Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyiz çok şükür datlımm yunus paşa çok pis kucağa alıştı kucaktan inmiyo kopuyo belimm oyuncak gibi koyunca düğmeye basılıyo başlıyo ağlamayaa

kıyamam yaaa bebişlerin hepsi öyle bide fazla alıştırdıysanız bununda etkisi var :26::26::26: bırak ağlasın diyecem ama kıyılmıyor kiiii oo sulu sulu gözlerr anneeee diye seslenişi ayy allahım bizlerede yaşatsınnnnn

ayy canımsın saol kuzum çok şey atlatmışsın sende kuzum benim kistim 3 cm sol tarafta sadece sağda bişey yokk ameliyat olacaktım fakat en son gittiğim dr yumurta rezervin azalır asla ameliyat olma tüp bebek dene diyince bide şimdi yeni bi işe başladım iş değişikliği yaptım o yüzden ameliyatta kaldıı anlıcann ama haziran temmuz gibi tekrar en son gittiğim dr gidecem ve tüp bebek için konuşacam bakalım hayırlısı valla bi karar verememek çok zor bi yola başlayamadım hayırlısı olsun canım inş. tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize
laparoskopi mi olucan canım çikolata kistin mi var?

canım evet dr dedi ameliyat diye laparoskopi ama en son gittiğim dr asla ameliyat olma tüp bebek dene deyince kafam karıştı kuzum

ayy inşallah canım rabbim gönlüne göre versin tatlım kavuşacaz bebişlerimizee inşallahhhhh

canlarımmmm size iyi tatilller diyorum çünkü yarın tatil yaaaaaa haydin iyi bayramlar gençlik bayramımız kutlu olsun ahh ahhhhh nerde benim gençliğim lise yıllarım neseeee ben çok mutluum 1 günde olsa yatıp dinlenecem anacığım gelecek öpüyorum sizleri ve seviyorum uleynnnnn kendinize iyi bakın allaha emanet olun bu gece allahım izniyle bebişlerimiz konacak göbüşlerimizeee inşallahhhhhhhhhhhhhh bunları hayal ediyorumm:97::97::97::97::97::97::97: muck muck kokulu kokulu öpücükler saçıyorummmm

kızlar ben tesadüfen şifaa nın otunun ne olduğunu buldum (ökse otu) bacılarım şimdik yazıyım çıkıyorum devamına yarın bakarız okey görüşürüz öptüm iyiakşamlrrrrrr

mrb nurcan bende iyiyim şükür ...bulantıları azaldı kalmadı şükür sadece sabahları oluor oda hemen geçio...cinsiyet belli olmadı daha ben 3 ayı yeni bitirdim...inş..3 bucuk aylıkken belli olur galiba..bencede erkek gibi gören herkes erkek dior rüyalarımda erkek bebek görüorum hepp..hayırlısı olsun..bakalım tutturabilecekmisin ??????

kolay gelsin canım ama ne olur dikkat et kendini fazla kaptırma yavaş yavaş ağır ağır yap okiş
okiş bebim öyle yaptım zate4n birtek dolapları sildim ve yemeği yapabildim zar zor bu iltihaptan galiba ağrım oluyo arada kasıklarıma saplanıyo gibi olunca bıraktım eeeehh beaa dedim
BU ARADA TUĞBİŞİN GÖBİŞİNİDE GÖRDÜM GEÇEN GÜN UZUN ZAMANDIR GİREMEDİĞİM FACE GİRDİM Bİ BAKTIM TUĞBİŞŞŞ BÜYÜMÜŞŞŞ KARNIM YOK DİYODU AMA BENCE GAYET NORMAL

ayy evet evet maşallah çok güzel çıkmış göbüşü inasanın sevsi geliyo o göbüşü pek yakışmış ona hamilelik allah nazarlardan saklasın

