eşim geldi yemek hazırlayacam k.i.b
verirsin azim olsun yeter mantıları börekleri kısacansebze yemeklerine ağırlık ver ve yemeklerinde az yağ kullann sporda yapıyomuşun verirsin inşallahhhh
sevo bugün ateşim 36.2 çıktı bacım yımırtlıyom sanırsamama 1 gün arayla şeyediyok hatta bugün yokuz evde sanırsam olmıcak önceki gün olmuştu en son
Nevo gelmiş Hoş gelmişgününüz aydın olsun güzellikler nerdesiiizzzz
aramıza hoş geldin canım inşallah çok bekletmeden bebğin seninle olurmerhaba günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum. bende o özlemi çekenlerdenim 3.5 yıllık evliyim
canım hoş geldin iyiyim hamdolsun sende daha iyisindir umarımgünaydın kızlar
nasılsınız
epeydir giremedim girdiysemde kimse olmadı ne var ne yokk
canım bugün senin ( yani dün ) 4. günün oluyor bana ilk bayan doktorumdu o demiştiki yoğun olduğu günü ilk gün kabul ediyoruzozaman yarın başlıyım ilacıma
canım ilacı 5. gün içmem lazım doktorun hesabıyla bugün 4. gün benim hesabımla 5. gün oluyor bu yüzden sizede sorayım dedim
canım ertelenmediğine çokkk sevindim inşallah müjde vericen bizeevet başlıyoruz nurcanımmm kardeşimde eşi de sakın erteleme dediler o yüzden başlıyoruzz inşallah bu kez olur allahımmm yüzümü güldürür hepimizin güldürsünnnn haa benim hesabıma göre de bugün 5. günün ama gene de sen bilirsin yada bu gece 12 den sonra iç canım kur saatini
hadi gözün aydın binanıza bereket yağıyor inşş eviniz de bebişinizin sesiyle canlanırkızlar çıkıyorum dayı hanımı gelip evi temizliyecekmiş onlarda taşınacaklar herhal
bu arada kiracaıların düğünü bir ay sonraymış geçen gün temizliğe geldiler gelin istanbuldan gelin geliyo
aleyküm selam canım karşılaşamadık epeydir iyiyim işte aynı tas - aynı hamam sen nasılsın doğum hazırlıkları tamam mıselam hanımlar nasılsınız
evet canım haklısın bu güzel belirtiyi dikkate almalıyızeğer kasıklarınızda çok ağrı hissediyorsanız yumurtlama dönemindesiniz kızlar adet bittikten sonra 1+2 hafta içinde olur
aleyküm selam canım evet İpek arkadaşımızın oğlu dünyaya gelecek hayırlsıyla inşşselam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir yakında bir bebek mi geliyor topikke umarım ayağını sürükleyerek gelir tüm hanımlar hamile kalır
merhaba canım hoş geldin aramıza amin canım aminnnnnnmerhaba arkadaşlar ben bu kulübe yeni üye oldum çok güzel şeyler var bende tedavi görmeye yeni başladım inşallah allah gerçekten isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder
ben seni yeni görüyorum canım sende hoş geldin aramızaHoşgeldin cnm ozaman =) Aminn allah tüm isteyenlere versin inşallah.Ne tedavisi görüyorsun şimdi
üzülme canım lütfen başta sağlık olsunmaalsef hormon sonuçlarım iyi çıkmadı biraz yüksek çıkmış doktor dostinex birde isteğim üzerine şeker ilacı yazdı :)
canım bende laparoskopi oldum geçen yılpcv ve tüplerim kapalı göbekten girip açmaya çalışacaklarmış
aa evet yaa YETERCİĞİM eşin rahatsızlanmış hastanedesiniz sanırım inşş Rabbim acil şifalar versin güzel sonuçlar alın inşşkızlarr ben çıkıyım da yeterciğime okuyabildiğim kadar fatiha okuyımm
canım burası yasaklı değilki buradasınevet canım iş yerimden giriyorum yasaklı sitelerimiz neler var neler bide bunu yasaklarlarsa intihar ederim haaaaaaaa eylem yaparımmm yakarım kendimi uleynnnnnn
2 ay öncesine kadar ne güzeldi ama şimdi yok bazı sitelere giremiyoruzzzzzz
napıyım işte bebek uğruna ne riskler alıyoz bak ahh ahh Yüce Rabbim daha fazla bekletmesin inşşşkızz allah korusun ne biçim şaka öylee allahım bağışlasınnnn
şaka bi yanada bende herşey deniyorum burnumu her yere sokuyorum sokmadığım delik kalmadı eşim öyle diyor banaaaa bide bel altı soğuk suyu denettirecem eşime biraz inatçıdır ama azıcık cilveee kaş göz yapayımbakarsın adamım coşarrr
vallahamı hemşomkızlar ben tesadüfen şifaa nın otunun ne olduğunu buldum (ökse otu) bacılarım şimdik yazıyım çıkıyorum devamına yarın bakarız okey görüşürüz öptüm iyiakşamlrrrrrr
canımsın yine geldin yine motive ettin hepimizişifacık gelecek zuzunnnn Allahın izniyle arkanda benim gibi dua eden bi çok arkadaşın var unutma...
