarın içmeye başlıyacam..
bence bugün iç 4. günü dediysee :26::26::26:
canım ilacı 5. gün içmem lazım doktorun hesabıyla bugün 4. gün benim hesabımla 5. gün oluyor bu yüzden sizede sorayım dedim

Son düzenleme:

eevet öyle yap canımm
hayırlısıyla işe yarasın bu sefer inşallahhhhhhhhhhhh

Ayy yetişemiyomm sizleree hep iş yapıp hem yazmak zor geldii

Melike ne durumda kızlar geldimi son durumlar nedir

canım ben yanlış okumuşum 4. gün içilecek anladım ondan öyle dedim kusuruma bakma emiii

sende deseydinki gözümün önende bir tırnak yapta göreyim seni ..Allahın vergisi kimse hamaratlığından hamile kalıp doğurmıuyor

evet başlıyoruz nurcanımmm kardeşimde eşi de sakın erteleme dediler o yüzden başlıyoruzz inşallah bu kez olur allahımmm yüzümü güldürür hepimizin güldürsünnnn haa benim hesabıma göre de bugün 5. günün ama gene de sen bilirsin yada bu gece 12 den sonra iç canım kur saatini

Ayy yetişemiyomm sizleree hep iş yapıp hem yazmak zor geldii

Melike ne durumda kızlar geldimi son durumlar nedir

bende aynı yetişemiyorum herkese valla kusura bakmayın kızlarrmelikeyi bende merak ediyorumda gelir inşallah en yakın zamnada

sevooooo sana bişey soracam ben ateş ölçüyorum ya 10 gündür felan hep 35 lerde canım 36 yı görmüyor bir türlü benim ateşimde bir sormnmu var sende 35.8 in altında hep hayret :26:

iyi yapmışsın canım ..kardeşin ne yaptı buldularmı bakıcı

ayyyy dövmek istiyorumm senin şu görümceni beyinsiz şeyyyyy

iyi yapmışsın canım ..kardeşin ne yaptı buldularmı bakıcı

yok canım nerdeeeeeama evde sürekli birileri var bide dün gece kardeşimin kayınvalidesi geldi zaten tedavim sırasında transfere kadar ben de kardeşimde kalıcam hastanem onlara çok yakın öle şimdilik ama yeni bakıcı bakıyolar sürekliii

kızlar çıkıyorum dayı hanımı gelip evi temizliyecekmiş onlarda taşınacaklar herhal
bu arada kiracaıların düğünü bir ay sonraymış geçen gün temizliğe geldiler gelin istanbuldan gelin geliyo

kıslarrr bennnn kaçarrr işlerimmm varr sonrada anama GİDİCEM KENDInıze iyi bakın optum byyyyyy:79::79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…