al canımm ..ohh ohhh ,hakkat bu daha güzelmişkız allah razı olsun sen bana ebru gündeşten KİMENE şarkısını yollada ona keyfim yerine gelir işte
o da ayrı bir dert canım sağ sonra biberona koy emzir zor gerçekten annelik böyle işte emek ister anne olmak kolay değil
yüzümü kapatıyorum canım başımada şapka koyuyorum böyle koruyoruz yüzümüzü..resim çekersek eklerim boy boy şalvarlı resimlerimii
görürsün görürsün çekersem muhaklak koyarım ,, biz seni ne zaman görecez bilmiyorum :97::97::97::97:şalvar çok rahat hakkaten görürüm inş resimlerini
bi koşu mutfağa gidem gelem
istediğin başka şarkılar varsa çekinme söyle jet hızıyla koyarım burayanurcan sağolasın keyifle dinledim bu aralar bu şarkıyı pek seviyorum kafam dağıldı rahatladım
istediğin başka şarkılar varsa çekinme söyle jet hızıyla koyarım buraya
sendende razı olsun ..burda birbimi desetek olmak için varız zaten dimi :82:allah razı olsun şu an istediğim başka şarkı yok varlığın yeter bu gün bana destek oldun sağol
benim yağları kim alacak :89::89::89:sıkıntımı aldın bide şu göbeğimdeki yağları alsan tam süper olacak
benimkilleri de senmi alacann :89::89::89:
tanışalım annemmmtuğba mesajlarını keyifle okudum rabbim sağlıkla kazasız belasız vaktinde evladını nasıp etsin yazılarından anladığım esaslı :128:kızsın seni tanımak isterdim
amiiin durum sağol hayatım çok öpüyorum o güzel yanacıklarındanGünaydıınn sabah şerifleriniz hayırlı olsun
tubiş 3 lü testin sonucu güzel çıkmış çok şükür canım allah sorunsuz bir şekilde tamamına erdirip kucağına almayı naisp etsin burdaki arkadaşlarımında bir an önce kucakları bebelerle dolsun
öle valla iyi geldi asim sorma en alakasız yerlerde kaşınmazmı zatenTUĞBİŞİİİİM oh maşşallah gezmişsin ne güzel biraz hava almışın aman münüşe sahip çık olur olmaz yerlerde el atma haaaaa
ha tamam o zaman saldırayım benimm saldırına uğrayan ik kişi olayım malum bendede ataş fazla bu günlerde
mmmmuuahhhhhhhhallahım dualarını boşa çevirmeyecek inşallahhhhhh
öp öpp yanağımı uzattımmm tubişimmmmmm
tuğbişim canım ohhhhhh kurtları dökmüşün rahatlamışın çok ihtiyacın vardı gerçekten çok iyi olmuş canım benimhavalar güzelelşti oh senin münüş te ecik rahatlamış bence o tam anlamıyla rahatlaması için başka bişeye ihtiyacı varda, neyse idare etsin artık bir süre daha
evetiyi geldi kamer arada kaçömak lazım artık yazda geldi galiba izne çıkmıcaz bu yaz buda ,şime yarar bolca memleketime gider gelirim ..şükürrahatladı dediğin gibi ihtiyacı olan ilacıda alırsa iyice rahatlıcakta az daha beklemesi laızm
geçmiş olsungünaydın kızlar
tuğba nın durumuna düştüm bnmde münüş fena oldu kızlar 4 aydır tık yoktu akşamda milli oldum ama bi daha mı töbe töbe doğurana kadar yokkkkkk
aynen nurcanımmmkarı ,koca kaşınıyonuz
laaa olummm delimisin divanemisin anlamadımm
finlimiz muhteşem olucak ama
neden deyip deşmicme içini güldürdüğüm için sevindim düşündürmekte bi maharet değilmi amaiyi günler kızlar nasılsınız ben daha kendime gelemedim ayıptır söylemesi yeni uyandım günaydın demeye utandım gece çok geç yattım kafamda bir sürü ses vardı uyutmadı Tuğbanın yazılarını okudum hemi güldürdü hemi düşündürdü:26:lafın kısası gece benim için çok can acıtıcıydı geçen 7 senem gözümün önünden filim şeridi gibi aktı aktıda aktı:85:şaka birtarafa tamam geçen giden geriye gelmiyo geleceğe bakalım bebem
olmuyor olmuyor sensiz olmuyor
sen gelmezsen gönlüm huzur bulmuyor
oooooofff ooooofffffff
ne oliyiiiiiiiii bütün kızlar topşanmış ağlaşiyiiiisen gelmez oldun sen gelmez oldun senn gelmezz oldunn bebeğimmmm
Gözlerim yolda beklerim bir umutlaa ne olur gel bebeğimmbu mesajları saklıyamda sizin veletler,nize oktayım ilerde nasılda gülerler valla size
aha geldim yettim garii nabersiniz kızlarTUĞBA bırak geçmişi okumayı hadi gel sohbetimiz şenlensin
gelir şimdi gelir mutfağa kadar gitti mutfağa kadarhemşoma yetişemedim ama yaaaa:84:
tanışalım annemmmallah razı olsun canım sneinde gönlüne göre versin inşallah
amiiin durum sağol hayatım çok öpüyorum o güzel yanacıklarından
öle valla iyi geldi asim sorma en alakasız yerlerde kaşınmazmı zaten
ha tamam o zaman saldırayım benimm saldırına uğrayan ik kişi olayım malum bendede ataş fazla bu günlerde
mmmmuuahhhhhhhh
evetiyi geldi kamer arada kaçömak lazım artık yazda geldi galiba izne çıkmıcaz bu yaz buda ,şime yarar bolca memleketime gider gelirim ..şükürrahatladı dediğin gibi ihtiyacı olan ilacıda alırsa iyice rahatlıcakta az daha beklemesi laızm
geçmiş olsun
tubişim nedemek istemişsin sokayımı'mı demişsin anlamadımkiaynen nurcanımmmfinlimiz muhteşem olucak ama
neden deyip deşmicme içini güldürdüğüm için sevindim düşündürmekte bi maharet değilmi amaşaka birtarafa tamam geçen giden geriye gelmiyo geleceğe bakalım bebem
ne oliyiiiiiiiii bütün kızlar topşanmış ağlaşiyiiiibu mesajları saklıyamda sizin veletler,nize oktayım ilerde nasılda gülerler valla size
aha geldim yettim garii nabersiniz kızlar
hep gidiyo zaten hep gidiyo nevbahar hep gidiyoogelir şimdi gelir mutfağa kadar gitti mutfağa kadar(rahmi)
hoşbuldum hayatım nabersin sabah sabah nurcik iyi patlatmış şarkıları sabah diyorum çünkü 12 30a uyandımhoş geldin tuğba::81:
ya niye kafayı sokup çekmekle bozdun karı okutayım yazmıştımda sen nasıl başardıysan sokayım okumuşsunsokturamıyoz işte gelme üstüme ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?