Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar çıktım bende görüşürüz herkeşler kendine iyi baksın yarın görürüz gelemesen bugün için herkese iyiakşamlar diyim şimdiden hoşçakalınnnnnn

slm hatunlarr slm verip kaçıyımm ben ikna ememe ramak kaldıı özledim yaaaa siziiii
şimcikk aşşağı indi gelir şimdii sizi seviyorum öpüldünüzz

kızlar çıktım bende görüşürüz herkeşler kendine iyi baksın yarın görürüz gelemesen bugün için herkese iyiakşamlar diyim şimdiden hoşçakalınnnnnn

iyi akşamlar canım yarın ben nete giremiyecem çünkü yarın tatill
anneciğimde bana gelecek ayy özledim anamıı
kızlar artıkın cuma günü görüşrüz bu arada dua kimdeydi ben ona göre yazayım not alayım da unutmayayımmm

canım güle güle hemşom tadı fena değil acısı felan yok yenilebilir durumda ben deneme tahtası oldum hele bakalım ne olacak 1 hafta sonra yoksam helvamı yiyiverin

ALLAH ALLAh niye açılmıyor acaba canım :26: herkes görüyor herhalde işyerinden giriyorsun demi yasaklı sitelerinizmi var acaba şirketinin

evet canım iş yerimden giriyorum yasaklı sitelerimiz neler var neler bide bunu yasaklarlarsa intihar ederim haaaaaaaa eylem yaparımmm yakarım kendimi uleynnnnnn
2 ay öncesine kadar ne güzeldi ama şimdi yok bazı sitelere giremiyoruzzzzzz

canım güle güle hemşom tadı fena değil acısı felan yok yenilebilir durumda ben deneme tahtası oldum hele bakalım ne olacak 1 hafta sonra yoksam helvamı yiyiverin

kızz allah korusun ne biçim şaka öylee allahım bağışlasınnnn
şaka bi yanada bende herşey deniyorum burnumu her yere sokuyorum sokmadığım delik kalmadı eşim öyle diyor banaaaa bide bel altı soğuk suyu denettirecem eşime biraz inatçıdır ama azıcık cilveee kaş göz yapayım bakarsın adamım coşarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…