daha tam anlamıyla bitmedi ama bi kısmı bitti çok şükürrrr oh senin temizlikte yarınmış senin evde yarın mis gibi olur
evet kısmetse yarn evim eski güzel günlerine dönüyohalılar yıkamadan geldi camlar kapılar koltuklar silinecek tüller perdeler yıkanacak bende rahat edicem
ooohhhhh senin evin dahada mis gibi olucak güle güle kirletirsin inşallah ipek ablamm
heralde temizlikçi gelicektir demi sen yapamıycaksındır o işleriiiii
ben çıkıyorum ablamın yanına gidicem işyeri bizim eve yakın yemeğe çağırdı biraz hava alırım gideyim
cancağazlarım ne yapıyonuz asi kolay gelsin canım, ipekimm sanada kolay gelsin yarın büyük gün desenebide benim evi temizlemeye birileri gelse ama nerde bende başlamam lazım bahar temizliğine bir hafta sonumu ayırmalıyım halılar yıkamaya gidecek benimde:26:yada kocacık yıkayacak bakaım
duru bacımmmmmmmmm ne edip durun gari bacımm
sevo nerde bugün gelmemiş tatilmi yoksa bugün
tuğbişşşşşşşş kız heralde seninki anasına çekmiş utangaç bebişşş
eeeeeeeee kızlar neler vak neler yok anlatın bakimmmm
ben çıkıyorum ablamın yanına gidicem işyeri bizim eve yakın yemeğe çağırdı biraz hava alırım gideyim
bakalım neyimi,z olucak ay bi öğrensekte yavaş yavaş cicileralsam ya ...
hmm buldunmu otu iyi sevindim tamam eksiksiz tamamlanmıştır sorum teşekkürlerim,i fışkır fışkır yolladım öpücükle birlikte
canımmm evet çok ağır üzücü bi durum bize sorsan hepimiz ayrı fikirler üretiriz ama buda yanlış bunu yap şun yap deyipte haddimi aşmak istemem sne eşini iyi bilirsin e akıllıdaa bi bayansın allah onu ıslah etsin sanada sabır versin inşallah
amiin sağol canımm allah razı olsun
doktorda kızdıbugün ben en zararsız ilaç bile olsa içeri göndermeye karşıyımki seninki çok hassas bi gebelik bir daha sakın dedi
düzelir inşallah odunluk sende değil annem herifinin yontulması lazım
şükür sasğlığı için gelişimi haftasıyla uyumlu dedi öğlendne sonrada 3lü sonuçlarını alıcam inşallah ama bu uşak annesine çekmiş bence bende evlliliğim süresi içinde biliyosunuz eşime hala gösteremedim münüşü ışığı kapat örtüyü çek kasılıyorum bahaneleriyle bi rahatça açamadım bebişte annesinin izindne gidiyo göremediiiiiiiii doktorrrrrr:84: acaba ben bu gece herife göstersemmi belki etkilenirde bebişimde bana gösterir he
allah verdikten sonra 15 yaşında olanda var şekercim
hayır hayatm aramızda varmıı:))
ooooooffff oooofff niye kimse yok yaaaaaaaa :84::84::84:
evet yok yok yoooookkk kimse yoookkk :95::95:evtttttttttt:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
asicik bende arada geliyorum ama yok kimse maaaleseff
kızlar yumurta kalitesini arttıran bişey varmı bildiğiniz bitkilerden falan yada başka bişey
daha yaz gelmeden kimseler uğramaz oldu ben gittiğimden beri kimse gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?