evet bencede çok yakışmış hamilelik darısı inşallahh bizlerin başınaa
kurban olurum sizleri yaratan yüce rabbime sağolun canlarımm gecenin bu mübarek vaktinde diliyorum rabbimden sizlerin ve isteyen tüm arkadaşlarımın içindede minik kullar yaratsın hayırlı evlatlar versin inşallahhh ayyy ben sizin reismlerinizi görsem gece gündüz yazarım heee durmadan faceden yorum yorum tuğba şu resimi beğendi bayıldı öptü gibi gibi çokmu saçmaladım kızlaaaaarrr içime coş geldi vallaha oluyo bebekler fikfikte fikfikkk yada simgenin dediği gibi faaaaaaFENNNKKK tuturuvericez gariii
selam kızlar ben geldim
tubişim hemen gelmiş çıkmış tubişim ağır ağır iş yap emi zorlama sakın kendini
tubiş öle zaten geldiği gibi çıkıyooo bunuda yeni adet edindi beeeleştiri tamamdır adam gibi hayal ettiğim gibi iş yapamadım zatenn
ayy kıvanç senne şekersin öle gıııı gel öpem bi tane gul kokulu ımmm şeylerinden ımmmm yanaklarından vahşi boğam benim
bu arada nurcan tuğba kıvanç boğa hatunlarız he abooowww seksi gaciler hırrrrrrrr
maalsef hormon sonuçlarım iyi çıkmadı biraz yüksek çıkmış doktor dostinex birde isteğim üzerine şeker ilacı yazdı :)
üzülme sakın banada dostinex vermişti doktor hatta sana bişey diyimmi transferden sonra ben 1 hafta kaarda kullandım demekki durumun hamile kalmaya engeldeğil dostinexe dayanarak konuştum ama bence çok evhamlanma herşey iyiye gidicek içimdeki ses bu yaz dedi not et bakalım inşallahhhhhhh

fotoğraf makinam bozulmasaydı resmini çekip hemen aktara gösterirdimm ama bozulduuuu
cep tilifonun yokmu bebek
amann maşallah azalmış inşallah tamamen biter ben deli oldum hala lavaboyla her sabah selamlaşıyorum son 3,4 gündür olduk.ça yoğun devam ediyooo
banada görenler hem göbüşü hem ultrason resimlerini hem erken pıt pıt hareketlerini hissettiğim için çoğunluk erkjek dedi bende kız çocuklarına bayıldığım halde çevrenin bilinçsiz yönlendirmesiyle erkekhayali kurar olmuşum farkında değilim 12 hafta ikili taramada dr yanıltıcı ama kız gibi deyince şaşırmıştım sonra kendime çok aşırı kızdım ben ne yapıyorum milllet erkek dedi diye erkekmi olucakl delirdimmi ne diye hemen kuran okuyup tövbe ettim allahım sağlıklı olsun benim olsun ilk bebem kızda olsa erkekte olsa bizim bebelerimiz olsun deyip af diledim çok uzattım ama lütfen elif sende kendini şartlama yani elinde olmadan benim gibi çevre yönlendirmesiyle içinden hep erkekgelirde tersi olursa bir anlık şaşkınlık yaşama allah hayırlı sağlıklısnı versin bakalım ben cuma günü öğrenirim inşallah artık 5 e giriyoruz öğrenelim dimi yaniii birde çay demir eksikliği yapıyomuş aklında olsun ben dün öğrendim bendede çıktı

şifa eğer o ot öyle tek yaprak halinde değilde tutam halindeyse buradaona benzer bi otsatılıyo yarın senin için alıp resim eklicem eğerki aradığın ot oysa ben saaa ve burdaki tüm otları çuvallarla yollarım şifamız onda olsun yeterkiii

EVET bittiğim an bu andır kızlar benim münüş münüşlükten çıktı çamaşırıma sığmaz oldu şişti kızardı akıntım arttı hemde en korktuğum şekilde peynir parçacıklarıhalinde o ilerlediğini gösterirmiş yarın heryertatil cumayınasıl ederim bilmiyorum kolonya döktüm haşlandım kaynar suyla tampon yaptım banamısın demedi bende doktorun bana dıştan sürmem için veridği kremi aplikatörle içime sıktım ne olur bana dua edin bu bilinçsiz yaptığım yöntem bebeğime zarar vermesin ona bişey olmasın dayanamıyorum
kimse kimseye beddua etmesin ama insanız öyle zamanlarımız oluyoki canımız çok yandığında şeytanından bul gibi gibi ahlar edebiliyoruz size tek tavsiyem düşmana edilecek tek beddua SENİ MANTAR OLASIIINNNNNNNNN demek yeterli ay bendemi beddua aldım acaba :26:

