iyiyiz çok şükür datlımm yunus paşa çok pis kucağa alıştı kucaktan inmiyo kopuyo belimm oyuncak gibi koyunca düğmeye basılıyo başlıyo ağlamayaa
kaçtım ben şekerler öptümmm çok çok
canım ne çok soru sorması burada bişeyler paylaşmak gerek benim yumurtalığımın içinde kist vardı ilk ameliyatımda iki yumurtalığımda kist varmıştı biri 9 cm diğeri 7.5 cm artık patlamak ve vucüda yayılmak üzere imiş.dr hemen ameliyata aldı ama benide rahatlattı yumurtalığına asla dokunmayacağım yani almayacağız elimden geleni yapacağım dedi sağolsun yaptı bide dr um ameliyattan sonra 3 ay korunacaksınız dedi tabi benim bir ay sonra tekrar kist görünmeye başlamaz mısonra patolaji sonuçları geldi genetikmiş onun için ilaç tedavi teee 1 sene sonra ay gün tekrar ameliyat oldum ama bu sefer aççık ameliyat yapmış sanırım kalın bağırsağımın arkası kistle kaplanmış tüp yollarımı komple kist kaplamış baya bi uğraşmışlar şimdi 5 ay oldu kist görünmüyor ve bide ben ağır iş yapmasam olmayacak sanki dee neyse ağır işten bebiş tam tutunmak üzereyken düşmüş artık hayırlısı dedim ne diyeyim rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin bize inşallah canım durum budur
laparoskopi mi olucan canım çikolata kistin mi var?
ayy canımsın saol kuzum çok şey atlatmışsın sende kuzum benim kistim 3 cm sol tarafta sadece sağda bişey yokk ameliyat olacaktım fakat en son gittiğim dr yumurta rezervin azalır asla ameliyat olma tüp bebek dene diyince bide şimdi yeni bi işe başladım iş değişikliği yaptım o yüzden ameliyatta kaldıı anlıcann ama haziran temmuz gibi tekrar en son gittiğim dr gidecem ve tüp bebek için konuşacam bakalım hayırlısı valla bi karar verememek çok zor bi yola başlayamadım hayırlısı olsun canım inş. tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize
canım evet dr dedi ameliyat diye laparoskopi ama en son gittiğim dr asla ameliyat olma tüp bebek dene deyince kafam karıştı kuzum
günaydın elif iyiyiz şükür seni sormnalı sen nasılsuın bulantıların geçtimi ..bu arada sizin cinsiyet belli olmadımı
benceeee erkek ..bakalım bu sefer tuturcammı
güle güle canım iyi gezmeler
okiş bebim öyle yaptım zate4n birtek dolapları sildim ve yemeği yapabildim zar zor bu iltihaptan galiba ağrım oluyo arada kasıklarıma saplanıyo gibi olunca bıraktım eeeehh beaa dedimkolay gelsin canım ama ne olur dikkat et kendini fazla kaptırma yavaş yavaş ağır ağır yap okiş
BU ARADA TUĞBİŞİN GÖBİŞİNİDE GÖRDÜM GEÇEN GÜN UZUN ZAMANDIR GİREMEDİĞİM FACE GİRDİM Bİ BAKTIM TUĞBİŞŞŞ BÜYÜMÜŞŞŞKARNIM YOK DİYODU AMA BENCE GAYET NORMAL
ayy evet evet maşallah çok güzel çıkmış göbüşüinasanın sevsi geliyo o göbüşü pek yakışmış ona hamilelik allah nazarlardan saklasın
kurban olurum sizleri yaratan yüce rabbime sağolun canlarımm gecenin bu mübarek vaktinde diliyorum rabbimden sizlerin ve isteyen tüm arkadaşlarımın içindede minik kullar yaratsın hayırlı evlatlar versin inşallahhh ayyy ben sizin reismlerinizi görsem gece gündüz yazarım heee durmadan faceden yorum yorum tuğba şu resimi beğendi bayıldı öptü gibi gibi çokmu saçmaladımevet bencede çok yakışmış hamilelik darısı inşallahh bizlerin başınaa
tubiş öle zaten geldiği gibi çıkıyooo bunuda yeni adet edindi beeselam kızlar ben geldim
tubişim hemen gelmiş çıkmış tubişim ağır ağır iş yap emi zorlama sakın kendini
üzülme sakın banada dostinex vermişti doktor hatta sana bişey diyimmi transferden sonra ben 1 hafta kaarda kullandım demekki durumun hamile kalmaya engeldeğil dostinexe dayanarak konuştum ama bence çok evhamlanma herşey iyiye gidicek içimdeki ses bu yaz dedi not et bakalım inşallahhhhhhhmaalsef hormon sonuçlarım iyi çıkmadı biraz yüksek çıkmış doktor dostinex birde isteğim üzerine şeker ilacı yazdı :)
cep tilifonun yokmu bebekfotoğraf makinam bozulmasaydı resmini çekip hemen aktara gösterirdimm ama bozulduuuu
amann maşallah azalmış inşallah tamamen biter ben deli oldum hala lavaboyla her sabah selamlaşıyorum son 3,4 gündür olduk.ça yoğun devam ediyooomrb nurcan bende iyiyim şükür ...bulantıları azaldı kalmadı şükür sadece sabahları oluor oda hemen geçio...cinsiyet belli olmadı daha ben 3 ayı yeni bitirdim...inş..3 bucuk aylıkken belli olur galiba..bencede erkek gibi gören herkes erkek dior rüyalarımda erkek bebek görüorum hepp..hayırlısı olsun..bakalım tutturabilecekmisin ??????
