merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik geçirmiş olan warmı etrafınızda yaşamıs olanda olabilir ben öğreneli 4 gün oluyor ve desteğe çok ihtiyacım war
merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik geçirmiş olan warmı etrafınızda yaşamıs olanda olabilir ben öğreneli 4 gün oluyor ve desteğe çok ihtiyacım war
özledim sevom ya iyi misin
şifaya yazdım ama inan ki hepiniz için tek tek dua ediyorum aynı duygularla...nurcanım sevo sevdamce asikız tosti...biraz daha sabır,dua ve itikad. Inanmak çok önemli olacağına inandırın kendinizi...
slm hatunlarr slm verip kaçıyımm ben ikna ememe ramak kaldıı özledim yaaaa siziiii
şimcikk aşşağı indi gelir şimdii sizi seviyorum öpüldünüzz
seyhan sen çalışıyormusun bacım(patenti sana ait biliyorum)
kızlarrrrrrr davetsiz misafirimiz geldiiii regli oldum yarın sabahtan doktordayızzz
seda sayan trafik açık diyordu yolun açık olsun bacım görüşürüz
canımm benimm bende çok özledimmmIyiyimm canımm nasıl olsunn aynı bıraktığın gibiyimm
allah razı olsun canımmm inan şu iki ay gece gündüz hep dua ettim tesbihler çektimm onu denedim bunu denedimmBu ay hiçbişey yapmıyorum tesbihi elime bile almadım Ama pes etmek yokkk devam edicemm
canım benim ha gayret ikna edicenn bizde seni özledik
yarım gün çalışıyom canım aslında tam gündü ama patron insafa geldi sanırım şimdi çıkıcam bi gbakayım dedim
nurcik dün geçmişi okumadım tahlillerin yüksek çıkmış hangileri yaz bakayım neler yaptırdın bende göremm şeker ilacı ne yazdırdın bakayımm
Tuğbişşş bi daha kremi içine sıkma gibi bişey yapmazsın umarımmSirke olayını bende duydum ama bu mantara ve sistit e çare bulamadığım şeylerrr
Kamercikk sende benim gibi bugün çalışıyosun heeKolay gele
ben çıktımm eve geçeyim girerim evden
selam kızlarrrrrrrr
ipek naber nasılsın iyimi paşa
papatya sennasılsın canım
aynen nevom...herhalde senin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir tubi...bak aklıma ne geldi galiba etipufta olmuştu dr. her akşam yoğurt ye demişti aklımda böle kalmış. yoğurdu ihmal etme hem bebişe de faydalı...Rabbim şifa versin bu son olsun. mantar çok pis gerçekten de antibiyotik bende mantar yapıyor...
bende özellikle çaydan tiksindim tuza bayılıyorum herzamankindne daha tuzlu yiyorum hatta bi ara avucumda tuzla dolaşıyodumTUĞBA cığım tabi ki hayırlısı hakkımızda ..benide görenler erkek dior yüzün hiç bozulmamış falan hareketleri bende erken hissettim bundan dolayıda erkek diolar...kaptırmamaya çalışıorum kenidimi erkekte olsa kızda olsa ewlat sonuçta yeterki hayırlı ewlat olsunlar. bnm tarama testinde doktorum bişe demedi bende 4 e girdim neyse az kaldı bi dahaki kontrolde öğrenirim artık....ben çay-kahveden acayip bi şekilde tiksindim hiç içmiorum sadece su ve ayran içiorum bide canım limonata istiooo...tuz ve tuzlu yiyeceklere çok düşkünüm şimdiden şişmeye başlayacam çok zararlı ama ağzımın içi yara oldu tuzlu yemekten
son olarak sanada sabırlar diliorum bulantı çekmek çok kötü ben az da olsa kurtuldum sadece kahvaltıdan sonra bi yokluo ama hemen geçior şükür darısı sana ...
pişman oldum çarem ondadır sandıma ma banamısın demedi inatçı merettuğbişim canım keşke yapmasaydın içine o kremi ama bişey olmaz heralde canım tekrarlama en azındanevet felaket bişey o bilmezmiyim canım bendede oldu sabaha kadar helaya taşındım ertesi gün işe geldim ben dayanamıyorum didim koştum doktora şişti kızardı hakket kötü bir beddua (şeyinden tutul mantarlara emiiiiii)
sirkeli suyun iyi geldiğini ende duydum bikaçkere yaptım rahatlatabilir ama çok fazlaysa zor birazbide yuğbiş fön makinasını ttut ve kuru olmasını sağla ıslak bırakma ve peçete kullan 30dk bir değiştir peçeteyi asla ıslak bırakma artı çamaşırlarınızı bol buhatla ütüle canım çok yazdım sanırım neyse ben hala çekiyorum işin kötü tarafı geçmiyor arada tekrarlıyor onuda bil ama hafifi oluyor tedbirlerini aldığın için
yapmam hayatım korkum yetti bana aynen sirke tezini çürüğe çıkardım faydasızzzzzzTuğbişşş bi daha kremi içine sıkma gibi bişey yapmazsın umarımmSirke olayını bende duydum ama bu mantara ve sistit e çare bulamadığım şeylerrr
slm şekerlerim nasılsınız beni soracak olursanız ben bu ara çok yoğunum halada yoğunum geçmişe hiç bakamadım eğer önemli gelişmeler varsa söyleyin güzellerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?