Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

elif bacııımm 4 ay ne demek yawww yine iyi dayanmışsın walla şu tüp bebek tedavisinde hani yasak ya ilişkiye girmek anam benim münüş yandı durdu walllaaa

ablam 1 ay sonra çıkacakmış sonuçlar eşimle 2 mi ze yapıldı bu test bakalım hayırlsı inşallah hayırlı sonuçlar alırız yaaaa karyotip periferik heralde walla bilmiyomki ablAm heralde o dediğinde olduuu

DEMET ciğim taahlilin inş..temiz çıkar sende hamiş olursunda gör nasıl dayanılıo gerçi geçmiş başından bnmkide halen yanıooo pişik oldu resmen

DEMET ciğim taahlilin inş..temiz çıkar sende hamiş olursunda gör nasıl dayanılıo gerçi geçmiş başından bnmkide halen yanıooo pişik oldu resmen

teşekkür ederim cnm inşaallahh temiz çıkar...
aman hamiş olayımda o işte olmasın diycem ama onsuz da olmuyo bebişsizde olmuyo beee:85::85:

[video=youtube;W4l3lhuKDaQ]http://www.youtube.com/watch?v=W4l3lhuKDaQ[/video]

alın bacılarım acık şenlenekkk

herkesee günaydnlarrrr geçmişi okuyayım dedimm ama bende ipek gibi unuttum pek bişey kalması aklımda

herkeşler iyidir umarım

asi elbisen çok güzel canım güle güle giy bende çok sevreim elbiseyi yazın hep giyerim ama kısa değilmi boyu yoksa öle mi görünüyo

ben çıkmak zorundayım ahh bi erken gelseydinizde konuşaydık ne var

annem beklıor beni çarşıya çıkcaz
oh gez bakalım hadi güle güleee

günaydın kızlarr nasılsınızz
kızlar yarından itibaren yohumm ben çapaya gidiyorumm
resim koydumkii çapa'yı hastane ile karıştırmayın fatoşa dün söyledim ,istanbula çapa hastanesine gidecem sanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…