elif bacııımm 4 ay ne demek yawww yine iyi dayanmışsın walla şu tüp bebek tedavisinde hani yasak ya ilişkiye girmek anam benim münüş yandı durdu walllaaaEWT CNM TÜP BEBEĞE BAŞLADIĞIMIZDA YASAKTI1 AY ORDAN SONRASIDA HAMİLELİĞİN İLK 3 AYI YASAKTI BEN ŞİMDİ 4. AYIMA GİRDİM AKŞAM DAYANAMADIM SADECE YANMA VAR ŞİİİİYİİMDE
KIZ ANAM 4 AY NE DEMEK SEN DAYANABİLİRMİSİN BU ACI GEÇSİN AKILLANMAM BEN YA YİNE ATLARIM TOCEME :d
naber ablam sonucunuz ne zaman çıkacak bizim özelde olmasına rağmen 10 gün 15 gün sürmüştü ben özel de yaptırdım çünkü doktorumun özel muayenehanesinde polip aldırmıştım o arada onu da verdi eşim şükür bişey çıkmadı eşimde inş. sizde de çıkmıcak karyotip periferik kan yapıldı demiii
kızlar ben bi kahvaltı yapıyım geliyorum bi yere gitmeyinn haaaaaa
DEMET ciğim taahlilin inş..temiz çıkar sende hamiş olursunda gör nasıl dayanılıo gerçi geçmiş başından bnmkide halen yanıooo pişik oldu resmen
teşekkür ederim cnm inşaallahh temiz çıkar...
aman hamiş olayımda o işte olmasın diycem ama onsuz da olmuyo bebişsizde olmuyo beee:85::85:[/QUO
bnm gibi azgınsan dayanamazsınama bnm koca çok sabırlı adamı zorla baştan çıkarttım
teşekkür ederim cnm inşaallahh temiz çıkar...
aman hamiş olayımda o işte olmasın diycem ama onsuz da olmuyo bebişsizde olmuyo beee:85::85:[/QUO
bnm gibi azgınsan dayanamazsınama bnm koca çok sabırlı adamı zorla baştan çıkarttım
kız azgında laf mıııııı pek cilveliyimdirrr
kız senin kocanın maşşallahı var walla benim koca benden önce atlar üstümeeeeee1: )
kız azgında laf mıııııı pek cilveliyimdirrr
kız senin kocanın maşşallahı var walla benim koca benden önce atlar üstümeeeeee1: )
hahahhahaa :dkuduruklar sizi
kız normalde bnm kocada öle ama bebek olunca kıyamıo korkuooo
canımm inşallahh hayırlısıyla bakalım ..şükür kaşıntım azaldı geceleri biraz kaşınıyo ama bunada şükür adamım diyo gel ben kaşıyamııııhhhh olmaz diyorum sen terlersin olsun diyo ben terlersem sende silersin anlaşılan oda kaşınıyoooo öyle özledimki yaaa hııırrrrr diyesim var
karı ,koca kaşınıyonuz
tubişimin tahlil sonuçları iyi çıkmış şükür .birde şu kaşıntıdanda kurtulsa keyfni sürecek hamişliğininşallah bunuda atlatacak
çok şükür nurcanım...senin hareket sorunun içinde ben inanıyorumki dr yazdığı ilaçlar faydalı olucak sonraenüştemin spermcikleri zıpır zıpır koşarak zınk diye yumoşuna konucak ayy inşallahhh
ahh inşallahh tubişimm ,gelsin artık bu velettt
canım geçmişi okursan eğer daha bugün bebek olması için ot ve köklerden bahsedilmiş yabancı değil sevo arkadaşımız o ot kökyüzünden sistitle savaştığını sölemiş aylardır... onsuzluğun ne olduğunu burda olanlar çok iyi bilir toplumdanda çevremizdende uzaklaştık yeri geldi kendimizden kaçtık bu topicte olupta yüreği yanık olmayan bebek lafını duydukça iç çekmeyen bir insan varmıdır sence kusura bakma ama ben bu paylaşımını doğru bulmuyorum burası gebeler topiği değilki insanlar içimdeki canlının haftasını öğreneyim deyipte heyecanla sevinçle okusun burası adı üzerinde bebek özlemi çekenlerin mekanı bebeksizlerin mekanı bebeksizlik yüzünden ciddi sorunlar yaşayanların topiği..evet sivri dilliyim kiişiyi özel kılan birtakım özellikleri vardır beni ben yapan özelliğimde bu haklızlığa yanlışa gelemiyorum bugün hamile olabilirim bin şükür yaradanaama bu benim 4 ay öncemi unuttuğum anlamına gelmiyor bakamıyordum,okuyamıyordum ,en yakınımın bebeğini sevemiyordum içime kanlar damlıyodu evime gelip paketlerin sigarasını bitirip hatta kadehlerin içkisini içip neden neden diye kahroluyordum çünkü bir yanım eksikti mutluluğum tam değildi yarımdım yuvam yarımdı çünkü bebeksizlik yüzündne ruhum hastaydı ben bu topicte bebeğim demeye çekiniyorum facebooka resimler ekledim ve inan bana sırf topic arkadaşlarım bakıpta üzülmeisn diye 3 gün sonra kaldırdım bize düşen bolca dua etmek onlar içinde yalvarmak paylaşımın çok güzel ama yeri burası değil gebelerin barındığı bir topicte da heyecanlı okunur burada okuyanlar ancak iç çeker off der içi burkulur belkide nedne benim içimde böyle bir mucize yok der umarı derdimi anlatabilmişimdir ...allah sorunsuz bir gebelikle birlikte hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin analı babalı büyütün inşallah
hepimizin sözcüsü olmuşsunsesimizi çıkaramadığımız yerde sen çıkarmışsın
he valla siz yaksaydınız bende pişirip yeseydim
olurmu lenn pişirmesinide ben yaparım sevo bacımla berabersana sadece yemek düşerr hatta ben verirdim ağzınaa :97::97:
oyyy kıyamam yaaa nasıl acıyordur tahmin bile edemiyorum geçmiş olsun kuzu inşallah çarçabuk toparlar kendinislm kzlar ben geldimm tırnaklarımı çektiler hemide 2 sini
uyuşturmak için vurdukları ilaç çok yakdı inlettim haztaneyi ağladımm kestiler biçtiler gönderdilerr ayakların uyuşukluğuyla gittim avm ye keşke gitmeseydim eşimi zor ikna ettim gidelim eve dinlen dedi ama anlamadım işte koşullandırmıştım kendimi uyuşukluk gitti şimdii inletiyo ağrı 2 ayak birden düşünnü yaa tühh banaa durum vahimm
cumartesi günü de beşiğimiz var inşalah cumaya kadar geçerr
nerelerdeydin sen :26:hoşgeldinselam canlar uzuuuuun bi aradan sonra nihayet girebildim nete.
