Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar nörüyonuz bakeeemm bende evimi toparladım ütümü yaptım yatak odamın camlarını sildim tozlarım aldımmmm bide mutfağa el atarsam tamamdır benim işim siz nördünüzü bakıyımmm

ohh ohhh ne güzel dün bende kışlıkları yazlıkları düzelttim pazar günü kocam evde olmayacak ozamanda bahar temizliği yapacağım inşallah bana da yardıma gelin canlarımm :)))

bayanlar merhaba ben nesli sitenize yeni katıldım bana yardımcı olurmusnuz lütfen sormak istediğim bazı şeyler tecrubeli olanlarınız vardır mutlaka bende adet düzensizliği vardı belara doğum kontrol hapı kullandım ay sonra çok kila almaya başladım ve hastalanmadım kesildi ağrılaım var ama adet olmadım sayfada okudugum bazı yazılar var hayıt otunun iyi geldiği ve bazılarının gebe kaldıpını duydum ben 9 aylık evliliyim sorunsuz gebe kalmak istiyorum ama adetimin düzene sokmak istiyorum doktor gezmekten yoruldum lütfenb bilgisi olanlar bilgilendire bilir mi?

meraba canım ben çok bilmiyorum hayıt tohumunu ama bilen arkadaşlar yardımcı olurlar canım
bide soğan kürünü uygula istersen saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin
allah kolaylık versin inşallah çok bekletmezde gelir bebişn

şu an için çok heyecanlı değilim pazartesi dr ilk söylediğinde daha heyecanlıydım önümüzdeki hafta ve bir gün öncesi çok heyecan yaparım

ayyyyyyy evet son gece uyuyamazsın herkes öyle oluyomuş çünkü
bence oyalanacak bişeyler üret kendine son günlerdeama aklıma bişey gelmiyorr

zaman ne kadar çabuk geçiyor ipek bizim kızımızın 40 ı bile çıktı tosuncuk oldumeleğimiz minik doğduydu ya şimdi çok iyi maşallah kilosu ama gözleri ne rank hala anlayamadık merakla bekliyoruz yeşil gibi sanırımseninde doğumun nasıl gelip geçecek jet hızıyla son 10 günün tadını çıkar geçmezsede geçmesin günler bidaha bu günleri ne zaman yaşayacaksın allah bilirhayırlı doğum olsun inşallah

inşallah bir an önce düzelir ben bir çok kişiye iyi geldiğini okudum bu doğum kontrol haplarını niye verirki doktorlar sonrası düzelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…