kıyamam ben saaa inşallah Allahım inşallah gönderecek onu bakmaya kıyamayacaksın gözünden bile sakınacaksın.geçmiş hüzünlü bir anı olarak kalacak onun gül kokusu pamuk teni seni bambaşka biri yapacak. herşeyin o olacak uykun,aşın....sabret canım azzzz kaldı. ya halık ya bari ya musavvir tesbihlerini ihmal etme nolur çok önemli...
canım sağolsun Nevomuz hepimize ayrı motivesi oluyor sağolsun varolsun ve tekrar aminnnnmeraba canım tubiye yazıyodum biraz uzun oldu
ne güzel ifade etmişin şifaya duygularını allahım inşallah bizede nasip etsin o gül kokudan pamuk tenden AMİNN
biliyorum canım hiçbirimizi ayırt etmezsin senşifaya yazdım ama inan ki hepiniz için tek tek dua ediyorum aynı duygularla...nurcanım sevo sevdamce asikız tosti...biraz daha sabır,dua ve itikad. inanmak çok önemli olacağına inandırın kendinizi...
inşallah hemşom Rabbim o güzel gönlündekini nasip etsinoy ya yirim onları ben bende çok istiyorum gerçekten ikiz olsa diyorum hayallere dalıyorummzaafım var ikizlere karşı zeytin kiraz çekirdekleri ikiz olurya bazen yapışık hemen saklarım onları hurma çekirdeği bile var yapışık nedense pazardan sebze alırken yapışık denk gelsin hemen atarım poşete allahım ikizmii olacak bilmem ama çokkkk istiyoerum hayıırlı sağlıklı olsun inşannlah
canım inşallah internetiniz kapanmaz bizlerde sana çok alıştık hem benim sıva haftaya seninle ve asiyle buluşucağımmmm nasıl bulurum gidersen gitme kal bu topiktebu ne sessizlik nerdesiniz her gün kalkar kalkmaz bilgisayarı açıp bu sayfaya girmeye alışmışım kimsede olmayınca çok can sıkıcı oluyor gerçi bi çoğunuz uyuyordur şimdi bende alışkanlık yaptınız kızlar hepinize çok alıştım eşim neti kapattırmak istiyor sizle tanışmadan önce gereksiz bişey olarak düşünüyordum interneti sizlere beni kendisi alıştırdı kadınlar kulübü diye bir yer varmış gezersiz arkadaşlar edinirsin eğlenecek bi şeyler bulursun diye kendi üye etmişti tabii ilk başta hiç ilgimi çekmemişti kendisi üye oldu sayfaları kontrol etti neyse fazla saçmaladım nerden geldim buralara anlamadım hepinize çok alıştım bu internet denen şeyide sevdim mücadele edeceğim ve kapattırmayacağım inş.
canım benim çok geçmiş olsun ilk defa senden duydum hemen googleden araştırdım off yaa diyecek birşey bulamıyorum Rabbim sağlık ve bol sabır versinmerhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik geçirmiş olan warmı etrafınızda yaşamıs olanda olabilir ben öğreneli 4 gün oluyor ve desteğe çok ihtiyacım war
kızlarrrrrrr davetsiz misafirimiz geldiiii regli oldum yarın sabahtan doktordayızzz
bence senin oğlun olacakallahallah bu topicte neler oluyo kimsler gelmemiş gün boyu doğru düzgün...
