olduğu gibi canım direk kendsini yiyorum
yaa şu otu ben neden göremiyorum ayy meraktan çatlayacam vallahiiii
kızlarr ben çıkıyım da yeterciğime okuyabildiğim kadar fatiha okuyımm[/Q
oku canım oku allahım kabul etsin
kızlar çıktım bende görüşürüz herkeşler kendine iyi baksın yarın görürüzgelemesen bugün için herkese iyiakşamlar diyim şimdiden hoşçakalınnnnnn
slm hatunlarr slm verip kaçıyımm ben ikna ememe ramak kaldıı özledim yaaaa siziiii
şimcikk aşşağı indi gelir şimdii sizi seviyorum öpüldünüzz
ayy canım bir an önce ikna etmeye çalış azıcık cilveler yap emiii işe yarayabilirrrrrrbizde seni seviyoruzzz
ALLAH ALLAh niye açılmıyor acaba canım :26: herkes görüyor herhaldehayret bişi yaaaaa yok açılmıyor
bizde seni özledik gardaşım iyimisin yunus paşa nasıllar keyifleri nasılslm hatunlarr slm verip kaçıyımm ben ikna ememe ramak kaldıı özledim yaaaa siziiii
şimcikk aşşağı indi gelir şimdii sizi seviyorum öpüldünüzz
canım güle güle hemşom tadı fena değil acısı felan yok yenilebilir durumdakızlar çıktım bende görüşürüz herkeşler kendine iyi baksın yarın görürüzgelemesen bugün için herkese iyiakşamlar diyim şimdiden hoşçakalınnnnnn
bizde seni özledik gardaşım iyimisin yunus paşa nasıllar keyifleri nasıl
ALLAH ALLAh niye açılmıyor acaba canım :26: herkes görüyor herhaldeişyerinden giriyorsun demi yasaklı sitelerinizmi var acaba şirketinin
canım güle güle hemşom tadı fena değil acısı felan yok yenilebilir durumdaben deneme tahtası oldum hele bakalım ne olacak 1 hafta sonra yoksam helvamı yiyiverin
yapıyomm lkızz da inat ettii
sizsiz yapamıcağımı biliyor az kaldı gelmemee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?