şaka maka birde başka bi topicte okudum sirkeli suyla yıkanınca hafifliyomuş kaynattığım suyu hafif soğutup hakiki yani satılan değil ev yapımı üzüm sirkesindne döküp yıkadım yanıyorum kaşınıyorum ciğerime saplandı yardım edin ne olurrr biri bana bişeyönersin bişeydeisn bıktımartık şu topiğe gelipte her defasında ayrıbir şikayet yazmaktann ben sağlıklı günlerimi çok özledimmmm

Son düzenleme:

şifacık gelecek zuzunnnn Allahın izniyle arkanda benim gibi dua eden bi çok arkadaşın var unutma...
kıyamam ben saaa inşallah Allahım inşallah gönderecek onu bakmaya kıyamayacaksın gözünden bile sakınacaksın.geçmiş hüzünlü bir anı olarak kalacak onun gül kokusu pamuk teni seni bambaşka biri yapacak. herşeyin o olacak uykun,aşın....sabret canım azzzz kaldı. ya halık ya bari ya musavvir tesbihlerini ihmal etme nolur çok önemli...

herhalde senin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir tubi...bak aklıma ne geldi galiba etipufta olmuştu dr. her akşam yoğurt ye demişti aklımda böle kalmış. yoğurdu ihmal etme hem bebişe de faydalı...Rabbim şifa versin bu son olsun. mantar çok pis gerçekten de antibiyotik bende mantar yapıyor...

bence bi dr.a daha sor sonra kendin karar ver artıları eksileriyle...bende çikolata kisti mağduruyum tatlım.laparoskopi oldum ama bi işe yaramadı yani kendi kendime hamile kalamadım tüp bebekle evlat sahibi olduk.bu illet kist tüplerin fonksiyonunu bozuyo tüp bebek daha mantıklı gibi geliyo deneyimlerime bakarsak...hakkında hayırlısı olsun...inşallah en doğru kararı verirsin...

TUĞBA cığım tabi ki hayırlısı hakkımızda ..benide görenler erkek dior yüzün hiç bozulmamış falan hareketleri bende erken hissettim bundan dolayıda erkek diolar...kaptırmamaya çalışıorum kenidimi erkekte olsa kızda olsa ewlat sonuçta yeterki hayırlı ewlat olsunlar. bnm tarama testinde doktorum bişe demedi bende 4 e girdim neyse az kaldı bi dahaki kontrolde öğrenirim artık....ben çay-kahveden acayip bi şekilde tiksindim hiç içmiorum sadece su ve ayran içiorum bide canım limonata istiooo...tuz ve tuzlu yiyeceklere çok düşkünüm şimdiden şişmeye başlayacam çok zararlı ama ağzımın içi yara oldu tuzlu yemekten
son olarak sanada sabırlar diliorum bulantı çekmek çok kötü ben az da olsa kurtuldum sadece kahvaltıdan sonra bi yokluo ama hemen geçior şükür darısı sana ...

tuğbişim canım keşke yapmasaydın içine o kremi ama bişey olmaz heralde canım tekrarlama en azından evet felaket bişey o bilmezmiyim canım bendede oldu sabaha kadar helaya taşındım ertesi gün işe geldim ben dayanamıyorum didim koştum doktoraşişti kızardı hakket kötü bir beddua (şeyinden tutul mantarlara emiiiiii)
sirkeli suyun iyi geldiğini ende duydum bikaçkere yaptım rahatlatabilir ama çok fazlaysa zor birazbide yuğbiş fön makinasını ttut ve kuru olmasını sağla ıslak bırakma ve peçete kullan 30dk bir değiştir peçeteyi asla ıslak bırakma artı çamaşırlarınızı bol buhatla ütüle canım çok yazdım sanırım neyse ben hala çekiyorum işin kötü tarafı geçmiyor arada tekrarlıyor onuda bil ama hafifi oluyor tedbirlerini aldığın için

zaten çay kahve içmememn en iyisi oooh devir ayranları mis gibi ben de ayranı çok içerdim ama şişkinlik yapıyodu o da. tuza dikkat et gerçekten çok önemli tuz konusunda frenle kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…