asicik mühim bi olay yok geçmişte bildiğim kadarıyla hayırdır ne yoğunluğu böle
cnm misafirlerim vardı ben gittim geldim baya yoğunum anlıycannnasicik mühim bi olay yok geçmişte bildiğim kadarıyla hayırdır ne yoğunluğu böle
ne yoğunluğun var canım misafir olayınmı var bu günlerde
cnm misafirlerim vardı ben gittim geldim baya yoğunum anlıycannn
bide avatarımdanda anlaşıldığı üzre spor yapıyorum
evet cnm misafirlerim geldi gittiiii
abu sporamı başladın gıı hadi kolay gelsin bol bol yağlar çıksın incecik hatun ol emiiiii:13::13::13::13:
inşallah kamerim yaw inşaallahhh hedefim 10 kilo verebilmek
verirsin azim olsun yeter mantıları börekleri kısacansebze yemeklerine ağırlık ver ve yemeklerinde az yağ kullann sporda yapıyomuşun verirsin inşallahhhh
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:he cnm kıstım napıyım walla çok özlüycem mantılarımı su böreklerimi of offff
nerde bu millet asiii bugün çok sessizzzzz miilet toplanıyor ben olamıyorum ben olunca kimseler olmuyorrrr:82::82::82::82::82::82::82:
ben geldimmmmmmm
hoş geldin şekerim:13:
iyim çok sıkıcı bi gün geçirdim zaten yarısınıda uyuyarak geçirdim şimdi biraz başım ağrıyor çok uyumaktan olsa gerek sen napıyorsun hayırlısı olsun yarın dr. gidecekmişsin
allah yardımcın olsun benimde pek bilgim yok benimde dr. donmuşları koyalım demişti enson tabii ben yanına uğrarsam konuşuruz tekrar iyi oldu senin yaşadıklarına şahit olacam tabii paylaşırsan nasıl bişey olduğunu senden öğrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?