canım gezmeye giderkende giyebilirsin altına beyaz bir pantolun süper olur
evet seyhancım ben onu evde giymek için aldım yoksa o boyda bi elbiseyi ben giymem zaten türbanlıyııım diz kapağımın altına geliyo boyuuu ...
günaydın kızlarr nasılsınızz
kızlar yarından itibaren yohumm ben çapaya gidiyorummresim koydumkii çapa'yı hastane ile karıştırmayın fatoşa dün söyledim ,istanbula çapa hastanesine gidecem sanmış
sağolasın ruh ikizim...kız bak ruh ikizim falan diyoruz birbirmize kızlar yanlış anlıyacak durup duruken ruh ikizi nerden çıktı diyecekler
kolay gelsin ruh ikizim özleyecez seni kaç gün yoksun canımm
canım gezmeye giderkende giyebilirsin altına beyaz bir pantolun süper olur
sağolasın ruh ikizim...kız bak ruh ikizim falan diyoruz birbirmize kızlar yanlış anlıyacak durup duruken ruh ikizi nerden çıktı diyecekler
valla kaç gün sürer bilmiyorım en az 10 gün sürer ama
pamuk çapasına gidecez canım .eşimin dayısı 200 dönümlük ekmiş ailece gidecez iştecnm çekirdek çapasınaamı gidiyosunuz yoksa pancar çapasına mı bizmkilerde başladı ama bizim çekirdek çapasına gitiik hafta sonuuuu
eveeeeet süpersin nurcik bu olabilir işteeeee :13::13:
ama bu elbise biraz bol gören hamilemisin derlerse kötü olurum ben yaaaa
niye ruh ikizi diyosunuz birbirinize bakeeeemm :97::97::97:sağolasın ruh ikizim...kız bak ruh ikizim falan diyoruz birbirmize kızlar yanlış anlıyacak durup duruken ruh ikizi nerden çıktı diyecekler
valla kaç gün sürer bilmiyorım en az 10 gün sürer ama
canlarım öğle molası yaklaşıyor yavaş yavaş ben yürüyüşüme çıkarımmkendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum afiyet olsunnn :80::80::80::80:
pamuk çapasına gidecez canım .eşimin dayısı 200 dönümlük ekmiş ailece gidecez işte
niye ruh ikizi diyosunuz birbirinize bakeeeemm :97::97::97:
hadi güle güle cnm afiyet olsun iyi yürüyüşler
afiyet olsunn canımmcanlarım öğle molası yaklaşıyor yavaş yavaş ben yürüyüşüme çıkarımmkendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum afiyet olsunnn :80::80::80::80:
eveeeeet süpersin nurcik bu olabilir işteeeee :13::13:
ama bu elbise biraz bol gören hamilemisin derlerse kötü olurum ben yaaaa
tamam canım sağol dikkat etmeye çalışrımtamam canım demeyiz bizdeeekendine iyi bak dikkat et emi fazla ağır iş yapmamaya gayret ettttt
oh gez bakalım hadi güle güleee
evet seyhancım ben onu evde giymek için aldım yoksa o boyda bi elbiseyi ben giymem zaten türbanlıyııım diz kapağımın altına geliyo boyuuu ...
yani bende türbanlı şekilde öle kısa giycen zannettimde o yüzden sordum karşıyım öle giyinmeyedemek eşine giyinecennn ohh ne güzell gözü şenlenicekk
günaydın ccanımmm
nurcikk anacımm yumurta çatladıda bu ayda bişey yok bencegelecek ay rahmime bakcak kamerayla doktor, şöhret şeyimin içinde ünlü olacamm bana film çekecekler
dün msnde çiğdemle dertleştik baya ,kendimizden bahsettik, hoşlandığımız şeyleri söyledik ortak noktamız çokmuş onu farkettik bu yüzden ruh ikizi dedik birbirmizeniye ruh ikizi diyosunuz birbirinize bakeeeemm :97::97::97:
hoşgeldin canım ..nerelerdeydinslm kızlarrrr ben geldimmmmm nasılsınızzzz sizleri çooooooook özledimmmm
demek şöhret olacakk küçük sevonurcikk anacımm yumurta çatladıda bu ayda bişey yok bencegelecek ay rahmime bakcak kamerayla doktor, şöhret şeyimin içinde ünlü olacamm bana film çekecekler
hoşgeldin canım ..nerelerdeydin
demek şöhret olacakk küçük sevobenim minik nurcikede iyi bir talip çıksa fena olmazz ayy amannn iyice şaçmaladım heee kafayımı sıyırıyorum acabaa
iyiyce gezenti oldun çıktın başımızaahoşbuldukk eşimin hala kızı evlendi de ordaydım 20 gündür
sevo gitmiyecem yaa bu ay böyle kontrolsüz ,muaynesiz olsun olmazmı ..yada perşembe günü çapa dan geldikten sonra giderim belki duruma göre bakarım :44:nurcik çapayamı gidiyon 10 gün yoksun demek ama kontrole gitcen dimi zamanın geldi canım
çiğdem iyi yürüyüşler
evet asi pantalonla olurr
evet siz neden ruh ikizi diyonuz bakemmm
işlerden laf yetiştiremiyom
dün msnde çiğdemle dertleştik baya ,kendimizden bahsettik, hoşlandığımız şeyleri söyledik ortak noktamız çokmuş onu farkettik bu yüzden ruh ikizi dedik birbirmize
hoşgeldin canım ..nerelerdeydin
demek şöhret olacakk küçük sevobenim minik nurcikede iyi bir talip çıksa fena olmazz ayy amannn iyice şaçmaladım heee kafayımı sıyırıyorum acabaa
hoşbuldukk eşimin hala kızı evlendi de ordaydım 20 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?