neyyyse hatunlar sabah 3lü taramam var dualarınızı bekliyorum inşallah bi sorun çıkmaz birde heyecan yaptım bakalım benim oynak bebeğin cinsiyeti acebaaaa neeeee
haydi öperim şimdilik hepinizi
canımcığım görmez yazmaz olurmuyumşifaaa çarşafgibi alıntı yaptında benim mesajı göremedinmi annemmm hala cevap bekliyorumo ot tutam halindemi yoksatek yaprak halindemiii
kızlarrrrrrr davetsiz misafirimiz geldiiii regli oldum yarın sabahtan doktordayızzz
allahallah bu topicte neler oluyo kimsler gelmemiş gün boyu doğru düzgün...
neyyyse hatunlar sabah 3lü taramam var dualarınızı bekliyorum inşallah bi sorun çıkmaz birde heyecan yaptım bakalım benim oynak bebeğin cinsiyeti acebaaaa neeeee
haydi öperim şimdilik hepinizi
şifa eğer o ot öyle tek yaprak halinde değilde tutam halindeyse buradaona benzer bi otsatılıyo yarın senin için alıp resim eklicem eğerki aradığın ot oysa ben saaa ve burdaki tüm otları çuvallarla yollarım şifamız onda olsun yeterkiii
EVET bittiğim an bu andır kızlar benim münüş münüşlükten çıktı çamaşırıma sığmaz oldu şişti kızardı akıntım arttı hemde en korktuğum şekilde peynir parçacıklarıhalinde o ilerlediğini gösterirmiş yarın heryertatil cumayınasıl ederim bilmiyorum kolonya döktüm haşlandım kaynar suyla tampon yaptım banamısın demedi bende doktorun bana dıştan sürmem için veridği kremi aplikatörle içime sıktım ne olur bana dua edin bu bilinçsiz yaptığım yöntem bebeğime zarar vermesin ona bişey olmasın dayanamıyorum
kimse kimseye beddua etmesin ama insanız öyle zamanlarımız oluyoki canımız çok yandığında şeytanından bul gibi gibi ahlar edebiliyoruz size tek tavsiyem düşmana edilecek tek beddua SENİ MANTAR OLASIIINNNNNNNNN demek yeterliay bendemi beddua aldım acaba :26:
şaka maka birde başka bi topicte okudum sirkeli suyla yıkanınca hafifliyomuş kaynattığım suyu hafif soğutup hakiki yani satılan değil ev yapımı üzüm sirkesindne döküp yıkadım yanıyorum kaşınıyorum ciğerime saplandı yardım edin ne olurrr biri bana bişeyönersin bişeydeisn bıktımartık şu topiğe gelipte her defasında ayrıbir şikayet yazmaktann ben sağlıklı günlerimi çok özledimmmm
cnm misafirlerim vardı ben gittim geldim baya yoğunum anlıycannn
bide avatarımdanda anlaşıldığı üzre spor yapıyorum
evet cnm misafirlerim geldi gittiiii
okiş bebim öyle yaptım zate4n birtek dolapları sildim ve yemeği yapabildim zar zor bu iltihaptan galiba ağrım oluyo arada kasıklarıma saplanıyo gibi olunca bıraktım eeeehh beaa dedim
kurban olurum sizleri yaratan yüce rabbime sağolun canlarımm gecenin bu mübarek vaktinde diliyorum rabbimden sizlerin ve isteyen tüm arkadaşlarımın içindede minik kullar yaratsın hayırlı evlatlar versin inşallahhh ayyy ben sizin reismlerinizi görsem gece gündüz yazarım heee durmadan faceden yorum yorum tuğba şu resimi beğendi bayıldı öptü gibi gibi çokmu saçmaladımkızlaaaaarrr içime coş geldi vallaha oluyo bebekler fikfikte fikfikkk yada simgenin dediği gibi faaaaaaFENNNKKK tuturuvericez gariii
tubiş öle zaten geldiği gibi çıkıyooo bunuda yeni adet edindi beeeleştiri tamamdır adam gibi hayal ettiğim gibi iş yapamadım zatenn
ayy kıvanç senne şekersin öle gıııı gel öpem bi tane gul kokulu ımmm şeylerinden ımmmm yanaklarından vahşi boğam benim
bu arada nurcan tuğba kıvanç boğa hatunlarız he abooowww seksi gaciler hırrrrrrrr
