kötü şeyler getirme aklına pozitif ol ve fozitif düşün ayrıca yemene içmene besinlerine dikkat et canımbol bol meyve ye protein al bal caviz fındık ye dopinggggg olsun sana sonra bebecikte gelince ne sağlam bir bünyeymiş ben şuna bir yapışıvereyim desin veeeeee yapışış o yapışış olsun
merhaba arkadaşım geçmiş olsunnnn[/QUOT
saolun teşekkür ederim
canım geçmiş olsun inşallah hallolur problemlerin kavuşursun muradına tez zamanada:13:
maalesef ben bilmiyorummm[/QUO
hiç bişey göremediğim için ne otu olduğunu anlamadımm
maalesef ben bilmiyorummm[/QUO
hiç bişey göremediğim için ne otu olduğunu anlamadımm
neyi göremedinn gııııııı orda duruyo işte bikaç sayfaa geriye git canımmmmm
yenilen bişeymiymiş hemşom get kele bacım çabuk bul bu ot neyse bizde yiyelim canım ben otlara bayılırım otoburumda biraz yemeği çiğsi ne olursa farketmez banaa acıkmışım bu arada şmdi anladım
merhaba arkadaşım geçmiş olsunnnn[/QUOT
saolun teşekkür ederim
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin tez zamanda kavuşursun inşallahhh
bebem olsa sütüm bol olacak heralde hemşom bul bakalım neymiş hayde bekliyoruzzzzzzz
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin tez zamanda kavuşursun inşallahhh
saolun insan burda kendini mutlu hissediyormuş
inşallah hepimiz kavuşuruz istediğimize
selam kızlar bu otun adını bilen var mılütfen bilen biri çıksın nolurrr
inşallah canım inşallah valla ben iyice bağlandım buraya hiç olmazsa konuşup paylaşıp sters atıyoruz birbirimize yardımcı oluyoruz çok güzel bişey inşallah kavuşuruz meleklerimizeeeeee
evet bacım yeniliyormuş ki bende yiyorum bu otu 1 hafta yiyecemyenilen bişeymiymiş hemşom get kele bacım çabuk bul bu ot neyse bizde yiyelim canım ben otlara bayılırım otoburumda biraz yemeği çiğsi ne olursa farketmez banaa acıkmışım bu arada şmdi anladım
ne biliyim hemen dönmez bence:26::26::26::26:ama yarın dönsün önemlimi şartmı bugün olması yapabilirseniz yollayın sizzahmet marankiye yollasak resmi acep cevap yazarmı kii neeee:26::26::26:
evet canım insan bazen problemi sadece kendisi yaşıyor üzülüyor sanıyor demihalbuki ahanda burda gördüğün gibi bürsürü çatlak arkadaş aynı sorunu yaşıyoruz canım allahım hepimize yardım etsin inşallah bu beklemenin sonu büyük mutluluklarla biter hepimiz için inşalahhhhhhhh
evet bacım yeniliyormuş ki bende yiyorum bu otu 1 hafta yiyeceminşallah banada fayda edrr
ne biliyim hemen dönmez bence:26::26::26::26:ama yarın dönsün önemlimi şartmı bugün olması yapabilirseniz yollayın sizz
evet canım insan bazen problemi sadece kendisi yaşıyor üzülüyor sanıyor demihalbuki ahanda burda gördüğün gibi bürsürü çatlak arkadaş aynı sorunu yaşıyoruz canım allahım hepimize yardım etsin inşallah bu beklemenin sonu büyük mutluluklarla biter hepimiz için inşalahhhhhhhh
evet canım bitecek canım bitecek inşallahhhhhhhhhhh güzel bi hayatımız olacak inşallahhhhh
olduğu gibi canım direk kendsini yiyorumnasıl yiyosun yemeğinimi salatasınımı nesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?