kızlarr ben de embriyo sayısı konusunda kararsızım tek mi olsun çift mi diye eşim tek istiyo düşük ve erken doğumdan çok korkuyo ben de karar veremedim
gel hadi bekliyoruz
evet haklısın moral önemli ama gele görki bazen ister istemez sıfır oluyo moral
sağol canım ..şimdilik menunum bakalım ..evet tatliş aydında oturuyorum buralarda da varmı arkadaşların
canım benim bunun kararını sen vereceksin ama ben sadece fikrimi söylemek için:26::26::26:tuğba çift embriyo oldu ama teki tututtu bence çift ebmriyo şansı daha artırır gibime geliyor:26::26::26:ben yapsam çift yaparımkızlarr ben de embriyo sayısı konusunda kararsızım tek mi olsun çift mi diye eşim tek istiyo düşük ve erken doğumdan çok korkuyo ben de karar veremedim
gel hadi bekliyoruz
sağol canım ..şimdilik menunum bakalım ..evet tatliş aydında oturuyorum buralarda da varmı arkadaşların
canım bu konuda dr a sorsanız daha iyi olur gibime geliyor ama
selam kızlar bu otun adını bilen var mılütfen bilen biri çıksın nolurrr
canım benim bunun kararını sen vereceksin ama ben sadece fikrimi söylemek için:26::26::26:tuğba çift embriyo oldu ama teki tututtu bence çift ebmriyo şansı daha artırır gibime geliyor:26::26::26:ben yapsam çift yaparımallahım nasip kısmet etsin inşallahhhhhh
ehende geldim
selam kızlar bu otun adını bilen var mılütfen bilen biri çıksın nolurrr
kamercim benim rahmim çift yaa o yüzden korkuyoruz yoksa hiç düşünmeden 2 tane derim ama sanırım geçen 2 tane oldu bu kez de öle olur hele bi çözülsünlerde inş bozulmadan bide 3 de ölürse
hoşgeldin cnm ozaman =) aminn allah tüm isteyenlere versin inşallah.ne tedavisi görüyorsun şimdi
kötü şeyler getirme aklına pozitif ol ve fozitif düşün ayrıca yemene içmene besinlerine dikkat et canımbol bol meyve ye protein al bal caviz fındık ye dopinggggg olsun sana sonra bebecikte gelince ne sağlam bir bünyeymiş ben şuna bir yapışıvereyim desin veeeeee yapışış o yapışış olsun
idrar yolları iltihabı atıyormuş çocuk için faydası çokmuş komşumun ablasının bi tanıdığı bu otu yemiş bebeği olmuş banada toplamışlar komşumla ablası yiyorum şu an hemşom
ne işe yaradığını söyle bari anım merak ettimmm hemşom:26:
neyyse sağol acnım inşş çıkıcak buradan bilen birimaalesef ben bilmiyorummm
canım pc de işim vardı hemen dönemedim merakta bıraktım istemeden aha yukarda yazdımhemşom netcen bu otu deyivesenya gari
antalyalıca gonuşuvedim abuuuuuuu abugari
sinirlenmemek elde değilki kamerim bir sorun bitiyo başka sorunlar çıkıyo deli olacam bu gidişlemeraba canım hoşgeldintedavin hayırlı olsun inşallah olumlu pozitif sonuçlenır
selam yenimi katıldınız aramıza kendinizden bahsedermisiniz birazzz
daha çok var ben 7de çıkıyorummmmmmm:84::84::84::84::84:
canımsın hemen suratını sallama düzelir nurcikimsağlık olsun o eksikmiş tamamlanmış işte kör olası şeyler peşimizimi bırakmıyorki bıraksalarda kavışsak bebelere neyse bak sinirlendim gene :78::78::78:takma canım kafana inşallah ilaç iyi gelir
aaa ne güzel her ilde bir arkadaşın var:))evet var 1 tane çocukluk ark. ama yıllar sonra facede buluştuk öle çok görüşmüyoruz yeni doğum yaptı o daa
geçmiş olsun canım açılır ve bebişin gelir inşallahpcv ve tüplerim kapalı göbekten girip açmaya çalışacaklarmış
gel hadi bekliyoruz
pcv ve tüplerim kapalı göbekten girip açmaya çalışacaklarmış
sinirlenmemek elde değilki kamerim bir sorun bitiyo başka sorunlar çıkıyo deli olacam bu gidişle
aaa ne güzel her ilde bir arkadaşın var:))
geçmiş olsun canım açılır ve bebişin gelir inşallah
inşallah canım...işte eski doktorumu dğeiştirmekle çok iyi etmişim geçen ay ona gttiğimde tahlil falan yapmıyacakmısınız diye sorduğumda gerek yok adeti düzenli bir bayanın hormonlarıda iyi olur demişti gerizekalıı
merhaba arkadaşım geçmiş olsunnnn[/QUOT
saolun teşekkür ederim
idrar yolları iltihabı atıyormuş çocuk için faydası çokmuş komşumun ablasının bi tanıdığı bu otu yemiş bebeği olmuş banada toplamışlar komşumla ablası yiyorum şu an hemşom
neyyse sağol acnım inşş çıkıcak buradan bilen biri
canım pc de işim vardı hemen dönemedim merakta bıraktım istemeden aha yukarda yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?