şifa eğer o ot öyle tek yaprak halinde değilde tutam halindeyse buradaona benzer bi otsatılıyo yarın senin için alıp resim eklicem eğerki aradığın ot oysa ben saaa ve burdaki tüm otları çuvallarla yollarım şifamız onda olsun yeterkiii
EVET bittiğim an bu andır kızlar benim münüş münüşlükten çıktı çamaşırıma sığmaz oldu şişti kızardı akıntım arttı hemde en korktuğum şekilde peynir parçacıklarıhalinde o ilerlediğini gösterirmiş yarın heryertatil cumayınasıl ederim bilmiyorum kolonya döktüm haşlandım kaynar suyla tampon yaptım banamısın demedi bende doktorun bana dıştan sürmem için veridği kremi aplikatörle içime sıktım ne olur bana dua edin bu bilinçsiz yaptığım yöntem bebeğime zarar vermesin ona bişey olmasın dayanamıyorum
kimse kimseye beddua etmesin ama insanız öyle zamanlarımız oluyoki canımız çok yandığında şeytanından bul gibi gibi ahlar edebiliyoruz size tek tavsiyem düşmana edilecek tek beddua SENİ MANTAR OLASIIINNNNNNNNN demek yeterliay bendemi beddua aldım acaba :26:
şaka maka birde başka bi topicte okudum sirkeli suyla yıkanınca hafifliyomuş kaynattığım suyu hafif soğutup hakiki yani satılan değil ev yapımı üzüm sirkesindne döküp yıkadım yanıyorum kaşınıyorum ciğerime saplandı yardım edin ne olurrr biri bana bişeyönersin bişeydeisn bıktımartık şu topiğe gelipte her defasında ayrıbir şikayet yazmaktann ben sağlıklı günlerimi çok özledimmmm
ayy canımsın saol kuzum çok şey atlatmışsın sende kuzum benim kistim 3 cm sol tarafta sadece sağda bişey yokk ameliyat olacaktım fakat en son gittiğim dr yumurta rezervin azalır asla ameliyat olma tüp bebek dene diyince bide şimdi yeni bi işe başladım iş değişikliği yaptım o yüzden ameliyatta kaldıı anlıcann ama haziran temmuz gibi tekrar en son gittiğim dr gidecem ve tüp bebek için konuşacam bakalım hayırlısı valla bi karar verememek çok zor bi yola başlayamadım hayırlısı olsun canım inş. tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize
canım evet dr dedi ameliyat diye laparoskopi ama en son gittiğim dr asla ameliyat olma tüp bebek dene deyince kafam karıştı kuzum
kamer elif naber minnoşlar
şifa eğer o ot öyle tek yaprak halinde değilde tutam halindeyse buradaona benzer bi otsatılıyo yarın senin için alıp resim eklicem eğerki aradığın ot oysa ben saaa ve burdaki tüm otları çuvallarla yollarım şifamız onda olsun yeterkiii
EVET bittiğim an bu andır kızlar benim münüş münüşlükten çıktı çamaşırıma sığmaz oldu şişti kızardı akıntım arttı hemde en korktuğum şekilde peynir parçacıklarıhalinde o ilerlediğini gösterirmiş yarın heryertatil cumayınasıl ederim bilmiyorum kolonya döktüm haşlandım kaynar suyla tampon yaptım banamısın demedi bende doktorun bana dıştan sürmem için veridği kremi aplikatörle içime sıktım ne olur bana dua edin bu bilinçsiz yaptığım yöntem bebeğime zarar vermesin ona bişey olmasın dayanamıyorum
kimse kimseye beddua etmesin ama insanız öyle zamanlarımız oluyoki canımız çok yandığında şeytanından bul gibi gibi ahlar edebiliyoruz size tek tavsiyem düşmana edilecek tek beddua SENİ MANTAR OLASIIINNNNNNNNN demek yeterliay bendemi beddua aldım acaba :26:
şaka maka birde başka bi topicte okudum sirkeli suyla yıkanınca hafifliyomuş kaynattığım suyu hafif soğutup hakiki yani satılan değil ev yapımı üzüm sirkesindne döküp yıkadım yanıyorum kaşınıyorum ciğerime saplandı yardım edin ne olurrr biri bana bişeyönersin bişeydeisn bıktımartık şu topiğe gelipte her defasında ayrıbir şikayet yazmaktann ben sağlıklı günlerimi çok özledimmmm
TUĞBA cığım tabi ki hayırlısı hakkımızda ..benide görenler erkek dior yüzün hiç bozulmamış falan hareketleri bende erken hissettim bundan dolayıda erkek diolar...kaptırmamaya çalışıorum kenidimi erkekte olsa kızda olsa ewlat sonuçta yeterki hayırlı ewlat olsunlar. bnm tarama testinde doktorum bişe demedi bende 4 e girdim neyse az kaldı bi dahaki kontrolde öğrenirim artık....ben çay-kahveden acayip bi şekilde tiksindim hiç içmiorum sadece su ve ayran içiorum bide canım limonata istiooo...tuz ve tuzlu yiyeceklere çok düşkünüm şimdiden şişmeye başlayacam çok zararlı ama ağzımın içi yara oldu tuzlu yemekten
son olarak sanada sabırlar diliorum bulantı çekmek çok kötü ben az da olsa kurtuldum sadece kahvaltıdan sonra bi yokluo ama hemen geçior şükür darısı sana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?