ya iyi yapmışsın boşu boşuna ne diye vuracaktınki çatlamış zaten kendi haline bırak onuaklımda kalanlar geçmişten ;
nurcik canım bende bu ay iğne vurulmadım doktor vurul istersen dedi ama gerek duymadım bende ama kontrole git canım yumoşun durumuna göre mazallah kistte olabilir ihmal edilirsebu ay bu kadar çatlamak için acele ettiyse vardır bir bildiği :86:
laaa olummm delimisin divanemisin anlamadımmheehoooyyyttt ben geldim güzeller nabersiniz muhteşem bir hafta sonugeçirdim ailemle sevgilimle memleketimde on numero iki gün geçirdim valla evde kurtlanmışım memlette güneşi görünce dökülüverdi üzerimdeki kurtlar oooh hafifledim orda ziyarete gittik sizlere duacıydım ama yalvarmak için açtığım ellerimi yüzüme süremedim bebekte iz olur ziyarette ellerinii herhangi biyerine sürme dediler bende ellerim havadaarabaya kadar yürüdüm bir ara dedim münüşü kaşıyam ama yok lo dedim sonra ters biyerde bişi çıkar vicdan yaparım sonra
geçmiş okudum fena bişey yok çok şükür melikemin tırnaklları çekilmiş geçmişler olsuncanımmmmm eşminde sık sık tırnağınıçekerler tahmin edebiliyorum acını ama gezgen olmuşsun kızamıyorum ihtiyacın vardı atmışken kendini dışarı gelemedin eve oooh canın sağolsun çivi çiviyi söker dimi guzummyerim sizi ana oğull tatlişleirmmmmm hırrrr oğlununn dötünden öp yerime
kızlar öperim sizi gül kokulu şeylerinizden hmmmmm yanaklarınızdanAAAAAHAHHHH HIRRRRR DA HIRRRRRRRRR
asican çok beğendim tam benlikk bu elbisee ..güle güle giy canım benimm
afiyet olsunnkızlar ben bi kahvaltı yapıyım geliyorum bi yere gitmeyinn haaaaaa
günaydın kızlar
tuğba nın durumuna düştüm bnmde münüş fena oldu kızlar 4 aydır tık yoktu akşamda milli oldum ama bi daha mı töbe töbe doğurana kadar yokkkkkk
oh gez bakalım hadi güle güleeeben çıkmak zorundayım ahh bi erken gelseydinizde konuşaydık ne var
annem beklıor beni çarşıya çıkcaz
hahahhahaa :dkuduruklar sizi
kız normalde bnm kocada öle ama bebek olunca kıyamıo korkuooo
herkesee günaydnlarrrr geçmişi okuyayım dedimm ama bende ipek gibi unuttum pek bişey kalması aklımda
herkeşler iyidir umarım
asi elbisen çok güzel canım güle güle giy bende çok sevreim elbiseyi yazın hep giyerimama kısa değilmi boyu yoksa öle mi görünüyo
evet seyhancım ben onu evde giymek için aldım yoksa o boyda bi elbiseyi ben giymem zaten türbanlıyııım diz kapağımın altına geliyo boyuuu ...
herkesee günaydnlarrrr geçmişi okuyayım dedimm ama bende ipek gibi unuttum pek bişey kalması aklımda
herkeşler iyidir umarım
asi elbisen çok güzel canım güle güle giy bende çok sevreim elbiseyi yazın hep giyerimama kısa değilmi boyu yoksa öle mi görünüyo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
ç ı k t ı m ...........................
oooooooooffffffffff
günaydın kızlarr nasılsınızz
kızlar yarından itibaren yohumm ben çapaya gidiyorummresim koydumkii çapa'yı hastane ile karıştırmayın fatoşa dün söyledim ,istanbula çapa hastanesine gidecem sanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?