Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canım inşallah güldürecek rabbim yüzünü sen dualarını yeterki eksik etme canımmm

ayyy valla zahmet olmazsa döv canımda bende rahatlayayım vallaaaa

canımm maaleseff cahil insan çok naparsın geçen ben de bi tanıdığımı gördüm bana demez mi sen de çok tembel çıktın beceriksiz bi doğuramadın diyeee var yaaa dişleimi sıktımm yoksa çok fena patlıcaktımmm bigün patlıcam bakalım ama kimee allahımın işine karışıyo gerizekalı insanlarr

adetinin zamanı geçtimi ne zaman olacaksın normalde canım
inşallah bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunur

herkesin vucüt ısısı farklı oluyo canım benim en fazla düştüğü zaman 36.0 oluyo mesela ve en fazla 36.6 lara ulaşıyo ama bazılarının 37 lerde mesela bazılarında 35.8 lerde oluyo ovulasyondan sonra ateşinin yükselmesini kontrol et özellikle canım şuan adetinden itibaren kaçıncı günündesin

6 sında adet oldum sanırım 12 sinde ölçmaya başlamıştım 35 .2 lerden şimdi 35.8 lere çıktı 35.7 bikaçgündür böyle ama bugün ölçemedim geç kaldık bugün fırladık yataktan unuttum
sanırım bu günler yumurtlama günüm
bide sevo koltuk altından ölçüyodum ama 4 gündür dil altından ölçüyorum farkı olurmu:26:

abooowwwwww yuh artık yuhhhh bu kadarda söylenmez yaaaa çok çok gerizeklaı okumuş ama insan olamamış insanlar çokkk nerde anlayış bi düşün nedeni vardır allahım yardımcı olsun deseler ölecekler amann allah korusun

bi ben yapamadım bunu yaaaaa

yok canım geçmedi bugün 28.günüm bugün yarın olurum aminnn iinşallah hepiniz benden önce hamile kalın inşallahhhhhh

kızlarrr ben çok sinirlendim ve acıktım gidiyim bişeyler yiyim sonra da işlerim var onları yapıyım hepinize iyi sohbetlerr

zaten bu gümleri boş bırakamamaya gayret ediyorum 1 gün arayla:122::122::122::122::122::122::122::122::122:kök kulandımya üstünede antibiyotik felan belki diyorum ne olur ne olmaz bide mevsimide güzel folic plus kullanıyorum eşime bel altı soğuk duş elimden geleni yapıyorum vallaaaa

canım bel altı duş nee oluyorrr bu arada ne kökü içiyordun böğürtlen miii

eşin fikfikten önce duşa girsin çıkmadan önce belinden altına soğuk su tutsun spermleri harekete geçiriyomuş
ben eşime söyledim oda ben biliyorum zaten bunu dedi ve yaptı

ayy bide ben diyeyim yapsınnnn
canım pınarcım neye sinirlendi biliyormusun merak ettim ben mi bişey kaçırdım acabaaa:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…