Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

verirsin azim olsun yeter mantıları börekleri kısacansebze yemeklerine ağırlık ver ve yemeklerinde az yağ kullann sporda yapıyomuşun verirsin inşallahhhh

evet cnm öle yapıyorum zaten bugünkü yemeğim sebze çorbası ve zeytinyağlı (ama az yağ) pırasa yemeği vardıııııı

sevo bugün ateşim 36.2 çıktı bacım yımırtlıyom sanırsamama 1 gün arayla şeyediyok hatta bugün yokuz evde sanırsam olmıcak önceki gün olmuştu en son

canım normalde yumurta çatlarken normal ateşinden daha da düşüyo haberin olsun :26: önceki ateşlerin koltuk altındandı o yüzden bu ay net bişey diyemiyom ama ilişki bigün ara ile olması güzel canım hadi inşallahh

asicikk demek spor yapıyonnn süperrrr yaaa ben bıraktım iyice ağırlaştımm

gününüz aydın olsun güzellikler nerdesiiizzzz
Nevo gelmiş Hoş gelmiş nasılsın canım bebişler nasıllar

merhaba günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum. bende o özlemi çekenlerdenim 3.5 yıllık evliyim
aramıza hoş geldin canım inşallah çok bekletmeden bebğin seninle olur

günaydın kızlar

nasılsınız
epeydir giremedim girdiysemde kimse olmadı ne var ne yokk
canım hoş geldin iyiyim hamdolsun sende daha iyisindir umarım ayy evet yaaa cinsiyet yorumları yapalım Nurcik bu kez seninle zıt fikirim Elif in cicimi cici kızı olacak :81:

ozaman yarın başlıyım ilacıma
canım ilacı 5. gün içmem lazım doktorun hesabıyla bugün 4. gün benim hesabımla 5. gün oluyor bu yüzden sizede sorayım dedim
canım bugün senin ( yani dün ) 4. günün oluyor bana ilk bayan doktorumdu o demiştiki yoğun olduğu günü ilk gün kabul ediyoruz yani sen cumartesiyi pazara bağlayan gece olduysa n otomatikman pazar gününü ilk gün kabul etcen yani çarşamba günü 4. günün oluyooo

canım ertelenmediğine çokkk sevindim inşallah müjde vericen bize

hadi gözün aydın binanıza bereket yağıyor inşş eviniz de bebişinizin sesiyle canlanır

selam hanımlar nasılsınız
aleyküm selam canım karşılaşamadık epeydir iyiyim işte aynı tas - aynı hamam sen nasılsın doğum hazırlıkları tamam mı

eğer kasıklarınızda çok ağrı hissediyorsanız yumurtlama dönemindesiniz kızlar adet bittikten sonra 1+2 hafta içinde olur
evet canım haklısın bu güzel belirtiyi dikkate almalıyız

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir yakında bir bebek mi geliyor topikke umarım ayağını sürükleyerek gelir tüm hanımlar hamile kalır
aleyküm selam canım evet İpek arkadaşımızın oğlu dünyaya gelecek hayırlsıyla inşş amin canım benim aminn

merhaba arkadaşlar ben bu kulübe yeni üye oldum çok güzel şeyler var bende tedavi görmeye yeni başladım inşallah allah gerçekten isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder
merhaba canım hoş geldin aramıza amin canım aminnnnnn

Hoşgeldin cnm ozaman =) Aminn allah tüm isteyenlere versin inşallah.Ne tedavisi görüyorsun şimdi
ben seni yeni görüyorum canım sende hoş geldin aramıza amin canım min inşş

maalsef hormon sonuçlarım iyi çıkmadı biraz yüksek çıkmış doktor dostinex birde isteğim üzerine şeker ilacı yazdı :)
üzülme canım lütfen başta sağlık olsun bebişlerimiz neden gelmiyorlar dedik başvurduk doktorlara :81: hangi engel varsa aşalım da bebişlerimize kavuşalım da dedik demiii inşşş hormonlarda düzene girsin bebiş karnında

pcv ve tüplerim kapalı göbekten girip açmaya çalışacaklarmış
canım bende laparoskopi oldum geçen yıl tüplerim tıkalıydı açıldı inşallah sendede güzel olur sonuçlar ( bende ameliyatta asıl sorunum çıktı ortaya tüplerim açıldı fakat benim tüpler meğer aşırı tembellermiş )

kızlarr ben çıkıyım da yeterciğime okuyabildiğim kadar fatiha okuyımm
aa evet yaa YETERCİĞİM eşin rahatsızlanmış hastanedesiniz sanırım inşş Rabbim acil şifalar versin güzel sonuçlar alın inşş

canım burası yasaklı değilki buradasın ama benim bahsettiğim resmi yüklediğim sitenin linkiyle koyuyorum ya buraya ondan göremiyor olabilirsin eklediğim resmi :26:

napıyım işte bebek uğruna ne riskler alıyoz bak ahh ahh Yüce Rabbim daha fazla bekletmesin inşşş

kızlar ben tesadüfen şifaa nın otunun ne olduğunu buldum (ökse otu) bacılarım şimdik yazıyım çıkıyorum devamına yarın bakarız okey görüşürüz öptüm iyiakşamlrrrrrr
vallahamı hemşom anaaaa ilaç gibi jet hızıyla çözdün canım benim sağolasında tesadüfen nasıl oluyor kız :26: yani eminsin değil mi bu ot ökse otu :44: çok sağol canımcığımmmmm
canımsın yine geldin yine motive ettin hepimizi ALLAH razı olsun o güzeel gönlündekiler aklındakiler çok işe yarıyor hepimize
meraba canım tubiye yazıyodum biraz uzun oldu
ne güzel ifade etmişin şifaya duygularını allahım inşallah bizede nasip etsin o gül kokudan pamuk tenden AMİNN
canım sağolsun Nevomuz hepimize ayrı motivesi oluyor sağolsun varolsun ve tekrar aminnnn

