günaydın bayanlar herkese hayırlı cumalar diliyorum rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarınıza dualarımıza OL desiin inşallahhhh....
günaydın bayanlar herkese hayırlı cumalar diliyorum rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarınıza dualarımıza OL desiin inşallahhhh....
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımmm inşallahh tutar bu sefer
tuğbiş dondurulmuşla hamile canım biri daha varmış ama hatırlayamadım ismini bebekte olur inşanllah arkasındanda sen yaptırırsın artık
canım normalde yumurta çatlarken normal ateşinden daha da düşüyo haberin olsun :26: önceki ateşlerin koltuk altındandı o yüzden bu ay net bişey diyemiyom ama ilişki bigün ara ile olması güzel canım hadi inşallahh
bende bu ay deneme olsun diye düşünüyorum canım,önümüzdeki ay daha bilinçli yaparım artıkın,bellimi olur belki bu aydünde boş geçmedi bu arada
ayyyyyyyyyyyy tuğbişim hemen gel söyle bak heyecan yaptırtma bizeee,saplıklı olsunda önce kuzum biz genede bilelinneresinden yiyecez bebişimizin
aminnnnnnn
canım benim ya çok üzüldüm gerçekte.ama bazen gıcıklıkları tutuyor işte şu kocaların sen üzerine gitme benceemin ol hatasını kendisi anlayacaktır eninde sonunda
herkesin cuması mubarek olsun kızlarrr,açtığımız ellerimizi rabbim boş çevirmesin AMİN
bu arada birsürü yaptım alıntı hepiinizden de aldım ama çıkmamış
canım üzerine fazla düşüyorum ama üzülüyorum eşimede dedim benim annemle babamla ilgili olan olumsuz düşüncelerini bana söyleme yansıtma üzme dedimm ama gerçekten çok yorul bi ailemle uğraşıyorum bi kocam var canıma yetiyor şunu yap şunu istiyorum kayınvalidemler ayrı bi dertbebiş olsun diye uğraşıyorum işlerim var yapmaya çalışıyorum sırf tepeme çıkmasınlar diye biraz anlayış istiyorum başka bişey istemiyorum ki ben ondan yaa iyice şaşırıdm ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar bazen boşanmayı bile düşünür oldum artık çok yoruldummm
nasılsınız hanımlar herkes iyimi
çok şükür ipek ablam iyiz sen nasılsın paşamız nasıl keyfi yerindedir inşallahh...nasılsınız hanımlar herkes iyimi
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımmm inşallahh tutar bu sefer
tuğbiş dondurulmuşla hamile canım biri daha varmış ama hatırlayamadım ismini bebekte olur inşanllah arkasındanda sen yaptırırsın artık
canım üzerine fazla düşüyorum ama üzülüyorum eşimede dedim benim annemle babamla ilgili olan olumsuz düşüncelerini bana söyleme yansıtma üzme dedimm ama gerçekten çok yorul bi ailemle uğraşıyorum bi kocam var canıma yetiyor şunu yap şunu istiyorum kayınvalidemler ayrı bi dertbebiş olsun diye uğraşıyorum işlerim var yapmaya çalışıyorum sırf tepeme çıkmasınlar diye biraz anlayış istiyorum başka bişey istemiyorum ki ben ondan yaa iyice şaşırıdm ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar bazen boşanmayı bile düşünür oldum artık çok yoruldummm
ah cnm benim yaaaa rabbim kimsenin huzurunu kaçırmasın gerçekten zor bi durum eşini güzelce karşına al ve seni kıran noktalarını söle bakalım ozaman ne diycek beyefendiiiii sıkma canını
çok şükür ipek ablam iyiz sen nasılsın paşamız nasıl keyfi yerindedir inşallahh...
ah cnm benim yaaaa rabbim kimsenin huzurunu kaçırmasın gerçekten zor bi durum eşini güzelce karşına al ve seni kıran noktalarını söle bakalım ozaman ne diycek beyefendiiiii sıkma canını
canım neler yapmadım ki neler yaaaa güzel güzel anlattım yok yaaa yokkk benim kocada bana hayır yok onu anladım beni kaybettiği zaman anlayacak kıymetimi ancak
benim pek keyfim yokcanım sen nasılsın
çok şükür ipek ablam iyiz sen nasılsın paşamız nasıl keyfi yerindedir inşallahh...
bende iyiyim çok şükür ...çiğdem çok fazla takma kafana düzelir canımah cnm benim yaaaa rabbim kimsenin huzurunu kaçırmasın gerçekten zor bi durum eşini güzelce karşına al ve seni kıran noktalarını söle bakalım ozaman ne diycek beyefendiiiii sıkma canını
bende iyiyim çok şükür ...çiğdem çok fazla takma kafana düzelir canım
yaa ben çok takıntılı bi insanımdır canım eşimde huyumu çok iyi bilir nefret ettim mi asla yüzüne bakmam iyi bilir ama yapacağından da geri kalmıyor hep alttan alıyorum yaaa birazda anlayış istiyorummm bennn ben başka bişey istemiyorum ki ondannnn
canım neler yapmadım ki neler yaaaa güzel güzel anlattım yok yaaa yokkk benim kocada bana hayır yok onu anladım beni kaybettiği zaman anlayacak kıymetimi ancak
ah cnm benim yaaaaa sen kocanı bizden daha iyi bilirsin tabide ne biliyim beni kaybedekceksin haberin yok felan de bakalı ozaman ne yapıcakkk:26::26:
ah cnm benim yaaaaa sen kocanı bizden daha iyi bilirsin tabide ne biliyim beni kaybedekceksin haberin yok felan de bakalı ozaman ne yapıcakkk:26::26:
yaa kocam biraz vurdum duymaz bi insana benziyor kapı orada de direk bana çünkü biliyorum ya huyunu :26::26:
yaa kocam biraz vurdum duymaz bi insana benziyor kapı orada de direk bana çünkü biliyorum ya huyunu :26::26:
oooooo senin kocada çok fenaymış anammm biraz inatçı heralde
oooooo senin kocada çok fenaymış anammm biraz inatçı heralde
hemde ne inatçıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?