tuğbişim canım keşke yapmasaydın içine o kremi ama bişey olmaz heralde canım tekrarlama en azındanevet felaket bişey o bilmezmiyim canım bendede oldu sabaha kadar helaya taşındım ertesi gün işe geldim ben dayanamıyorum didim koştum doktora şişti kızardı hakket kötü bir beddua (şeyinden tutul mantarlara emiiiiii)
sirkeli suyun iyi geldiğini ende duydum bikaçkere yaptım rahatlatabilir ama çok fazlaysa zor birazbide yuğbiş fön makinasını ttut ve kuru olmasını sağla ıslak bırakma ve peçete kullan 30dk bir değiştir peçeteyi asla ıslak bırakma artı çamaşırlarınızı bol buhatla ütüle canım çok yazdım sanırım neyse ben hala çekiyorum işin kötü tarafı geçmiyor arada tekrarlıyor onuda bil ama hafifi oluyor tedbirlerini aldığın için
kamer elif naber minnoşlar
merhaba ..günaydın ..iyilik benden sen nasılsın
zaten çay kahve içmememn en iyisi oooh devir ayranları mis gibi ben de ayranı çok içerdim ama şişkinlik yapıyodu o da. tuza dikkat et gerçekten çok önemli tuz konusunda frenle kendini.
meraba canım tubiye yazıyodum biraz uzun oldu
ne güzel ifade etmişin şifaya duygularını allahım inşallah bizede nasip etsin o gül kokudan pamuk tenden AMİNN
nerdeeeee nasıl frenleyecem bilmıorum acayip canım istio bir tek yediğim o tatlı yemek istemiorum gözüm bile görsün istemiorum azaltmaya çalışacam tuzu....
canım ya ben seni çok fazla tanımıorum bebe varmı senin???????
iyiyim hamdolsun bugün uykumu aldım çünkü akşam nmz kılıp yattım gece bi kere kalktım.zuzular sabah namazı uyanıyo kahvaltı vs. derken vakit nasıl geçiyo anlamıyorum
bi kızımız bi oğlumuz var Rabbim bağışlarsa resimlerini alıntılamıştın ya.
darısı ve daha iyileri burdaki dostlarıma inşallaaahhh
oy ya yirim onları ben bende çok istiyorum gerçekten ikiz olsa diyorum hayallere dalıyorummzaafım var ikizlere karşı zeytin kiraz çekirdekleri ikiz olurya bazen yapışık hemen saklarım onları hurma çekirdeği bile var yapışık nedense pazardan sebze alırken yapışık denk gelsin hemen atarım poşete allahım ikizmii olacak bilmem ama çokkkk istiyoerum hayıırlı sağlıklı olsun inşannlah
oy ya yirim onları ben bende çok istiyorum gerçekten ikiz olsa diyorum hayallere dalıyorummzaafım var ikizlere karşı zeytin kiraz çekirdekleri ikiz olurya bazen yapışık hemen saklarım onları hurma çekirdeği bile var yapışık nedense pazardan sebze alırken yapışık denk gelsin hemen atarım poşete allahım ikizmii olacak bilmem ama çokkkk istiyoerum hayıırlı sağlıklı olsun inşannlah
ayyyyyyy eweeeet şimdi hatırladım o güzel bebelerin annesiisin sen maşallh kuzulara ben o resimleri silemeiştim ya ne oldular bilmem...ALLAH BAĞIŞLASIN bahtlarından güldürsün sizi...amiiiiiiiiin darısı burdaki isteyen herkese
bende yerken çok gelir hemen birini eşimin ağzına veririm oda bana veririnşallah canım bakımı zor ama değiyo yardımcı olucak akrabalrın vardır umarım.
zeytin kiraz çekirdeği dedin de aklıma geldi eşim karadenizli...geçen sene elimi attığım fındık ikili geliyodu çok ilginç dimi...
off KAMER ne acayipsin sen duygulandım da şimdi bakRABBİM gönlüne göre versin kız inşallah....
kızlar biraz işim var patronlar gelmeden onları yapmam lazım kusura bakmayın olurmu kalkmakta istemiyorum emme mecburrrrrr
icanım güzel dileklerin için sağol
inşallah sen de 9 ay sorunsuz hamilelik geçirir sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına
çok zor bir hamilelik geçirdim çok tehlikeler atlattım dilimden ya müheymin esmasını hiç düşürmedim sen de sürekli oku Rabbim bebişini korusun ...
hepimizin bebişlerini korusun inş..mutlaka bende dilimden düşürmeyecem tesbihatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?