benim komşumunda bi kız bi oğlan ikizleri var 10 aylıklar aynı dediğin gibi oğlan yürüyor çok hareketli kız daha oturuyor bide erkek çocuğu loş olur derler gerçi kız oğlana göre biraz kilodada boydada küçük ondan heraldehoşbulduk gardaş minnoşlar büyüyo teyzesi
paşa sürünüyo artık bana nefes aldırmıyo bazen buraya yazmak için nete oturuyorum geliyo hemen kabloyu çekiyo yaramazlık o biçim
kız tembel çıktı şimdilik sadece dönüyo totoyu kaldıramıyo
bense tahmin ettiğin gibiyim nurcik Rabbim güç veriyo çok şükür
diğer kızlar nasıllar bakim
ipeğin doğuma az kalmış hadi mevlam hayırlısıyla kucağına aldırsın inş.
sen nasılsın satışlar nasıl işin çok var mı elinde
hoşbulduk gardaş minnoşlar büyüyo teyzesi
paşa sürünüyo artık bana nefes aldırmıyo bazen buraya yazmak için nete oturuyorum geliyo hemen kabloyu çekiyo yaramazlık o biçim
kız tembel çıktı şimdilik sadece dönüyo totoyu kaldıramıyo
bense tahmin ettiğin gibiyim nurcik rabbim güç veriyo çok şükür
diğer kızlar nasıllar bakim
ipeğin doğuma az kalmış hadi mevlam hayırlısıyla kucağına aldırsın inş.
Sen nasılsın satışlar nasıl işin çok var mı elinde
aman koş koşş senin kız yapıyo yine bir cadılık belliivalla aklım hep burda dur bi ses geliyo bakim gelim
doğrudur canım kolay değil iki afacanla uğraşmak ekstradan ev işleri hakkaten zor allah kolaylık versinses bizden delmiş bi çocuk apartmanı yıkıyo nolduysa
işte böle canlar daha dün benim için dua ederdiniz Allah razı olsun
o yüzden umudunuzu kaybetmeyin sakın haaaa
vakit olsa gelmem mi nurcik
valla şu anda bile o kadar işim var ki yapılacak ama sizi tercih ettim
birazdan çıkıp biberonlardan başlicam çorba yapcam uyanmadan
ev işlerini saymıyorum bile
tabi canım esas buralarda ekiliyo zatennurcan sen aydında değilmisin orda pomuk ekiliyormuymuş hiç duymamıştım
benim komşumunda bi kız bi oğlan ikizleri var 10 aylıklar aynı dediğin gibi oğlan yürüyor çok hareketli kız daha oturuyor bide erkek çocuğu loş olur derler gerçi kız oğlana göre biraz kilodada boydada küçük ondan heralde
kız tembell çıktı demek, anca cadılık yapsa o
Hepimiz bildiğin gibiyiz canım dediğin gibi ipekin doğumuna 1 hafta gibi bir zaman kaldı hayırlısıyla,sağlıkla alsın kucağına
satışlar iyi gidiyo şükür bugün sevoya yaptığım klozet takımını gönderdim..leydimin siparişleri var yatak odası takımı istedi boncuk işinden birde buzdolap örtüsü istiyo çivili kasnakla oluyo ama bu aralar yapamıyacam çünkü çapaya gidiyorum yarın pamuk çapasına
aman koş koşş senin kız yapıyo yine bir cadılık bellii
kız çocukları hep böyle kıskanç ve cadı olur zaten ..erkekler daha uysal olur normalde ama eymen öyle değilmiş gece acıktığı için uyanıyordur herhalde dimi ..uykulu gözlerle mama hazırlamak zor olsa gerek :97:Allah bağışlasın...bizim oğlan küçük ve zayıf ama hareketli ve çok kaka yapıyo ayıptır söylemesi
nurcik aslında oğlan çok huysuz sürekli ağlayan mızmızzlanan oğlan
kızın cadılığı kardeşinin elinde ne varsa onu alacak ille de... yoksa uykusu filan daha iyi geceleri kardeşi uyandırmasa uyanmaz bile...dediğim gibi sadece biraz kıskanç
maşallah satışlara ellerine sağlık...sıcaklarda Allah kuvvet versin canım zordur heralde çapa...
yanlış alarm ama cadılık yapan yandaki komşumun kızıymış yıkıyo apartmanı
oyyyy sen istersinde ben göndermezmiyim buyur canım iyi dinlemelerayy kıskandım şimdi bana da özhan erenden turnaları göndersene gardaşş
mesajmı içeriyo ne mesajı canım anlamadım gerçektenn :44::44::44::44:teşekkür ederim ama bu şarkı mesaj içeriyor şu an daha bi anlamlı geldi sözleri şarkının giriş bölümünü dinlersen anlarsın
kız çocukları hep böyle kıskanç ve cadı olur zaten ..erkekler daha uysal olur normalde ama eymen öyle değilmiş gece acıktığı için uyanıyordur herhalde dimi ..uykulu gözlerle mama hazırlamak zor olsa gerek :97:
zor olmaz olurmu canım güneşin altında gelde çapa işi yap kolay değil tabi
be o kadarını düşünemedim canım remix olduğu için dans müziği gibi geldi ..sözlerini duymamazlıktan geldimişte of of kömür gibi yanıyorum diyor daha ne söylesin bana pop şarkısı şuan ağıt gibi geldi
zor tabi gecenin bi vakti mama hazırlamak ama pompayı alıp süt sağmak var bi de
emmedi bu tembeller
kızlar Allah nasip ederse bebişlerinizi ne yapıp ne edin emzirin inşallah
sağmak çok zoor
doğduklarından beri evden bi yere gitmedim dr. hariç
çünkü 3 saatte bir sağılmazsa süt gidiyo
küvezde biberona alıştıkları için emmediler
nurcik güneş kremi sürmeyi unutma he yanmasın o pamık yanacıklarınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?