üzülme sakın banada dostinex vermişti doktor hatta sana bişey diyimmi transferden sonra ben 1 hafta kaarda kullandım demekki durumun hamile kalmaya engeldeğil dostinexe dayanarak konuştum ama bence çok evhamlanma herşey iyiye gidicek içimdeki ses bu yaz dedi not et bakalım inşallahhhhhhh
cep tilifonun yokmu bebek
amann maşallah azalmış inşallah tamamen biter ben deli oldum hala lavaboyla her sabah selamlaşıyorum son 3,4 gündür olduk.ça yoğun devam ediyooo
banada görenler hem göbüşü hem ultrason resimlerini hem erken pıt pıt hareketlerini hissettiğim için çoğunluk erkjek dedi bende kız çocuklarına bayıldığım halde çevrenin bilinçsiz yönlendirmesiyle erkekhayali kurar olmuşum farkında değilim 12 hafta ikili taramada dr yanıltıcı ama kız gibi deyince şaşırmıştım sonra kendime çok aşırı kızdım ben ne yapıyorum milllet erkek dedi diye erkekmi olucakl delirdimmi ne diye hemen kuran okuyup tövbe ettim allahım sağlıklı olsun benim olsun ilk bebem kızda olsa erkekte olsa bizim bebelerimiz olsun deyip af diledim çok uzattım ama lütfen elif sende kendini şartlama yani elinde olmadan benim gibi çevre yönlendirmesiyle içinden hep erkekgelirde tersi olursa bir anlık şaşkınlık yaşama allah hayırlı sağlıklısnı versin bakalım ben cuma günü öğrenirim inşallah artık 5 e giriyoruz öğrenelim dimi yaniiibirde çay demir eksikliği yapıyomuş aklında olsun ben dün öğrendim bendede çıktı
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımmm inşallahh tutar bu sefersağol canım evet yarın sabahtan gidiyoruzzz bakalım ne olacak ilk defa dondurulmuşlarla denicez fazla bi bilgim yokk
tuğbiş dondurulmuşla hamile canım biri daha varmış ama hatırlayamadım ismini bebekte olur inşanllah arkasındanda sen yaptırırsın artıkallah yardımcın olsun benimde pek bilgim yok benimde dr. donmuşları koyalım demişti enson tabii ben yanına uğrarsam konuşuruz tekrar iyi oldu senin yaşadıklarına şahit olacam tabii paylaşırsan nasıl bişey olduğunu senden öğrenirim
canım normalde yumurta çatlarken normal ateşinden daha da düşüyo haberin olsun :26: önceki ateşlerin koltuk altındandı o yüzden bu ay net bişey diyemiyom ama ilişki bigün ara ile olması güzel canım hadi inşallahh
bende bu ay deneme olsun diye düşünüyorum canım,önümüzdeki ay daha bilinçli yaparım artıkın,bellimi olur belki bu aydünde boş geçmedi bu arada
ayyyyyyyyyyyy tuğbişim hemen gel söyle bak heyecan yaptırtma bizeee,saplıklı olsunda önce kuzum biz genede bilelinallahallah bu topicte neler oluyo kimsler gelmemiş gün boyu doğru düzgün...
haydi öperim şimdilik hepinizineresinden yiyecez bebişimizin
aminnnnnnnYa RaBBi CuMa ' Yı EN BeReKeTLi GüN YaPTıĞıN GiBi, BiZiDe O GüNüN BeReKeTiYLe BeReKeTLeNeNLeRDeN EYLe! ( CuMaMıZ MüBaReK OLSuN )
günaydın canlarım nasılsınız dün çok fena yoruldum sağolsun annem yardıma geldi annemide ççok yoruyorum ben ya çok üzülüyorum bu konudaneyse akşama kadar iş yaptık akşamda misafirlerim geldi eşim annemlere bırakmaya giderken o sırada çok fena deprem oldu bende ne kadar çok iş yaptım başım dönüyor ilk defa diyorum kendi kendime meğer deprem oluyormuş allahtan yanımda komşum vardı neyse babamlar hissedememişlerr biliyorsunuzdur ailem işitme engelli benim eşimde de hiç anlayış yok babam depremi duyunca korkmuş aklına ben gelmişim eyvahh ev yıkıldı mı çiğdem napıyorki falan filan demiş tabi eşimde direksiyonda babama sinir olmuş eve geldi babama söyleniyor tamam babam düşünememiş olabilir ama neden sn şeytana uyup sövüyorsun diyorum ee öyle söyle babanla samimiyet kurmak istemiyorum fazla diyo çok ağrıma gitti kızlar onun babası neler yapıyor neler babam onun 10da 1 ini yapmamıştır şltee ailem değer verdikçe tepesine çıkıyor bende çok sinirlendimmmm keyfim yokkkkk
