ipek heyecan gittikçe artıyor 10 gün kaldı oğluna kavuşmana merek ediyorum oğlunun yolunu kaç yıl bekledin?
kızlar nörüyonuz bakeeemm bende evimi toparladım ütümü yaptım yatak odamın camlarını sildim tozlarım aldımmmmbide mutfağa el atarsam tamamdır benim işim siz nördünüzü bakıyımmm
ipek heyecan gittikçe artıyor 10 gün kaldı oğluna kavuşmana merek ediyorum oğlunun yolunu kaç yıl bekledin?
selammm kızlar ipekkkkkk gerçketen 10 gün kaldı heyecan dorukta
bayanlar merhaba ben nesli sitenize yeni katıldım bana yardımcı olurmusnuz lütfen sormak istediğim bazı şeyler tecrubeli olanlarınız vardır mutlaka bende adet düzensizliği vardı belara doğum kontrol hapı kullandım ay sonra çok kila almaya başladım ve hastalanmadım kesildi ağrılaım var ama adet olmadım sayfada okudugum bazı yazılar var hayıt otunun iyi geldiği ve bazılarının gebe kaldıpını duydum ben 9 aylık evliliyim sorunsuz gebe kalmak istiyorum ama adetimin düzene sokmak istiyorum doktor gezmekten yoruldum lütfenb bilgisi olanlar bilgilendire bilir mi?
şu an için çok heyecanlı değilim pazartesi dr ilk söylediğinde daha heyecanlıydım önümüzdeki hafta ve bir gün öncesi çok heyecan yaparım
şu an için çok heyecanlı değilim pazartesi dr ilk söylediğinde daha heyecanlıydım önümüzdeki hafta ve bir gün öncesi çok heyecan yaparım
ayyyyyyy evet son gece uyuyamazsın herkes öyle oluyomuş çünkü
bence oyalanacak bişeyler üret kendine son günlerdeama aklıma bişey gelmiyorr
hayırlısıyla gelsin inşaallah meleğin ipek ablammm
tuğbadan önce leydim var 7.5 aylık hamile
amin canım...inşallah allah sizlerede nasip etsin çok yakın zamanda
peş peşe gelecek bebişlerr ondan sonradaaaaaa bizim hamile haberlerimiz gelecek inşalalhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?