Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çiğdemcim sen eskişehirdeydinn dimi yoksa yanlış mı hatırlıyorummmm benim çok sevdiğim bi arkadaşım var oda eskişehirli manavlarrr

ahhh canım iyiyim merak etme seninle dertleştik yaaa senin görümcen benim bi tanıdığın sölediklerine çok sinirlendimm onun için yok bişey

takmaaaa canım onlar için sinirlenmeye değmez ben bunu öğrendim herşeyleri var ama bi şeyleri eksik insanlık ve vvicdanları yok herşeyi var ama vicdanı olmadıktan sonra neye yarar insanlık onu öğrendim şimdi hep allaha havale ediyorum vee allahım öyle merhametli öyle büyükki eminim bize en güzelini istediğimizi nasip edcek eminim bütün kalbimle hissediyorum ve diliyorum allahımdan biz bu kadar istekli ve allahımıza yalvarıyor dua ediyorz yüzümüzü güldürecek inşallahhh

inş iyi gelir onlar merak etme nurcancımmm
inşallah canım...işte eski doktorumu dğeiştirmekle çok iyi etmişim geçen ay ona gttiğimde tahlil falan yapmıyacakmısınız diye sorduğumda gerek yok adeti düzenli bir bayanın hormonlarıda iyi olur demişti gerizekalıı

yeni doktorun hayırlı olsunnnn memnun kalmışsın sanırım nurcan sen aydındaydın dimi şeker

merhaba arkadaşlar ben bu kulübe yeni üye oldum çok güzel şeyler var bende tedavi görmeye yeni başladım inşallah allah gerçekten isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder
meraba canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu pozitif sonuçlenır
selam keyifler nasıl hanımlar
selam yenimi katıldınız aramıza kendinizden bahsedermisiniz birazzz
offff bugün de akşam olduuu
daha çok var ben 7de çıkıyorummmmmmm:84::84::84::84::84:
maalsef hormon sonuçlarım iyi çıkmadı biraz yüksek çıkmış doktor dostinex birde isteğim üzerine şeker ilacı yazdı :)

canımsın hemen suratını sallama düzelir nurcikim sağlık olsun o eksikmiş tamamlanmış işte kör olası şeyler peşimizimi bırakmıyorkibıraksalarda kavışsak bebelere neyse bak sinirlendim gene :78::78::78:takma canım kafana inşallah ilaç iyi gelir

kızlarr ben de embriyo sayısı konusunda kararsızım tek mi olsun çift mi diye eşim tek istiyo düşük ve erken doğumdan çok korkuyo ben de karar veremedim

ben geldim nabersiniz sultanlarrrrrrrrrrrrrrr geçmişe göz atıyım ecik geliyorum bekleyinnnnn
gel hadi bekliyoruz

hımmm ne ilacıymış google amcama bi sorayım sen sakın canını sıkma moral çok önemli bak moralin ne kadar iyi olursa okadar etkisini görürsün kuzum benim kıyamam ben sanaaaa
evet haklısın moral önemli ama gele görki bazen ister istemez sıfır oluyo moral

yeni doktorun hayırlı olsunnnn memnun kalmışsın sanırım nurcan sen aydındaydın dimi şeker
sağol canım ..şimdilik menunum bakalım ..evet tatliş aydında oturuyorum buralarda da varmı arkadaşların

kızlarr ben de embriyo sayısı konusunda kararsızım tek mi olsun çift mi diye eşim tek istiyo düşük ve erken doğumdan çok korkuyo ben de karar veremedim
valla canım siz bilirsiniz ama ben olsam 2 isterdim çünkü şans iki katına çıkıyor ..hem ikisi tutarmı orasını allah bilir bak mesela tubişimizede 2 tane tranfer edildi biri tuttu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…