şifaya yazdım ama inan ki hepiniz için tek tek dua ediyorum aynı duygularla...nurcanım sevo sevdamce asikız tosti...biraz daha sabır,dua ve itikad. inanmak çok önemli olacağına inandırın kendinizi...
biliyorum canım hiçbirimizi ayırt etmezsin sen amin canım aminnn inşallah bol sabrımızla kavuşucağız
inşallah hemşom Rabbim o güzel gönlündekini nasip etsin
canım inşallah internetiniz kapanmaz bizlerde sana çok alıştık hem benim sıva haftaya seninle ve asiyle buluşucağımmmm nasıl bulurum gidersen gitme kal bu topikte
merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik geçirmiş olan warmı etrafınızda yaşamıs olanda olabilir ben öğreneli 4 gün oluyor ve desteğe çok ihtiyacım war
canım benim çok geçmiş olsun ilk defa senden duydum hemen googleden araştırdım off yaa diyecek birşey bulamıyorum Rabbim sağlık ve bol sabır versin
kızlarrrrrrr davetsiz misafirimiz geldiiii regli oldum yarın sabahtan doktordayızzz

gözün aydın canım bebişlerini al gel emi teyzeleri burada haber bekliyoruz
Demet spora başlamışsın hadi bol kilo kaybı diliyrummmm

allahallah bu topicte neler oluyo kimsler gelmemiş gün boyu doğru düzgün...
neyyyse hatunlar sabah 3lü taramam var dualarınızı bekliyorum inşallah bi sorun çıkmaz birde heyecan yaptım bakalım benim oynak bebeğin cinsiyeti acebaaaa neeeee

haydi öperim şimdilik hepinizi

şifaaa çarşafgibi alıntı yaptında benim mesajı göremedinmi annemmm hala cevap bekliyorumo ot tutam halindemi yoksatek yaprak halindemiii

bence senin oğlun olacak canım benim güzel haberlerle dön

şifaaa çarşafgibi alıntı yaptında benim mesajı göremedinmi annemmm hala cevap bekliyorumo ot tutam halindemi yoksatek yaprak halindemiii
canımcığım görmez yazmaz olurmuyum özellikle cevaplamıştım ama niye gelmemiş ki :84: tühh beee bende hepsi tamam diye cevapla ya tıklamıştım her neyse tekrar cevaplarım hayatım canım o ot galiba ökse otu kamer adını yazmış topikte yaprak yaprak halinde tabi köklü başka eksik cevabım varmı acaba haydi öpüldün tatlım görüşmek üzere :81: :79:

Ya RaBBi CuMa ' Yı EN BeReKeTLi GüN YaPTıĞıN GiBi, BiZiDe O GüNüN BeReKeTiYLe BeReKeTLeNeNLeRDeN EYLe! ( CuMaMıZ MüBaReK OLSuN )

Aslında çok konuşan kadın yoktur. Karşıdaki hiç bir şey anlamadığı için açıklama yapmak zorunda kalan kadın vardır.

günaydın canlarım nasılsınız dün çok fena yoruldum sağolsun annem yardıma geldi annemide ççok yoruyorum ben ya çok üzülüyorum bu konuda neyse akşama kadar iş yaptık akşamda misafirlerim geldi eşim annemlere bırakmaya giderken o sırada çok fena deprem oldu bende ne kadar çok iş yaptım başım dönüyor ilk defa diyorum kendi kendime meğer deprem oluyormuş allahtan yanımda komşum vardı neyse babamlar hissedememişlerr biliyorsunuzdur ailem işitme engelli benim eşimde de hiç anlayış yok babam depremi duyunca korkmuş aklına ben gelmişim eyvahh ev yıkıldı mı çiğdem napıyorki falan filan demiş tabi eşimde direksiyonda babama sinir olmuş eve geldi babama söyleniyor tamam babam düşünememiş olabilir ama neden sn şeytana uyup sövüyorsun diyorum ee öyle söyle babanla samimiyet kurmak istemiyorum fazla diyo çok ağrıma gitti kızlar onun babası neler yapıyor neler babam onun 10da 1 ini yapmamıştır şltee ailem değer verdikçe tepesine çıkıyor bende çok sinirlendimmmm keyfim yokkkkk

hayırlı haberlerle dön tubişim allahım yanında olsunnn allahım gönlüne göre versin inşallahhhh

canım bidaha böyle şeyler yapma allah korusun iyiken daha kötüye davet etmeee sen iç çamaşırlarını devamlı ütyüle eğer yapabiliyorsan beyaz sabunla yıka kaynat canımmmmmmm kıyamam ben sanaaaa

gel öp bakkk yanağımı uzattım tatlım
ahh ahh o seksilik kalmadı bende canım eşim böyel giderse odun gibi yatacam seksi geldim odun gidecem

sağol canım evet yarın sabahtan gidiyoruzzz bakalım ne olacak ilk defa dondurulmuşlarla denicez fazla bi bilgim yokk
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımmm inşallahh tutar bu sefer
tuğbiş dondurulmuşla hamile canım biri daha varmış ama hatırlayamadım ismini bebekte olur inşanllah arkasındanda sen yaptırırsın artık

hemşom otlarla hamile kalan varmı felan bakıştırıyodum öylesine ökse otu geçiyodu arada googleden sordum ökse otu nasıl bişi diyee enneeeee senin otmuş sende baksana daha iyi anlarsın canlısını gördüysen helede:26::26::26:

günaydın bayanlar herkese hayırlı cumalar diliyorum rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarınıza dualarımıza OL desiin inşallahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…