bende normal doğum isterim ama ödleğin tekiyim normal doğum yapamam herhalde kesin fırlar tansiyonum ..benimde oynak kıvrak dönek bir tansiyonum varya açıköçası bend eyaptıramam sanırım epidural sanki o günlere geldimde bunu düşünmek kaldı gibi konuşuyom ama olsun..insanın bilinçli şekilde onları yaşaması güç gibi geliyo benim zaten tansiyonumm çok oynak hastane işlerinde o durumu hiç düşünemiyom bile
bende çıkıyorum öğle yemeği saatini fazla geçirmiyim görüşürüz hanımlar
güle güle canım afiyet olsun iyi bak kendinebende çıkıyorum öğle yemeği saatini fazla geçirmiyim görüşürüz hanımlar
ayy evet evet maşallah çok güzel çıkmış göbüşüBU ARADA TUĞBİŞİN GÖBİŞİNİDE GÖRDÜM GEÇEN GÜN UZUN ZAMANDIR GİREMEDİĞİM FACE GİRDİM Bİ BAKTIM TUĞBİŞŞŞ BÜYÜMÜŞŞŞKARNIM YOK DİYODU AMA BENCE GAYET NORMAL
güle güle canım afiyet olsun iyi bak kendine
ayy evet evet maşallah çok güzel çıkmış göbüşüInasanın sevsi geliyo o göbüşü pek yakışmış ona hamilelik Allah nazarlardan saklasın
inşallah canım allah büyük kısmetimizde varsa er geç olacakevet bencede çok yakışmış hamilelik darısı inşallahh bizlerin başınaa
inşallah canım allah büyük kısmetimizde varsa er geç olacak
sevo ben oyundayım bacım
ben işleree daldımm herkess çıkmışş gidenleree güle güleee diyorum cümletenn
kamercik tabiki fark eder bacım koltuk atından öle düşük çıkıyooo bende diyom neden bukadar düşükkdil altından ölç hergün aynı saatlerde ölçmeye gayret et bugün 13.günün evet çalışmalara devam et bikaç gün içinde ateşin yükselirse bu ay bekleme sürecine girdin demek oluyo..bakalımmm rabbim can verirseee yazında bu ay hamiş olmak varsa neden olmasınn
kızlaarrr böle dangalaklardan uzak durun moralinizi bozmalarına izin vermeyin,yeri gelincede hiçç içinizdekileri saklamayın böle insanlara ders vermek gerekk
epidurali biliyorum canım bende kendi içimden onu geçiriyodum sezeryan olursa doğum anında kendimde olurum diyodum maalesef doktor sıcak bakmıyo kendi eşime bile yaptrımadım önermiyorum dedi bende sizin uygundur dediğiniz bizim içinde uygundur dedim genel anestezi olucak
merhaba arkadaşlar ben bu kulübe yeni üye oldum çok güzel şeyler var bende tedavi görmeye yeni başladım inşallah allah gerçekten isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder
merhaba arkadaşlar ben bu kulübe yeni üye oldum çok güzel şeyler var bende tedavi görmeye yeni başladım inşallah allah gerçekten isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder
selam keyifler nasıl hanımlar
selam keyifler nasıl hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?