6 sında adet oldum sanırım 12 sinde ölçmaya başlamıştım 35 .2 lerden şimdi 35.8 lere çıktı 35.7 bikaçgündür böyle ama bugün ölçemedim geç kaldık bugün fırladık yataktan unuttum
sanırım bu günler yumurtlama günüm
bide sevo koltuk altından ölçüyodum ama 4 gündür dil altından ölçüyorum farkı olurmu:26:
ben işleree daldımm herkess çıkmışş gidenleree güle güleee diyorum cümletenn
kamercik tabiki fark eder bacım koltuk atından öle düşük çıkıyooo bende diyom neden bukadar düşükkdil altından ölç hergün aynı saatlerde ölçmeye gayret et bugün 13.günün evet çalışmalara devam et bikaç gün içinde ateşin yükselirse bu ay bekleme sürecine girdin demek oluyo..bakalımmm rabbim can verirseee yazında bu ay hamiş olmak varsa neden olmasınn
kızlaarrr böle dangalaklardan uzak durun moralinizi bozmalarına izin vermeyin,yeri gelincede hiçç içinizdekileri saklamayın böle insanlara ders vermek gerekk
selam hanımlar nasılsınız
ipek günaydın hoşeldin sevdamce sende hoşgeldin canım
kızlar ben çıkıyorum işlerim var biraz
görüşürüz sonra öptüm hepinizi kaçtımm
seyhan benim ateş çok dengesiz adet bittikten sonraki ateş ölçümlerim 36.2-36.1-36.2-36.1-35.8-35.5-36.0-35.9 adet başından beri dil altından ölçüyorumda sana adet sonrasını yazdım bu gün 16. günüm
kolay gelsin güle güle
hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım ağrın sızın ne durumda anlat doktor kontrollerin normal mi
selam ipek sen nasılsın nasıl paşamızz
hoş geldin ipek
eğer kasıklarınızda çok ağrı hissediyorsanız yumurtlama dönemindesiniz kızlar adet bittikten sonra 1+2 hafta içinde olur
canım benim görüşürüz kendine iyi bak
hepinizi öpüyorum kızlar görüşürüzzzzzzzzz
iyiyim kızlar bldiğiniz gibiyim doktor kontrolleri normal gidiyo bizim paşa bugün biraz sessiz onu takip ediyorum bende doktor hareketleri değişirse haberim olsun demişti
9.günde başladım bu gün 16.gün ben zaten pek yumurtladığımı sanmıyorumda şimdi ben ilk defa deniyorumya bu kadar inişli çıkışlı bişeymiymiş ateş onu sormak istedim evet ben pco hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?