- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
iyiyce gezenti oldun çıktın başımızaa
ohh iyi yapmışsın değişiklik olmuştur sanada
sevo gitmiyecem yaa bu ay böyle kontrolsüz ,muaynesiz olsun olmazmı ..yada perşembe günü çapa dan geldikten sonra giderim belki duruma göre bakarım :44:
yok sende sorun yok olayı ben bu hale getiriyom
evlendikten sonramı 20 gün kaldın ne yaptın
senin o dilini varyaa ısırırım heeee HIRRRRRRRRR
yok sende sorun yok olayı ben bu hale getiriyom
evlendikten sonramı 20 gün kaldın ne yaptın
iyiyce gezenti oldun çıktın başımızaa
ohh iyi yapmışsın değişiklik olmuştur sanada
sevo gitmiyecem yaa bu ay böyle kontrolsüz ,muaynesiz olsun olmazmı ..yada perşembe günü çapa dan geldikten sonra giderim belki duruma göre bakarım :44:
evet canım bu ayda yumurtalama tedavisi görüyordum ..ozaman ben çapadan geldikten sonra giderim saat 5 gibi bitiyo mesaimmbence git canım yumurta için bu ay bişeyler kullanıyonmu eğer kullanıyosan kontrol edilmesi gerek
evet canım bu ayda yumurtalama tedavisi görüyordum ..ozaman ben çapadan geldikten sonra giderim saat 5 gibi bitiyo mesaimmdoktor 6 ya kadarhastanede oluyo
olmazmı canımm valla piknik havasında geçiyo halaylar falan çekiyoruz şarkılar türküler söyleniyo bel altı komik sohbetler oluyoohep beraber çapaya gitmek eminim çok zevkli oluyodur nurcikkk
olmazmı canımm valla piknik havasında geçiyo halaylar falan çekiyoruz şarkılar türküler söyleniyo bel altı komik sohbetler oluyoo
gece gece düşünürsen uykun kaçar, böyle geç uyanırsın tabi..yapma aklına getimemeye çalış diyecem ama olmuyo dimi :97:iyi günler kızlar nasılsınız ben daha kendime gelemedim ayıptır söylemesi yeni uyandım günaydın demeye utandım gece çok geç yattım kafamda bir sürü ses vardı uyutmadı Tuğbanın yazılarını okudum hemi güldürdü hemi düşündürdü:26:lafın kısası gece benim için çok can acıtıcıydı geçen 7 senem gözümün önünden filim şeridi gibi aktı aktıda aktı:85:
buralarda olsaydın alırdık senide aramızaay süperrr yaaaa tammm benliiikkk
gece gece düşünürsen uykun kaçar, böyle geç uyanırsın tabi..yapma aklına getimemeye çalış diyecem ama olmuyo dimi :97:
buralarda olsaydın alırdık senide aramıza
iyi günler kızlar nasılsınız ben daha kendime gelemedim ayıptır söylemesi yeni uyandım günaydın demeye utandım gece çok geç yattım kafamda bir sürü ses vardı uyutmadı Tuğbanın yazılarını okudum hemi güldürdü hemi düşündürdü:26:lafın kısası gece benim için çok can acıtıcıydı geçen 7 senem gözümün önünden filim şeridi gibi aktı aktıda aktı:85:
ahhh ahhh keşkee şu keşkeler hiç olmazsa hayatta, KEŞKEE :97:ah aaaahh keşke oralarda olsaydım yaaaaa walla gelirdim çapanızaaaa
ahhh ahhh keşkee şu keşkeler hiç olmazsa hayatta, KEŞKEE :97:
sen gelmez oldun sen gelmez oldun senn gelmezz oldunn bebeğimmmmolmuyor olmuyor sensiz olmuyor
Sen gelmezsen gönlüm huzur bulmuyor
kızlar ben çıkıyorum zaten konulara bile dalamıyorum işlerimden dolayı bide patron varrr görüşürüzz iyi sohbetler sizeee
güle güle canım kolay gelsinn ..burda durupta moralini bozma zatenkızlar ben çıkıyorum zaten konulara bile dalamıyorum işlerimden dolayı bide patron varrr görüşürüzz iyi sohbetler sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?