bende iyiyim şükür birazdan doktora gidecem aradım az önce tahlil sonuçlarım çıkmış onları gösterecem doktora
bulantıyı atlattığın gibi kaşıntında geçecek inşallahşükür iyiyim arkadaşlar kaşıntım devam ediyo ama dğnkü gibi değil çokşükür travazol kullanıyodum dün değişti o biraz rahatlattı beni çok şükür ama gerçekten fena bişeymiş bulantılarımıarar oldum
hoş bulantımda tamamen bitti sayılmaz ama ne yapalım bizde zor geçirenlerden olalım
ipem hazırlıklar bitmiş sayılır haydi geri sayım başlamak üzere sezeryanmı olucak
bulantıyı atlattığın gibi kaşıntında geçecek inşallahşükür iyiyim arkadaşlar kaşıntım devam ediyo ama dğnkü gibi değil çokşükür travazol kullanıyodum dün değişti o biraz rahatlattı beni çok şükür ama gerçekten fena bişeymiş bulantılarımıarar oldum
hoş bulantımda tamamen bitti sayılmaz ama ne yapalım bizde zor geçirenlerden olalım
ipem hazırlıklar bitmiş sayılır haydi geri sayım başlamak üzere sezeryanmı olucak
şükür iyiyim arkadaşlar kaşıntım devam ediyo ama dğnkü gibi değil çokşükür travazol kullanıyodum dün değişti o biraz rahatlattı beni çok şükür ama gerçekten fena bişeymiş bulantılarımıarar oldum
hayırlı ve güzel sınular olsun inşallah canımmmbende iyiyim şükür birazdan doktora gidecem aradım az önce tahlil sonuçlarım çıkmış onları gösterecem doktora
hoşbuldum annem burdayım diğer topiğe bi bakıp geldimPatron geldi kaçak kaçak yazıcam bakalımm
tuğbiş hoşgeldin sanırım çıktın
nurcan işte ehr doktorun dediği farklı oluyoBen şöle biliyorum progestan olası düşük riskine de iyi geliyor rahim duvarını kalınlaştırıyor diye biliyorum nacizane yorumum tabii..aşılamada tüptede bunu veriyolarda hatırlarsın ama başka arkadalarada vermeyen doktorlar var canım bu eksiklik gibi değil bence kafana takma.bu arada doktorum mustafa özbek
inşallah canım allah razı olsunHayırlı haberlerle gel inşallah
yok canım hastanede sonuçlarımNurcik sonuçların elinde değil dimi hastanede daha alıp göstercenHepsi normaldir inşallah canım
hayırlı ve sağlıklı olsunda onca acılar çektik sezeryan dediğin nedirki dimi ipem yat uyu uyan bebiş kollarda ayyy heyecan sardıbak şimdisu az olunca bebekte dönmeyince dr beklemek istemiyo sezeryan olucak canım
valla isterse geçmesin o inatçıysa ben dahada inatçıyım geldikçe çekerim ne yapayımbulantıyı atlattığın gibi kaşıntında geçecek inşallah
[ı]şükür iyiyim arkadaşlar kaşıntım devam ediyo ama dğnkü gibi değil çokşükür travazol kullanıyodum dün değişti o biraz rahatlattı beni çok şükür ama gerçekten fena bişeymiş bulantılarımıarar oldum [/ı]
[ı]hoş bulantımda tamamen bitti sayılmaz ama ne yapalım bizde zor geçirenlerden olalım [/ı]
[ı]ipem hazırlıklar bitmiş sayılır haydi geri sayım başlamak üzere sezeryanmı olucak [/ı]
öyle canım her doktorun tedavisi yorumu farklı oluyo hangisine güveneceğimizi şaşırıyoruz ...
Doktorunun ismini unutmazsam söyliyecem benim yeni doktro pek meraklı çıktıhastaneninde adını yazarmısın ismi unutursam hastane adını söylerim artık
hayırlı ve sağlıklı olsunda onca acılar çektik sezeryan dediğin nedirki dimi ipem yat uyu uyan bebiş kollarda ayyy heyecan sardıbak şimdi
valla isterse geçmesin o inatçıysa ben dahada inatçıyım geldikçe çekerim ne yapayımallaha şükür bebemi bulmuşum oramın buramın kaşıntısımı yıldırır beni beaa ama ne yalan söliyim yoruldum başlangıçtan bu yana sorun yaşamaktan yoruldum yinedeçoook şükürrrrrr
su az olunca bebekte dönmeyince dr beklemek istemiyo sezeryan olucak canım
hayırlı ve güzel sınular olsun inşallah canımmm
hoşbuldum annem burdayım diğer topiğe bi bakıp geldim
evet banada progestan gebelik oluşursa düşmesin diye verilmişti deiğin gibi rahim duvarıiçinde onarıcı etkisi var diye biliyorum 4 ay kullanmıştım ben vee çevremde tedavi gören birçok arkadaşım içinde progestan vermişlerdi ..ama şunuda duydum aynı zamanda bi arkadaşta adet düzensizliği var kendisi bekar pcolu onada adet düzenleyici olarak o ilacı vermiş bi dr bu arkadaşta erzincandan bursaya başka bi dr gittiğinde hemen o ilacı kes zehirler seni demiş ve bıraktırmış her dr un tedavi yöntemi farklı olur tezi kesinlik kazanmış oldu ne dersiniz kızlar
sezeryanda da epiduralmı ne varmış daha yeni öğrendin ne olduğunu o ağrısız sızısız oluyomuş canım hangisi senin için iyi ise o olsun gerisi önemli değil sağ sağlim kucağında olsunda
evet canım hepsininki farklı oluyor
arkadaşlar bana müsade azıcık işleirm var mutfak dolaplarımın rengi değişmiş desem abartmış olmam heraldeYavaş yavaş sileyim yemeğimd eyok şöyle bi toz alma işinden başlasam artık ufak ufak iş yapmaya başlamak lazım çok öpüyorum herkesi bu arada asi nedne yokiki gündür benimmi gözümden kaçıyo yoksa:26:
benim hiç doğum korkum olmadı tubişim sanırım hep doktorun tercihine bıraktığım için sadece gün beli oldğu için iki üç gündür heyecan yapıyorum inşallah en iyisi hayırlısı olur bütün doğum yapacaklar için
epidurali biliyorum canım bende kendi içimden onu geçiriyodum sezeryan olursa doğum anında kendimde olurum diyodum maalesef doktor sıcak bakmıyo kendi eşime bile yaptrımadım önermiyorum dedi bende sizin uygundur dediğiniz bizim içinde uygundur dedim genel anestezi olucak
ya açıköçası bend eyaptıramam sanırım epidural sanki o günlere geldimde bunu düşünmek kaldı gibi konuşuyom ama olsun..insanın bilinçli şekilde onları yaşaması güç gibi geliyo benim zaten tansiyonumm çok oynak hastane işlerinde o durumu hiç düşünemiyom bile
kolay gelsin canım ama ne olur dikkat et kendini fazla kaptırma yavaş yavaş ağır ağır yap okişarkadaşlar bana müsade azıcık işleirm var mutfak dolaplarımın rengi değişmiş desem abartmış olmam heraldeyavaş yavaş sileyim yemeğimd eyok şöyle bi toz alma işinden başlasam artık ufak ufak iş yapmaya başlamak lazım çok öpüyorum herkesi bu arada asi nedne yokiki gündür benimmi gözümden kaçıyo yoksa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?