bakalım neyimi,z olucak ay bi öğrensekte yavaş yavaş cicileralsam ya ...bence senin oğlun olacakcanım benim güzel haberlerle dön
canımcığım görmez yazmaz olurmuyumözellikle cevaplamıştım ama niye gelmemiş ki :84: tühh beee bende hepsi tamam diye cevapla ya tıklamıştım her neyse tekrar cevaplarım hayatım canım o ot galiba ökse otu kamer adını yazmış topikte yaprak yaprak halinde tabi köklü başka eksik cevabım varmı acaba haydi öpüldün tatlım görüşmek üzere :81: :79:
canımmm evet çok ağır üzücü bi durum bize sorsan hepimiz ayrı fikirler üretiriz ama buda yanlış bunu yap şun yap deyipte haddimi aşmak istemem sne eşini iyi bilirsin e akıllıdaa bi bayansın allah onu ıslah etsin sanada sabır versin inşallahgünaydın canlarım nasılsınız dün çok fena yoruldum sağolsun annem yardıma geldi annemide ççok yoruyorum ben ya çok üzülüyorum bu konudaneyse akşama kadar iş yaptık akşamda misafirlerim geldi eşim annemlere bırakmaya giderken o sırada çok fena deprem oldu bende ne kadar çok iş yaptım başım dönüyor ilk defa diyorum kendi kendime meğer deprem oluyormuş allahtan yanımda komşum vardı neyse babamlar hissedememişlerr biliyorsunuzdur ailem işitme engelli benim eşimde de hiç anlayış yok babam depremi duyunca korkmuş aklına ben gelmişim eyvahh ev yıkıldı mı çiğdem napıyorki falan filan demiş tabi eşimde direksiyonda babama sinir olmuş eve geldi babama söyleniyor tamam babam düşünememiş olabilir ama neden sn şeytana uyup sövüyorsun diyorum ee öyle söyle babanla samimiyet kurmak istemiyorum fazla diyo çok ağrıma gitti kızlar onun babası neler yapıyor neler babam onun 10da 1 ini yapmamıştır şltee ailem değer verdikçe tepesine çıkıyor bende çok sinirlendimmmm keyfim yokkkkk
amiin sağol canımm allah razı olsunhayırlı haberlerle dön tubişim allahım yanında olsunnn allahım gönlüne göre versin inşallahhhh
doktorda kızdıcanım bidaha böyle şeyler yapma allah korusun iyiken daha kötüye davet etmeee sen iç çamaşırlarını devamlı ütyüle eğer yapabiliyorsan beyaz sabunla yıka kaynat canımmmmmmm kıyamam ben sanaaaa
düzelir inşallah odunluk sende değil annem herifinin yontulması lazımgel öp bakkk yanağımı uzattım tatlım
ahh ahh o seksilik kalmadı bende canım eşim böyel giderse odun gibi yatacam seksi geldim odun gidecem
ayyyyyyyyyyyy tuğbişim hemen gel söyle bak heyecan yaptırtma bizeee,saplıklı olsunda önce kuzum biz genede bilelinneresinden yiyecez bebişimizin
aminnnnnnn
allah verdikten sonra 15 yaşında olanda var şekercim21 yaşında anne olan varmıı
piştttttttt napıyosunzzz
günaydın hayırlı cumalar:93:
kızlar pazar akşamından beri sıkıntılı günler yaşadım o yüzden gelemdim kusura bakmayın gelip geçmişi okuyup çıkıyodum... hepinizi çok ama çok özledim .... kızlar çok şükür kızım 7.5 aylık oldu teyzeleri... dün akşam kızıma ilk defa tulum aldım... oda ayağıma geldiiçin daha alışveriş yapamadık eşim akşam izmire gidiyo pazarda nişanımız var kısmetse haftaya bebiş için alışverişe çıkabiliriz artı evdeki işleride yoluna koyorız inş... RABBİM bu mutluluğu herkeze yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın.... kızlar bugünden itibaren evde misafir olcak kısmetse pazartesiden sonra rahat rahat görüşürüz... şu nişan telaşını hayırlısıyla bi atlatalımda gerisi kolay....benim çıkıp temizlik yapmam lazım kızlar hepinizi çok çok öptüm kendinize cici bakın..... :79::79::79:
bakalım neyimi,z olucak ay bi öğrensekte yavaş yavaş cicileralsam ya ...
