Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet var 1 tane çocukluk ark. ama yıllar sonra facede buluştuk öle çok görüşmüyoruz yeni doğum yaptı o daa

kızlarr ben de embriyo sayısı konusunda kararsızım tek mi olsun çift mi diye eşim tek istiyo düşük ve erken doğumdan çok korkuyo ben de karar veremedim
canım benim bunun kararını sen vereceksin ama ben sadece fikrimi söylemek için:26::26::26:tuğba çift embriyo oldu ama teki tututtu bence çift ebmriyo şansı daha artırır gibime geliyor:26::26::26:ben yapsam çift yaparım allahım nasip kısmet etsin inşallahhhhhh

ehende geldim

selam kızlar bu otun adını bilen var mı lütfen bilen biri çıksın nolurrr

kamercim benim rahmim çift yaa o yüzden korkuyoruz yoksa hiç düşünmeden 2 tane derim ama sanırım geçen 2 tane oldu bu kez de öle olur hele bi çözülsünlerde inş bozulmadan bide 3 de ölürse

kamercim benim rahmim çift yaa o yüzden korkuyoruz yoksa hiç düşünmeden 2 tane derim ama sanırım geçen 2 tane oldu bu kez de öle olur hele bi çözülsünlerde inş bozulmadan bide 3 de ölürse

kötü şeyler getirme aklına pozitif ol ve fozitif düşün ayrıca yemene içmene besinlerine dikkat et canım bol bol meyve ye protein al bal caviz fındık ye dopinggggg olsun sana sonra bebecikte gelince ne sağlam bir bünyeymiş ben şuna bir yapışıvereyim desin veeeeeeyapışış o yapışış olsun

hemşom netcen bu otu deyivesenya gari
antalyalıca gonuşuvedim abuuuuuuu abugari

Son düzenleme:

ahh canımmm bu sözler karşısında pozitif olmamak mümkün müüü çok sağolll inşallah zampk gibi yapışırr

ne işe yaradığını söyle bari anım merak ettimmm hemşom:26:
idrar yolları iltihabı atıyormuş çocuk için faydası çokmuş komşumun ablasının bi tanıdığı bu otu yemiş bebeği olmuş banada toplamışlar komşumla ablası yiyorum şu an hemşom

maalesef ben bilmiyorummm
neyyse sağol acnım inşş çıkıcak buradan bilen biri

hemşom netcen bu otu deyivesenya gari
antalyalıca gonuşuvedim abuuuuuuu abugari
canım pc de işim vardı hemen dönemedim merakta bıraktım istemeden aha yukarda yazdım

sinirlenmemek elde değilki kamerim bir sorun bitiyo başka sorunlar çıkıyo deli olacam bu gidişle

evet var 1 tane çocukluk ark. ama yıllar sonra facede buluştuk öle çok görüşmüyoruz yeni doğum yaptı o daa
aaa ne güzel her ilde bir arkadaşın var:))

pcv ve tüplerim kapalı göbekten girip açmaya çalışacaklarmış
geçmiş olsun canım açılır ve bebişin gelir inşallah

evet nurcan babamın mesleği tayinli olunca haliyle çok fazla tanıdık oluyoo

adamın işine gelmiyor keyfini bozmayacak salak adam

yenilen bişeymiymiş hemşom get kele bacım çabuk bul bu ot neyse bizde yiyelim canım ben otlara bayılırım otoburumda biraz yemeği çiğsi ne olursa farketmez banaa acıkmışım bu arada şmdi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…