Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sana da geçmiş olsun canım

zaten çay kahve içmememn en iyisi oooh devir ayranları mis gibi ben de ayranı çok içerdim ama şişkinlik yapıyodu o da. tuza dikkat et gerçekten çok önemli tuz konusunda frenle kendini.

nerdeeeee nasıl frenleyecem bilmıorum acayip canım istio bir tek yediğim o tatlı yemek istemiorum gözüm bile görsün istemiorum azaltmaya çalışacam tuzu....

canım ya ben seni çok fazla tanımıorum bebe varmı senin???????

meraba canım tubiye yazıyodum biraz uzun oldu
ne güzel ifade etmişin şifaya duygularını allahım inşallah bizede nasip etsin o gül kokudan pamuk tenden AMİNN

şifaya yazdım ama inan ki hepiniz için tek tek dua ediyorum aynı duygularla...nurcanım sevo sevdamce asikız tosti...biraz daha sabır,dua ve itikad. inanmak çok önemli olacağına inandırın kendinizi...

bi kızımız bi oğlumuz var Rabbim bağışlarsa resimlerini alıntılamıştın ya.
darısı ve daha iyileri burdaki dostlarıma inşallaaahhh

iyiyim hamdolsun bugün uykumu aldım çünkü akşam nmz kılıp yattım gece bi kere kalktım.zuzular sabah namazı uyanıyo kahvaltı vs. derken vakit nasıl geçiyo anlamıyorum

oy ya yirim onları ben bende çok istiyorum gerçekten ikiz olsa diyorum hayallere dalıyorumm zaafım var ikizlere karşı zeytin kiraz çekirdekleri ikiz olurya bazen yapışık hemen saklarım onları hurma çekirdeği bile var yapışık nedense pazardan sebze alırken yapışık denk gelsin hemen atarım poşete allahım ikizmii olacak bilmem ama çokkkk istiyoerum hayıırlı sağlıklı olsun inşannlah

bi kızımız bi oğlumuz var Rabbim bağışlarsa resimlerini alıntılamıştın ya.
darısı ve daha iyileri burdaki dostlarıma inşallaaahhh

ayyyyyyy eweeeet şimdi hatırladım o güzel bebelerin annesiisin sen maşallh kuzulara ben o resimleri silemeiştim ya ne oldular bilmem...ALLAH BAĞIŞLASIN bahtlarından güldürsün sizi...amiiiiiiiiin darısı burdaki isteyen herkese

bu arada ben günaydın demedim sanırım herkese günaydınlarrrrrrrrrr gününüz çok güzel olsun inşallahhh hepinizi öpüyorummm kocamann

inşallah canım bakımı zor ama değiyo yardımcı olucak akrabalrın vardır umarım.
zeytin kiraz çekirdeği dedin de aklıma geldi eşim karadenizli...geçen sene elimi attığım fındık ikili geliyodu çok ilginç dimi...

off KAMER ne acayipsin sen duygulandım da şimdi bakRABBİM gönlüne göre versin kız inşallah....

kızlar biraz işim var patronlar gelmeden onları yapmam lazım kusura bakmayın olurmu kalkmakta istemiyorum emme mecburrrrrr

icanım güzel dileklerin için sağol
inşallah sen de 9 ay sorunsuz hamilelik geçirir sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına
çok zor bir hamilelik geçirdim çok tehlikeler atlattım dilimden ya müheymin esmasını hiç düşürmedim sen de sürekli oku Rabbim bebişini korusun ...

bende yerken çok gelir hemen birini eşimin ağzına veririm oda bana veriralışkanlık oldu bizde ailede yok ikiz ama tüp bebek olacağı için belki tuttar allahım sağlıklı verrr ya rabbim
off KAMER ne acayipsin sen duygulandım da şimdi bakRABBİM gönlüne göre versin kız inşallah....

canım benim sağol tatlım ben artık duygulanmayı bile unutuyorum inanırmısın herşey monoton hayatımın parçası oldu çıktı bazen 12 yıl dile kolay

hepimizin bebişlerini korusun inş..mutlaka bende dilimden düşürmeyecem tesbihatı.

nneyse canlarım benim kusura bakmayın ikinizde kendinize iyi bakın 1 saatlik işim var sonra gelince burday olursannız görüşürüznevbahar iyi bak kendine bebişler kokla yerimize koklarkende dua et tekrar canım allah rızası için sizin dualarınız kabul olur ben biliyorum sadce siz canıgönülden edebilirsiniz
elif sende et canım kendinize iyi bakın görüşürüzzzzz

bu ne sessizlik nerdesiniz her gün kalkar kalkmaz bilgisayarı açıp bu sayfaya girmeye alışmışım kimsede olmayınca çok can sıkıcı oluyor gerçi bi çoğunuz uyuyordur şimdi bende alışkanlık yaptınız kızlar hepinize çok alıştım eşim neti kapattırmak istiyor sizle tanışmadan önce gereksiz bişey olarak düşünüyordum interneti sizlere beni kendisi alıştırdı kadınlar kulübü diye bir yer varmış gezersiz arkadaşlar edinirsin eğlenecek bi şeyler bulursun diye kendi üye etmişti tabii ilk başta hiç ilgimi çekmemişti kendisi üye oldu sayfaları kontrol etti neyse fazla saçmaladım nerden geldim buralara anlamadım hepinize çok alıştım bu internet denen şeyide sevdim mücadele edeceğim ve kapattırmayacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…