offff bugün de akşam olduuu
maalsef hormon sonuçlarım iyi çıkmadı biraz yüksek çıkmış doktor dostinex birde isteğim üzerine şeker ilacı yazdı :)
iyisin demi canım
evet canım dostinex yazdı iştehayırlısı olsun canım hormonların için ilaç verdi mi canım peki :26::26::26:
maalsef hormon sonuçlarım iyi çıkmadı biraz yüksek çıkmış doktor dostinex birde isteğim üzerine şeker ilacı yazdı :)
iyisin demi canım
ahhh canım iyiyim merak etme seninle dertleştik yaaa senin görümcen benim bi tanıdığın sölediklerine çok sinirlendimm onun için yok bişey
inşallah canım...işte eski doktorumu dğeiştirmekle çok iyi etmişim geçen ay ona gttiğimde tahlil falan yapmıyacakmısınız diye sorduğumda gerek yok adeti düzenli bir bayanın hormonlarıda iyi olur demişti gerizekalııinş iyi gelir onlar merak etme nurcancımmm
evet canım dostinex yazdı işte
inşallah canım...işte eski doktorumu dğeiştirmekle çok iyi etmişim geçen ay ona gttiğimde tahlil falan yapmıyacakmısınız diye sorduğumda gerek yok adeti düzenli bir bayanın hormonlarıda iyi olur demişti gerizekalıı
çiğdemcim sen eskişehirdeydinn dimi yoksa yanlış mı hatırlıyorummmm benim çok sevdiğim bi arkadaşım var oda eskişehirli manavlarrr
meraba canım hoşgeldinmerhaba arkadaşlar ben bu kulübe yeni üye oldum çok güzel şeyler var bende tedavi görmeye yeni başladım inşallah allah gerçekten isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder
selam yenimi katıldınız aramıza kendinizden bahsedermisiniz birazzzselam keyifler nasıl hanımlar
daha çok var ben 7de çıkıyorummmmmmm:84::84::84::84::84:offff bugün de akşam olduuu
ben geldim nabersiniz sultanlarrrrrrrrrrrrrrr geçmişe göz atıyım ecik geliyorum bekleyinnnnn
inşallah canım...işte eski doktorumu dğeiştirmekle çok iyi etmişim geçen ay ona gttiğimde tahlil falan yapmıyacakmısınız diye sorduğumda gerek yok adeti düzenli bir bayanın hormonlarıda iyi olur demişti gerizekalıı
gel hadi bekliyoruzben geldim nabersiniz sultanlarrrrrrrrrrrrrrr geçmişe göz atıyım ecik geliyorum bekleyinnnnn
evet haklısın moral önemli ama gele görki bazen ister istemez sıfır oluyo moralhımmm ne ilacıymış google amcama bi sorayım sen sakın canını sıkma moral çok önemli bak moralin ne kadar iyi olursa okadar etkisini görürsün kuzum benim kıyamam ben sanaaaa
sağol canım ..şimdilik menunum bakalım ..evet tatliş aydında oturuyorum buralarda da varmı arkadaşlarınyeni doktorun hayırlı olsunnnn memnun kalmışsın sanırım nurcan sen aydındaydın dimi şeker
valla canım siz bilirsiniz ama ben olsam 2 isterdim çünkü şans iki katına çıkıyor ..hem ikisi tutarmı orasını allah bilir bak mesela tubişimizede 2 tane tranfer edildi biri tuttu ..kızlarr ben de embriyo sayısı konusunda kararsızım tek mi olsun çift mi diye eşim tek istiyo düşük ve erken doğumdan çok korkuyo ben de karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?