Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende normal doğum isterim ama ödleğin tekiyim normal doğum yapamam herhalde kesin fırlar tansiyonum ..benimde oynak kıvrak dönek bir tansiyonum var
amannn önce hayırlısıyla bir hamile kalalımda :97::97:

bende çıkıyorum öğle yemeği saatini fazla geçirmiyim görüşürüz hanımlar
güle güle canım afiyet olsun iyi bak kendine

BU ARADA TUĞBİŞİN GÖBİŞİNİDE GÖRDÜM GEÇEN GÜN UZUN ZAMANDIR GİREMEDİĞİM FACE GİRDİM Bİ BAKTIM TUĞBİŞŞŞ BÜYÜMÜŞŞŞ KARNIM YOK DİYODU AMA BENCE GAYET NORMAL
ayy evet evet maşallah çok güzel çıkmış göbüşü inasanın sevsi geliyo o göbüşü pek yakışmış ona hamilelik allah nazarlardan saklasın

evet bencede çok yakışmış hamilelik darısı inşallahh bizlerin başınaa

canım keşke söyleyebilssek ama onlar anlayamıyormu yaaa meysee rabbim büyük herşeyin hayırlısını versin

canım geçenlerde duydum da epidural ameliyat felç yapabiliyormuş anneyi hemen hemen hiç bi dr buna sıcak bakmıyormuş

selam kızlar ben geldim
tubişim hemen gelmiş çıkmış tubişim ağır ağır iş yap emi zorlama sakın kendini
ipeğim hakkında hayırlısı olsun allahım tez zamanda sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin dualarım sizinle allahım doğum yapacaklara yardımcı olsun
biz hamiş kalmak isteyenlere de yardım et rabbim aminnn
ouna mı daldınız naptınız kimsede ses seda yokk neredesinizzzz

selam kızlar ben geldim
tubişim hemen gelmiş çıkmış tubişim ağır ağır iş yap emi zorlama sakın kendini
ipeğim hakkında hayırlısı olsun allahım tez zamanda sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin dualarım sizinle allahım doğum yapacaklara yardımcı olsun
biz hamiş kalmak isteyenlere de yardım et rabbim aminnn
ouna mı daldınız naptınız kimsede ses seda yokk neredesinizzzz

eeeee ne var ne yokkkk bakalımmm bu akşam küçük görümcemler egidecez bebişinin doğum günü var 2 yaşına basacak şimdilik bana çok düşkün inşallah böyle devam eder

merhaba arkadaşlar ben bu kulübe yeni üye oldum çok güzel şeyler var bende tedavi görmeye yeni başladım inşallah allah gerçekten isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder

merhaba arkadaşlar ben bu kulübe yeni üye oldum çok güzel şeyler var bende tedavi görmeye yeni başladım inşallah allah gerçekten isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder

Hoşgeldin cnm ozaman =) Aminn allah tüm isteyenlere versin inşallah.Ne tedavisi görüyorsun şimdi

maalsef hormon sonuçlarım iyi çıkmadı biraz yüksek çıkmış doktor dostinex birde isteğim üzerine şeker ilacı yazdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…