Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

odasının eksikleri bitti canım bugün yatağı da geliyo cumartesi günü temzilik yapılırken ablam yatağını yapar hazırlar halısını sereriz tamamdır

odasının eksikleri bitti canım bugün yatağı da geliyo cumartesi günü temzilik yapılırken ablam yatağını yapar hazırlar halısını sereriz tamamdır

tamam bitince resimlede görelimm

seyhan teşekkür ederim canım ben yordum seni allah senin emeklerini boşa çıkarmasın

ne demek canım ne yorulması keşke elimden daha fazlası gelse

sevo geçen doktora gittiğimde doktora dedimki benim bir arakadaşım da benim gibi yumurtlama tedavisi görüyo (senden bahsediyorum:)
doktoru progestan ilacı vermiş , benim eski doktorum bu ilacı vermedi eksik bir tedavi uyguladı sanırım dedim doktora ..progestanı adet düzensizliği olanlara veriyoruz dedi senin bu arkadışın hangi doktora gidiyo ,bende istanbulda oturuyo dedim olsun istanbulda çoğu doktoru tanıyorum dedi ..bende bilmiyorum hangi doktora gittiğini bir dahaki konuşmamzıda sorarım dedimm hangi hastaneye hangi doktora gittiğini

Patron geldi kaçak kaçak yazıcam bakalımm

tuğbiş hoşgeldin sanırım çıktın

nurcan işte ehr doktorun dediği farklı oluyo Ben şöle biliyorum progestan olası düşük riskine de iyi geliyor rahim duvarını kalınlaştırıyor diye biliyorum nacizane yorumum tabii..aşılamada tüptede bunu veriyolarda hatırlarsın ama başka arkadalarada vermeyen doktorlar var canım bu eksiklik gibi değil bence kafana takma.bu arada doktorum mustafa özbek

hoş geldin iydir yaramazlık yok sen nasılsın kaşıntı son hız devammı?

herkes iyi sen nasılsın kaşıntın nasıl oldu dr ilaç verdimi
şükür iyiyim arkadaşlar kaşıntım devam ediyo ama dğnkü gibi değil çokşükür travazol kullanıyodum dün değişti o biraz rahatlattı beni çok şükür ama gerçekten fena bişeymiş bulantılarımıarar oldum
hoş bulantımda tamamen bitti sayılmaz ama ne yapalım bizde zor geçirenlerden olalım

ipem hazırlıklar bitmiş sayılır haydi geri sayım başlamak üzere sezeryanmı olucak

öyle canım her doktorun tedavisi yorumu farklı oluyo hangisine güveneceğimizi şaşırıyoruz ...
doktorunun ismini unutmazsam söyliyecem benim yeni doktro pek meraklı çıktı hastaneninde adını yazarmısın ismi unutursam hastane adını söylerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…