Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik geçirmiş olan warmı etrafınızda yaşamıs olanda olabilir ben öğreneli 4 gün oluyor ve desteğe çok ihtiyacım war

merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik geçirmiş olan warmı etrafınızda yaşamıs olanda olabilir ben öğreneli 4 gün oluyor ve desteğe çok ihtiyacım war

merhaba canım çok geçmiş olsun sanırım gebelik zehirlenmesinden bahsediyosunn hiç yok benim bildiğim

kızlarrrrrrrr nerdesiniz yaaa kimse yok bugünnnnnnnn:84::84::84:neyse sanırım kimse beni duymuyo boşuna bağarıyorum burda ben de gidip yatıyım ölüyorum ağrıdann çok feci ağrım varr

nabersinizzzzz kızlarrrrrrrrrr gelen giden yok bi bakıyım dedim e ozaman bende çıkıyorum baş başşş:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

mol gebelik dediğin üzüm gebeliği ise benim komşum geçirdi kürtaj oldu ondan sonrada bir sene yasmin kullandı düzenli konturole gitti hangi sıklıkta olduğunu bilmiyorum ama sürekli kan tahlili verdi yannış hatırlamıyorsam 8-9 ay kanda hamile çıkıyordu kanda hamilelik hormonu sıfırlanınca yasmin kullanmayı bıraktı kendiliğinden yine hamile kaldı sağlıklı bir hamilelik geçirdi ve bi kız bi oğlan ikizleri oldu şu an bir yaşındalar benimkilerde vaktinde doğsalardı şu an bi yaşında olacaklardı:85::85::85:

özledim sevom ya iyi misin

canımm benimm bende çok özledimmm Iyiyimm canımm nasıl olsunn aynı bıraktığın gibiyimm

şifaya yazdım ama inan ki hepiniz için tek tek dua ediyorum aynı duygularla...nurcanım sevo sevdamce asikız tosti...biraz daha sabır,dua ve itikad. Inanmak çok önemli olacağına inandırın kendinizi...

allah razı olsun canımmm inan şu iki ay gece gündüz hep dua ettim tesbihler çektimm onu denedim bunu denedimm Bu ay hiçbişey yapmıyorum tesbihi elime bile almadım Ama pes etmek yokkk devam edicemm

slm hatunlarr slm verip kaçıyımm ben ikna ememe ramak kaldıı özledim yaaaa siziiii
şimcikk aşşağı indi gelir şimdii sizi seviyorum öpüldünüzz

canım benim ha gayret ikna edicenn bizde seni özledik

seyhan sen çalışıyormusun bacım(patenti sana ait biliyorum)

yarım gün çalışıyom canım aslında tam gündü ama patron insafa geldi sanırım şimdi çıkıcam bi gbakayım dedim

nurcik dün geçmişi okumadım tahlillerin yüksek çıkmış hangileri yaz bakayım neler yaptırdın bende göremm şeker ilacı ne yazdırdın bakayımm

Tuğbişşş bi daha kremi içine sıkma gibi bişey yapmazsın umarımm Sirke olayını bende duydum ama bu mantara ve sistit e çare bulamadığım şeylerrr

Kamercikk sende benim gibi bugün çalışıyosun hee Kolay gele

ben çıktımm eve geçeyim girerim evden

geçmiş olsunnn Ne diyecepğimi bilemiyorum inan

kızlarrrrrrr davetsiz misafirimiz geldiiii regli oldum yarın sabahtan doktordayızzz

hadi gözün aydınnn tedavine başlayabilirsin artıkk

:76::76::76::76::76::76:sen yarım gün çalıştın demek

aynen nevom...
hayatım ben günde öğlen ve akşam birer kase yoğurt tüketiyorum zaten kronikleşmiş gibi ne yapsam gieceği yerde kazındıkça kazındı bana yaa zaten idrar yolu enfeksiyonu için kullandığım antibiyotiklerden sonra agelişti bu olay çok şükür yinede ne diyimkii sağol canımmmm
bende özellikle çaydan tiksindim tuza bayılıyorum herzamankindne daha tuzlu yiyorum hatta bi ara avucumda tuzla dolaşıyodum neyseki benimki gibi sürekli seninle olan bulantıların yok sevindim
pişman oldum çarem ondadır sandıma ma banamısın demedi inatçı meret peçeteyi ne 30 dk sı 10 dk da hissediyorum hemen değişiyorum sirkeli suda faydasız bugünde fön mak.denicem çamaşırlarımı kaynattım ütüleyim bakalım bide karbonatlı su duydum onuda yapsam artık münüş eriyip gider heralde allahım sen acıhalime kurtar beni builletten yüce ya raaab!!!
Tuğbişşş bi daha kremi içine sıkma gibi bişey yapmazsın umarımm Sirke olayını bende duydum ama bu mantara ve sistit e çare bulamadığım şeylerrr
yapmam hayatım korkum yetti bana aynen sirke tezini çürüğe çıkardım faydasızzzzzz
çok bitkinim ben zaten kimselerdeyok öpüldünüz

slm şekerlerim nasılsınız beni soracak olursanız ben bu ara çok yoğunum halada yoğunum geçmişe hiç bakamadım eğer önemli gelişmeler varsa söyleyin güzellerimm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
sıkıntıdan patlıcam gelin artıkkkkkkkkkkkk patronlarda sıkıldı gitti kaldım tek başıma işimde yok yapacak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…