sen gelmez oldun sen gelmez oldun senn gelmezz oldunn bebeğimmmm
Gözlerim yolda beklerim bir umutlaa ne olur gel bebeğimm
pamuk çapasına gidecez canım .eşimin dayısı 200 dönümlük ekmiş ailece gidecez işte
suç benim değil papatya da o başladı öncekızlar duygu seline kapılmışsınızzKendinize gelinnn lütfennn
sen gelmez oldun sen gelmez oldun senn gelmezz oldunn bebeğimmmm
Gözlerim yolda beklerim bir umutlaa ne olur gel bebeğimm
pınara uydumm benim bit günahım yoknörüyonuzzzz gıııııı damardan girdiniz yineeeee
biter canım en az 20 kişi gidiyoruz ..sadece sıcaklar etkiliyo biraz yoksa çok bir zorluğu yok gerçi belim ağrımasında:96:kız o kadar yer çapala çapala bitmez ben geçen ay bahçe çapalamaya gittim allah canımı allah canımı alıyordu küçücük yer gözümde büyüdüde büyüdü gerçi sen sitekliye benziyorsun zaten hamaratsında
suç benim değil papatya da o başladı önce
İYİ DİNLEMELERnurcan geçenki şarkıyı atta dinleyelim DÜŞLERİMDE SEVDİM SENİ
ağlattın beni allah sabır versin acını anlıyorum :85::85::85::85::85::85::85::85::85:başladım çünkü dün ikizlerimin gömüldüğü gündü beni bırakıp gittiler içim hala yanıyor
sizleri üzdüğümün farkındayım kusura bakmayın sizde anlamazsanız kim anlar beni dün sizlerle paylaşmak istememiştim ama acım gece içimde volkan oldu taştı etrafımdakiler üfff unutmadın gitti diyor sıkılıyorlar benden annem bile sürekli geçmişte yaşıyorsun ne unutuyorsun nede unutturuyorsun diyor anlamıyorlar çok şükür benim yaşadığımı yaşamamışlar (gerçi kayınvalidemde 5 çocuğunu kaybetmiş bende 4)
nevo bacım hoşgeldinn nasılsınn balım minnoşlar nasıl büyüyorlarmıben geldim minnoşşlarr
sizleri üzdüğümün farkındayım kusura bakmayın sizde anlamazsanız kim anlar beni dün sizlerle paylaşmak istememiştim ama acım gece içimde volkan oldu taştı etrafımdakiler üfff unutmadın gitti diyor sıkılıyorlar benden annem bile sürekli geçmişte yaşıyorsun ne unutuyorsun nede unutturuyorsun diyor ANLAMIYORLAR çok şükür benim yaşadığımı yaşamamışlar (gerçi kayınvalidemde 5 çocuğunu kaybetmiş bende 4)
ahh ahh nevomm arada böyle gelipbize nasihatlarda bulunsan fena olmazpapatyam canım ya çok zor biliyorum ama sabret rabbim onların acısını hatırlatmayacak çok güzel evlatlar nasip etsin sana inşallah. Acı unutulmaz tabi ama hafifler inan bana güzel günler yakında...sen ki o kadar sabır göstermişsin elbet mevla mükafatını vericek beklerken kendini hasta etme üzüpte emi ben üzüntüden hastalandım bak sen yapma bu hatayı nolur...
papatyam canım ya çok zor biliyorum ama sabret Rabbim onların acısını hatırlatmayacak çok güzel evlatlar nasip etsin sana inşallah. acı unutulmaz tabi ama hafifler inan bana güzel günler yakında...sen ki o kadar sabır göstermişsin elbet mevla mükafatını vericek beklerken kendini hasta etme üzüpte emi ben üzüntüden hastalandım bak sen yapma bu hatayı nolur...
sizleri üzdüğümün farkındayım kusura bakmayın sizde anlamazsanız kim anlar beni dün sizlerle paylaşmak istememiştim ama acım gece içimde volkan oldu taştı etrafımdakiler üfff unutmadın gitti diyor sıkılıyorlar benden annem bile sürekli geçmişte yaşıyorsun ne unutuyorsun nede unutturuyorsun diyor ANLAMIYORLAR çok şükür benim yaşadığımı yaşamamışlar (gerçi kayınvalidemde 5 çocuğunu kaybetmiş bende 4)
canım çok zoranlıyoruz seni ama biraz dirayetli ol lütfen ..zaman herşeyin ilacı
nevo bacım hoşgeldinn nasılsınn balım minnoşlar nasıl büyüyorlarmı
ahh ahh nevomm arada böyle gelipbize nasihatlarda bulunsan fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?