Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iki bebek yanyana yatıyorlarmış
kız bebek demişki yanındakine, sen kızmısın erkekmisin:26:
oda bilmiyorummmmmmm ki demiş
kız bebek dur ben anlarım şimdi demiş ve kafasını battaniyeden aşağı sokmuş bir süre sonra çıkmış
anladımmmm sen erkek bebeksin
nerden anladın?
çünkü senin patiklerin mavibenimkiler ise pembe demiş

cnm misafirlerim vardı ben gittim geldim baya yoğunum anlıycannn
bide avatarımdanda anlaşıldığı üzre spor yapıyorum

evet cnm misafirlerim geldi gittiiii

abu sporamı başladın gıı hadi kolay gelsin bol bol yağlar çıksın incecik hatun ol emiiiii:13::13::13::13:

nerde bu millet asiii bugün çok sessizzzzz miilet toplanıyor ben olamıyorum ben olunca kimseler olmuyorrrr:82::82::82::82::82::82::82:

nerde bu millet asiii bugün çok sessizzzzz miilet toplanıyor ben olamıyorum ben olunca kimseler olmuyorrrr:82::82::82::82::82::82::82:

cnm seninle bi alakası yokki herkesin demekki işleri oluyo ben bile çok zor geldimmm bitin işlerim duruyo yemeğim yapılacak yaaaaa

iyim çok sıkıcı bi gün geçirdim zaten yarısınıda uyuyarak geçirdim şimdi biraz başım ağrıyor çok uyumaktan olsa gerek sen napıyorsun hayırlısı olsun yarın dr. gidecekmişsin

iyim çok sıkıcı bi gün geçirdim zaten yarısınıda uyuyarak geçirdim şimdi biraz başım ağrıyor çok uyumaktan olsa gerek sen napıyorsun hayırlısı olsun yarın dr. gidecekmişsin

sağol canım evet yarın sabahtan gidiyoruzzz bakalım ne olacak ilk defa dondurulmuşlarla denicez fazla bi bilgim yokk

allah yardımcın olsun benimde pek bilgim yok benimde dr. donmuşları koyalım demişti enson tabii ben yanına uğrarsam konuşuruz tekrar iyi oldu senin yaşadıklarına şahit olacam tabii paylaşırsan nasıl bişey olduğunu senden öğrenirim

tabiiii paylaşırım canımm sadece bildiğim rahim duvarını kalınlaştırmak için ilaç kullanıcam ara ara da kontrollerim olacak sanırım 10 gün sonra da transferim olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…