Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bakalım neyimi,z olucak ay bi öğrensekte yavaş yavaş cicileralsam ya ...
hmm buldunmu otu iyi sevindim tamam eksiksiz tamamlanmıştır sorum teşekkürlerim,i fışkır fışkır yolladım öpücükle birlikte

canımmm evet çok ağır üzücü bi durum bize sorsan hepimiz ayrı fikirler üretiriz ama buda yanlış bunu yap şun yap deyipte haddimi aşmak istemem sne eşini iyi bilirsin e akıllıdaa bi bayansın allah onu ıslah etsin sanada sabır versin inşallah

hayırlı haberlerle dön tubişim allahım yanında olsunnn allahım gönlüne göre versin inşallahhhh
amiin sağol canımm allah razı olsun
canım bidaha böyle şeyler yapma allah korusun iyiken daha kötüye davet etmeee sen iç çamaşırlarını devamlı ütyüle eğer yapabiliyorsan beyaz sabunla yıka kaynat canımmmmmmm kıyamam ben sanaaaa
doktorda kızdı bugün ben en zararsız ilaç bile olsa içeri göndermeye karşıyımki seninki çok hassas bi gebelik bir daha sakın dedi
gel öp bakkk yanağımı uzattım tatlım
ahh ahh o seksilik kalmadı bende canım eşim böyel giderse odun gibi yatacam seksi geldim odun gidecem
düzelir inşallah odunluk sende değil annem herifinin yontulması lazım

ayyyyyyyyyyyy tuğbişim hemen gel söyle bak heyecan yaptırtma bizeee,saplıklı olsunda önce kuzum biz genede bilelin neresinden yiyecez bebişimizin

aminnnnnnn

şükür sasğlığı için gelişimi haftasıyla uyumlu dedi öğlendne sonrada 3lü sonuçlarını alıcam inşallah ama bu uşak annesine çekmiş bence bende evlliliğim süresi içinde biliyosunuz eşime hala gösteremedim münüşü ışığı kapat örtüyü çek kasılıyorum bahaneleriyle bi rahatça açamadım bebişte annesinin izindne gidiyo göremediiiiiiiii doktorrrrrr:84: acaba ben bu gece herife göstersemmi belki etkilenirde bebişimde bana gösterir he

21 yaşında anne olan varmıı
allah verdikten sonra 15 yaşında olanda var şekercim

kızlar öğlenden sonra tahlil sonuçlarımı almaya gidicem akşamda memlekete yolcuyum hafta sonu annemle olayım dedim sıkıldım iyice evde ben çıktım az sağısolu toparlıyım anneme hazırlık yapayım ancak yetiştiririm hepinizi çok öpüyorum allaha emanetsiniz

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun canlarımmmmmm seviyorum siziiii

Ben yeni katıldım aranıza.2 yıldır üyeydim ama pek girmiyordum siteye.3 yıllık evliyim.Son 1 yıldır korunmamamıza ragmen hamile kalamadım.27 yaşındayım.Eşim 36 yaşında.Artık beebek istiyoruz ama olmuyor Doktora gittim bende sorun yok görünüyor.Eşimi bi türlü doktora götüremiyorum gitmek istemiyorum.Olur bekleyelim diyor.Çok üzülüyorum.Bide kilomda fazla acaba ondan mı kalamıyorum diye düşünüyorum.86 kiloyum.3 yıl önce 64 kilo ile evlenmiştim oysaki Biber hapı kullandım 6 ay önce 1 ayda 8 kilo verdim.73 ten 65 e düştüm.6 ay içinde 85 e çıktım...Moralim çok bozuluyor.İşe giderken giyecek hiçbişi bulamıyorum

hayırlı cumalar kızlar... cumanız mübarek olsun.....

TUBİŞİM canım bebişimiz iyiymiş çok şükür RABBİM inş. hayırlısıyla sağlıklı bişekilde kucağına almak nasip eder bebetom..... mantar sorununda inş. en yakı zamanda geçer.... bence senin KIZIN olcak inş.. içimdeki ses öle sölüyo...... kızıma arkadaş geliceği için çok sevinçliyim......

kızlar pazar akşamından beri sıkıntılı günler yaşadım o yüzden gelemdim kusura bakmayın gelip geçmişi okuyup çıkıyodum... hepinizi çok ama çok özledim .... kızlar çok şükür kızım 7.5 aylık oldu teyzeleri... dün akşam kızıma ilk defa tulum aldım... oda ayağıma geldiiçin daha alışveriş yapamadık eşim akşam izmire gidiyo pazarda nişanımız var kısmetse haftaya bebiş için alışverişe çıkabiliriz artı evdeki işleride yoluna koyorız inş... RABBİM bu mutluluğu herkeze yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın.... kızlar bugünden itibaren evde misafir olcak kısmetse pazartesiden sonra rahat rahat görüşürüz... şu nişan telaşını hayırlısıyla bi atlatalımda gerisi kolay....benim çıkıp temizlik yapmam lazım kızlar hepinizi çok çok öptüm kendinize cici bakın..... :79::79::79:

iyi günlerde kullansın kızın tulumunu hazırlıklara bir başladınmı arkası geliveriyo nişanınız bitsin hepsi tamamlanır hayırlısıyla

sağol canım benim çok teşekkür ederim allahım hepimize sabır güç kuvvet vicdan versin diyorum tubişim canım benim çok sağol.bu arada drdan fırça yemişin ehh birazda hakettin canım bidaha yapma emii kıyamam ben sana hele bebişini bıcır bıcır bebeğin olacak senin sanki

hoşgeldin canım kilona dikkat et bence allahım gönlünüze göre versin canım

ay canım benim anladığım kadarıyla sen ameliyat oldun kendiliğinden gebelik olmayınca tüp bbekle hamile kaldın demi evladın var yani allah bağışlasın tatlım şimdi ikincisinimi istiyosun kuzum
nevbahar kuzum bende tüp bebek yaptırmak istiyorum ama kistimin tüp bebekte bi olumsuz etkisi olurmu onu bilmiyorum o yüzden kararsızım:18::18: yani bir dr kistin tüp bebeğe engel değil dese hemen yapıcam ama daha araştırmadım yani hayırlısı olsun umarım bende evladıma kavuşurum tez zamanda canım benim

kızlar nörüyonuz bakeeemm bende evimi toparladım ütümü yaptım yatak odamın camlarını sildim tozlarım aldımmmm bide mutfağa el atarsam tamamdır benim işim siz nördünüzü bakıyımmm

kızlar nörüyonuz bakeeemm bende evimi toparladım ütümü yaptım yatak odamın camlarını sildim tozlarım aldımmmm bide mutfağa el atarsam tamamdır benim işim siz nördünüzü bakıyımmm
oh ne güzel senin işler bitmiş benim evi gören taşınıyorum sanır her yer dağıldı halılar falan yok yumak yumak tozlar uçuşuyo sokak gibi oldu ev yarın inşallah tertemiz olucak benim temizlik yarın

oh ne güzel senin işler bitmiş benim evi gören taşınıyorum sanır her yer dağıldı halılar falan yok yumak yumak tozlar uçuşuyo sokak gibi oldu ev yarın inşallah tertemiz olucak benim temizlik yarın

daha tam anlamıyla bitmedi ama bi kısmı bitti çok şükürrrr oh senin temizlikte yarınmış senin evde yarın mis gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…