Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim komşumunda bi kız bi oğlan ikizleri var 10 aylıklar aynı dediğin gibi oğlan yürüyor çok hareketli kız daha oturuyor bide erkek çocuğu loş olur derler gerçi kız oğlana göre biraz kilodada boydada küçük ondan heralde

kız tembell çıktı demek, anca cadılık yapsa o
Hepimiz bildiğin gibiyiz canım dediğin gibi ipekin doğumuna 1 hafta gibi bir zaman kaldı hayırlısıyla,sağlıkla alsın kucağına
satışlar iyi gidiyo şükür bugün sevoya yaptığım klozet takımını gönderdim..leydimin siparişleri var yatak odası takımı istedi boncuk işinden birde buzdolap örtüsü istiyo çivili kasnakla oluyo ama bu aralar yapamıyacam çünkü çapaya gidiyorum yarın pamuk çapasına

Son düzenleme:
ses bizden delmiş bi çocuk apartmanı yıkıyo nolduysa

işte böle canlar daha dün benim için dua ederdiniz Allah razı olsun
o yüzden umudunuzu kaybetmeyin sakın haaaa

vakit olsa gelmem mi nurcik
valla şu anda bile o kadar işim var ki yapılacak ama sizi tercih ettim
birazdan çıkıp biberonlardan başlicam çorba yapcam uyanmadan
ev işlerini saymıyorum bile

doğrudur canım kolay değil iki afacanla uğraşmak ekstradan ev işleri hakkaten zor allah kolaylık versin

Allah bağışlasın...bizim oğlan küçük ve zayıf ama hareketli ve çok kaka yapıyo ayıptır söylemesi

nurcik aslında oğlan çok huysuz sürekli ağlayan mızmızzlanan oğlan
kızın cadılığı kardeşinin elinde ne varsa onu alacak ille de... yoksa uykusu filan daha iyi geceleri kardeşi uyandırmasa uyanmaz bile...dediğim gibi sadece biraz kıskanç

maşallah satışlara ellerine sağlık...sıcaklarda Allah kuvvet versin canım zordur heralde çapa...

aman koş koşş senin kız yapıyo yine bir cadılık bellii

yanlış alarm ama cadılık yapan yandaki komşumun kızıymış yıkıyo apartmanı

papatya dinle şunu keyfin yerine gelsinn
[video=dailymotion;xdrd17]http://www.dailymotion.com/video/xdrd17_gulyen-of-of-dance-remix_music[/video]

kız çocukları hep böyle kıskanç ve cadı olur zaten ..erkekler daha uysal olur normalde ama eymen öyle değilmiş gece acıktığı için uyanıyordur herhalde dimi ..uykulu gözlerle mama hazırlamak zor olsa gerek :97:

zor olmaz olurmu canım güneşin altında gelde çapa işi yap kolay değil tabi

teşekkür ederim ama bu şarkı mesaj içeriyor şu an daha bi anlamlı geldi sözleri şarkının giriş bölümünü dinlersen anlarsın

zor tabi gecenin bi vakti mama hazırlamak ama pompayı alıp süt sağmak var bi de
emmedi bu tembeller
kızlar Allah nasip ederse bebişlerinizi ne yapıp ne edin emzirin inşallah
sağmak çok zoor
doğduklarından beri evden bi yere gitmedim dr. hariç
çünkü 3 saatte bir sağılmazsa süt gidiyo
küvezde biberona alıştıkları için emmediler

nurcik güneş kremi sürmeyi unutma he yanmasın o pamık yanacıklarınnn

o da ayrı bir dert canım sağ sonra biberona koy emzir zor gerçekten annelik böyle işte emek ister anne olmak kolay değil

yüzümü kapatıyorum canım başımada şapka koyuyorum böyle koruyoruz yüzümüzü..resim çekersek eklerim boy boy şalvarlı resimlerimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…