Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben işleree daldımm herkess çıkmışş gidenleree güle güleee diyorum cümletenn

kamercik tabiki fark eder bacım koltuk atından öle düşük çıkıyooo bende diyom neden bukadar düşükk dil altından ölç hergün aynı saatlerde ölçmeye gayret et bugün 13.günün evet çalışmalara devam et bikaç gün içinde ateşin yükselirse bu ay bekleme sürecine girdin demek oluyo..bakalımmm rabbim can verirseee yazında bu ay hamiş olmak varsa neden olmasınn

kızlaarrr böle dangalaklardan uzak durun moralinizi bozmalarına izin vermeyin,yeri gelincede hiçç içinizdekileri saklamayın böle insanlara ders vermek gerekk

tamam bacım ben devam çalışmalara evet dil altına da devam sağol mersi arkadaşım
yarın ölçmam lazım bugün bende kızdım unuttuğuma ama oldu artık sana kolay gelsin canımmm

ipek günaydın hoşeldin sevdamce sende hoşgeldin canım
kızlar ben çıkıyorum işlerim var biraz
görüşürüz sonra öptüm hepinizi kaçtımm

seyhan benim ateş çok dengesiz adet bittikten sonraki ateş ölçümlerim 36.2-36.1-36.2-36.1-35.8-35.5-36.0-35.9 adet başından beri dil altından ölçüyorumda sana adet sonrasını yazdım bu gün 16. günüm

bu şekilde tan bişey diyememki yazdıkların adetin kaçıncı günleri o önemli bugün 16.günün normalde yumurtlamışsan ateşin yükselmeye başlar ama hatırladığım kadarıyla sende pco mu vardı :26: eğer öle ise durum farklı olur

hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım ağrın sızın ne durumda anlat doktor kontrollerin normal mi

selam ipek sen nasılsın nasıl paşamızz

iyiyim kızlar bldiğiniz gibiyim doktor kontrolleri normal gidiyo bizim paşa bugün biraz sessiz onu takip ediyorum bende doktor hareketleri değişirse haberim olsun demişti

9.günde başladım bu gün 16.gün ben zaten pek yumurtladığımı sanmıyorumda şimdi ben ilk defa deniyorumya bu kadar inişli çıkışlı bişeymiymiş ateş onu sormak istedim evet ben pco hastasıyım

eğer kasıklarınızda çok ağrı hissediyorsanız yumurtlama dönemindesiniz kızlar adet bittikten sonra 1+2 hafta içinde olur

pco yum ama 3 aydır düzenli oluyor adetlerim 3 mayısta başladı adetim maşallah çok düzenliydim son aylarda fakat dün biraz kahve rengi akıntım oldu bu gün sorun yok şimdilik eğer devamı gelirse ziyaret etmekten bıktığım dr. gidecem

canım benim görüşürüz kendine iyi bak
hepinizi öpüyorum kızlar görüşürüzzzzzzzzz

güle güle canımm

iyiyim kızlar bldiğiniz gibiyim doktor kontrolleri normal gidiyo bizim paşa bugün biraz sessiz onu takip ediyorum bende doktor hareketleri değişirse haberim olsun demişti

iyi iyi herşey yolunda maşallahh demek hareketleri takip ediyonn bugün sessiz demekki
odası nasıl bittimi eksikler canım

biliyosun yumurtalar tam büyüyemeyebilir pco da bence yumurta takibi al canım sana takviye yapamıyomu tamda bilemiyorum bu tedavi yolunu ama pco lu olupta hamiş kalan çok var bu şansı arttıkmak için her ay yumurta takibi yaptırsan olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…