hmm buldunmu otu iyi sevindim tamam eksiksiz tamamlanmıştır sorum teşekkürlerim,i fışkır fışkır yolladım öpücükle birlikte
canımmm evet çok ağır üzücü bi durum bize sorsan hepimiz ayrı fikirler üretiriz ama buda yanlış bunu yap şun yap deyipte haddimi aşmak istemem sne eşini iyi bilirsin e akıllıdaa bi bayansın allah onu ıslah etsin sanada sabır versin inşallah
amiin sağol canımm allah razı olsun
doktorda kızdıbugün ben en zararsız ilaç bile olsa içeri göndermeye karşıyımki seninki çok hassas bi gebelik bir daha sakın dedi
düzelir inşallah odunluk sende değil annem herifinin yontulması lazım
şükür sasğlığı için gelişimi haftasıyla uyumlu dedi öğlendne sonrada 3lü sonuçlarını alıcam inşallah ama bu uşak annesine çekmiş bence bende evlliliğim süresi içinde biliyosunuz eşime hala gösteremedim münüşü ışığı kapat örtüyü çek kasılıyorum bahaneleriyle bi rahatça açamadım bebişte annesinin izindne gidiyo göremediiiiiiiii doktorrrrrr:84: acaba ben bu gece herife göstersemmi belki etkilenirde bebişimde bana gösterir he
allah verdikten sonra 15 yaşında olanda var şekercim
Ben yeni katıldım aranıza.2 yıldır üyeydim ama pek girmiyordum siteye.3 yıllık evliyim.Son 1 yıldır korunmamamıza ragmen hamile kalamadım.27 yaşındayım.Eşim 36 yaşında.Artık beebek istiyoruz ama olmuyorDoktora gittim bende sorun yok görünüyor.Eşimi bi türlü doktora götüremiyorum gitmek istemiyorum.Olur bekleyelim diyor.Çok üzülüyorum.Bide kilomda fazla acaba ondan mı kalamıyorum diye düşünüyorum.86 kiloyum.3 yıl önce 64 kilo ile evlenmiştim oysaki Biber hapı kullandım 6 ay önce 1 ayda 8 kilo verdim.73 ten 65 e düştüm.6 ay içinde 85 e çıktım...Moralim çok bozuluyor.İşe giderken giyecek hiçbişi bulamıyorum
bence bi dr.a daha sor sonra kendin karar ver artıları eksileriyle...bende çikolata kisti mağduruyum tatlım.laparoskopi oldum ama bi işe yaramadı yani kendi kendime hamile kalamadım tüp bebekle evlat sahibi olduk.bu illet kist tüplerin fonksiyonunu bozuyo tüp bebek daha mantıklı gibi geliyo deneyimlerime bakarsak...hakkında hayırlısı olsun...inşallah en doğru kararı verirsin...
güneşli bi güne uyanmak ne güzel
oh ne güzel senin işler bitmiş benim evi gören taşınıyorum sanır her yer dağıldı halılar falan yok yumak yumak tozlar uçuşuyo sokak gibi oldu evkızlar nörüyonuz bakeeemm bende evimi toparladım ütümü yaptım yatak odamın camlarını sildim tozlarım aldımmmmbide mutfağa el atarsam tamamdır benim işim siz nördünüzü bakıyımmm
oh ne güzel senin işler bitmiş benim evi gören taşınıyorum sanır her yer dağıldı halılar falan yok yumak yumak tozlar uçuşuyo sokak gibi oldu evyarın inşallah tertemiz olucak benim temizlik yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?