canım benim ya çok üzüldüm gerçekte.ama bazen gıcıklıkları tutuyor işte şu kocaların sen üzerine gitme benceemin ol hatasını kendisi anlayacaktır eninde sonunda
herkesin cuması mubarek olsun kızlarrr,açtığımız ellerimizi rabbim boş çevirmesin AMİN
bu arada birsürü yaptım alıntı hepiinizden de aldım ama çıkmamış
Nevo gelmiş Hoş gelmişnasılsın canım bebişler nasıllar
aramıza hoş geldin canım inşallah çok bekletmeden bebğin seninle olur
canım hoş geldin iyiyim hamdolsun sende daha iyisindir umarımayy evet yaaa cinsiyet yorumları yapalım Nurcik bu kez seninle zıt fikirim Elif in cicimi cici kızı olacak :81:
canım bugün senin ( yani dün ) 4. günün oluyor bana ilk bayan doktorumdu o demiştiki yoğun olduğu günü ilk gün kabul ediyoruzyani sen cumartesiyi pazara bağlayan gece olduysa n otomatikman pazar gününü ilk gün kabul etcen yani çarşamba günü 4. günün oluyooo
canım ertelenmediğine çokkk sevindim inşallah müjde vericen bize
hadi gözün aydın binanıza bereket yağıyor inşş eviniz de bebişinizin sesiyle canlanır
aleyküm selam canım karşılaşamadık epeydir iyiyim işte aynı tas - aynı hamam sen nasılsın doğum hazırlıkları tamam mı
evet canım haklısın bu güzel belirtiyi dikkate almalıyız
aleyküm selam canım evet İpek arkadaşımızın oğlu dünyaya gelecek hayırlsıyla inşşamin canım benim aminn
merhaba canım hoş geldin aramıza amin canım aminnnnnn
ben seni yeni görüyorum canım sende hoş geldin aramızaamin canım min inşş
üzülme canım lütfen başta sağlık olsunbebişlerimiz neden gelmiyorlar dedik başvurduk doktorlara :81: hangi engel varsa aşalım da bebişlerimize kavuşalım da dedik demiii inşşş hormonlarda düzene girsin bebiş karnında
canım bende laparoskopi oldum geçen yıltüplerim tıkalıydı açıldı inşallah sendede güzel olur sonuçlar ( bende ameliyatta asıl sorunum çıktı ortaya tüplerim açıldı fakat benim tüpler meğer aşırı tembellermiş )
aa evet yaa YETERCİĞİM eşin rahatsızlanmış hastanedesiniz sanırım inşş Rabbim acil şifalar versin güzel sonuçlar alın inşş
canım burası yasaklı değilki buradasınama benim bahsettiğim resmi yüklediğim sitenin linkiyle koyuyorum ya buraya ondan göremiyor olabilirsin eklediğim resmi :26:
napıyım işte bebek uğruna ne riskler alıyoz bak ahh ahh Yüce Rabbim daha fazla bekletmesin inşşş
vallahamı hemşomanaaaa ilaç gibi jet hızıyla çözdün canım benim sağolasında tesadüfen nasıl oluyor kız :26: yani eminsin değil mi bu ot ökse otu :44: çok sağol canımcığımmmmm
canımsın yine geldin yine motive ettin hepimiziALLAH razı olsun o güzeel gönlündekiler aklındakiler çok işe yarıyor hepimize
canım sağolsun Nevomuz hepimize ayrı motivesi oluyor sağolsun varolsun ve tekrar aminnnn
biliyorum canım hiçbirimizi ayırt etmezsin senamin canım aminnn inşallah bol sabrımızla kavuşucağız
inşallah hemşom Rabbim o güzel gönlündekini nasip etsin
canım inşallah internetiniz kapanmaz bizlerde sana çok alıştık hem benim sıva haftaya seninle ve asiyle buluşucağımmmm nasıl bulurum gidersen gitme kal bu topikte
canım benim çok geçmiş olsun ilk defa senden duydum hemen googleden araştırdım off yaa diyecek birşey bulamıyorum Rabbim sağlık ve bol sabır versin
gözün aydın canım bebişlerini al gel emi teyzeleri burada haber bekliyoruz
Demet spora başlamışsın hadi bol kilo kaybı diliyrummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?