güle güle canımm
iyi iyi herşey yolunda maşallahh demek hareketleri takip ediyonn bugün sessiz demekki
odası nasıl bittimi eksikler canım
biliyosun yumurtalar tam büyüyemeyebilir pco da bence yumurta takibi al canım sana takviye yapamıyomu tamda bilemiyorum bu tedavi yolunu ama pco lu olupta hamiş kalan çok var bu şansı arttıkmak için her ay yumurta takibi yaptırsan olmazmı
odasının eksikleri bitti canım bugün yatağı da geliyo cumartesi günü temzilik yapılırken ablam yatağını yapar hazırlar halısını sereriz tamamdır
seyhan teşekkür ederim canım ben yordum seni allah senin emeklerini boşa çıkarmasın
tamam bitince resimlede görelimm
ne demek canım ne yorulması keşke elimden daha fazlası gelse
slm kızlar herkes nasıl
slm kızlar herkes nasıl
ben odanın resmini koymuştum sen görmedinmi canım
gördüm canım mobilya olarak gördüm dayayıp döşenmiş halini görmedim
gelmiyecekler herhalde evi biraz topladım bkliyorum beklerken size bakayım dedim
hoşbulduk kankim nasılsın..hoşgeldin kankim
kolay gelsin ......burası sakinleşmişken bende çıkıp işlerimi halledeyim görüşürüz:80:
hoşbulduk kankim nasılsın..
bende iyiyim şükür birazdan doktora gidecem aradım az önce tahlil sonuçlarım çıkmış onları gösterecem doktoraiyiyim sen nasılsın
hoş geldin iydir yaramazlık yok sen nasılsın kaşıntı son hız devammı?
şükür iyiyim arkadaşlar kaşıntım devam ediyo ama dğnkü gibi değil çokşükür travazol kullanıyodum dün değişti o biraz rahatlattı beni çok şükür ama gerçekten fena bişeymiş bulantılarımıarar oldumherkes iyi sen nasılsın kaşıntın nasıl oldu dr ilaç verdimi
öyle canım her doktorun tedavisi yorumu farklı oluyo hangisine güveneceğimizi şaşırıyoruz ...Patron geldi kaçak kaçak yazıcam bakalımm
tuğbiş hoşgeldin sanırım çıktın
nurcan işte ehr doktorun dediği farklı oluyoBen şöle biliyorum progestan olası düşük riskine de iyi geliyor rahim duvarını kalınlaştırıyor diye biliyorum nacizane yorumum tabii..aşılamada tüptede bunu veriyolarda hatırlarsın ama başka arkadalarada vermeyen doktorlar var canım bu eksiklik gibi değil bence kafana takma.bu arada doktorum mustafa özbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?